11
okt
Seneste opdatering: 11/10-14 kl. 0835
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

On 24th September had the Dutch TV “Nederland 1” announced over new threats concerning terror attacks. The threats are coming from a “Dutch” Jihadist fighting in Allepo Syria. His threats on video and Twitter were directed toward the Dutch government and especially against militaries. He warned the government not to join US forces and their allies in the war on the Islamic State. On this video you see: a) the reaction of Islamic theologian and youth leader, Rafic Dahman, b) a short video made in Aleppo Syria of jihadist Shaam; who has the honor to warn the Dutch government for possible assaults and c) Defense Specialist and terror expert Rob de Wijk.

Kan man bombe i den muslimske verden, og samtidigt have muslimsk indvandring? Christiansborg synes at mene det. Vi andre ser, at vi træder nærmere og nærmere krigslignende tilstande i Europa. At politikerne er tavse om det, kan have flere grunde: 1) De kan være idioter 2) De kan vide det, og vide, det vil være deres skyld, og derfor underspille det.3) De kan håbe på, at det lige akkurat går, indtil de har forladt politik. Ingen af grundene er acceptable. (Se også, hvilket hjørne, politikerne nu har malet os op i: Far more militants than previously thought are under surveillance.‘London has a particular concern…every day security forces involved in thousands of operations’.)

Politiet: Strøm af falske asylansøgere til Danmark

Dette er ikke noget, man ser meget om i MSM, ligesom det heller ikke indgår i debatten, at det er under halvdelen der søger asyl i Europa og i Danmark, der er syrere eller påstår at være det. At fokusere på dem, er at miste det store billede. Nogle medier og politikere har tilsyneladende en interesse i at få asylmodstandere – det er nu et massivt flertal i befolkningen – til at fremstå som hjerteløse mennesker, der ikke vil beskytte folk på flugt fra krig. De skal tilsyneladende afskrækkes fra at sympatisere med regeringens nyeste asylpakke, der af politiet beskrives som “kun en sten i skoen på asylmisbrugerne og smuglerne.”

Regeringen Thorning vil fortsat sælge ud af Danmark til laveste bud, tag ikke fejl af det. V,K og LA er kun lidt mindre villige til det samme. De skal alle bare lige have overstået et folketingsvalg først, et valg du bør bruge til at afskaffe dem, inden de afskaffer dig. Fra politiets medlemsblad DANSK POLITI 06 2014 Gyldne tider for menneskesmuglere via Uriasposten:

“Krigen i Syrien benyttes af falske asylansøgere, der har boet uden for Syrien i mange år. Formålet er at skaffe sig adgang til det danske velfærdssamfund. De syrere, som kommer, har penge og en klar plan. … Ud over borgerkrig, uro, ulmende religionskrig og fattigdom, er der mange, mange millioner af unge mænd i Mellemøsten og det nordlige Afrika uden udsigt til arbejde eller et bedre liv, med mindre de søger mod Europa. Selv i de lavest lønnede europæiske lande er indkomsten nogle gange 10-20 gange højere for dårligt betalte jobs, end hvad man kan gøre sig håb om at tjene syd for Middelhavet.”

Mange af de asylansøgere, der strømmer til Danmark, er ikke rigtige asylansøgere. Det advarer flere kilder, som er centralt placeret i politiets arbejde med de ankomne asylansøgere, om. – De ankomne er syrere. Men det er syrere, som i mange år har boet uden for Syrien. Jeg møder familier, hvis børn går på universitetet i Istanbul, og som har levet uden for Syrien i måske otte år eller mere, siger en kilde, der har arbejdet med udlændingeområdet siden år 2000.

Hans observationer bekræftes af flere politiansatte, som arbejder med udlændingeområdet. Ingen har lyst til at stå frem med navn, da området er ekstremt politisk følsomt, men DANSK POLITI kender deres identiteter. Den begrundede mistanke om, at en del asylansøgere ikke er flygtet fra krigen, stammer både fra direkte udsagn og egne observationer, forklarer en kilde fra Center Sandholm.

– Det er ikke de rigtige flygtninge, der kommer. De her er nøje udstyret med viden om, at hver person over 18 år får 10.500 kroner hver måned af staten. De ved, hvor mange håndklæder man får udleveret i Center Sandholm, og de har hørt, at man får et gratis fjernsyn af kommunen. De har iPhones med sig og tøj på, som vidner om et helt andet liv end den flygtningelejr, de burde komme fra. Samtidig sidder der mennesker i store lejre i Istanbul og Libanon, som er flygtet fra død og ødelæggelse, men ikke får hjælp, siger kilden. … Hvor Sverige indtil nu har været land nummer et at søge om asyl i, er Danmark, ifølge kilden, ved at overtage førstepladsen. Det skyldes, at man hurtigt kan få sin familie til landet, når man har fået sin opholdstilladelse.

– Min spådom er, at vi om et par måneder vil se mange uledsagede børn dukke op. Forældrene finder ud af, at det går endnu hurtigere med at ekspedere en familiesammenføring, hvis barnet kommer alene. …Vi kan slet ikke forestille os den tankegang, der ligger bag det her. … Men fortællingen om, at man får ydelser fra samfundet, som jo er en del af det danske velfærdssamfund, er meget stærk. Det betyder bare – i dette tilfælde – at Danmark tiltrækker personer, som kun har til formål at nyde goderne.“

Se også Asylum applicants and first instance decisions on asylum applications: second quarter 2014


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lightmann

Posted: 11 oktober 2014 - 07:35 - Svar

– Og, ingen af de tre nævnte grunde er forståelig på nogen måder. Alle tre har jo den ting til fælles at det er enden på DK som vi kender (kendte) det, og det kan vel selv de sløveste padder i folketinget se. A.k.A Stampe, Skipper, J.S.Nielsen, Eller samtlige medlemmer af de Radigale og Enhedslisten..Skræmmende navn i øvrigt, Lyder lidt henad The Borg fra Star Trek hvor mottoet er : Modstand er nyttesløst!

– Men, hvorfor har de så helvedes svært ved at erkende det? Hvorfor kan det være, at de lukker øjnene for de massive overgreb som deres udefra kommende, nye venner begår i det dansek samfund? Hvordan kan de overse de groteske høje udgifter som de koster, og ikke se sammenhængen med at servicen daler indenfor alle de fag, som de kæfter op om at de vil have flere penge til? Som skingre skolepiger, der efter at have været adskilt i en enkelt dag, fluks ryger op i de høje sopran toner når de mødes, en tone der er i stand til at knuse glas og smadre ellers fornuftige mænds vilje.

Hvordan i alverden, kan de gæve tøser og deres ligesindede mandlige modstykker hyle op om at de såkaldte flygtninge har menneskerettigheder? Hvad med den danske befolknings rettigheder til deres eget land og samfund? Hvem ind i sorte helvede varetager dem? Seriøst, hvor er vores rettigheder? Hvorfor skal vi kaldes racister og ubarmhjertige sataner, blot fordi vi kan se at hvis der ikke snart blive gjort noget politisk, på europæisk plan – bloody hell – på verdensplan! Så forsvinder hele den vestlige civilisation, hurtigere end en isvaffel i en fed mands hånd.

Ikke engang, når velfærdssamfundet er forsvundet, vil de røde kunne se nogen fejl. Og alle de som kæmper for rettigheder til folk der ikke har bidraget, vil være dem det først går ud, over når den hånd der blev fodret ikke længere bliver det.

Så Hurra! Alle i røde, alle i homeseksuelle, alle i jeg-vil-have-en-bedre-verden-for-alle naive fjolser, alle i rundtom-lejrbålet-højskolesange-skal-synges og alle i kan-vi-ikke-bare-enes? IDIOTER, I vil være de første som bliver sendt til de evige jagtmarker, af de selvsamme folk som i foretrak over jeres danske landsmænd. Det bliver sgu en spændende fremtid for os alle.

  Machiavelli

  Posted: 11 oktober 2014 - 07:43 - Svar

  Klap!”klap!

  Børge

  Posted: 11 oktober 2014 - 18:37 - Svar

  Jeg er helt enig, og min forklaring på idiotien er, at vi mennesker hver dag skal op af sengen og sørge for os selv og vore, for at kunne overleve. Når vi ikke ved en skid om, hvor det hele kommer fra – når det bare kommer flyvende lige ind i munden på os, så ejer vi ikke de ringeste forudsætninger for at klare os selv, for da ikke at tale om at klare noget for andre.

  Det ved fx de radikale så udmærket – som altid begår de deres landsforræderi af had til de mennesker, der kan og vil skabe noget af værdi. Noget de ikke selv kan.

Erling

Posted: 11 oktober 2014 - 07:51 - Svar

1) De kan være idioter 2) De kan vide det, og vide, det vil være deres skyld, og derfor underspille det.3) De kan håbe på, at det lige akkurat går, indtil de har forladt politik.

4) Alt gaar efter planen, men de kan ikke prale med det offentligt, for vaelgerne er for dumme til at forstaa det aedle formaal. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at de fleste af dem hader og foragter Danmark, og foer den aegte kommunisme kan virkeliggoeres, skal de resterende civilsamfundsinstitutioner smadres. Nationen har vist sig at vaere mere sejlivet end familien, kirken og landsbyfaellesskabet, saa der skal skarp lud til.

steen

Posted: 11 oktober 2014 - 08:22 - Svar

Jeg er ikke inde i deres hoveder, men som Snorrasson spørger her om politiets oplysninger i deres fagblad:

http://www.uriasposten.net/archives/60839#comment-3139242

Da Justitsministeriet for længst har fået og kender Politiets oplysninger, er det noget forbavsende, at regeringen og administrationen ikke har reageret?
Bliver interessant at se, om MSM tager oplysningerne op og forfølger sagen – eller om endnu en gang, det hele ryger under gulvtæppet?

Nils

Posted: 11 oktober 2014 - 10:34 - Svar

4: Det er bare magten på arbejde. Magtudøvelse er at skabe magtesløshed. Magten arbejder ihærdigt og med stor succes overalt i verden på at skabe svage, udsatte, splittede, passiviserede og tavse befolkninger. De enkelte magthavere er uskyldige, da prisen for at blive magthaver er magtesløshed. De følger blot blindt magtens logik.

  steen

  Posted: 11 oktober 2014 - 10:55 - Svar

  Det tror jeg sletikke på. Politikerne er karrierister – bare se Karen Hækkerups usmagelige karrieretræk i går – de er mere bange for at fornærme dem, der kan gavne deres karriere, end for at forråde befolkningen. Så længe de er det, vil de fortsætte med at ødelægge os.

  Det vil ikke bare ødelægge Danmark, de vil underminere demokratiet, for mange overvejer antagelig som jeg, at holde helt op med at stemme. I forvejen hører jeg kun i yderste nødstilfælde på dem i radio m.m. Ved valget i 2011 hørte jeg EN debat, den mellem Løkke og Thorning. Det var rigeligt.

  De siger, at “vi ikke skal blive som Sverige,” men det er meget, meget lidt, de vil gøre for at forhindre det.

  Hvad kan der bla. ske, hvis de fortsætter? Dele af politistyrken kan vende sig imod dem. Gamle soldater vil danne netværk vendt mod politikerne – og radikale muslimer. De udfordrer deres held. De må være svært fantasiløse, hvis de tror de selv undgår at blive involveret i store ubehageligheder.

   Nils

   Posted: 11 oktober 2014 - 12:07 - Svar

   De vil ikke bare gøre meget lidt for, at Danmark ikke skal blive som Sverige, de vil arbejde aktivt for at Danmark skal blive som Sverige. Det vil de gøre i blind lydighed til magten og de vil kalde det nødvendighed og en naturlig udvikling og henvise til højere former for godhed. Hvis de går i modsat retning vil de miste deres positioner.

   Vi undrer os over det irrationelle i at magthaverne på trods af sund fornuft ødelægger landene, og vist er det irrationelt, men der er dog et rationale og det er magtens helt eget rationale.

   PFEP

   Posted: 11 oktober 2014 - 12:24 - Svar

   Här i Sverige har vi invandring på steroider och jag vet hur det jäser bland vanliga människor.
   Dagens invällning kräver ett nytt asylboende där rymmer cirka 500 personer om dagen och Sverige är som bekant redan knökfullt, knappast något hotell, någon stugby eller någon till ändamålet lämplig byggnad, finns idag att få fram.
   Du skriver om “store ubehageligheder”, jo man tackar, vad jag vet är Sverige Europas vapen-tätaste land, med miljoner av handeldsvapen och den dagen Sven Svensson låser upp vapenskåpet och säger “nog är nog” då bör de folkvalda söka skydd.
   För min del tror jag inte det är frågan om, men när det går galet och med tanke på Sveriges totalt frånvarande försvar och impotenta polismakt, kan detta bli något som mest kan liknas vid en dålig Science Fiction film i splatterstil.

   Angela

   Posted: 11 oktober 2014 - 16:44 - Svar

   “…“vi ikke skal blive som Sverige,”…Ja, de har precis samma språk i vartenda land. I Danmark säger de att de skall inte bli som i Sverige och i Sverige säger de att de inte skall bli som i Danmark – och så håller de på – bara för att dupera folk och hålla dem i schack medan deras agenda rullar på.

   Så lägg märke till språket över hela världen. De har samma fuffens för sig överallt. Det är krig mellan folket och makten. Mellan de styrande och de styrda.

   Dilemmat är skall man rösta eller ej. Jag har precis som ni funderat men röstar vi inte så¨vinner de för sedan återstår bara krig. Och i Sverige åstadkom vi i alla fall ett stopp så nu måste makten bekänna färg. Bollen ligger hos dem nu. Alliansen och de röd gröna måste nu visa sina spelkort för befolkningen om de tillhör samma parti (7-partiet= EU-partiet) eller ej eftersom de inte lyckas ta sig förbi vågmästaren , SD, nu.

   Glädjande var att UKIP nu lyckats ta sig in i parlamentet. Storbritannien håller på att vakna upp. Annars tror jag nog mera på att Marine le Pin är Europas stora hopp och västvärldens. Bara hon orkar.

Erling

Posted: 11 oktober 2014 - 10:54 - Svar

Bliver interessant at se, om MSM tager oplysningerne op og forfølger sagen – eller om endnu en gang, det hele ryger under gulvtæppet?

Ja, der bliver nok ikke koe hos bookmakerne…

Angela

Posted: 11 oktober 2014 - 11:50 - Svar

Debatten flyttar sig snabbt i maktelitens höghastighetstempo för att folk inte skall hinna med att tänka och diskutera det de är utsatta för. Har fortfarande inte hunnit med att läsa men det är viktigt att ni läser detta eller lyssna så får ni ett hum om vad som är på gång. Hur människor trängs in i megastäder med hård bevakning och uppblandade i ett “söndra och härska tillstånd” det som idag kallas “mångkultur”. Landsbygden töms, lantbruket är utsatt för en totalavveckling i Sverige. Hörde Spanarna och lyssna på andra avsnittet med Sissela Kyle som begripit något även om hon inte har hela bilden klar. 2009 var brytpunkten för hur många människor som likt dumma får motats in i ett fåtal megastäder världen över för kontroll. Landsbygden töms och skall fyllas på med stenåldersmänniskor.

Folk skall tydligen leva i ett konstant tillstånd av upprördhet, ilska , vrede tills de kollapsar i hjärn- eller hjärtinfarkt. Så blir de av med de äldre generationerna som sett ett samhälle, ett om inte fullständigt fungerande samhälle men ett bättre samhälle än det man skapar nu och ett samhälle som blev bättre och bättre. Det är väl den nya ättestupan där de äldre som fortfarande har en bild av ett bättre samhälle , kunskap, erfarenhet, livserfarenhet
skall dumpas och nya hjärntvättade generationer av idioter skall framavlas. Där Anders Lindberg vid Aftonbladet är en fördummad, totalt hjärndöd, nyttig idiot!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/440444?programid=516

Avsnitt 2 med Sissela Kyle om “tvångskonsumtionen”. Man tömmer landsbygden, klämmer ihop människor i megastäder där man har koll på dem, gör dem till idioter som likt slavar skall jobba ihop stålarna till den globala lilla maktelit av miljardärer.

Inte ens djur och växter kan stanna kvar på landsbygden längre efter den förödelse som globalisterna ställt till med.

  Angela

  Posted: 11 oktober 2014 - 11:56 - Svar

  steen, jag tror du förstår att jag inte menar våra bloggar i sociala medier när jag säger maktelitens höghastighetstempo. Vi måste hänga med i detta uppskruvade tempo vilket gör att vi inte hinner riktigt prata och tillgodogöra oss allt som händer för att skydda oss mot nästa attack från etablissemanget.

  En rapport dök upp i mitt minne om maktens uppdrivna tempo, tror att den hette “Ögonblickets tyranni”, med…jag måste tänka tänka…en norsk samhällsvetare. Jo nu kom det Hylland Eriksen. Det måste vara den. Hinner inte kolla. Nu dök det upp Thomas också. Kan det stämma? Men det var länge sedan boken kom. 90-talet???

   steen

   Posted: 11 oktober 2014 - 12:02 - Svar

   Det ved jeg. Men det politiske lag har hele tiden været bagud for befolkningen, for 15 år siden og idag se f.eks. i dag Danskerne er parate til strammere asylregler. Det var de også for fem og ti år siden

   Jo, Hylland Eriksen er år 2000, men jeg forbinder ikke andet med ham end nogle gale udtalelser “Jeg ville ønske jeg ikke boede så monokulturelt” – han kunne jo flytte?

    Angela

    Posted: 11 oktober 2014 - 12:21 -

    🙂 . I boken sa han en sanning men för övrigt håller jag med dig. Även en blind höna kan säga ngt bra ibland. Hylland Eriksen är en globalist och är delaktig i att förstöra världen och mänskligheten. “…end nogle gale udtalelser”. Det var lite blygsamt och snällt skrivet. “nogle” 🙂 Flosklerna och idiotierna haglar ur munnen på denne man som en kulspruta. Han har inget att hämta hos mig. Han är en idiot. En streber av värsta sort som bara är ute efter att se till att just han har det bra i livet under den korta stund han lever. Han skiter i andra människor och hur de har det och hur våra barn får det. Han är farlig i sin idioti! Tänker på den nye “eu-presidenten” , Juncker, han sa ju faktiskt också sanningen om det makteliten håller på med. Att de kör på och kör över folk. Så där var han sanningsenlig. Farage tog upp det finns på youtube. Tror att det varit uppe här i bloggen vid hans installation. Och refererade vad Juncker sagt. Tidigare sa Barosso ngt liknande att “han sket i de kommande generationerna” när journalisterna på en bar i Bryssel anklagade honom för vad han höll på med. Barosso sa att “de komande generationerna fick tackla de problemen som han och etablissemanget ställer till med , själva!” “Han sket i det”, sa han.

    Machiavelli

    Posted: 11 oktober 2014 - 12:50 -

    Enig! Det er ikke pænt at sige det, men der er alt for mange kolibri-hjerner i befolkningen. Læs kommentarerne i Politiken, BT, Berlingske og andre aviser. Alvoren er overhovedet ikke gået op for befolkningen. De samme politikere bliver valgt ind igen. DF er også nogle fjolser.

    Olav

    Posted: 11 oktober 2014 - 17:00 -

    Det er Eriksen som står bak Culcom ved Oslo Universitet, mest kjent for å ville dekonstruere majoriteten, så den ikke lenger kan kalles majoritet (i Norge). Det hører med at denne “forskergruppen” ble fratatt statsstøtte av regjeringen noen år tilbake.

    “Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger”.

    Angela

    Posted: 11 oktober 2014 - 21:35 -

    Det skulle vara till Olav. Tack för det. 🙂 Det är det som är meningen. Jag undrar om det finns någon liknande grupp i Sverige? Känner du till det? Eller ngn annan? De skriver ju om historien. Jag kontaktade SR ngn gång om dekonstruktionen men fick aldrig ngt svar. Sa att det var samhällsfarligt. Besvarade också dekonstruktionsivrarna i Newsmill.

Prudentius

Posted: 11 oktober 2014 - 11:54 - Svar

“1)De kan være idioter”

Og det er vist efterhånden mest den vej flasken peger.

Og det siger jeg altså ikke bare for at brovte: “Øv-bøv, hvor er de bare dåmme, når de ikke gør som jeg vil”!

MEN… hold da op hvor skal man være ubegavet for årti efter årti efter årti, at fortsætte med at smadre et helt land når det er så tydeligt, som solen på en højlys dag, at det er det man har gang i. Ligemeget hvilke multikulti-menneskerettighedsfloskler man så ellers pakker det ind i.

Enhver antydning af politisk professionalisme tager sig mere og mere tvivlsom ud. Selv en chimpanse kan nemlig iføres et halvdyrt jakkesæt og hyre en spindoktor.

Jeg ville egentlig helst tilskrive multikulturalisterne-globalisterne religiøs-ideologisk fanatisme og hybrisfyldt blindhed. Altså godhedens og fromhedens mægtige dæmoner. Det vil faktisk sige en grad af format.

Dog vokser idioti sig stadig større på listen over gangbare forklaringsmodeller.

  Angela

  Posted: 11 oktober 2014 - 12:03 - Svar

  Läste din kommentar nu. Kan bara instämma! 🙂

   Olav

   Posted: 11 oktober 2014 - 23:35 - Svar

   Svar på ditt spørsmål, Angela; om svensk “Culcom”.

   Jeg anser M. Gardell som svensk tilsvar på Eriksen:
   “Det existerande samhället måste demoleras, fullständigt förintas, in i minsta atom utplånas, för att ett gott alternativ ska kunna etableras i dess ställe.”

   Anvender man sådana ord i Norge, risikerer man att alarmera den sovande befolkningen. De sover inte så djupt som i Sverige, og er kanskje mindre redda før etablissementet.

   Jeg formoder dette med dekonstruksjon er innprentet i alle kommunister.

   Det er imponerende å se hva de har klart å gjøre med våre unge, som ser ut til å være en flokk innbilte altruister.
   Som vil ha åpne grenser, uten å reflektere over det faktum at uten grenser, hadde deres liv fortont seg vesensforskjellig fra det gjør nu. Og – de ville ha forstått at man måtte søke skydd ved hjelp av grenser.
   Velferdsstaten ser ut til å ha gitt samme ungdom inntrykk av at den inte behøves.
   Tryggheten har gjort at mange ikke tror man behøver polis og forsvar.
   De känner dermed ingen takknemlighet til generasjonene som skapte våre fantastiske samfunn.
   I deres Värld har Skandinavien alltid varit multikulturelt.

   Så – dekonstruktørene behøver bare vente på vår naturlige avgang, så kan historien revideres..

    Angela

    Posted: 13 oktober 2014 - 14:45 -

    Tack för svaret, Olav. Tänker detsamma. Förhoppningsvis läser många ditt klarsynta och kunniga svar och får en bredare bild av verkligheten än vad de hittills haft. Många har inte förstått att de varit fångna i en snäv tankekonstruktion. Enda sättet att väcka folk är att vi gör som du, kompletterar varandra och breddar. Då kanske de sovande vaknar ur sin livslögn. Jag tror det är jätteviktigt. Annars går det nog så illa att de bara behöver invänta vår snöpliga hädangång. Sedan är biffen klar. 🙂

EH

Posted: 11 oktober 2014 - 18:03 - Svar

Denne muslimske teolog sætter sig magtfuld tilbage i stolen som en anden Kim Jong-Un og truer hele den hollandske nation. Han ved hvor han har flertallet af den hollandske politiske elite, kulturpersonligheder, medier og en skrækslagen befolkning. I sin hule hånd. Hans selvsikkerhed og arrogance er velbegrundet. Men, hvornår er nok, nok? Hvorfor rydder vestlige politikere bevidstløst vejen for nationalistiske bevægelser? Efterhånden som tingenes tilstand forværres, så levnes befolkningerne ikke mange valg. Hvilke midler vil du afvise, hvis du finder truslen mod dig og dine nærmeste reel? Hvad angår de tre mulige forklaringer på det kaos, der trods alt må udspille sig i vore egne politikeres hjerner, så er de alle lige valide. Der kunne måske gøres nogle tilføjelser. Hvad angår de Radikale og Enhedslisten, så er det deres udtalte ønske, eller vision om man vil, at forandre dette land til ukendelighed. Det kommunistiske eller det liberale og multikulturelle paradis respektivt. Det drejer sig om personer for hvem historie og rationel tankegang er fremmedord. I bund og grund er det regulære modsætninger som på forunderligvis bindes sammen af lidt simpelt tankegods. ”Dette land, dets kultur og dets befolkning har udspillet deres rolle”. Nu skal der nye radikale koste til. Vi taler om to partier, som tidligere gjorde et indhug i vælgermassen på 4 -5 %, tilsammen. Hvad er der sket, siden omkring 20% af Danmarks voksne befolkning er gået helt fra snøvsen? SF ere og socialdemokrater er følsomme over kritik af deres humanistiske fremtoning, eller rettere mangel på samme. De er traditionelt beskyttere af den ”svage” og de bløde værdier. Jeg er ikke i tvivl om at der er en del forvirring i geledderne. Hvem er nu de svage? Er det nu hr. og fru Hansen i bunden af lønpyramiden eller er det millioner af analfabeter, fattige eller ”flygtninge” fra Afrika og mellemøsten? Lidt af et dilemma, hva? Og hvad mon et gennemkorrupt FN, Obama, Kam eller Barosso vil sige? Gudskelov har vi en dagpengesag at vifte med. Joh, der er skam også nogle brødkrummer til den danske ”underklasse”. Venstre, Konservative og Liberal Alliance er alt for uenige om linien og et EU, som vender tommelen ned vil hurtigt få dem på plads på skamlen. Det bliver højst til et par latterlige dask med poten ud i den tomme luft. DF har noget at bevise . Rækker det eller bliver vi nødt til at skæve mod de unævnelige og absolut ikke stuerene? Politikerne har et valg.

PFEP

Posted: 11 oktober 2014 - 21:57 - Svar

Jag har inte en tanke att gå på ackord mellan endera varken vänster eller höger i dessa frågor, det oavsett det rör sig om endera Sverige eller Danmark.
Idiotin, rädslan att bli barskrapat eller kanske hamna i något politisk kontinuum är tydlig, därför tystnaden från massor av folkvalda där i botten vet att det går år helvete!
Vad göra när sanningen knackar på, när verkligheten visar sig och vanliga medborgare börjar opponera sig på allvar ute i lokalsamhällen?
Hur tror man att det går att regera Sverige på lokalnivå, i kommuner med kanske mellan 15-20% röstandel, låtsas om inget och skapa allianser där trotsar envar politisk ideologi, i syfte att utestänga SD.

Sorry my friends, det kommer inte att hålla och oavsett vilket tricksande man idag efter valet i många kommuner, genom ändring av hur olika nämnd och beredningar tillsätts, i syfte att hålla SD ute från inflytande, kommer samma politiker under mandatperioden att få luta sig åt Sverigedemokratiska röster för att få sina förslag genom!

Detta är dagens verklighet och hamnar Sverige i ett läge vart nyval aktualiserats, då kommer sannolikt SD hamna nära +20% och vad kommer då att hända?

Detta jag skriver här är inte annat än mina personliga övervägande, men jag vill i sammanhangen enbart påpeka att jag som gammal politisk strateg, brukar ha minst “halva inne”.

  Olav

  Posted: 11 oktober 2014 - 23:49 - Svar

  Det er realism i det du beskriver.
  Vi skandinaver tror inte vi er en del av samma naturen som øvrige världen.
  Men det er synd at en åpen fysisk konflikt; en borgerkrig, kanskje er det makten behøver, for at vi skal øvergå i noe større..

Angela

Posted: 12 oktober 2014 - 10:55 - Svar

En bok om kuppen mot Juholt utgavs häromdagen, lagom efter valet. Men jag säger BRAVO! Suhonen som skrev boken: “Partiledaren som kom in i kylan”. Jag trodde ALDRIG att någon skulle ha modet att skriva boken. Att göra det offentligt. Sådant här förekommer överallt på varenda arbetsplats: vuxenmobbing,korruption, intriger, maktkamp om positionerna. Makten och pengarna. Den som inte varit med om detta i någon form mer eller mindre måste vara unik.

Man hoppas att folk vaknar upp nu. Men det är kanske för mycket att hoppas när man ser att man försöker hålla den värste skitstöveln och intrigmakaren utanför – Stefan Löfven. Och påskina att han inte haft någon del i det. Jag GAPSKRATTAR! Wanja Lundby Wedin och hennes “bravader” kan läsas på nätet (AMF, lyxresor med sin man på 5 stjärniga hotell, korruption , hennes fulspel i EU mot svenskarna, löntagarna och arbetarrörelsen) Löfven stöttade hennes agerande liksom övriga LO-styrelsen. Idag är Lundby Wedin vice ordförande i Svenska kyrkans styrelse och utplånar Svenska folkets kyrka och snor svenska folkets pengar (40 miljarder) tillsammans med ärkespektaklet från STASI Jackelen, HellEU-ja Klein, Brunte och klang och allt vad de heter under varumärket Svenska kyrkan – Abrahams barn. Under stridsropet Allah är störst! Carin Jämtin, Mikael Damberg, Sven Erik Östberg, Mona Sahlin och f d ministrar och “tunga” sossar som alla är globalister.

SAP har förnekat “rosornas krig” och att två falanger kämpat om makten i partiet. Partiet har precis som samtliga partier i alliansen och de rödgröna infiltrerats och kapats av globalisterna. Inte bara i Sverige utan även utomlands. Den enda oppositionen som finns i RD är SD.

Genom SD som vågmästare måste nu 7-partiet bekänna färg. Att de är ett parti – ett EU parti – dvs helt styrt av utländsk makt där befallningarna (lagar/förordningar)levereras av Bryssel och att de äger nästan samtliga kulturella institutioner i Sverige. Public service, medier, kultur inte minst museer, historieskrivning och skola utbildning där en gigantisk propaganda sprutar för att hjärntvätta folk. Löfvens patetiska försök att vinna över c i RD-debatten var pinsamma. Maktspelet och apspelet fortsätter inför öppen ridå. Regeringen har redan kommenterats även utomlands som en Kalle Anka regering och det är milt sagt. Något mer fördummat får man leta efter. Första RD debatten med Reinfeldts avgång var beklämmande och måste ha gett, tycker man, allmänheten många förfärliga vibbar. Lovorden haglade över denne pajas, landsförrädare, folkmördare som har applåderat och lett Sveriges sönderfall och svenska folkets näst intill totala utplåning. Svenskar har slagits ihjäl, mördats, överfallits med men för livet, våldtagits, gängvåldtagits (2:a i världen efter Indien när det gäller våldtäkter) rånats, bestulits inte bara på personliga ägodelar utan på sitt land, självbestämmande och naturtillgångar. Sverige ligger svårt skadat i en pöl av blod och i RD hyllar man denne skitstövel och naturligtvis han är ju deras kompis (partner in crimes) som t o m underströks på en tröja han fick. I Aktuellt pladdras det om att han skall gå till historien ?! För vad då? Som landsförrädare och folkmördare? Och de inkompetenta sladdrarna där fortsätter att pladdra om det “rika Sverige”. Sverige är det fattigaste landet i Norden! De lever i sin lilla bubbla och vet inte ens att det finns en värld utanför den. En värld där folk bor. Man får ju hoppas att svenskarna vaknar nu och inser vad som händer och hänt! OCH gör något åt det. Det duger inte att bara prata om eländet. Det minsta man kunde ha förväntat sig var att man röstade bort skitstövlarna i 7-partiet i valet. Som en zoombie röstade man på packet samtidigt som man påstod att man inte visste om man skulle rösta på pest eller kolera. Det finns ju ett alternativ – en folkrörelse mot etablissemanget. Nu får man hoppas att fler insett det i nästa val.

http://avpixlat.info/2014/10/11/fulspel-bakom-hakan-juholts-fall/

Angela

Posted: 12 oktober 2014 - 11:23 - Svar

http://www.svt.se/nyheter/val2014/svt-svenskarnas-favorit-infor-valet 2 miljoner svenskar saknar bredband och många som har ägnar sig åt mode, kakor, mat,vin, knark, prostitution och sport och melodifestivaler, Dansa med den och den, Idolprogram och konsumtion, mode, kändisliv, allsköns smörja där det flabbas, pladdras, smattras, pruttas, frossas i stället för att informera sig politiskt. Många ser på Aktuellt, Rapport, SR och har endast en lokaltidning och tror att de med denna propaganda vet vad som händer i världen och Sverige. Det är katastrof. Fullkomlig katastrof. När man ser spektaklet med det stora hårburret, i Kaliber flabbande och pladdrande den värsta smörja kråmandes i sin förträfflighet och hör att nu skall det kopian i SR även ha program i SVT så undrar man om vansinnet aldrig skall ta slut.Sr hyllade Alice Bah och var så glada för hon hade varit med i deras depraverade skitprogram så nu NU …och så räknade alla dummergökar i central ställning som passerat deras fjantprogram. De inbillar sig på fullaste allvar att “vi är bäst, störst och vackrast”.

Tack och lov hör man att folk inte lät sig skrämmas av Ribbing i SVT eller Dencik och Lars Mogensen och deras hejdukar i Filosofiska Rummet att de inte fick prata med varandra och där man angav tillåtna samtalsobjekt och manualer vad man fick säga, tycka, känna, tänka och göra utan folk pratar på arbetsplatser och vid köksborden om Sveriges katastrofala läge och nu vågar ringa till SR, Ring P 1 och säga det trots hot om våld och Stasi-agenter från EXpo som via facket Aschberg, Sahlin,Cecilia Malmström, Birgitta Ohlsson och hela etablissemangets försorg försöker sparka folk från uppdrag och jobb förhindra karriärer, löneförhöjningar och trakassra dem på nätet och i offentligheten och i deras hem. Applåderar och hyllar alla som lyckas slå ihjäl en svensk.

Jag lider med Erik, med RK-damen som tog sitt liv, Elin Krantz, med alla som slagits ihjäl med järnrör, skjutits, massakrerats till döds under ren tortyr. Hade inte en aning om, det har medierna mörkat totalt hur den stackars pojken i Salem torterades till döds i Salem av ett invandrargäng. Så fruktansvärt så vidrigt för pojken och hans familj. Jag tycker det är förfärligt med svenskar som svälter ihjäl, lever i misär, människor som tar livet av sig för att de inte får den vård de betalat för, den hjälp som samhället lögnaktigt utlovat dem men bedragit dem på. Hur medier förföljer människor i offentligheten på det vidrigaste och så har man ideliga reportage frå¨n utlandet om maktelitens beteende där som är EXAKT detsamma som I Sverige och Europa. Betänk att folk nästan aldrig själva vet att de bor i en diktatur. De vänjer sig och tror att det skall så vara. I Nordkorea, i Kina har majoriteten av befolkningen inte en aning om att de lever i totalitära samhällen.

  Angela

  Posted: 12 oktober 2014 - 11:36 - Svar

  Programmet hette inte Kaliber utan KOBRA. Ett riktigt passande namn för denna samling hala och manipulerande “giftsnokar” som när de känner sin makt och kändisskap hotat spärrar upp ett slags mönster på nackskölden, som liknar ett par glasögon. Det senaste modet!

  “Kobrorna har till stor del olika nervgifter som förlamar livsviktiga organ såsom lungor och hjärta men det finns även arter som har mera utpräglade vävnadsförstörande gifter.” Ja hjärnorna har de lyckats förstöra både på sig själva och sina fan. Tomma och hjärndöda och handlingsförlamade zoombies.

Falsterbo

Posted: 12 oktober 2014 - 13:09 - Svar

Jag rekommenderar alla att gå in på SVT´s hemsida och söka på “Kobra 1984”.

Axplock från ett klipp med språkvetare;

NEWSPEAK är ett konstgjort språk som makten uppfunnit för att hålla befolkningen i schack
Förskönande uttryck för att uppfostra medborgarna att tänka “rätt”
Regimtrogna = bratänkare
Icke regimtrogna = krimtänkare dvs kriminella
Propagandaministeriet skriver lögner hela tiden och kallar sig Sanningsministeriet
Ord byter betydelse
Manipulationerna syftar till att omöjliggöra vissa tankar hos befolkningen

Känns det igen?

  Angela

  Posted: 12 oktober 2014 - 14:47 - Svar

  Tack för tipset. Har inte sett det för jag har slutat att titta. Visst känns det igen. Kusligt är det minsta man kan säga.

  Passar på om ngn läser det att återigen TACKA, Suhonen för boken och alla de som varit honom behjälpliga med material.

  De flesta förstod väl att han kuppades bort av globalisterna men hade inga detaljer och trodde aldrig vi skulle få veta det heller. Tänk om fler kunde kliva ur alla dessa garderober som alla pratar om i olika sammanhang. Folk måste få veta vad som händer – ATT det händer.

Leave a Comment