27
okt
Seneste opdatering: 28/10-14 kl. 0201
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Australien har med succes nedbragt antallet druknede fra 1300 til nul, og det vil det også ende med Europa gør, når politikerne har tænkt sig om i nogle år. Virkeligheden presser sig på, de næste ti år  hedder konkurrencen: “Hvem vil være den sidste multikulturalist i Europa?” og hvem nåede, Sverige, at ødelægge deres land i den forudgående proces?

Britain will not support any future search and rescue operations to prevent migrants and refugees drowning in the Mediterranean, claiming they simply encourage more people to attempt the dangerous sea crossing, Foreign Office ministers have quietly announced.

British policy was quietly spelled out in a recent House of Lords written answer by the new Foreign Office minister, Lady Anelay: “We do not support planned search and rescue operations in the Mediterranean,” she said, adding that the government believed there was “an unintended ‘pull factor’, encouraging more migrants to attempt the dangerous sea crossing and thereby leading to more tragic and unnecessary deaths”.

Anelay said: “The government believes the most effective way to prevent refugees and migrants attempting this dangerous crossing is to focus our attention on countries of origin and transit, as well as taking steps to fight the people smugglers who wilfully put lives at risk by packing migrants into unseaworthy boats.” UK axes support for Mediterranean migrant rescue operation

Måling: Udlændingepolitik vigtigere end økonomi

MENINGSMÅLING: Sundhed og udlændingepolitik har nu større betydning for, hvor vælgerne sætter krydset, end økonomi og arbejdsmarked. Det viser en måling foretaget for Altinget : christiansborg

Selvom den økonomiske krise ikke er endegyldigt forbi, er økonomi og arbejdsmarkedspolitik ikke længere det vigtigste for vælgerne. Nu er sundhedspolitik fulgt af udlændingepolitik og socialpolitik det, der optager danskerne mest. Helt i bund ligger politikområder som forsvar, transport og kultur

.Vælgernes prioriteringer er blevet målt i en ny undersøgelse fra A&B Analyse udført for Altinget, hvor svarpersonerne har haft mulighed for at sætte kryds ud for de tre politikområder, der har størst betydning for deres stemmeafgivning. Og alt tyder på en helt anderledes valgkamp ved det kommende folketingsvalg end ved det seneste valg 2011. Altinget

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?