20
okt
Seneste opdatering: 22/10-14 kl. 0424
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Så næsten-lykkedes et muslimsk terrorangreb endelig i Vesten. Det er ikke sket siden Bryssel 24 maj. Who’s next? Saint-Jean-sur-Richelieu er en garnisonsby med 5000 soldater. Umiddelbart udenfor kasernen påkøres de to soldater i hvad der må være tænkt på et Lee Rigby mord. En politibil overværer det, og gerningmanden må flygte men kører i grøften efter en kort biljagt. Han trækker en lang kniv mod politiet, som skyder og dræber ham i nødværge. Kniven peger mod et Woolwich angreb, der kun lykkedes halvt. Jihad med bil er ikke ukendt i Israel, i USA har der været syv tilfælde. Muhammed, der jo var feminist og demokrat, forudså sikkert også bilen.

 Perp acted – “In the name of Allah” – Driver who hit 2 Canadian Forces members shot by police, Canada: Muslim acting “in the name of Allah” runs down two soldiers, flips car after chase, charges officers with long knife, is shot, Martin Rouleau, Quebec driver fatally shot by police, ‘radicalized’. Possible ISIS attack. Hans jihadistiske Twitter-konto er her.

Lad være med at give flygtninge asyl

Når en ‘ikke-højreekstrem’ konservativ skriver sådan, synger multikulturen på sidste vers. Max.5- 10 år til? Politikere er sløve i optrækket, og de er den absolutte bagtrop i dette spørgsmål, selvom de giver den i rollen som frontløbere og hæver en sådan løn. Vi befinder os nu i forhold til multikulturen, som verden gjorde til kommunismen under Glasnost: Kort inden den endelige fallit. Bagefter vil alle hele tiden have ment det, “højresktremisterne og islamofoberne”  sagde, og de virkeligt fremsynede vil stadig være sorte og brune og modbydelige. Det er livets gang i Lidenlund.

Ingen tror på, at flere flygtninge gavner Danmark. Og der er ikke skyggen af moralsk grundlag for at tildele relativt stærke flygtninge asyl. Hvorfor giver vi asyl til flygtninge, der kommer til Danmark? Der er jo indlysende dårligt for vores land. Sociale problemer, kriminalitet, belastning af offentlige finanser, ghettoisering og generel større mistilid er fuldkommen forudsigelige konsekvenser af et øget antal flygtninge til Danmark. Det erkender man i Enhedslisten. Ja, selv hos de Radikale. Alle er enige.

Så hvorfor? Det er ubestrideligt ikke godt for os, at vi åbner de grænser, så hvorfor lader vi ikke bare være? Svaret er naturligvis, at det samtidig er en udbredt holdning, at vi på én eller anden måde har en moralsk forpligtelse til at lukke dem ind. Og moral trumfer negative konsekvenser. Rune Toftegaard Selsing, JP.

Tommy Robinson fængslet igen

Man har med rette talt om den halvtotalitære svenske tradition i forbindelse med Dan Park sagen, men der begynder at tegne sig et andet mønster oveni: Dette er sådan demokratiernes politikere har tænkt sig at tackle multikulturen, lugten i bageriet er påtagelig. Fører man tanken til ende, ser enhver, hvad den støder ind i. Hvem skal i fængsel næste gang? Paul Weston vil jeg gætte, men det interessante er, hvem der skal i fængsel om ti og tyve år. I Holland nærmer endnu en retssag mod Geert Wilders sig. Tommy Robinson is Back in Prison, Tommy Robinson, former EDL leader, recalled to prison.

Indspilning i fuld skærm 20-10-2014 232611


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 21 oktober 2014 - 00:18 - Svar

Vores rettigheder bliver høvlet væk, en efter en.

“Corruptissima re publica plurimae leges.”

Tacitus.

  Machiavelli

  Posted: 21 oktober 2014 - 19:14 - Svar

  Ja Santor så læs min bog færdig, så ved du hvorfor.

Moran ya Simba

Posted: 21 oktober 2014 - 05:02 - Svar

“Tommy Robinson fængslet igen”

Der er i DEN grad et mønster og det begyndte IKKE med Dan Park men lad historikerne rode med det om 20-30 år hvis ikke universiteterne da er erstattet med madrassaer “i tolerancens (og selvmordets) navn.” Men vi kan KUN forvente mere af det her. “De meningsdannende” er begyndt at fatte at den er hel gal og den deraf følgende angst vil sende dem dybere ind i fornægelse og forfølgelse af “Urias-typer”.

Machiavelli

Posted: 21 oktober 2014 - 06:46 - Svar

Ja og i Holland er 50% af de nyfødte fra Guds eget fædreland. Og på gaderne stiger volden mod de etniske hollændere drastisk. Hvad er det dog for et Europa vi har fået på få år. Det uundgåelige nærmer sig.

Prudentius

Posted: 21 oktober 2014 - 12:41 - Svar

“…Kort inden den endelige fallit.”

Multikulturen er desværre nok lidt mere sejlivet end som så. Men, den er er helt tydelig metaltræt.

Det betyder at den ikke længere står som det store og sikre samfundsprojekt for al fremtid. Dens moralske selvfølgelighed og nødvendighed er borte og dermed dens ideologiske rygrad.

Og den har under sin dominans alvorligt kompromitteret statsapparatet og den politiske klasse.

Når den ikke bare går væk, sin totale skadelighed til trods, er det fordi den er selve sjælen i EU-imperiet og de bizarre stormagtsdrømme der er forbundet med denne umulige kolos.

  Peter Andersen

  Posted: 21 oktober 2014 - 17:28 - Svar

  Multikultur kunne såmænd sagtens være en ganske smuk idé. Problemet er bare det enkle, at islam umuligt kan indgå i ligningen.
  Selv for over 1000 år siden, fandt ellers ret så primitive kulture ud af dette simple faktum og begyndte at stoppe islams fremmarch. Det har så resulteret i en islamisk verden, fuldstændig afsondret fra resten af verdens andre kulture. Ingen vil have noget at gøre med dette dødsbo, medmindre de er fuldstændig historisk blanke – hvilket venstrefløjen jo tydeligvis har vist sig at være.
  At forestille sig en moderne verden, indeholdende dette forrykte misfoster, er jo rendyrket idioti. Selvfølgelig måtte det da gå op for almindelige mennesker før eller siden.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 21 oktober 2014 - 13:33 - Svar

Vehicular Jihad:

I Sverige har en liknande händelse, men med dödlig utgång för två av de påkörda offren, bedömts som ett resultat av “psykisk ohälsa”:

http://www.dn.se/sthlm/mordatal-for-vansinnesfard/

http://www.dn.se/nyheter/sverige/bilforaren-fran-gamla-stan-jag-ar-sja lv-ett-offer/

http://www.dn.se/sthlm/vard-och-skadestand-for-vansinnesforaren/

Ytterligare exempel:
http://hbl.fi/nyheter/2013-10-30/519521/bilkraschen-i-peking-var-en-te rrorattack

Det finns många, många andra fall där bilister och till och med bussförare oförklarligt har girat tvärt in i busskurer, ut på torg eller in på gågator eller andra platser där folkmassor samlats, men där “inget brott kunnat styrkas”.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 21 oktober 2014 - 13:46 - Svar

Laed vaere…

“Det er ubestrideligt ikke godt for os, at vi åbner de grænser, så hvorfor lader vi ikke bare være? Svaret er naturligvis, at det samtidig er en udbredt holdning, at vi på én eller anden måde har en moralsk forpligtelse til at lukke dem ind. Og moral trumfer negative konsekvenser.”

Man kan nästan ana en cynisk och ondskefull avsikt i bakgrunden, eller hur? Och varför inte? Det finns ju bevisligen de uttalat fientliga krafter som ända sedan 1917 och dessförinnan har velat störta västerlandet i grus och aska, eller “blod och lidande” som det här exemplet talar om:

http://sv.wikiquote.org/wiki/Tobias_H%C3%BCbinette

Och har man den inställningen faller det sig förstås naturligt att utnyttja allt som man kan uppfatta som våra svagheter. Mycket tyder alltså på att de krafterna har identifierat vår egen humanitet som deras starkaste vapen och att de krafterna har en så stark position i våra egna samhällen att de fortfarande kan utnyttja detta vapen för sin krigföring från insidan.

ny kommentator

Posted: 21 oktober 2014 - 14:42 - Svar

“Lad være med at give flygtninge asyl..”

Politikerne lægger ansigtet i alvorlige folder og der er konsensus, for at grænsen for hvor mange vi kan modtage er nået… MEN.. Der sker intet end lidt snik-snak og galskaben kører videre.. Lidt retorik om moral, anstændighed og bla bla bla…

Det bedste eksempel er da kuglestøderen (politiker Liberal Alliance) fandt frem til fattig Carina og dovne Robert.. Og bølgerne gik højt om hvad disse 2 personer koster “samfundet”… Men regne på hvad “elefanten” i rummet koster, det vil de ikke… Derfor tager jeg hatten af for Frederik Reinfeldt.. Der ligeud siger: DER ER OG BLIVER IKKE RÅD TIL ANDET.. (end flygtningene red.)… Herhjemme er SR regeringen, så gået igang med beskatte pensioner før tid.. Det bliver en smuk regning der skal betales af vores børn i årene der kommer… HVAD ER DET MODSATTE AF “rettidig omhu”..?????

ny kommantator

Posted: 21 oktober 2014 - 19:42 - Svar

O.T.

Vi har brug for PK ukorrekte politikere for at redde dette land… 🙂 BLIVER NØDT TIL AT DELE DENNE…

Linket fandt jeg i tråden på 180grader.dk, som kommentar til den parkeringsvagt der lige har fået 3mio i erstatning for (hvad der er takseret højere end kulturberigende massevoldtægt med døden til følge) sexchikane…? Orker ikke engang at læse om sagen..

HER ER SÅ BERLUSCONI på slap line.. Se ham I LOVE HIM… 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=81vQje8bWmo

  Moran ya Simba

  Posted: 22 oktober 2014 - 00:41 - Svar

  Det er altså sjovt at se en regeringschef opføre sig på den måde haha Det minder mig om en historie jeg engang hørte om ham. Det var da Schröder stadig var kansler og regeringscheferne kom ind til et møde i EU som Berlusconi skulle lede. Don Silvio sidder derinde, med fødderne oppe på bordet. Da mødet skal til at gå igang siger han så “skal vi ikke snakke om fodbold og kvinder? Lad os tale om kvinder og Gerhardt, da du har været gift fire gange må du vide mere om kvinder end os andre så vil du ikke begynde?”

PFEP

Posted: 21 oktober 2014 - 19:42 - Svar

“Jihad”?
Tja jag oplevede nogle år i et dansk ghetto omkring 98-99 i forrige århundrede.
Vi var en såkaldt “stærk familie”, mand, kone og to piger på cirka 7-11 år gamle.
Vi havde en dejlig lejlighed, en femværelses til omkring 60000 om året og det i et område hvor både kyst, museer og hovedstaden, lå indenfor en kort rejse.

Både konen og jeg var selvfølgelig engageret i vore børns skolegang og deltog i både forældresamarbejde og for min del lidt mere på højere plan.
Allerede den gang fik vi bruge mødetiden til at løse alle problemer der skabtes i forhold et mellem muslimer og kristne, det var alt fra hvordan man klarede lejrskole, svømmeundervisning, gymnastik, til gud bevare mig; hvordan man kunne undgå at anvende samme bestik, stegepander, tallerkner og sådan, om det ikke var “halal”.
Jeg vil pege på at vi betalede huslejen selv, min kone, der er arbejdsskadet kom til Danmark med over 100000.- danske kroner om året og jeg som håndværker (tømrer på akkord) tjente aldrig under 150.- kroner i timen!

Begge mine piger blev udsat for forskellige overgreb, dog ikke fuldværdig voldtægt, men alvorlige overgreb, der gjorde at vi efter familieråd besluttede os for at flytte fra området.

Dette er i dag noget der er omkring 16-18 år siden og jeg kan uden at lyve sige at jeg kan ikke gå gennem mit gamle område i dag på en lørdagsaften, uden “stikvest”.

Forstå mig ret mine venner, men det jeg her deler er faktisk ikke særligt unikt, mange menneske lever i en i dag lignende virkelighed og jeg må erkende sat jeg ikke har nogen løsning på det da jo en befolkning har de politikere de selv har stemt ind.

Leave a Comment