14
nov
Seneste opdatering: 14/11-14 kl. 1813
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Riot police moved in Thursday to prevent residents of a neighborhood on Rome’s outskirts from attacking refugees living at a holding center in the latest incident of anti-immigrant tensions rocking Italy.

The working-class neighborhood of Tor Sapienza has seen several days and nights of violence against refugees by residents who blame foreigners for crimes. The residents say they’re not racist, but are fed up with what they say are years of neglect by government authorities who have allowed gypsies, migrants and asylum-seekers to settle in Rome’s peripheries without providing adequate services. Rome riot police to prevent attacks on refugees, ‘Xenophobic’ violence in Rome forces evacuation of kids, riot police action.

Tor Spazienza ligger ved den østlige ringvej på vej mod Tivoli. Man kan få et indtryk af voldsomheden her: Proteste anti-immigrati, bombe carta contro centro accoglienza a Tor Sapienza og her Tor Sapienza, la rabbia degli abitanti: “Troppi immigrati, non ci sentiamo sicuri”

Breivik slider på sine fangevogtere

* Ingen anger: De ansatte reagerer på at Breivik – over tre år etter massedrapene – fortsatt ikke viser noen tegn på «menneskeliggjøring» i form av å vise anger.

* Manipulerende: Drapsmannen framstår som forsøksvis manipulerende overfor sine voktere, noe som gjør det utfordrende å forholde seg til ham.

* Mange brev: Det enorme antallet brev Breivik mottar og skriver er blitt en stor belastning å gjennomgå, i tråd med kommunikasjonskontrollen han er underlagt.

Breiviks advokat Geir Lippestad mener, at hans afsoningsforhold i fuld isolation og med besøgs- og brevkontrol forhindrer rehabilitering. Begge psykiaterrapporter var enige om, at ABB var en svært karakterafvigende psykopat. Det er der ikke noget middel imod, han er lige så psykopatisk om tyve år med mindre psykiatrien foretager et uventet gennembrud. Det er mærkeligt at hverken vogterne eller Lippestad har det på det klare. Højt begavede psykopater kan komme til en ret god indsigt i deres egen tilstand, men intet har hidtil tydet på, at Breivik er højt begavet. Det eneste interessante ved hans person, er dens virkning på omgivelserne.

Breivik er på opbevaring, da man nu ikke kan aflive ham, han skal ikke slide på nogen. Lad fangevogterne drikke sjusser og spille kort. De kan fodre ham gennem en sonde i en lydtæt mur. Breivik sliter på fengselsvokterne, Breivik vil danne nytt parti.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 14 november 2014 - 09:32 - Svar

Jalving: Holger Danske vågner snart
Fredagsforhør 14.11.2014 kl. 03:00

http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/fredagsforhoer/ECE7204 100/Holger-Danske-v%C3%A5gner-snart/

De kulturradikale standardmeninger forvitrer, hævder en ung, konservativ akademiker. Vi lever i et tidehverv.

AF Mikael Jalving

Studenterkredsen er navnet på en traditionsrig grundtvigsk foredragsforening, som har til huse i Studenternes Hus i Aarhus og Vartov i København. Her mødes unge, ambitiøse teologer, litterater, samfundsvidenskabsfolk og sprogfolk til frisindet diskussion om store emner. En håndfuld af dem har genoplivet Studenterkredsens tidsskrift, og i det første af to numre skriver den 26-årige Johan Christian Nord, som er ph.d.-studerende i tysk ved Aarhus Universitet og højskolelærer på Rønshoved Højskole, at der er håb for konservative sjæle. Det kræver vist en forklaring.

»Jeg er overbevist om, at vi befinder os midt i en folkelig grødetid – i tiden før Holger Danskes opvågnen«, siger Johan Christian Nord og uddyber:

»De kulturradikale standardmeninger er på kraftigt tilbagetog – det ser man bl.a. i forskellige meningsmålinger, hvor højrefløjen står til en klar valgsejr, og hvor særligt Dansk Folkeparti står til en markant fremgang. Men man oplever det også i mødet med mennesker; der er simpelthen ikke særlig mange mennesker tilbage, der restløst hylder den humanistiske indbildning om det grænseløse menneske. [!!!] De få, der stadig gør, er ikke videre slagkraftige. Jeg oplever det særligt blandt mennesker på min egen alder – altså folk i tyverne – hvor det ikke er ualmindeligt at bekymre sig mere om opretholdelsen af Danmark end om den store, vide verden. Og hvor dem, der stadig hænger fast i humanismen, ikke er særlig stålfaste, når man går dem på klingen.«

  Bjovulf

  Posted: 14 november 2014 - 09:52 - Svar

  Mere Jalving: 😉

  Mæcener for vor egen undergang

  http://jyllands-posten.dk/blogs/mikaeljalving/ECE7202393/M%C3%A6cener- for-vor-egen-undergang/

  Mæcener for vor egen undergang
  13. november. 201461
  Overalt hvor rabiate muslimer forsamles, får andre kærligheden at føle. Ikke metaforisk, men fysisk.

  ”Så længe den muslimske verden forholder sig ubeslutsomt, tvetydigt og afventende over for radikale tendenser, så længe den ikke vil indrømme, at islam også har en krigerisk-politisk side, så længe har islam som helhed et problem. Så længe har man også lov til at nævne islam og islamisme i samme åndedrag.”

  Ræsonnementet kommer fra Oliver Jeges, ung østrigsk-egyptisk forfatter, citeret i Kristeligt Dagblad af den altid observante journalist Anders Raahauge.

  Jeg læste ordene med en vis lettelse her til morgen og satte straks en kop kaffe mere over i momentan tiltro til, at verden måske alligevel ikke er blevet helt gal.

  Den unge digters ord tjener som modgift mod Vestens hykleriske ledere fra Barack Obama over David Cameron til vort hjemlige snøvlehoved Martin Lidegaard [!], der igen og igen benægter enhver sammenhæng mellem islam og islamisme, som var de to distinkte grundstoffer uden kemisk forbindelse.

  Bjovulf

  Posted: 14 november 2014 - 09:57 - Svar

  Masseasyl og næstekærlighed

  http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE7200933/Masseasyl-og-n%C3% A6stek%C3%A6rlighed/

  Kronik 13.11.2014 kl. 03:00

  AF Bent Hvorslev, lektor, emer., Randers

  Det er næsten komisk, at den barmhjertige samaritaner endnu en gang må finde sig i, at hans æsel spændes for vognen med de mange asylsøgere, som nogle nutidige kristne hævder, at Danmark har en kristen pligt til at modtage.

  Et par biskopper har udtalt sig i JP’s debat og har alene derved fremkaldt en stor diskussion i læserbrevsform. Selv om de fleste hævder den banalitet, at også biskopper har ytringsfrihed, har der været frygt for, at det her var folkekirken, der talte om, hvad politikerne og folket skulle mene. Postyret har undret mig en del. Der er jo ingen fare for, at nogle kirkefolk vil hævde at kunne tale på kirkens vegne. Marianne Jelved kommer ikke igennem med sin plan om – endelig efter 165 år – at blive den minister, der opfylder grundlovens § 66: »Folkekirkens forfatning ordnes ved lov«. Vi får ikke noget autoritativt kirkeråd.

  Derimod har jeg tænkt mig at lave postyr over, at der i denne debat – også fra biskoppelig side – hævdes at være sammenhæng mellem næstekærlighed og den politiske håndtering af asylkrav fra de tusinder af mellemøstlige krigsflygtninge, der i disse måneder kommer til Europa, bl.a. Danmark.

  Det er næsten komisk, at den barmhjertige samaritaner endnu en gang må finde sig i, at hans æsel spændes for vognen med de mange asylsøgere, som nogle nutidige kristne hævder, at Danmark har en kristen pligt til at modtage. Ingen steder i Jesu forkyndelse fortolkes næstekærlighed som andet end et personligt forhold til den enkelte. Og logisk nok har ordet næste ikke nogen flertalsform på dansk.

Nils

Posted: 14 november 2014 - 10:47 - Svar

Breivik sidder for meget inde, og han fortjener at komme ud i den norske natur på en virkelig veltilrettelagt overlevelsestur sprængfyldt med spændende overraskelser. F.eks. ville området omkring “Prædikestolen” ved Lysefjorden være alletiders til en natøvelse, hvor man skal finde vej i mørket med store hunde efter sig.

Vesten synes jo at blive vildere og vildere, så i fremtiden vil vi måske se samfund opstå med mere robust retsudøvelse, og så kunne man forestille sig at en person som Anders Behring Breivik ville blive dømt FREDLØS, så privat foretagsomhed stille og roligt kunne eutanisere djævelskabet uden at blive retsforfulgt. Barbarisk? Lidt måske, men mere humant end statslig henrettelse mMn.

  Kuffarten

  Posted: 14 november 2014 - 16:44 - Svar

  Haha! Noget i den retning har jeg også tænkt: Slip ham fri, og lad folket bestemme, hvad der er en rimelig straf. Prekestolen er bare lidt for nem, synes jeg. Man skulle slippe ham fri og lege britisk rævejagt i nogle dage. Derefter hjul og stejle på torvet i Oslo.
  Men ellers vil jeg godt melde mig som frivillig til at være hans nye fangevogter! Han skulle ikke få én cigaret, han skulle tilbringe livet i en lillebitte celle med et lillebitte vindue 3 meter oppe. Nul tv, nul ditten og datten. Gårdtur iført en stribet fangedragt og kæder om fødderne i max 30 minutter pr. dag, når ingen andre er ude.
  Maden skulle være alt det, han ikke kan lide, men han får vist gourmetmad, ligesom han har hele tre rum til sin rådighed – og fitness. Typisk nordmænd! De er simpelthen så dumme, at man skulle tro, de var svenskere!

  Peter Andersen

  Posted: 14 november 2014 - 21:38 - Svar

  Breivik er højrefløjens akilleshæl. Vi er nød til at tage ekstra afstand fra ham – og hans gerninger – da vi ellers straks vil blive slået i hartkorn med ham. Endnu engang er vi blevet kastreret af venstrefløjen, med dens ulækre virke.

  Sagen er nok snare den, at Breivik, om vi kan lide det eller ej, er en person som er meget overbevist om sin “sag”. Havde det været en fra RAF eller ISIS, ville man blot trække på skuldrene og erkende, at personen nok ikke var til at omvende. Men med Breivik er det straks en anden sag. Han må jo være kugleskør, når han ikke kan se den venstreliberale verdens velsignelser.

  Det kan fangevogterne naturligvis godt og lægger derfor, naturligvis, også kraftig afstand til ham. Han må jo fejle noget meget mærkeligt, når han ikke vil angre sine holdninger. For det er naturligvis holdningerne han holder fast i og ikke selve gerningen. Det tror jeg ikke nogen kan være i tvivl om, vel..?

   steen

   Posted: 14 november 2014 - 22:22 - Svar

   hvem har ikke taget afstand? Han er ikke nyttig for venstrefløjen mere, kun nogle forvildede fantaster og forskere

    Peter Andersen

    Posted: 15 november 2014 - 00:14 -

    VG’s artikel har lige bevist, at han stadig er nyttig.

Prudentius

Posted: 14 november 2014 - 11:05 - Svar

Via grænseløsheden og udhulningen af demokratiet har de vesteuropæiske magteliter åbnet pandoras æske!

Kan de virkelig styre den diffuse hob af verdensborgere?? Hvem skal egentligt bestemme i de tidligere nationer – nu globaliserede zoner??

Vores politikere selvfølgelig! Mener de selv… Men på hvilket grundlag regerer de og til fordel for hvem??

Flere og flere vil stille sig selv de spørgsmål og drage de uundgåelige konklusioner.

Jannik

Posted: 14 november 2014 - 18:20 - Svar

Jeg mener at Breivik er en relativt begavet person. En middelmådigt begavet person ville ikke være i stand til rent logistisk at planlægge det han har foretaget sig.

Der er nok heller ikke nogen tvivl om at han er psykisk meget afstumpet. Men dette er normalt for terrorister, om det så er Che Guevara eller Nelson Mandela. Enhver der er villig til systematisk at bruge dødelig vold, har allerede været igennem en psykisk hærdelsesprocess, hvor han er blevet ideologisk radikaliseret.

Jeg har dog på intet tidspunkt været overbevist om at han led af en psykose. Han har hele vejen igennem været fuldt klar over hvad det var han foretog sig.

Det virker meget letkøbt at hænge ham ud som ubegavet eller patologisk. Sandheden er dog at han blot er en ideologisk fanatiker, på kant med samfundets normer og ideer, som har valgt at tage sagen i egen hånd. At man så ikke syntes om ham pga. alle de mord han har begået i sagens tjeneste, er en anden sag.

  steen

  Posted: 14 november 2014 - 19:55 - Svar

  han kunne holde en ide i hovedet 8 år. det er ikke begavelse, der er organisering. ER han smartere end muslimske terrorister, der bliver fanget? Ikke sikkert. Han arbejdede alene og var svær at opdage.

  At han foruden af være psykopat er syg, sagde Lippestad fra starten. To rapporter har dokumenteret hans sygdom. At Norge så foretrak, han var rask, er en anden sag. Nu hvor de politiske interesser i ham er falmet, ser du Norge igen hælder til, at han er syg

  http://tinyurl.com/melfbng

   Jannik

   Posted: 17 november 2014 - 05:27 - Svar

   At foretage den store operation som han har haft gang i, planlægge minutiøst alle de forskellige operationer i detaljer, kræver en vis begavelse. Tog manden en IQ test ville han uden tvivl placere sig et pænt stykke over middel. Ud over en overmiddel intelligens har han også en usædvanlig viljestærk karakter.
   Og det var selvfølgelig ganske smart at arbejde alene, som en “lone wolf”, da han allerede havde forudset at hans mission sikkert ikke ville blive fuldført hvis han arbejde sammen med andre, pga. en overvejende sandsynlighed for opdagelse. Et tegn på en vis begavelse.

   Og ja de terrorister der planlægger de forskellige operationer er ofte forholdsvis godt begavede. Mange af dem har da også taget længevarende uddannelse, og sat sig ind i et væld af materiale som er nødvendigt hvis man fx skal fremstille bomber.

   Der var meget uenighed om han led af psykotiske vrangforestillinger. Og jeg er på ingen måde overbevist om det. Ud fra læsning af hans manifest er jeg da også ret overbevist om at han opførte sig ret sært, måske på grund af hans sociale isolation og politiske radikalisering.
   Men jeg er også overbevist om at han har rigeligt forstand på omverdenen. Blot har han miskalkuleret omkring konsekvenserne af sine handlinger.

   At han dyrker et ekstremt verdensbillede, som for øvrigt ikke ligger så pokkers langt fra dit eget counter-jihad verdensbillede, er ikke det samme som at være skizoid eller psykotisk.
   På samme måde som voldsdyrkende marxister eller muslimer sjældent er psykotiske.

Leave a Comment