6
nov
Seneste opdatering: 6/11-14 kl. 2237
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er et navn på et canadisk lovforslag, som ikke er til at tage fejl af. I Europa er politikerne endnu kun nået til at installere barbariet. Cameron ville træne 2000 håndplukkede libyske soldater, så der kunne komme lidt orden på Libyen. I stedet kom der overraskende nok uorden på England, De drak, stjal, voldtog mænd og kvinder, sexchikanerede engelske kvinder, og nu bliver de sendt hjem, men Cameron kan stadig prakke sin underklasse arabisk kultur på, Herregud, det er bare underklassens dagligdag, som forpestes. Der er mere barbari, en sådan lov kunne afhjælpe i England: 400 women with FGM seen in Midlands hospitals in 6 months.

I Sverige er situationen kritisk. de har ikke mere at tilbyde menneskemasserne, der vælter ind. Ingen bolig, intet arbejde, ingen skole til børnene. Sveriges godhed er så god, at den nu også er på asylansøgernes bekostning, om sit eget folk bekymrer godheden sig ikke det fjerneste. Velfærdssamfundet vil bryde sammen, derefter opstår anarki når hundredetusinder indvandrere ikke modtager en check fra staten, dernæst er enhver sig selv nærmest. Se de skikkelige socialdemokraters kommentarer her. De håber på at Löfvéns budget ikke går igennem den 3 december, at regeringen falder. Nogle betragter et nyvalg som Sveriges sidste chance. Jeg tror, Sveriges sidste chance for at undgå kaos og vold var for en del år siden, men jeg skal ikke deprimere folk.

Kommer Sverige ud for et systemkollpas, bliver det ikke morsomt for dets naboer. Danskere og nordmænd burde interessere sig for, hvad der foregår i Sverige. I Danmark, tjah, kævl og forvirrede høns, politikerne har lidt tid at løbe på endnu, men det er det med lånt tid, at man aldrig ved, hvornår den løber ud. Jeg undgår såvidt muligt danske politikere på samme måde som jeg undgår Bornedals sidste storværk. Min afsmag for dem er blevet så intens, at jeg overvejer at blive sofavælger for første gang nogensinde. Jeg har skrevet, at masseindvandringen savner demokratisk legitimitet, at den har  gjort mig til en dårligere demokrat. Det er nok på tide, at  tage konsekvensen af det.

Zero Tolerance for Barbaric Cultural Practices Act: An Overview

The Zero Tolerance for Barbaric Cultural Practices Act demonstrates that Canada’s openness and generosity does not extend to early and forced marriage, polygamy or other types of barbaric cultural practices. Canada will not tolerate any type of violence against women or girls, including spousal abuse, violence in the name of so-called “honour”, or other, mostly gender-based violence. Those found guilty of these crimes are severely punished under Canada’s criminal laws.

To deliver on the Government’s commitment to standing up for victims of violence and abuse and to send a strong message to those in Canada—and those wishing to come to Canada—that such practices will not be tolerated on Canadian soil, the Government is proposing to amend five federal statutes:

Immigration and Refugee Protection Act


Address polygamy through the creation of a new polygamy-specific inadmissibility provision in the Immigration and Refugee Protection Act, meaning:

temporary residents and permanent residents who practise polygamy in Canada could be found inadmissible on that basis alone, without the need for a criminal conviction; and
if found to be inadmissible, the person could then be subject to removal.

Civil Marriage Act

Make amendments to the Civil Marriage Act to legislate across Canada two existing legal requirements for a valid marriage:

the requirement for free and enlightened consent (proposed section 2.1); and
the requirement for ending an existing marriage prior to entering another (proposed section 2.3).
These legal requirements currently exist in federal legislation that applies in the Province of Quebec only (sections 5 and 7 of the Federal Law–Civil Law Harmonization Act, No. 1) and in common law (court decisions) for residents of other provinces and territories.

The bill would also establish a new national minimum age for marriage of 16, below which no marriage could be contracted (proposed section 2.2). This legal requirement currently exists only in federal legislation that applies in the Province of Quebec (section 6 of the Federal Law–Civil Law Harmonization Act, No. 1). The common law (court decisions) applying to residents of other provinces and territories is sometimes interpreted as setting a minimum age of 14 for boys and 12 for girls, and historically sometimes as low as age 7. This proposed amendment would provide equal protection to all Canadian children by setting the minimum age to age 16 across Canada.

Additional legal protections for children between the new minimum age for marriage and the age of majority, set by the province or territory of residence at 18 or 19 years of age, are found in provincial and territorial marriage laws. These laws currently require parental consent (and in some instances also the consent of a judge) to ensure that the child fully understands the legal consequences of marriage in those exceptional circumstances where a child would be mature enough to marry. Canada’s Minister of Justice has asked his provincial and territorial counterparts to consider making complementary amendments to their marriage laws to ensure that children are uniformly protected by requiring a judge to make the proper inquiries, in addition to parental consent, in the case of any marriage involving a child between the age of 16 and the age of majority.

Criminal Code
Amend the Criminal Code to provide additional protections building on the proposed amendments to the Civil Marriage Act to prevent forced or underage marriages. The proposed amendments would:

amend the existing offence for a legally-authorized officiant who knowingly solemnizes a marriage contrary to provincial law (section 295) to clarify that this also includes a marriage that is contrary to federal law, including a forced marriage or a marriage under the age of 16—this offence will be punishable by up to two years in prison;

create a new offence prohibiting the active and knowing participation in a forced marriage ceremony by any person, including parents or other family members of the person being forced to marry, or the performance of a forced marriage ceremony, whether or not the person is legally authorized to solemnize a marriage (proposed section 293.1)—this offence will be punishable by a maximum of five years in prison;
create a new offence prohibiting the active and knowing participation in a marriage ceremony involving a person under the age of 16, by any person, including parents or other family members of the person who is underage, or the performance of an underage marriage ceremony, whether or not the person is legally authorized to solemnize a marriage (proposed section 293.2)—this offence will be punishable by a maximum of five years in prison;

extend the existing offence of removing a child from Canada for the purpose of having certain offences committed abroad to include the removal of a child for the purpose of a forced marriage or a marriage under the age of 16 outside of Canada (proposed paragraph 273.3(1)(d))—this offence will be punishable by a maximum of five years in prison; and

introduce a new peace bond that gives the court power to impose conditions on a person where there are reasonable grounds to fear that a forced marriage or a marriage under the age of 16 will otherwise occur (proposed section 810.02).

The Bill would also amend the Criminal Code to address concerns that the defence of provocation (section 232) has been raised in several so-called “honour” killing cases in Canada. These cases involved accused persons who killed their wife, sister or sister’s fiancé and alleged that the killing was motivated by their perception that the victims had brought “dishonour” to them or their family through their conduct or choices, taking into account their culture’s views about appropriate gender roles and behaviour.

The defence of provocation currently allows a person found to have committed murder (which carries a mandatory sentence of life in prison and minimum parole ineligibility periods) to seek a conviction of manslaughter instead (with no minimum sentence unless a firearm is used) by arguing that the victim’s conduct provoked them to lose self-control and kill.

Currently, any conduct by the victim—including insults and other forms of offensive behaviour that are lawful—can potentially qualify as provocation if it is found to be sufficient to cause an ordinary person to lose self-control, the accused was not expecting it and the killing was sudden. The proposed amendment would limit the defence of provocation so that lawful conduct by the victim that might be perceived by the accused as an insult, or offend that person or their sense of family “honour” or reputation, cannot be used to reduce murder to manslaughter. Only conduct by the victim that amounts to a relatively serious criminal offence (i.e. an offence under the Criminal Code punishably by at least 5 years in prison) could be argued to be “provocation” for the purposes of the defence.

Consequential amendments
Consequential amendments resulting from the above-mentioned changes will also be made to the Prisons and Reformatories Act and the Youth Criminal Justice Act to include references to the new peace bond. Canadian Government News


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 6 november 2014 - 14:08 - Svar

Men, paradoksalt nok, er et systemkollaps vel det eneste der kan redde Sverige og svenskerne fra dem selv.

Når kassen står tom i den universelle velfærdsstat er gode dyr rådne og det vil være tid til det systemskifte, som alle vestlige multikulturelle stater har brug for.

Med andre ord, at de multikulturelle stater holder op med at være lige præcist det: Multikulturelle.

Hele samfundsprojektet bygget op omkring masseindvandringen må opgives og det bliver bare meget lettere når pengene til det mangler.

Hærgende indvandrere vil også være lettere at smide ud end lovlydige, så selv i den sammenhæng kommer der olie på handsken.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde! Det bliver selvfølgelig ikke sjovt, men det er det jo heller ikke nu.

  steen

  Posted: 6 november 2014 - 14:19 - Svar

  ja, det er der også flere fornuftige mennesker, der indser. Dette er det samme som at sige, at Sverige ikke har nogen rationel ledelse. Det er jo utroligt, at et højtudviklet, moderne samfund i den grad lægger sin skæbne i tilfældets hånd.

  Og der er en ting, de fleste overser: Hvornår trigger dette radikale politiske kræfter i Sverige, som ikke vil se passivt på vanviddet mere?

  Vil de have rationelle vælgere i tilfælde af et snarligt nyvalg.? Ikke meget tyder på det, selvom SD givet bliver større.

  Själv har jag mått dåligt i så många år nu pga invandringeländet att jag bara känner tomhet. Sverige ska tydligen ner i skiten och förstöras fullständigt innan nån ändring kan skönjas. Jag bävar för vad som komma skall i kölvattnet, utrensningar, repatriering ev lågskaligt inbördeskrig som yttersta konsekvens dvs allt det SD har varnat för i alla år. Dags att skaffa ett skjutvapen kanske, för självförsvar naturligtvis!

  http://ledarsidorna.se/2014/11/bomben/

  Se iøvrigt seneste statistik her. Dobbelt så mnage mænd som kvinder. Unge mænd til den kommende krig.

  http://www.migrationsverket.se/download/18.7c00d8e6143101d166d1aab/141 5002987828/Inkomna+ans%C3%B6kningar+om+asyl+2014+-+Applications+for+as ylum+received+2014.pdf

   Moran ya Simba

   Posted: 6 november 2014 - 15:09 - Svar

   “Og der er en ting, de fleste overser: Hvornår trigger dette radikale politiske kræfter i Sverige, som ikke vil se passivt på vanviddet mere?”

   Ja, og ikke nødvændigvis parlamentariske og ikke kun in Sverige. Selvfølgelig vil der komme en reaktion på det her. Politikerne, isoleret i deres “whiskybælter”, tvinger andre ud i en mere brutal virkelighed. Det kommer retur på et tidspunkt. Vi er blevet så historieløse at vi tror det kun kunne ske i 1800 hvidkål. Men menneskets natur er stadig den samme: Nordeuropæere er fredelige fordi de har levet i fredelige samfund. Det har politikerne, i deres ufattelige visdom, besluttet at ændre på. Og det vil menneskets natur så indrette sig på. En mindre sentimental tid er ved at oprunde…

    steen

    Posted: 6 november 2014 - 15:28 -

    Når man hører på Morgan Johansseon i dag, forstår man at navnlig Sverige problem, er undermålige politikere. Mon Gud sender -Sverige en statsmand, når disse har lavet ulykker nok?

    Morten - - -

    Posted: 6 november 2014 - 15:33 -

    “En mindre sentimental tid er ved at oprunde…” Ja, det er du jo næsten nødt til at have ret i.

    – – –

Falsterbo

Posted: 6 november 2014 - 14:29 - Svar

Makten undanhåller folket sanningen.
De flesta tror att Sverige är ett rikt land. I själva verket är det så att vår levnadsstandard är hälften jämfört med 60-talet.
Det döljes genom att belåna;
http://www.statsskuld.com

Morbus Behcet

Posted: 6 november 2014 - 15:59 - Svar

Ordo ab Chao!

Falsterbo

Posted: 6 november 2014 - 16:01 - Svar

Peter Ortvik tar upp ännu en aspekt av gatutiggarna;
de sitter i tågstationer och andra platser där många människor går förbi. De har kassar bredvid sig som de ibland lämnar kvar när de avlägsnar sig en stund. Ingen kontrollerar om det finns något farligt för allmänheten i dessa kassar. Om någon vill göra ett attentat…..???
Läsvärd artikel om tiggeriet i Stockholm:
http://frontface.se/magazine/2014/11/05/resultat-och-analys-av-18-mana ders-undersokning-on-tiggeriet-i-stockholm/

Angela

Posted: 6 november 2014 - 16:39 - Svar

Nej vi får inte fastna i chockterapin. Jag läste just “de skikkelige socialdemokraters kommentarer her” på Ledarsidorna och trots att kommentarerna vid första anblicken kan tyckas vara deprimerande att läsa så inger det mig hopp att så många reagerar och inser vartåt det lutar. Kommentarerna är insiktsfulla och det ger mig hopp.

Jag hörde också intervjun med Morgan Johansson och såg honom igår på Aktuellt. Det behövdes inte många sekunder i rampljuset förrän man kunde konstatera att ännu en inkompetent pajas äntrat scenen. Han var mångas hopp men tålde inte att hamna i lampans obönhörliga sken.
Sverige lider brist på kompetenta ledare. Idag är de inte ens mediokra. Men detsamma kan nog sägas även om de flesta politiker i väst. De sitter på samma toppmöten och härmar varandra och flosklerna sprider sig som ringar på vattnet till de nationella bunkrarna och ut i landet.

Problemet sitter högt upp – i skuggregeringen. Valdeltagandet var mycket lågt i USA och politikerföraktet lika högt där som här.

Jag instämmer med Moran ya Simba. De som styr i toppskiktet vet men ja-sägarna har usla kunskaper om samhälle och människor.

Inte en gång hör man “flyktingströmmarna” ifrågasättas.Precis som det skulle vara ett normaltillstånd att vara på flykt. Och så länge man inte gör det så håller man på med att debattera “flyktingar”. Jag tog upp det i samband med båtolyckan utanför Lampedusa. Den ende som svarade var faktiskt KD – Göran Hägglund. Men den debatten dog i sin linda. Lösa “invandringen” vill man inte. Den tjänar alltför många.

Angela

Posted: 6 november 2014 - 17:25 - Svar

Nolltolerans för barbarisk kultur…jag undrar hur Annie Johansson Lööf, partiledare C, skall tackla det med Kanada som föregångsland? Annie med kanadensiskt påbrå på mödernet har länge förespråkat Kanada som föredöme. Annie Johansson Lööf föreslog obegränsad invandring, månggifte, slopad skolgång m m och orsakade rabalder. I Sverige ville hon ha in först 40 miljoner invandrare men ändrade sig sedan till “bara” 30 miljoner.

http://www.exponerat.net/behovs-sex-nya-asylboenden-varje-vecka/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5404106

  Robin Shadowes

  Posted: 6 november 2014 - 19:36 - Svar

  Kanada kan gott få tillbaka sin byfåne som dom saknar. Vi kommer inte sakna henne heller.

  Falsterbo

  Posted: 6 november 2014 - 19:46 - Svar

  En påminnelse om hur odemokratisk processen var som tillsatte Annie Lööf som ledare för C.
  Jag vill dock byta ut medierna (endast kuliss) mot Timbro som styrs av det internationella storkapitalet. NWO kan man också säga.
  http://runelanestrand.wordpress.com/2011/08/26/media-utser-ny-centerle dare/

   Angela

   Posted: 6 november 2014 - 20:36 - Svar

   Ja så går det till. Och riggade val. De tusentals utländska rösterna behövdes inte ens. Valet var klart innan det började. Statsminister utsedd redan på våren 2014. Det enda kruxet var SD som man försökte hålla på plats medelst opinionsundersökningar, public service och till slut genom koll av bankkonto. T o m Carl Bildt reagerade på det sistnämnda. Han nämnde faktiskt i SVT , Agenda tror jag, att valet var riggat.

nobody@all.se

Posted: 6 november 2014 - 23:34 - Svar

Jag vet att denna kommentar aldrig kommer igenom, å andra sidan spelar det ingen roll.

FYI.

“Sverige vill försvara sig, kan försvara sig, och skall försvara sig!
Vi ger aldrig upp! Varje meddelande att motståndet skall uppges är falskt”: http://www.scribd.com/doc/4069508/Om-kriget-kommer-vagledning-for-Sver iges-medborgare-1961

Notera att över 95% i min årskull har svurit “Soldaterinran”: https://sv.wikipedia.org/wiki/Soldaterinran

Och vi gillar dessutom FRIHET! – “Ultima Thule – Frihetssång”: http://www.youtube.com/watch?v=v86OPViZ1Fo

Och notera dessutom att vi högaktningfullt skiter i vad överkänsliga svenskar och danskar kallar oss. Om IS spelar fotboll med huvuden, så kan våra ord inte vara något i jämförelse.

  steen

  Posted: 6 november 2014 - 23:37 - Svar

  nåh, lad gå. Bare der ikke kommer alt for meget Ulhima Thule og Karl d. IIV

   nobody

   Posted: 6 november 2014 - 23:52 - Svar

   Tack Steen, är bara en ensam frustrerad svensk, inget annat.

   Men jag vet att många i Sverige håller med mig.

   Och musiken är ett sätt att uttrycka sin frustration & kultur utan att bryta mot §266b. Bilder är ju numera förbjudna (läs Dan Park).

   Ett bra exempel på nutida svensk kulturmusik är “Magnus Uggla – Jag Och Min Far”: http://www.youtube.com/watch?v=BCVuj5dUpB0

   P.S. Fäller du en tår såsom jag Steen?

    Olav

    Posted: 7 november 2014 - 01:54 -

    Vakker låt, på et av jordens vakreste språk.
    Takk!

   Falsterbo

   Posted: 7 november 2014 - 08:11 - Svar

   Danmark hade en kung som ni kallade Kristian den gode och som vi i Sverige kallar Kristian Tyrann (1481-1559).
   Han anordnade Stockholms Blodbad som drabbade ca 600 personer, de flesta avrättades med halshuggning.
   Efter blodbadet var han formellt kung även av Sverige i 295 dagar.
   Hans motto som kung löd “Kristus Jesus utvalde mig till kung för sitt folk”.

   Jag vet inte om Karl den tolfte gjorde Danmark något ont; jag får läsa på om det.

   I alla fall: vad våra kungar gjort bakåt i historien kan våra folk inte lastas för, så låt oss inte vara antagonister pga det!

    Falsterbo

    Posted: 7 november 2014 - 08:19 -

    Rättelse:
    danskarna kallar inte Christian 2 “den gode” – det är en s.k. faktoid
    en myt som spridits i svenska massmedier under lång tid
    i skolböcker t.o.m.

    Peter Buch

    Posted: 7 november 2014 - 08:38 -

    http://da.wikipedia.org/wiki/Danske_monarkers_valgsprog
    Christian 2.
    Så var det beskikket SIC ERAT IN FATIS

    Det Stockholmske Blodbad, henrettelsen af ca. 82 svenske stormænd og prominente borgere i Stockholm den 8.-9. november 1520.
    http://www.denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Norge_og_Sverige/Sve rige_1397-1523/Det_Stockholmske_Blodbad

    Tag dig sammen.

    Falsterbo

    Posted: 7 november 2014 - 09:58 -

    @ Peter Buch Ta dig sammen 😉

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Kristian_II

    Peter Buch

    Posted: 8 november 2014 - 01:57 -

    Det finns olika uppgifter om det exakta antalet avrättade i Stockholm. Enligt den ansvarige bödeln, den tyske officeren Jörgen Homuth, avrättades 82 personer. Stämmer uppgiften avrättades 20-30 personer utöver de av Gustav Trolle utpekade.
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_blodbad

    De ca. 600 personer du nævner er ikke set omtalt af andre som antallet af ofre i Stockholms Blodbad, men forsøget på at gøre nationens ofre over en længere periode lig hvad der skete på få dage i Stockholm er unægtelig et frisk forsøg.
    Et samfundsundergravende forsøg på at skabe sympati for oprørerne respektivt selve oprøret. Det må afvises som totalt savnende belæg.

    Valgsproget beskrives både i Den Store Danske og hos Henning Dehn Nielsen som forfatter bag Rosenborg Slots udgivelse, ( udgivelser som kongehuset står bag), Konger og Droninninger i Danmark 2007. Så var det beskikket respektivt Således var det af skæbnen bestemt (DSD)- Sic erat in fatis.
    http://www.denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_hi storie/Danmark_f%C3%B8r_Reformationen/Christian_2.

    Den Store Danskes poster er i nogle tilfælde skrevet af den professionelle sagkundskabs ypperste, det er Wikipedias ikke i udgangspunktet. Men du er som andre velkommen med andre kilder, der støtter dine påstande.

Lightmann

Posted: 7 november 2014 - 07:18 - Svar

Hvorfor? Hvorfor er denne masseindvandring og totale ændring af vores før så homegene skandinaviske samfund blevet tilladt? Nu ser vi i stor stil konsekvenserne af de sidste 30 års handlinger. Hvorfor? Man kan da være nok så meget Radikal politiker, eller fanebærer for Enhedslisten, men de har jo også børn og får børnebørn, hvorfor kan de så ikke se det samme som vi gør? Hvad er der indsat istedet for et realitetsfilter i deres hjerner? Jeg kan forstå at man ønsker at hjælpe mennesker i nød, men hvorfor hjælpe folk der råber om asyl og dernærst begår kriminalitet? Hvorfor hjælpe folk der så snart de får asyl, tager på ferie i det land de er flygtet fra? Hvorfor hjælpe folk der åbent siger de er her p.g.a velfærden? Vi er få år, om ikke måneder, før det bryder sammen i Sverige, så DK og Norge. Hurtigt efter følger England, så Tyskland og Frankrig. Alle nu er der store demostrationer i Italien imod indvandringen. (Ikke at dansk MSM vil vise det.) Det kommer også her, og så kommer braget. Den vestlige kultur, og den mellemøstlige kan ikke sammen, hvorfor er det så svært at fatte for alle der stemmer til venstre for Danske Folkeparti? Desuden hvor mange “flygtninge” tager til Polen, Rumænien eller Bulgarien nu her i disse dage? Nogen tal for det? Hvorfor sker det over hele Europa på en og samme tid? PÅ kun 30 år! Er vores samfund blevet revet fra hinanden. Hvorfor? Der må fandme være en grund som vi ikke kender, en eller anden overordnet plan, for det har fra starten været så åbenlyst at det ikke fungerer, så hvorfor gøre det? En for en, ser vi også vi også vores lede ledere forlade den synkne skude, job i EU, job i erhvervslivet, som om at det er bedre at forlade skuden som en anden italiensk kaptajn på et krydstogtskib, før ansvaret for ens handlinger for alvor sætter ind. Noget er under opsejling, for at blive i det maritime. Men, der er noget der foregår lige under vores næser som vi ikke kender til. Der findes ikke tilfældigheder, og at det er ved at eksplodere over hele Europa på samme tid, kan som sagt ikke være en tilfældighed. Politikerne ved de ødelægger vores lande, så hvorfor fanden forsætter de ud af det samme spor? Er de bange? Vil de ikke indrømme deres fejltagelser? Konspirationsteori eller ej, at vores fremtid bliver spændende er sikkert, men ikke hvis den bliver voldelig, for det her er sgu da år 2014! Vi burde have lært af fortiden, men ikke alene gentager vi den gang på gang, vi opfinder nye og bedre våben til gang vi går i krig. 2014? Vi har lært fuck all.

  Prudentius

  Posted: 7 november 2014 - 11:47 - Svar

  “Politikerne ved de ødelægger vores lande…”

  Ja, men de tror de erstatter dem med noget der er langt mere smukt og visionært.

  Tænk ikke på hvad vi har, men på hvad vi får! Det er mantraet.

  Vi skal huske de vestlige magteliter fuldstændigt har forladt ideen om partikulære folkelige-nationale interesser og er gået ombord i rollen som menneskehedens velgørere og beskyttere.

  At multikulturen ikke kan-vil leve, kender de kun en løsning på: Mere multikultur!

   Olav

   Posted: 8 november 2014 - 00:58 - Svar

   Det er sikkert mange som ikke begriper at man, straks Europa står gjenreist efter en ødeleggende krig, heller enn å vedlikeholde og leve trygt i takknemlighet over generasjoners harde forsakelser og strev, påny går i gang med å ødelegge; denne gang innenfra..

  Morten - - -

  Posted: 7 november 2014 - 16:19 - Svar

  Lightmann:

  Ja, der er konstruktivistiske tanker bag dette. Som du ved, den luftigere idé om “det multikulturelle samfund” – men også fortsat, skønt i dag sjældnere udsagt: Visionen om Det Nye Europa. En vision, der fortsat drives bevidstløst mod sin virkeliggørelse i verden med mekanisk effektivitet.

  Ellers er der at sige, at der ikke bliver vældige demonstrationer i Danmark, og at det ikke “eksploderer” her. Faren for vores kultur er ikke en voldelig død, men en fredelig indslumren i fornægtelse af vores tilstand.

  Det, der sker er, at vi bliver erstattet. Vi har ikke rigtigt oplevet det endnu, men den omstændighed, at den danske befolkning ikke reproducerer sig i konkurrencedygtigt omfang, vil pludselig mærkes som en brat tiltagende, men for de fleste givetvis diffus, oplevelse af, at “der bliver længere imellem os”. Nemlig når de generationer, hvor der endnu er relativt få indvandrere, og som i dag er vigtige kulturbærere, overleverere, og stemmer i samfundet, falder fra. Det er vi kun tiår fra, og så bliver her for alvor koldt og trøstesløst.

  Vi mærker intuitivt den demokratiske kulturs forfald allerede. Men vi har svært ved at oversætte vores fornemmelse til et sprog, der kan forstås intellektuelt. I stedet klapper vi i hænderne, når muslimer deltager i samfundsdebatten, stiller op til valg, og tilsyneladende går ind i “samfundets materie”. Se, de integrerer sig jo!

  Men det er ingenlunde, det, de gør. Deres evne til at bruge det system, der er vores kulturprodukt, er på ingen måde udtryk hverken en evne eller en sand vilje til at gøre det til deres eget kulturprodukt. Det var dét, vi alle sammen kollektivt anede i Egedalsvænge-sagen. Og det var positivt at være vidne til denne spontane, intuitive forståelse, der dog stadig ikke omsattes i det nødvendige, intellektuelt forståelige sprog. Men den var dog en åbenbaring: Vi kan godt reagere adækvat på vores intuitive forståelse. Og det er det, vi mere end noget andet trænger. Det så den kvinde, der for adskillige tiår siden i en kronik i Politiken, som jeg med gru læste på dagen, havde overvældende succes med at reducere umiddelbar, intuitiv virkelighedsoplevelse til blot “den indre svinehund” i den kollektive bevidsthed, også.

  Muslimsk ikke-demokratisk kultur er et legeme, der fortrænger. Og vi er fortsat ikke fuldt bevidste om det – selvom vi aner det intuitivt – så længe vi søger “evidens” for, at muslimer er “nøjagtigt lige så demokratiske som vi” gennem tal, der afspejler deres deltagelse ved valg, i partierne, på debatsider, og i styrelsen.

  Det avancerede kulturprodukt, demokrati, beror som alle modernitetens avancerede kulturprodukter, på et afkaldsparadoks: Graden af demokrati i et samfund er lig med den medindflydelse, vi bevilger hinanden – ikke med den, vi kræver for os selv. Rummer vores verdensbillede ikke intuitivt denne paradoksale indsigt, er vi ikke modne til demokrati. Og her behøver man bare at kaste et kort blik på muslimsk praksis for at konstatere, at her er intet markant islæt af generøsitet over for Hin Anden. En af de bedste, mest genkendelige, og derfor mest rammende beskrivelser af kulturelt betinget umoden tankegang, jeg kan mindes, er at finde i Nicolai Sennels’ bog Blandt Kriminelle Muslimer. Og nej – Nicolai Sennels sammenligner ikke kriminelle muslimer med velfungerende danskere, men kriminelle muslimer med kriminelle danskere.

  Vores bestræbelser vil ikke krones med held, hvis vi ikke forstår, hvilken karakter truslen mod os har, og hvilke midler, vi har til rådighed. Vi har brug for bedre analyser og bedre orientering. Så længe vores intuitive forståelse ikke er oversat til intellektuel erkendelse, råder vi kun over det halve kongerige. Men lad os starte med indse, hvad vi intuitivt bør vide, nemlig at vores kulturs undergang ikke sker dramatisk ved hjerteskud, eller falder i ærefuld kamp ved Ragnarok. Der bliver slet ingen kamp, for som Gaddafi så rigtigt udtrykte det: “We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades.”

  Vores død bliver som følge af en degenerativ sygdom, omgivet af tørklædeklædte sosu-assistenter, mens vi med ængstelige smil beroliger os selv med, at det snart går over.

  Det, der trænges er erkendelse og indførelsen af en ny måde at tænke på. Og der trænges de, der vil udvikle den og bibringe den. Uden desperation og fortvivlelse. Græd ikke. Vredes ikke. Forstå. Dette arbejde afventer sin påbegyndelse. Men lad os først rydde vrangforestillingerne af vejen.

  – – –

   Prudentius

   Posted: 7 november 2014 - 18:18 - Svar

   Længe inden vores kraftesløse endeligt henslængt på divanen under dødskramperne fra en langsomt opædende “degenerativ” lidelse, omgivet af hijab-klædte sosu-assistenter, går bunden ud af pengekassen på den multikulturelle stat.

   Alle intellektuelle kårdefægterier med hjernedøde multikulturalister vil derefter være totalt passe. Og den vil stå 1000-0 til nationalstatens tilhængere.

   Ingen penge, ingen universel velfærdsstat. Og multikulturalisterne har tydeligvis både magten og tåbeligheden til at nå dertil.

   Det behøver ikke blive helt så dramatisk, som man måske engang imellem kan tage sig selv i at gå og håbe (kuglen i hjertet under ragnarok, osv. osv.), men muntert bliver det ihvertfald ikke.

   En masse vrede mennesker og en voldsomt svækket stat! En jammerlig cocktail.

    Morten - - -

    Posted: 7 november 2014 - 19:02 -

    Det er skam ikke vrede, samfundet fattes, men kvalificeret vrede, rettet det rigtige sted hen. Konstruktiv vrede, om du vil. Man kan sagtens få en brosten i hovedet, det har ingen nød.

    Og den konstruktive vrede kræver bevidsthed. Så tilbage til erkendelsen. Truslen om kaos vil tugte det systemafhængige menneske til lydighed. Ikke til oprør. Men på forskellige erkendelsesniveauer, og det er just det farlige.

    Vi går ikke straks fallit af at bruge ikke-vestlig arbejdskraft, så dét problem ligger længere ude, end det kulturelle problem, vurderer jeg. Det er selve den kulturelle kilde til vores velstand, der er truet – igen præcis ikke, at muslimer deltager i dét, vi stiller til rådighed for dem: Velstand, demokrati m. m. – og det vil vise sig sent. – Det er selve dét, at de ikke kan stille det samme til rådighed for hverken os eller dem selv, der skaber den gradvise forvitring, efterhånden som kulturbærerne, langsomt, langsomt, og hurtigere og hurtigere, dør ud.

    Det er desuden sådan, at vi ikke skal være i mindretal, for at være færdige. Vi behøver kun at være færrest i ungdomsårgangene. Begge udviklinger løber derfor uden problemer forskudt i forhold til de flestes intellektuelle erkendelse.

    Og endelig er der nok i virkeligheden en helt anden formel for, i hvilket tempo en kultur som vores bliver fortrængt af kulturer som de muslimske. Og den formel kender vi ikke, men vi kan sige os selv, at forandringerne sker, inden vi bliver et såkaldt “demokratisk mindretal” – alene af den grund, at det vil blive et irrelevant begreb.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 7 november 2014 - 19:38 -

    “-og det vil vise sig sent.-”

    Selvom du og jeg og alle mulige andre stirrer det lige ind i fjæset og skriver lange rædselsslagne kommentarer om det på Snaphanen! 🙂

    “Sklerose”-teorien om Vestens fald dutter ikke i min optik. Den er alt for socialt-økonomisk-politisk optimistisk om du vil. Og den medregner ikke det enorme og stigende pres fra den globale jihad på vores sikkerhed.

    Multikulturen er for dyr i drift, det globale syd for ustabilt og det kogende had mod Vesten alt for eksplosivt til at tillade os et langt mismodigt efterår.

    Der er kul på bålet og det kommer vi selvfølgelig til at mærke meget mere! Og handle på.

    Morten - - -

    Posted: 7 november 2014 - 21:28 -

    Du og jeg fremskriver bare en udvikling på hver vores måde. I min fremskrivning indgår “en masse vrede mennesker” ikke som en faktor, for jeg kan ikke finde dem nogen steder. Ej heller hellige politikere, der hæver øjenbrynene og forskanser sig på Christiansborg. I virkeligheden kan vi jo bare flytte krydset i stemmeboksen, og det vil de fleste foretrække. Men de gør det ikke så snart. Det kræver nemlig erkendelse og socialt mod.

    Om Vesten falder er en anden sag. Og især: Hvor vidt det kommer i udviklingen er en anden sag. Det bestemmes lidt af, om vi er i stand til at bevidstgøre, eller ej.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 7 november 2014 - 23:47 -

    Mjaaah…

    Kun udbredt “bevidstgørelse” kan i din model bortskaffe multikulturalismen, som ideal og samfundsmodel. Det er nok lovlig enkelt og et par tænder for åndeligt.

    At udbredt ideologisk-psykologisk-politisk opposition selvfølgelig er en vigtig del af regnestykket, det vil jeg meget gerne medgive, men økonomien i projektet (som er rigtig dårlig) og dets sociale farlighed (som er stor) har en stærk dynamik og derfor også en bastant rolle, som du ser bort fra.

    Derfor ender du også op med en lidt sjov statisk prognose-model, som nok underdramatisere noget.

    Vores stater-samfund er mere sårbare end som så og kan hurtigere end vi ofte forestiller os ryge ud i gevaldige skøjteture.

    Morten - - -

    Posted: 8 november 2014 - 01:43 -

    Jeg kan ikke rigtigt se, hvad det er for en automatik, du henviser til. Jeg tror altså, der kommer til at deltage mennesker i den, og jeg antager ikke som en selvfølge, at deres loyalitet er til/identifikation er med nationalstaten eller det danske folk. Der er mange, der har valgt en anden identitet, så jeg ser ikke, at der skulle gå en vej uden om bevidstgørelse. Men dér ser jeg til gengæld også en reel mulighed.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 8 november 2014 - 02:58 -

    Nej, lige præcis Morten. Og det er den blindhed jeg anklager dig for. 🙂

    Det er som vores politikere, der aldrig så den islamiske stat komme, fordi de netop ikke kunne fatte “automatikken” i bevæbningen af diverse islamiske fraktioner og de samme fraktioners religiøse-politiske ønske om et genrejst kalifat.

    Jeg tror iøvrigt ikke vi er en skid uenige om hele multikulti-problematikken, så det her er rent pedanteri.

    Men, meget kort, så argumentere jeg netop for en naturlig “automatik” i multikulturens sammenbrud, som er forbundet med den vold, sociale ustabilitet og økonomiske overbelastning den producere i de stater der antager den som officielt samfundsprojekt.

    Og min pointe er således yderligere, at begivenhederne vil overhale “bevidstgørelsen” og bringe multikulturalisterne på alvorlig glatis, længe før erkendelsen af at deres statsideologi suger ..v, er den nye cementerede konsensus. For nogle vil multikulturalismen simpelthen forblive sandheden, dens kranke politiske-sociale skæbne desuagtet.

    Thats all, baby!

    Morten - - -

    Posted: 8 november 2014 - 14:16 -

    Så lad også mig slutte af med at medgive dig, at udviklingen kan selv, helt uden din og min hjælp. Det overordnede resultat er således nok givet på forhånd, men vi kan muligvis bidrage til at kvalitetssikre det lidt, og skabe alternativer. Især hvis vi har særlige ønsker til nævnte udvikling. For jeg er trods alt ganske sikker på, at den historiske nødvendighed går sine egne ubønhørlige veje, uanset hvad du og jeg håber og tror.

    – – –

    Prudentius

    Posted: 8 november 2014 - 15:46 -

    Jeps, jeg er helt enig.

Machiavelli

Posted: 7 november 2014 - 09:30 - Svar

Det sidste nye fra den hjemlige arena er, at Zenia Stampes mand, Martin Lyngbo føler afmagt og frustration. “Det kan være en daglig kamp at skulle lægge øre og øjne til de vanvittige beskeder, som folk kan finde på at sende i hans kones retning” som han udtaler til pressen.

Det kan jeg godt forstå, men det kunne jo være, at befolkningen også føler frustration over, at politikerne fortsat presser den vanvittige fremmedpolitikken ned over befolkningen uden at spørge dem. Og at de radikale med Zenia Stampe i spidsen fortsætter en vanvittig fremmedpolitik uden at forstå at det er en vej mod katastrofen..

Så jeg vil godt fortælle Martin Lyngbo hvis han skulle læse dette, at det vil blive meget værre, for landssvigere har aldrig været populære.

Det var jo fx Zenia Stampe som skrev i Politiken, at dem som er mod indvandringen har stenalderhjerner. De radikale politikere fører ikke en demokratisk samtale med befolkningen men fortsætter den sindssyge fremmedpolitik. Så selvfølgelig bliver folk frustreret.

Og jeg vil godt tilføje, at selvom ingen ønsker det, så bliver vejen til politisk vold kortere og kortere. De mest frustrerede af den danske befolkning vil ikke fortsat blive ved med at sidde på hænderne og brokke sig på internettet, medens de radikale politikerne med bind for øjnene hvert år fortsætter med at lukke tusinder og atter tusinder af muslimer ind i Danmark hvis særkende er, at de aldrig vil blive integreret.

Danmark er på vej mod opløsningen men det aner de radikale med Zenia Stampe i spidsen ikke en disse om. Folk har bare stenalder hjerner.

  Prudentius

  Posted: 7 november 2014 - 12:07 - Svar

  Ha-ha 🙂 Ja, undskyld det er desværre så tragikomisk.

  Danskerne er ikke som de radikale REN ånd. De kalder sig stadig et folk og har derfor fortsat brug for et land, at kalde deres eget.

  Og det er jo rå stenalder sammenlignet med den ophøjede svæven iblandt platoniske ideal-former og universelle rettigheder, som messianske liberalister og socialister har vænnet sig til.

  Ak, ak højt at flyve, langt at falde.

Lightmann

Posted: 8 november 2014 - 06:28 - Svar

Der er delte meninger om den fremtidige samfundsmæssige nedsmeltning. At sidde på et plejehjem omgivet af tørklæder forekommer mig fjernt, jeg er midt i fyrrerne og eksplosionen vil komme før jeg havner sådan et sted. Naturligvis under forudsætning at jeg ikke rammes af en hjerneblødning eller på anden måde hindres i at klare mig selv. At se svenskerne bruge langt mere end 200 milliader af deres valuta årligt på at holde resultaterne af fætre/kusiner brylluperne ved godt mod, er jo ikke noget der kan vare ved. Især da ikke når de vedbliver at tage folk ind i et ekstremt selvmorderisk tempo. Er der i det hele taget nogen der tjekker at der ikke er IS medlemmer iblandt? Eller om der er nogen der slæber tundt på TB? Nope, naturligvis er der ikke det.

Men, som sagt, efter min beskedne mening, så vil det sikkert ende som O.W. Bunker – En dag i det nærmeste fremtid, så går der ikke penge ind den første i måneden, og der skal ikke meget til at forestille sig hvad der sker, hvis det skulle ske i en fransk forstad med flere no-go zoner end tilladte. Eller i Sverige, eller i England, eller i Norge, eller i Tyskland, eller i – sæt selv landenavn ind.

P.S Zenia – At vi er mange der har et problem med indvandringen, skyldes ikke vores stenalderhjerne 🙂 Det skyldes at de folk du og dine partifæller ønsker at erstatte os med, er udstyret med en middelalder mentalitet.

Peter Buch

Posted: 9 november 2014 - 18:55 - Svar

Demokratiet kunne være sådan at 100% vælgerdeltagelse gav 100% valgte. Altså at et gennemsnitligt antal vælgere, sofavælgere inklusive fyldte ligemeget. Var der 20% der ikke stemmer er der 20% tomme sæder.
Antallet valgte bør dog altid være ulige for muligheden af flertalsregeringer er tilstede.
Det ville være mere demokratisk, i mine øjne.

Leave a Comment