10
nov
Seneste opdatering: 10/11-14 kl. 1333
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

These men could act with impunity, secure in the knowledge that if anyone protested against what they were doing, Hope Not Hate’s Nick Lowles and Tell Mama’s Fiyaz Mughal, among a host of others, would denounce them as “racists” and “bigots.” These Muslim rape gang members knew that they could prey on Infidel girls with impunity, gathering “captives of the right hand” (Qur’an 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50) by the dozens while British authorities were too pusillanimous and cowed by Leftist smear tactics to do anything about it. The death of Britain is being videoed. UK: Hotel footage shows Muslim rape gang member luring 13-year-old girl, Shocking hotel footage captures moment girl aged 13 is lured into room to be raped by paedophile

Fra samme tema: ‘Rotherham-style’ child abuse in Scotland probed. Hvor længe vil der mon gå, før folk opfatter dette som politikerne personlige krig pr. stedfortræder mod dem, og afleverer regningen for det hjemme på deres dørtrin?

Asle Toje: Sverige er et annet sted

Dette er historien om en liten stormakts velmakt og forfall.

I verdenshistorien er det mange eksempler på små stater som yter over evne, men få kan måle seg med Sverige. Knapt noen stat har, i forhold til sin størrelse, bidratt mer til den moderne verden enn våre naboer. På tross av en liten befolkning, klarte landet i 200 år å være en stormakt av første rang. I disse ubåttider er det lett å glemme at den blågule fanen engang dominerte Nord-Europa. Tyske mødre skremte barn med «Bet Kinder, bet! Morgen kommt der Schwed!». (Be barn, be! I morgen kommer svenskene!)

Sveriges velmakt sprang ut av godt lederskap og oppfinnsomhet. Av statsmenn som Axel Oxenstierna og vitenskapsmenn som Alfred Nobel. Etter Napoleonskrigene løste Sverige inn sine sjetonger i stormaktsspillet. Tilbaketrekningen fra stormaktspolitikken sparte dem for verdenskrigene som rev ned Europas gamle eliter. I mellomtiden industrialisertes Sverige. Mens naboene drev med krimskrams, bygget svenskene biler, tog og fly.

Landet var så sterkt, at svenskene følte de ikke trengte å velge side under Den kalde krigen. Sverige kom med årene til å definere seg selv gjennom sitt eget lederskap. «Det er typisk norsk å være god» er sosialdemokratisk lånementalitet fra Sverige. Mens den lille stormakten formet verden gjennom sin teknologi, sin ideologi og sin kapital, er det knapt noe land som er blitt formet mer av Sverige, enn nettopp Norge….læs videre


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 10 november 2014 - 08:13 - Svar

Måndag morgon börjar med en hysterisk röst på SR som levererar senaste korruptionen och hälsoläget. De yngre mår allt sämre p g a att socialsekreterarna är stressade (?!). Snälla SR, de unga mår nog dåligt p g a helt andra saker. Kanske av brist på vuxna sansade och seriösa människor med sunt förnuft. Och, ve och fasa, någon har upptäckt att de arma yngre har svårt att komma upp om morgnarna. Ja, Herre Gud. Ibland undrar man varför man överhuvudtaget lyssnar på SR och medierna. Vädret kanske? Tja, det kanske man kan se själv om man tittar ut. Och för övrigt har det också gjort en helomvändning “de senaste 30 åren” precis som helomvändningen från att de yngre nu mår sämre än de äldre. Från att ha gått från “istidsscenariot är det nu “uppvärmningsscenariot” som gäller. Från att vara spekulanter på en ökengrotta i en oas i Sahara skall vi nu se oss om efter en igloo vid nordpolen. Men har de äldre det bättre? Ja, säger “experten” de äldre har det mycket bättre nu än för 30 år sedan. Jaså. Är det sig själv han talar om? Eller alla de som korrumperar sig till en gratismiddag på skattebetalarnas bekostnad? För det är viktigare att putsa på sin egna sociala identitet än att vara förälder eller måna om sina egna föräldrar. Nej, de fattiga är alltid fattiga . Det enda som hänt, Herr Expert, är att de allra rikaste har blivit ÄNNU rikare. Annars är nog förhållandet detsamma. Världen är galen. Så det behövs inga speciella “Mad News” – allt är mad news. Men det beror på, enligt hjulens uppfinnare, att vi inte övat oss på livet, vi har blivit som poliserna som inte “tränats” tillräckligt för de situationer de förväntas möta i livet. SR och SVT får väl leverera en ny manual till jul hur folk skall bete sig när livet slår till och daskar folk i ansiktet. Långt ifrån låtsasvärlden i den senaste generationens knappapparat. I Katalonien tog man i alla fall saken i egna händer och röstade “olagligt” enligt de som gjort det olagligt och bestämde att de ville leva i verkligheten och inte i en social konstruktion skapad av den manipulerande gangstereliten. Katalanerna vill vara självständiga och bestämma själva över sina liv utan att makteliten talar om för dem vilka de är, vilket språk de talar, vilken kultur de har eller skall ha och vilken historia de haft för att passa in i maktelitens “narrativ” som det skall heta idag för att skilja ut sig från pöbelns språkbruk.

Lyssna på inslagen. Verkligen lyssna. Lyssna framförallt på dravlet i inslaget om socialsekreterarna. Begriper de själva vad de säger? Fördumningen slår nya rekord varje dag i infantilt prat och reportage. Papegojorna babblar och babblar.

I Ukraina, förfasar medierna folk om ryska soldater, som smyger in med eller utan krigsapparater. Se österut, lyder mantrat. Och folk tittar – österut och förfasas över det som sker. Medan gränserna står vidöppna i Sverige och invadörerna väller in. Se åt andra hållet än dit makten pekar sa Naomi Klein. Och vad ser vi? Utländsk militär riktade vapen mot bilar. Vittne berättar i P4 Jönköping. Utländska militärer finns just nu i Jönköpings län. Flera vittnen berättar dock om att de uppträtt märkligt, rapporterar Sveriges radio. En bilist som tagit kontakt med P4 Jönköping vittnar om hur militärer i en utländsk militärbil flera gånger riktat automatvapen mot bilar när de körde längs riksväg 47/48 mellan Mullsjö och Jönköping.
De hade automatvapen på taket, flera gånger vände de på vapnet och riktade det mot bilar. Det var obehagligt.

NATO- trupper övar i Sverige, för vad? Joint action 2014 kallar militären den främmande härens smygande i Sverige där sju nationer övar mellan den 3 – 12 november i Uppsala, Kvarn, Eksjö, Skillingaryd och Hagshult. Deltagande länder är Estland, Finland, Irland, Lettland, Litauen och Norge. Har man inte en egen armé så har man någon annans om det så är i Ukraina eller Sverige eller något annat land. För att få veta det måste man gå till befolkningen själv och vittnesuppgifter. Men Ukraina och ryska soldater DET känner media till och berättar gärna om.

“Video: Girl 13 raped by muslim gang. Ingen kommentar.”

Nej, man blir lomhörd till slut.

  Falsterbo

  Posted: 10 november 2014 - 09:13 - Svar

  Instämmer till fullo!

  Torgny Sund

  Posted: 10 november 2014 - 09:40 - Svar

  Bra skrivet Angela, din sammanfattning är glasklar! Tror inte du har särskilt stor risk att bli lomhörd. 😀

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 10 november 2014 - 18:52 - Svar

OT: Steen, jag kan ha varit ouppmärksam, men du har väl inte missat att den brittiska regeringen har sett sig tvingad att ta kontroll över den muslimskt styrda kommunen Tower Hamlets, the new Rotten Borough, en nyhet av lika central betydelse som de om “Asian” Rape Gangs, Trojan Horse och den brittiska regeringens stora utredning om MB:

http://www.standard.co.uk/news/politics/tower-hamlets-damning-governme nt-report-hits-out-at-use-of-public-funds-lutfur-rahman-9837585.html

Om valvinsten 2010:
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/8068839/Tower-Ham lets-extremist-vote-poses-Eds-first-big-election-test.html

…och dessförinnan:
http://www.telegraph.co.uk/news/politics/labour/7333537/Radicals-with- hands-on-the-levers-of-power-the-takeover-of-Tower-Hamlets.html

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/labour/7333420/Islamic-radica ls-infiltrate-the-Labour-Party.html

I Sverige verkar man inte ta intryck av avslöjandena i England, inte ens på regeringsnivå.

steen

Posted: 10 november 2014 - 18:54 - Svar

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 10 november 2014 - 19:25 - Svar

Annat intressant:

“Om” det blir ett nytt kallt krig kommer Sovjet att förlora igen:
http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/oilandgas/11220 027/Cheap-oil-will-win-new-Cold-War-with-Putin-just-ask-Reagan.html

Allt fler gör bedömningen att det andra kalla kriget redan har inletts, och att krigen i Ukraina och Mellanöstern är nya proxy-krig i samma anda som då, om än hittills inte lika tydliga. NY Times gör också bedömningen att det andra oljekriget också har brutit ut redan:
http://www.nytimes.com/2014/10/15/opinion/thomas-friedman-a-pump-war.h tml?_r=0

En viktig skillnad mellan nu och då är att Saudis och USA:s mål då sammanföll. USA uppmuntrade mujahedin i Afghanistan och jihadisterna sågs som frihetskämpar i kampen mot kommunismen. I dagens multipolära värld är allianserna inte lika kristallklara som i 70-80-talens bipolära värld, men det kan ju inte vara till vår nackdel att Kreml och MB inte längre bara har sittande duvor att skjuta på.

mb

Posted: 11 november 2014 - 10:43 - Svar

God beskrivelse af Sverige fra Asle Toje !

Leave a Comment