25
okt
Seneste opdatering: 25/10-14 kl. 1737
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Anne-Sophie Mutter, Berliner Philharmoniker, conductor – Herbert von Karajan, 1984, Philharmonie Berlin. Jeg har ikke andre Karajan indspilninger, end dem jeg har arvet, men denne burde jeg have. Man ser på ham, alderen har taget sin pris. Han må sidde ned og dirigere. Mutter’s tone er helt enestående smuk.

Jack Bruce 1944-2014

Cpl. Nathan Cirillo’s journey home

Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095202

On August 24, 2007, the portion of the highway between Glen Miller Road in Trenton and the Don Valley Parkway / Highway 404 Junction in Toronto was designated the Highway of Heroes as the road is travelled by funeral convoys for fallen Canadian Forces personnel from CFB Trenton to the coroner’s office in Toronto. Highway Of Heroes – Nathan Cirillo. Photos: Cpl. Nathan Cirillo’s journey home

Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095017 Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095113

Indspilning i fuld skærm 25-10-2014 095952


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten Dreyer

Posted: 25 oktober 2014 - 10:56 - Svar

I presseafdelingen i Kulturby 96 var der en fredag aften den diskussion om kvindelige kunstnere. Skal de neje eller bukke når folk klapper. Men da et flertal lige havde været inde og lytte til Mutter, så var der et overvældende flertal blandt mændene, at naturligvis skulle de bukke. Og nogle kunstnere gerne dybt.

  steen

  Posted: 25 oktober 2014 - 11:10 - Svar

  Ja. Skal det være så svært at være kvinde?

Moran ya Simba

Posted: 25 oktober 2014 - 12:05 - Svar

Canadiske soldaters camo mønster minder meget om Danmarks. Og lige netop det stykke motorvej hvor Highway of Heroes går, ligner faktisk dansk landskab. Danmark og Canada burde være nære allierede, ikke mindst i Arktis. Begge er små spillere deroppe hvor også kæmperne USA, Rusland og Kina har øjnene rettede og de har ballade m Quebec’s løsrivelsestrang og vi med Grønland’s. Ingen grund til at skændes m vores mest oplagte arktiske allierede om Hans Ø…

Morten K.M.

Posted: 25 oktober 2014 - 12:58 - Svar

Bachs musik er overjordisk smuk og åndfuld – hvilket også kommer til udtryk i denne indspilning med Berliner Filharmonikerne og en ung Mutter.
Karajan dirigerer stort set ikke, han antyder nærmest – musikerne kan vel heller ikke se hans hænder, skjult bag flyglet.

Men han har også gennem årtier “finindstillet” orkestret (ved nådesløs udvælgelse af de bedste musikere, prøjsisk disciplin og evige prøver/gentagelser)så at det kan spille nøjagtigt som Karajan ønsker det. Selvom dirigenten skulle være på lokum eller på anden måde fraværende i salen.

Han synes kun at være optaget af at fortolke Bachs geniale musik via sit eget peronlige musikalske medie: Den på daværende tidspunkt 21 årige violinist Anne Sophie Mutter.

Jeg synes, at jeg ser en forelskelse/betagethed fra den snart 80-årieg Karajans side mod Mutter. Måse en anelse om egen dødelighed, men at Karajan vil leve videre gennem hende.

mb

Posted: 25 oktober 2014 - 18:03 - Svar

Det er sgu trist med Jack Bruce. Jeg har dyrket hans soloalbums i mange år. Især Songs for a Taylor, Harmony Row og In from the storm er fantastiske. Hans vokal var helt i særklasse og han var en af de første som gjorde bassen til langt mere end et backing instrument.

Men han havde levet hårdt med alkohol og fået en levetransplantation, så helt overraskende var det vel ikke.

  Victor

  Posted: 26 oktober 2014 - 15:04 - Svar

  Det går op for mig, at White Room lød meeeget bedre før. Dengang jeg også fik “hjælp” fra importeret planteharpiks. Den lyder altså bedre, når man er stenet.

Lightmann

Posted: 26 oktober 2014 - 06:12 - Svar

De billeder fra den canadiske soldats begravelse? Bevægende, og samme scene kommer snart til en by nær os. I øjeblikket er der forventet omkring 20.000 (flygtninge) til DK i år. Kriminaliteten vil eksplodere fra deres side, ingen tvivl om det. Men, jeg mener ikke at have hørt journalister stille kritiske spørgsmål, men hensyn til hvad der vil ske når disse 20.000 skal familiesammenføres. Kommer vi så op på omkring 100.000 nye tilfælde af folk der skal forsørges af skattekronerne? Allerede nu kan man i dag læse forudbestilte artikler i diverse aviser, der forklarer at sende dem til et andet land er langt dyrere. http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7143803/Asyllejre-i-udlandet-kan- koste-millioner-per-n%C3%A6se/

I artiklen fremgår det, at det koster 240.000 at have en (flygtning) siddende i DK. Det er mere end en folkepensionist får udbetalt om året! Så spørgsmålet er: Vil det være matematisk korrekt at gange 20.000 med 240.000 for at finde udgiften? Jeg har netop ganget de to tal, og tør ikke gengive dem her, for jeg tror at det beløb jeg ser på min lommeregner er forkert, jeg kan nemlig ikke tælle så højt. Hivs der så kommer 60-80000 til, ved familiesammenføring? Fucking helvede, Danmark skal sælge langt flere grise til tyskerne for at få det til at hænge sammen! Hvor skal alle de penge komme fra?

Men, der er noget ved de billeder ved den canadiske soldats begravelse der burde skræmme enhver politiker. Navnlig folket. Alle de penge der forsvinder fra sygehuse, plejehjem, pensioner, hjemmehjælp, skoler, alt er ved at være nedslidt. Folk betaler mere og mere i afgifter og skatter, uden at få service retur, og hvorfor? Så folk fra andre lande der aldrig har, eller nogensinde vil, bidrage til dette samfund kan få udbetalt mere end en dansk pensionist? Folk vil få nok på et tidspunkt. Så lad endelig politikerne opretholde tåbelige konventioner fra 40’erne eller 50’erne, lad dem endelig importere flere samfundsnedbrydende elementer, det er skingrende vanvittigt at de ikke kan se at der her ender galt.

Karma er en bitch.

I øvrigt, hvis der findes nogen løbere blandt bloggens læsere? http://www.leerigbypeoplesrun.com/ Men, politiske korrekte skal nok finde en måde at få det løb aflyst på.

Leave a Comment