24
okt
Seneste opdatering: 25/10-14 kl. 1035
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Eller er det omvendt? Christiansborg, Dan Park udstilling i går. Suzanne  Bjerrehuus Wikipedia.

Ukendte gerningsmænd har i nat klistret samtlige Dan Parks 31 billeder op på de træplader, der dækker det vandaliserede galleri Hornsleth & Friends ‘s facade. Blandt de opklistrede billeder er collagen, hvor tegneseriefiguren Grisling stamper på muslimernes profet Muhammed og værket, hvor Jesus og Muhammed dyrker bøssesex. Hvis du har et bud på, hvem personerne bag denne alternative udstilling er, må du gerne skrive til mig. Samtlige Dan Parks billeder udstillet på vandaliseret galleris facade

hornsleth park

Den var ikke gået i Sverige

Jeg tænker på Jimmie Åkessons 2009 artikel Muslimerna är vårt största utländska hot, hvis rubrik Aftonbladet uhæderligt lavede om fra “islam” til “muslimerna”, sådan at de mobbende klasser kunne banske løs på SD med den i flere år efter. Her står den stille og roligt i lokalavisen Søndagsavisen med tilhørende dokumentation: Danskerne, indvandrere er den største trussel mod Danmark.

Hvis der ikke var valg om et halvt års tid, ville politikere være komplet ligeglade med, hvad danskerne føler sig truet af. Det har de været siden 1983. De fiser rundt i ringen som en punchdrunk bokser, og i TV står Manu Sareen og siger “at lige nu er det slemt”, men “vi finder løsninger på problemerne.” De løser absolut ingenting, de sminker deres eget lig. De pisser i bukserne for at holde varmen og bedrage vælgerne endnu et halvår. De har ikke midlerne til at stoppe en asylinvasion, og de tør ikke skaffe sig dem.

Min allergi over for politikere kan beskrives sådan: Mit vækkeur er en radio. Det kan vække mig med tale eller musik. Af og til sker det så uheldigt, at  jeg vågner op midt i en politikers talestrøm. En så traumatisk start på dagen damper først af hen ad frokosttid. Jeg kommenterer ikke politikere, jeg ikke har kræfter til at høre på, og aldrig har medirne flydt over med så mange politikere. Jeg drejer radioen over på SR eller NDR klassisk. Jeg viser min politikerfoagt, ved ikke at høre på dem. Jeg har tilmed overvejet at blive sofavælger for første gang nogensinde.

Min fattige glæde er, at de steger i deres eget fedt. Min sorg er ikke, at danskerne skal af med nogle flere  milliarder – de kan tjenes ind – den er, at at disse personer andrer endu mere af Danmarks demografi til evig til. Stadig uden at have folkeligt mandat til det. Deres dans mellem nationen og konventionen vil med tiden før den til et opgør med Flygtningekonventionen, men først når de har gjort maksimal skade på Danmark. De vil få mange eksotiske ideer og megen TV tid inden da, men man behøver ikke overvære det. Derfor er jeg traumatiseret over mit vækkeur, og derfor tænker jeg, at Søndagsavisens rubrik burde have været: “Politikerne er den største trussel mod Danmark.” Søndagsavisen 24.10, side 16.

Indspilning i fuld skærm 24-10-2014 200217


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Menig 442

Posted: 24 oktober 2014 - 21:46 - Svar

For 30 år siden begyndte jeg i læserbreve at stille spørgsmål til det fornuftige i at modtage indvandrer med muslimsk baggrund. Jeg fandt det mærkeligt, at tale om integration af mennesker, som åbenbart kun brød sig om vore penge og lyshårede piger. Det kan ikke være tale om sand integration, når muslimernes piger kun er forbeholdt muslimer, slog jeg fast.

Ak du store kineser, jeg var et ondt menneske, nærig og må have haft en ulykkelig barndom, et havareret subjekt, for hvordan kan et så ubetydeligt mindretal ødelægge vores økonomi og stærke kultur.

Det var dengang. I dag er det heldigvis for vor overlevelses skyld blevet sådan, at selv skabs dissidenter tør hoppe ud af skabet og åbne munden. Men det er den samme idiothumanisme med de samme tåbelige argumenter, som dengang der skubber os ud i kviksandet.

Jeg husker folkebevægelsen mod atomkraft, argumentet var faren for uheld. Med hensyn til indvandringen af muslimer så er den statisk set mange gange farligere for danskernes helbred og for områder der er lagt øde for danskere.

Jeg tror, at tiden er moden til en folkebevægelse for revision af de konventioner, som ødelægger vor kultur og politikerne klamrer sig til.
Hvem tager tråden op?

  steen

  Posted: 25 oktober 2014 - 09:29 - Svar

  God ide. Problemet med danskerne er ikke opinionen. Det er, at folk ikke stemmer efter deres overbevisning. Et massivt flertal mener som du og jeg. De må mobilliseres i kampen mod politikerne.

  Angela

  Posted: 25 oktober 2014 - 09:51 - Svar

  Ja, precis. Någon måste ta initiativet och gå förbi dem som har den s k “problemformuleringsinitiativet”. Går man inte förbi tvingas man till reaktion i stället för aktion. För det är så som steen säger här under att folk inte röstar med sin övertygelse. De flesta tycker som SD i Sverige och sedan röstar de på något annat. Men i Sverige har det lossnat. Alltfler börjar se SD som ett alternativ och skamfaktorn börjar försvinna. Det går inte att skrämma folk för något som inte existerar.

  Det är kampen mot “de styrande” som måste torgföras. Den som makthavarna är livrädda för. Se min kommentar Posted: 25 October 2014 – 09:16.

  Får se hur det går nu med UK efter Camerons ilska i parlamentet igår. Pudlar han eller löper han linan ut nu och ser till att Storbritannien lämnar EU?

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6000543

   Angela

   Posted: 25 oktober 2014 - 10:14 - Svar

   Hittade precis en filmsnutt om “Kaos i EU-nämnden”. Kan vara intressant för folk att se HUR det går till. Hur de lokala regeringarna söker “mandat” hos EU för att få tillstånd till sin politik. “Söka mandat ” hos EU! Inte hos folket i valen! Det vi just haft. Utan hos EU. Kan inte detta få folk att ruska till så vet man snart inte vad som skall få dem att inse att det är Bryssel som regerar i Sverige och i övriga medlemsländer. Även till viss del i Norge, Schweiz och Island. Inte någon regering i medlemsstaterna. Vi är inte suveräna stater utan har en “grå rock” över oss. Snart skall de presentera budgeten i Bryssel för att få den godkänd. Betänk det! De flesta vet inte det eller förstår det inte riktigt. Det blev Juholts fall. Han trodde han som ordförande i SAP och blivande statsminister i en s-regering eller vilken partibeteckning som helst skulle kunna bestämma själv. Så är det inte. Så därför kan man som Orwelles kalla 7-partierna för Partiet. Vad de skall göra stadgas i Bryssel. Så därför skall det bli intressant att se hur det går nu när Cameron tog sig ton. 🙂

   http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/10/24/10903882-kaos-i-eu-namnden/

  Peter Buch

  Posted: 25 oktober 2014 - 10:45 - Svar

  Modstanden mod atomkraft var og er også eksisterende på baggrund af at uran dels ikke findes i Danmark, forsyningssikkerhed, og sikkerhed for rigmelighed i pris når man ikke selv sidder på midlerne, den lange tid og den sikkerhedsproblematik produktionen medfører, samt omkostningerne før man kan færdes uden skader blandt affaldsstofferne.
  Tiden gået fra 1970erne har vist alle nyopførte bygninger med ret materialevalg kan være energioverskudsproducerende, så vidt jeg ved, og olie, kul og vind/solenergi kunne med moderne rensning og udvinding i nærheden vel give rigelig energi uden atomkraft, med moderne metoder og ophævelse af konvektioner og bestemmelser om indvandring, med en langt mindre indvandring, ville befolkningstallet desuden set over perioden være formindsket, med et muligt mindre nationalt energibehov som resultat.

PFEP

Posted: 24 oktober 2014 - 22:28 - Svar

Jeg kan sgu godt kende igen din beskrivelse, det var jo ligesom en lov at de udefrakommende kunde tage for sig, mens deres søstre var “No-Go” for os danskere.
Man kan undre sig hvad de hårdt holdte piger egentlig mente om dette, da jeg antager at mange nok gerne ville have blevet budt i biografen af nogen dansk knægt.
Jeg ska ikke her udpensle de eventuelle underliggende årsager, dem ved i nok ligegodt som mig karakteren af.

PFEP

Posted: 24 oktober 2014 - 22:37 - Svar

Aktionen med overklistringen af krydsfineren på galleriet med Dan Parks billeder, må anses som et næsten Dadaistisk svar på kulturhadernes angreb på ytringsfriheden.
Jeg kan bare vente på det første kunst og bogbål, i iscenesat av de allerede frelste.

  Darlin' Corey

  Posted: 25 oktober 2014 - 11:40 - Svar

  Det er en decideret genistreg. Det er den slags, der bør udløse livsvarig kunstnerstøtte.

Skåning

Posted: 24 oktober 2014 - 22:38 - Svar

Ha ha. Inte för att det har med saken att göra, men enligt Wikipedia medverkade Suzanne Bjerrehuus i gladporrfilmen “I Tjurens tecken”. I det pryda Sverige hade en person med ett enda litet plump i protokollet av den typen varit döden för ens karriär, i synnerhet som riksdagskandidat för ett förment konservativt parti!

  PFEP

  Posted: 24 oktober 2014 - 22:52 - Svar

  Ups, den film har jeg set i “Bio Lyngby” for en herrens mange år siden, Suzanne var den gang en rigtig “bombe” med det hele 🙂
  Forøvrigt havde det ikke skabt nogen røre i den svenske andedam, Suzanne er jo “ikke svensk” (dog kristen hvid), bare se Sveriges nuværende kulturminister Alice Bah, der jo i någon publikation viser patterne…

  http://nyheteridag.se/har-ar-tuttbilderna-pa-nya-kulturministern/

  Angela

  Posted: 25 oktober 2014 - 08:41 - Svar

  Ja man borde i alla fall kräva att sådant inte hör hemma i vare sig regering eller riksdag. Men jag är böjd att instämma med PFEP, säg det kriminella område som inte riksdagsmännen representerar i riksdag och regering? Det finns nog inte. Borta är handel och vandel, hederlighet och skötsamhet. Det verkar snarare som det är en merit att ha “något i bagaget”. Det anses locka väljare. Förr ansågs att Sverige skulle representeras av de bäste men idag är det snarare de sämste som landet kan uppbringa. Sveriges regering skrämmer vettet hur hederligt och duktigt folk.

   PFEP

   Posted: 25 oktober 2014 - 10:34 - Svar

   Just det Angela, dagens politiker inom de sju partier verkar vara tillsatta med minsta gemensamma nämnare som måttstock.
   Har med sett Löfvens “siffer-bingo” i EU-nämnden, maka till buskis får man leta efter och den mannen skal representera Sverige i fyra år!

Jernhesten

Posted: 24 oktober 2014 - 22:44 - Svar

Suzanne Bjerrehuus er ikke tabt bag en vogn, og derfor er jeg heller ikke overrasket over at hun støtter op omkring Dan Park.

Bjovulf

Posted: 24 oktober 2014 - 23:31 - Svar

Så kommer den nya 500-kronorsedeln att se ut i framtiden 😀

http://www.exponerat.net/sa-kommer-den-nya-500-kronorsedeln-att-se-ut- i-framtiden

Bjovulf

Posted: 24 oktober 2014 - 23:49 - Svar

Angela

Posted: 25 oktober 2014 - 08:50 - Svar

Och 87% verkar inte bry sig utan tycker det verkar bra. Om nu längtan efter att bo i ett muslimskt land var så stor hos svenska folket så tycker man att de kunde utvandrat till ett av alla de muslimska länder som redan finns i världen. Skall alla länder bli muslimska så blir det knappast någon mångfald. I Tankar för dagen…SR talade en muslim Aya Mohammed om “mitt land” och hur hon skulle utveckla det.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/448953?programid=1165

Angela

Posted: 25 oktober 2014 - 09:16 - Svar

“Politikerne er den største trussel mod Danmark.”
Etablissemanget kommer aldrig att tillstå att folk tycker att det är de som är problemet. De vill behålla makten och kör därför sin taktik att alla som kritiserar de rådande förhållandena i landet är “invandringsfientliga” eller “rasister”. Så kan de upprätthålla myten om rasism och invandrarfientlighet och hålla sig kvar vid makten.

Precis som de upprätthåller myten om att “svenskarna nu vant sig vid EU och vill ha fortsatt medlemskap”. Att det inte är svenskarna som vare sig initierat det eller efterfrågat medlemskapet utan tvingats och lurats in i det låtsas man inte om. Genom dessa påståenden om invandrarfientlighet, rasism och fortsatt EU-medlemskap kommer folk inte åt dem. Det är som att tala till en vägg om de ens kan det. Arenorna för folk är lika med noll fastän svensk grundlag hävdar att all makt skall utgå från folket.Debatten hålls borta från folket och makten kan fortsätta befästa sin makt och göra karriär. Senast i raden var en glädjestrålande Löfven som nu kunde beträda en mer statusprydd tribun i Bryssel än att hålla tillgodo med en talarstol i landet Sverige som han egentligen skulle gjort enligt svensk grundlag. Men den talarstolen är inte tillräckligt fin för dessa maktfullkomliga strebrar. Karriären för Löfven har börjat. Ve den som försöker stoppa den.

Alster

Posted: 25 oktober 2014 - 12:47 - Svar

Jeg vil nu ikke forlaenge din traumatisk start på dagen, men maaske kan vi lave vores ikke endnu overbeviste kaere, kollegaer eller kendte politiker en julegave med denne dokumentation?
Trailer:

Det her handler om hele dokumentationen:
Christian Action Network
October 24, 2014 Greetings!
“Europe’s Last Stand” Documentary Release Date is Set!
The Five Pillars of Islamic Conquest Exposed in New Film
We are close. Very close to releasing our historic documentary film detailing the Islamic takeover of Europe. Our expected release date is November 18, 2014.
http://www.christianaction.org/shop/europes-last-stand-pre-order-1
Jeg tror, at det er en god investering.
Schönes Wochenende og tak for den dejlige musik.

Hans Und

Posted: 25 oktober 2014 - 15:34 - Svar

Er det ok at jeg bruger billedet med plakaterne over hos mig selv?

steen

Posted: 25 oktober 2014 - 15:48 - Svar

Helt sikkert. Det er Uwe, der har taget det, men jeg giver lov på hans vegne

Martin

Posted: 26 oktober 2014 - 12:20 - Svar

Nå, det var for godt til at vare ved.

Konen og jeg var forbi galleriet i går (lørdag) ved 15-tiden for at tage et billede, men alle Parks billeder var klistret over og der var tilføjet ekstra plakater i samme størrelse med “Dan Park er ikke kunster” og de sædvanlige naz-, rac- og fasc-ist-skældsord.

Leave a Comment