10
nov
Seneste opdatering: 10/11-14 kl. 1742
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fransk, utekstet, men en meget berømmet tale man kan læse her på engelsk: How and why is freedom of speech threatened in France? Talen vil nok være undertekstet i løbet af en uges tid.

Dirty jews

A firebomb was thrown at a kosher Jewish restaurant in the 17th district of Paris at week’s end.Several minutes earlier, some young Muslims who walked by the restaurant threatened the diners inside and called them “dirty Jews.” The diners did not react.

A few minutes passed, and a loud smash was heard when a firebomb hit the restaurant’s door. The diners managed to see a group of Muslims running away as the firebomb ignited, starting a fire, which the restaurant’s employees succeeded in putting out. None of the restaurant-goers was hurt. The restaurant door was reportedly made of tempered glass, a factor which may have saved the clients inside the eatery from harm.Firebomb on Kosher Eatery in Paris

Krig med andre midler

Og dog. Der måske ikke så langt fra dette “fyrværkeri” til et raketstyr eller en Kalashnikow. Man ser London-politiet er bange for at provokere by-guerrilaen ud i endnu værre psykoser.. The moment gang shoots volley of fireworks at passing police car in east London


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
T. SnorrasonPrudentiusFalsterbo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Det er på tide, at indse at alle indlæg og diskussioner om at “forstå” og tolke islam blah, blah er forbi. Islam er i krig med sin omverden og har altid været i krig mod anderledes tænkende. Islam kan ikke acceptere vor samfundsmodel, men vil gerne udnytte vore systemer, velfærdssamfund, kræve ind ind osv. – og samtidig forsøge at få kontrol over vore vestlige samfund og deres værdier gennem terror (da islam militært er impotente – og vil forblive at være det.) Terror er kriminalitet og skal behandles som sådan, i dette tilfælde som franc tireurs under vore krigslove, det… Read more »

Prudentius
Guest

“Krig med andre midler”

Eller krig med hvad der nu er for hånden. Om det så er et romerlys eller tissemanden.

Og multikulturalisterne regner med at kunne styre det her hvor længe endnu??

Det er ikke sådan at lege “historiens afslutning og det sidste menneske” med vakte muslimer. De følger slet ikke spillereglerne!

Og her gik jeg lige og glædede mig sådan til frihedens, fremskridtets og fornuftens tusindårsrige. Øv-bøv…!

Prudentius
Guest

Undskyld, jeg glemte selvfølgelig “,fredens…” tusindårsrige.

Falsterbo
Guest

Reinfeldt intervjuad av BBC om EU;
http://www.bbc.com/news/uk-politics-29989840