17
nov
Seneste opdatering: 17/11-14 kl. 2300
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hele interviewet er her, den tyske lingeriannonce her.

Margot’s feministiske udenrigspolitik over for Rusland

”Sverige ska bedriva en feministisk utrikespolitik, i ett skärpt världsläge. Ingen ska tvivla på att vi kräver respekt.”

”Vi visar att vi håller koll på det här, att vi kommer att försvara svenskt territorium och att vi inte accepterar det här. Det är en skarp protest som vi framför.” ”Ingen ska tvivla på att vi kräver respekt”

Det er store ord fra et land, der er allianceløst og stort set ingen hær har tilbage. Hun er nødt til at sige “Det är en skarp protest som vi framför,” for ellers ville Putin aldrig opdage det. Hans slyngelstue må genlyde af rå latter. Værre end at være repræsenteret af inkompetente, rene dumrianer, kan kun være at være repræsenteret af nogle, der gør ens land til grin.

Mange generationer har filosoferet over, hvordan verden ville blive, hvis kvinderne fik magten. Det har Sverige nu besvaret: De kom til og formøblede hele møllen, 1000 års møje og besvær, de truede stormagter med løst krudt, men til gengæld kom deres mænd til at sidde ned og tisse på unisex-toiletter, blive straffet for at gå på bordel og drikke verdens tyndeste øl. Og det værste er, at kvinder kan blive fuldstændigt umulige af at få deres vilje. Da de ikke længere får modstand, slutter jeg de jævnthen er ulykkelige. Sådan ser Margot Wallström også ud. (Læs endelig Eva Selsings formidable kronik: Giftigheder fra flinkeskolen.)

Those danish islamobabes

Unge uledsagede muslimske møer er, som alle ved, mere optaget af Uwes krops maskulinitet end af 1000 giftelystne IS krigere. Billedet viser blot en enkelt tilbeder fra i lørdags.

gefion muslimah


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


nadacomprende

Posted: 17 november 2014 - 21:52 - Svar

Jag vill fan inte vara med längre.
Förbannade “sossar”, håll för tusan bövelen edra kladdiga
totalitär-fingrar ifrån mitt land.

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 18 november 2014 - 14:50 - Svar

  Apropå totalitär:

  Det är inte dåligt gjort, det måste man säga, att så totalt dekonstruera ett mycket väl fungerande samhälle på 40 år. Det kräver stor kraft, skicklighet, organisation, målmedvetenhet och uthållighet. Och när vi blickar bakåt, så kan vi nu när vi vet facit – fastän de ännu inte är helt i mål, så förstår vi ju tydligt vartåt de syftar – se hur det började revolutionsåret 1968 och åren däromkring och följa den röda tråden fram till nuet.

  Om vi bara går ett år bakåt, så kan vi t.ex. konstatera att Islamiska Förbundets ordförande Omar Mustafa figurerade flitigt i medierna i samband med att han så ivrigt fördes fram som kandidat till partistyrelsen av Stockholms-kretsen med Veronica Palm och Carin Jämtin i spetsen:
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/s-ledningen-tror-pa-omar-mustafa_807 0596.svd

  …och de var inte ensamma:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/omar-mustafa-fortjanar-en-ursakt_ 8088778.svd

  Externa kritiker sparade inte på krutet:
  http://blog.svd.se/kultur/2013/04/11/ku-klux-klan-nasta/

  …medan interna kritiker av Mustafa pressades att lämna partiet:
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/s-strid-om-islamiska-forbundet_87864 90.svd

  Nu visar det sig att Islamiska Förbundet i Sverige tillhör en av de 83 organisationer som Förenade Arabemiraten har terrorstämplat med hänvisning till att de anses vara en del av Muslimska Brödraskapets globala nätverk:
  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/islamiska-forbundet-terrorstamplas_4 105435.svd

  Arabförbundet har redan anslutit sig till terrorstämplingen och fler länder och organisationer kan följa efter. Vi ser t.ex. alla fram emot slutförandet av den stora Sanningskommission som den brittiska regeringen har tillsatt med anledning av misstankar om att Muslimska Brödraskapet kan ha kopplingar till terrorism:
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11171979/Downing-Street-set-to- crack-down-on-the-Muslim-Brotherhood.html

  Sir Richard Dearlove, förre chefen för MI6, som är anlitad som rådgivare till utredningen, uppges ha beskrivit Muslimska Brödraskapet som “i sin kärna en terrororganisation”. Om den brittiska regeringen kommer fram till samma slutsats som Förenade Arabemiraten, lär USA, Frankrike, Kanada och Australien, och antagligen självaste FN följa efter. I så fall lär inte (s) komma undan. Då kommer 40 år av smutsig byk att tvättas offentligt. Och (s) kommer aldrig någonsin att kunna resa sig mer.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 18 november 2014 - 15:31 - Svar

En artikel i dagens Telegraph angående det senaste terrordådet i Jerusalem ger en intressant inblick i terrorns väsen:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/11237316/J erusalem-attack.html

“The attackers were identified as cousins Uday and Ghassam Abu Jamal from the East Jerusalem neighbourhood of Jabal Mukaber.”

En kusin till de båda teroristkusinerna kommenterar dådet så här:
“What they did is a heroic act and natural reaction to what’s happening in Jerusalem especially and to Palestinians generally,” said Sofian Abu Jamal, 40, a cousin of Ghassan. I think Al-Aqsa is the main motivation for what they’ve done and also the conditions of Palestinians in Jerusalem.”

En farbror eller morbror kommenterar det så här:
Abu Saleh Abu Jamal, Uday’s uncle, said Palestinians were now engaged in a religious conflict with Israel, which he blamed on Benjamin Netanyahu, the country’s prime minister.

En annan kusin:
Jamal Abu Jamal, is known to be a prominent member of the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP), a secular Left-wing organisation, and was recently arrested by Israeli security forces.

Framträdande medlemmar av den yttersta vänstern och den yttersta religiösa extremismen ryms alltså i en och samma familj. Kanske är det ingen slump, kanske är det bara två olika vägar mot samma mål? Kanske tillhör den yttersta vänstern och den yttersta religiösa extremismen ytterst samma storfamilj?

Leave a Comment