19
okt
Seneste opdatering: 20/10-14 kl. 0430
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg forestiller mig, det er optaget i Gørings Reichsluftfahrtministerium på hjørnet af Wilhelm Strasse og Leipziger Strasse, der efter krigen tjente som parlamentsbygning for DDR’s Volkskammer. Det er noget med akustikken og den skidenbrune marmor. Man kan også se den marmor på U-Bahn Mohrenstrasse. Det er genbrug fra Hitlers smadrede rigskansleri. DDR, Sverige og Adolf, associationerne render i forvejen.

Milano: Stop invasionen!

I Milano lørdag demonstrerede over titusinde mod bølgen af flygtninge fra Afrika. Schwissinfo fortæller hvordan der blev råbt slogans mod politikerne, den italienske regering og imod Schengen og planer om at bygge nye moskeer i Milano. Milano, Lega folla in piazza del Duomo. Salvini: “Sospendiamo Schengen”,  Massive demonstration in Milan.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 19 oktober 2014 - 15:23 - Svar

Dejligt at se men i radio og tv sidder de tossegode og udtrykker, at italienerne skal dyrke næstekærligheden. Samtidig udtrykker biskopperne sorg over, at muslimerne ingen kirke har at dyrke deres Gud. Selvfølgelig kommer oprøret ligesom Den Franske Revolution. Det er uundgåeligt, men så længe de kultur kriminelle politikere ikke sidder i spjældet fortsætter forholdende. EU skal også først nedlægges, før der sker de store ting, og det er der lange udsigter til. Morale: Løbet er kørt. Der kan dog også ske noget andet, med det vil jeg ikke udtal mig om her.

T. Snorrason

Posted: 19 oktober 2014 - 16:35 - Svar

Grinagtig svensk film.
Men interessant, at det offentlige og dets ansatte føler det nødvendigt, at rteklamere for sig selv.
Hvis filmen er optaget i gamle DDR-omgivelser, ville det være passende til det post-kommunistiske Sverige.
Sverige imploderer ganske som kommuniststaterne gjorde, ikke at Danmark under nuværende regering har meget bedre fremtid på lidt længere sigt.

kenneth

Posted: 19 oktober 2014 - 17:09 - Svar

OT:

BT har i dag en ret god leder om Hedegaard-sagen:

http://blogs.bt.dk/olavskaaningandersen/2014/10/17/vi-kan-ikke-regne-m ed-tyrkiet/

Machiavelli

Posted: 20 oktober 2014 - 04:02 - Svar

Uden en sikker forklaring er det afbrydelse af de diplomatiske forbindelser med islamist/tyrkerne.

Lightmann

Posted: 20 oktober 2014 - 06:44 - Svar

Ufatteligt, hvorfor i alverden bliver en nyhed som denne demonstration ikke nævnt på DR eller TV2News? Intet problem at finde plads til to kriminelle på en stjålen knallert. Og denne her tale, holdt i Oxford Union, burde ligeledes vises i den bedste sendetid: http://www.youtube.com/watch?v=KnnfHhOlcKY

steen

Posted: 20 oktober 2014 - 09:33 - Svar

Waters er fra juli 2013, – denne er et nyupload – jeg havde den dengang. siden har hun forladt Labour og dannet sharia watch http://www.shariawatch.org.uk/

Lightmann

Posted: 20 oktober 2014 - 10:39 - Svar

Jeg kendte hende ikke, men så i denne artikel, at hun ville stille sig op og tale ved Speaker Corner. http://gatesofvienna.net/2014/10/mothers-opposed-to-sharia-will-conver ge-on-speakers-corner-tomorrow/

Hodja

Posted: 21 oktober 2014 - 19:24 - Svar

Der er mange Rigskancelli-marmor-legender. Ifølge denne ved faktisk ingen, hvad der er blevet af det.

http://www.zeitgeschichte-online.de/sites/default/files/media/mittig.p df

Leave a Comment