23
okt
Seneste opdatering: 26/10-14 kl. 1646
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

P1060265P1060251

Christiansborg i dag. Dan Park, Nicolai Sennels og Henrik Rönnqvist. Dette mest for at gøre opmærksom på DR s  dokumentar om sagen Dan Park – forfulgt eller forfører? kl 22. Jeg skal ærligt indrømme, jeg er hammertræt af den sag, ligesom Dan Park formentlig selv er, men den har haft en helt usædvanlig journalistække. Noget i overkanten, når man tænker på alle de historier danske medier ikke har muskler til at dække, men dog langt bedre end den svenske tavshed og ligegyldighed.

Hvis en håbefuld student vil lave en opgave om forskellen på Danmark og Sverige, findes den i dette mikrokosmos. Vel om kring 500 avisartikel om sagen de sidste to måneder og mindst 20 TV indslag. I Sverige stort set intet. I går syntes Karin Olsson i Studio ett også at det var noget mærkeligt, mens systemets mand, tidl. RUC professor og marxist Lasse Dencik prøvede at bortforklare det med “danskernes evige trang  til at bashe Sverige, for det er jo slet ingen vigtig sag.”

Det er selvfølgelig rent vås. Hele den civilliserede verden har været interesseret i, at nogle svenske dommere, der ikke kunne se med deres øjne, forsøgte sig som kunstanmeldere og dømte en svensk kunstner til fængsel. Sagen er født historisk, bare jeg kan slippe lidt nu. Hvad den i sidste ende handler om, er at Sverige er et dybt etnisk splittet land, der prøver at administrere splittelsen med bla. HMF lovgivning , og hvordan det sporer ud i absurditet. 30 procent af befolkningen er nu 200 forskellige nationaliteter, og af dem er det de mest statsstøttede og højtråbende, der bestemmer, hvad der skal ske. Jeg går ud fra, man skal foretrække det fremfor vold, som ganske givet bliver næste udviklingstrin i skabelsen af Ny-Sverige. Dan Park-sagen er bare et lille mini-Helvede inden. DR Dok Dan Park – forfulgt eller forfører? 28 minutter. og Dan Park i Deadline.

Svenske synonymer

Indspilning i fuld skærm 23-10-2014 205216

Nyhedsøgning på svensk. Ud af alle nævner Svenska Dagbladet og Eskiltuna Kuriren ordet “terror” dog uden præfikset “muslimsk” endsige det som det er: Jihad.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


MorKarin

Posted: 23 oktober 2014 - 20:40 - Svar

pseudonymer? Använder mitt eget förnamn på twitter? Svenska Media kan dra åt Hel***e. Godkväll i regnrusket.

Santor

Posted: 23 oktober 2014 - 22:25 - Svar

Sidder og ser programmet om Dan Park og det går op for mig at hans billeder/kollager er en sofistikerede form for rorschach test.

“Beauty is in the eye of the beholder” men det er grimhed og rædsler på sin vis også og det dem selv de racisme-anklagende ser når de ser Dan Park´s ting!

  steen

  Posted: 23 oktober 2014 - 22:27 - Svar

  Jamen, det er han da. Men det er betonhjernene i Tingsrätten og den afskyelige Momodou Jallow, som kører med klatten i Sverige.

  Alle Parks billeder er på hans blog http://lidlday.blogspot.dk/, som er lidt svær at finde for uindviede.

   Santor

   Posted: 23 oktober 2014 - 22:41 - Svar

   Momodou Jallow var et studie i idioti. Han kørte jo på som en grammofonplade ligegyldigt hvad han blev spurgt om.

    steen

    Posted: 23 oktober 2014 - 22:52 -

    Tænkning er ikke hans stærke side. Det ærgrer mig, at Krasnik kun slagtede ham halvt. Men lavpraktisk logik kan man dekonstruere ham på tre minutter. Måske er Krasnik bare ikke skarpere?

    Jeg undersøgte Jallow lidt. Han lader til at være24 timers antiracist uden noget andet erhverv i fritiden. Han er bla. medlem af ENAR, som også den krænkede alpehue, Bashy Qurashi, som vel heller aldrig har haft et borgerligt ervherv.

    Peter Andersen

    Posted: 24 oktober 2014 - 04:04 -

    Ja, Krasnik kunne jo f.eks. have spurgt idioten om hvorfor lige hans tolkning skulle have forrang. Det var det enkle lille spørgsmål jeg sad og ventede på.

    Jallow skal sgu ikke bestemme hvordan jeg, eller andre, skal tolke noget som helst..!

    Men Dan Park svarer jo, på sin egen rolige og finurlige måde, ganske godt for sig.

    Havde Sverige ikke haft så stor en indvandring af håbløst lave IQ’er, havde han jo haft en klar vindersag..!

Martin

Posted: 23 oktober 2014 - 23:13 - Svar

Jeg faldt over denne artikel: Dan Park tegnede kvindes kæreste: I dag demonstrerede hun mod billederne.

Sabina Frederiksen er åbenbart kæreste til Yunus Sallah, der næsten blev dræbt på gangbroen 8. september 2013.

Men i stedet for at protestere mod racisterne, der nær havde dræbt hendes kæreste, er hun med i demonstrationen mod Park, der gør opmærksom på problemet.

Her går det godt.

  steen

  Posted: 23 oktober 2014 - 23:18 - Svar

  ja, jeg så hende godt. Hun kunne også bruge nogle nye briller.

mb

Posted: 24 oktober 2014 - 00:49 - Svar

Dan Park gjorde en god figur. Mindede mig lidt om 1967.

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Kunst/2014/10/23/225559.htm

Man skal kunne grine ad selv ondskaben, siger Dan Park.

Øyvind

Posted: 24 oktober 2014 - 00:52 - Svar

Vilks-foredrag om Park i Oslo i kveld:
“Flere hundre mennesker protesterte mot svensk kunstner i Oslo sentrum i kveld.(..)
– De har vel egentlig gått i hans felle, for hans mål er jo å angripe det politisk korrekte og den dobbeltmoralen det fører med seg. Han lager satire av antirasismen gjennom å fremstille seg selv som politisk ukorrekt, sier Vilks til NTB.”
http://www.osloby.no/Antirasistisk-Senter-demonstrerte-mot-kunstner-La rs-Vilks-7757095.html

Leave a Comment