27
nov
Seneste opdatering: 28/11-14 kl. 2052
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Islamischer Zentralrat Schweiz– Man tager ikke fejl af den klynkende og truende tone. Vi skal føle det, som var vi  Edvard Beneš til samtale på Berghof i 1938.

Videoen fra det kontroversielle fundamentalistiske islamiske Zentralrat der Schweiz (ICCS) har været på internettet siden onsdag: Propagandavideoen er professionelt udført og viser scener, der er optaget i Luzern. Den bruger et symbolsk og dramatisk billedsprog, sortklædte figurer og flaget med den islamiske trosbekendelse er ofte blæser i midten. Gentagne gange ses byen Luzern  og Holderchäppeli i scenerne med de 60 unge statister fra regionen.

Især slutningen af den godt tre minutter lange video har en truende undertone, der virker udpræget provokerende: “Men vid, at vi er her. (…) Vi forsvinder ikke. (…) Grundlæggende rettigheder og tolerance er alt hvad vi beder om og forventer. Regn med os til enhver tid, over alt. “Afsenderen” Schweiz muslimer skal indikere, at IZRS er schweiziske muslimers officielle repræsentanter. Umstrittenes Muslim-Video ist fertiggestellt, «Hier wird nicht der Islamische Staat ausgerufen» (Snaphanens oversættelse)

SVT jages ud af Malmøbydel

I forgårs blev den kriminelle Hassan Souleiman ramt af seks kugler i bydelen Krogsbäck, og er nok henvist til en fremtid som organdonor. Femten blev affyret, så hensigten var solid nok. Det er ikke første gang svenske journalister erfarer, hvem der bestemmer på gaderne, så jeg hæftede mig mere ved politiets glatsnakkende talsmand Erik Jansåker og hans fantastisk virtuose nedtaling af, hvad der er dagligdag Malmø. Han mener f.eks. at nedskydingen af Hassan Souleiman er “usædvanlig”. Selvom “nysvenskerne” er elendige skytter, så har de dog skudt 208 gange i år og 466 gange, hvis man tæller 2013 med. Visse kugler vil uvægerlig ramme. Jansåker skulle være ansat på et dyrt reklamebureau, så dygtig han er. SVT-reportrar hotade i invandrartät stadsdel – se video.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


norje

Posted: 27 november 2014 - 19:58 - Svar

NRK har kartlagt de norske ISIS-jihadistene, og det viser seg at 60% av dem ikke var “homegrown”, men kom til landet som innvandrere. Men den muslimske innvandringen stiller fortsatt ingen spørsmål ved, samtidig som EU-land etter EU-land sender ut flyers til befolkningen og beregner om det er 80 eller 90% sannsynlig at IS begår terror i løpet av kort tid. Er et mulig å oppføre seg mer fullstendig hjelpeløst.

http://www.nrk.no/norge/se-hvor-de-norske-jihadistene-kommer-fra-1.120 61557

victor

Posted: 27 november 2014 - 20:07 - Svar

Måske på tide med en positiv video. En ung pige danser. Uden slør. I Teherans metro..

https://www.facebook.com/video.php?v=1012153798798714&set=vb.858832800 797482&type=2&theater

Repsnorb

Posted: 27 november 2014 - 21:38 - Svar

Hvilke borgerlige rettigheder er det Muslimer ikke har, såvel i Schweiz som her ?

ny kommentator

Posted: 28 november 2014 - 00:02 - Svar

Spændende tider vi lever i. Mon ikke vi snart ser en fysisk modreaktion af den af Huntington forudsagte “The Clash of Civilizations”.. Min tærskel er nået.. Og jeg har ingen grund til at tro at jeg er unik… Radio 24/7 havde idag “Rapporterne” der reklamerede for Hitz bu’Tahrir’s reklame for Sharia… Skønt… Og idet jeg tænker.. Hvordan er det kommet til at vi tolererer, INTOLERANCE og forherliger den nye NAZISME: islam…???? Kig dog rundt i verden…. Jeg græmmes… Og vi vedbliver at importerer dette galskab.. OG LADER DEM FÅ FODFÆSTE for deres bagstræberiske ideer… Tillykke.

  Angela

  Posted: 28 november 2014 - 09:55 - Svar

  Ja, jag säger det om igen -vem granskar makten? Den riktiga makten. Nu har van Rumpuy avgått. Har någon granskat honom? Har någon ställt obekväma frågor till honom mer än Farage. I Sverige får vi inte ens se Farage i SVT. Folk i gemen känner inte till Farage eller hans tal i parlamentet. Eller le Pin.

  Medierna är fullt sysselsatta med att granska ovidkommande saker. Ju mer ovidkommande och bagatellartade desto mer uppmärksamhet. Igår var Expressen och Aftonbladet fullt sysselsatta med att granska Åkessons sjukintyg. Läkaren hade ordinerat vila och avkoppling och föreslagit en utlandsresa för att komma ifrån alla elakheter och vuxenmobbing.

  När granskas alla toppmöten? Vad som beslutas? Vilka som är där och vilken som gett dem legitimitet att vara där. Alla GNO:s? All lobbying? All korruption som förstör land efter land som fräter sönder demokratin.

  En eloge till Skanska som nu lägger ner sina aktiviteter i Sydamerika efter korruptionsskandalen i Brasilien.

T. Snorrason

Posted: 28 november 2014 - 02:20 - Svar

Interessant lille film, fremstillet og betalt af Islamischer Zentralrat Schweiz, som er Saudifinansieret og stærkt Wahabitorienteret.

Det mest interessante ved filmen er en lille detalje, som diverse kommentatorer synes at overse, nemlig at der her flages med islams hvide fane,ikke den sorte kampfane.

Den hvide fane betyder, at området, hvor fanen vises er islamisk område.

Europa er endnu ikke kommet frem til, at islam skal smides ud, totalt, som det tidligere er sket i Spanien og feks. Sicilien.

Islam er samfundsødelæggende, ligegyldigt hvor den optræder – både i islamiske lande og hvor muslimer er en minoritet.
Islam kan ikke bygge op, kun ødelægge og plyndre, hvilket også klart fremgår af røvermanualen, den såkaldt “hellige” koran.

Islam har altid ernæret sig ved plyndringer og beskatning af nabolande, gerne under dække af religion.
Og det har aldrig og kan aldrig ændres.

Russerne har prøvet det i århundreder, både med islam som naboer og med muslimer som minoritet, og har stadig problemet.

Russerne ved også, hvorledes problemet håndteres og det er ikke med eftergivenhed og pladderhumanisme.
Med indtagelsen af Kazan 1552 lykkedes det at bryde islams åg over Rusland, og siden arbejdede zarerne for at trænge islam tilbage og stoppe de årlige plyndringstogter mod Rusland.
Der var selvfølgelig tilbageslag, men langsomt udvidedes det russiske zardømme.
Undertiden dukkede den muslimske hundegalskab op – og blev hver gang slået ned på den eneste mulige måde, ganske som man overalt gør med rabiesramte hunde.
Zardømmets fald 1917 gav fornyede muslimske opstande og problemer, som sovjetsten først fik bugt med omkring 1930.
England og Frankrig håndterede det muslimske problem på nogenlunde samme vis.

Efter WWII holdt kommunismen/socialismen den muslimske rabies nede gennem Barthpartierne o.l. med folk som Nasser, Saddam Hussain, Gadhaffi og hvad de nu hed.

Med rabiesånden er igen sluppet ud af flasken, ikke mindst på grund af amerikansk dumhed i forbindelse med petrodollars.

Islam er ikke Peace, tværtimod – og har aldrig været det. Kan aldrig blive det.
Det er en primitiv røverkult, så enkelt er det.
Og løsningen er simpel, udryd den.
Præsident Putin har gennem sin engelske ambassadør, Dr Alexander Yakovenko, http://rt.com/op-edge/208823-middle-east-christians-russia/ så småt luftet tanken, gennem et forslag om at beskytte de kristne i Mellemøsten, Rusland har altid set sig som kristendommens (først og fremmest den ortodokse kristendom er Byzans fald) beskytter (ikke under kommunismen dog) og har brugt våbenmagt dertil. Derfor de mange russisk-tyrkiske krige. Derfor hjælp til Serbien 1914 og i 1980erne. Derfor indblanding i diverse Balkankrige.

Putins prøveballon skal ses i forlængelse af feks. hans svar til Saudi Arabiens efterretningschef, da denne truede med terror under vinterlegene i Socchi. Svaret var, at kom der terroraktioner i Socchi, ville han holde Saudi-Arabien ansvarligt og udslette det.

Der kom ingen terror ved Socchi.

Nu prøver Putin tilsyneladende at se, om andre nationer via FN vil deltage i et sådant projekt anti-islam.
Kina er sikkert parat, medens USA og Europa vrøvler rundt, men forhåbentlig kan lidt solid terror i sidstnævnte lande ændre på det.

Militærteknisk og teknologisk er det intet problem at ødelægge og udrydde islam til bunds, som man også gør med krinelle bander og truende epidemier, Ebola feks..
Det er kun et spørgsmål om at vilje og tage beslutningen.
Og det kommer.
Et gæt 2017?

  Peter Andersen

  Posted: 28 november 2014 - 03:31 - Svar

  En helt simpel og nutidig kendsgerning, som ikke står til hverken fejlfortolkning eller omdefinering er, at islam bliver debatteret hver dag. I dag véd flertallet er det, i det mindste, er problematisk. Kun Sverige prøver stadig, med fakkeltog, intimidering og alternativ lovgivning, at holde den debat stangen, som mange andre påbegyndte for tyve år siden. Med andre ord: det går kun én vej.

  Tager vi så de historiske briller på (hvad flere og flere begynder at gøre) er billedet også ret entydigt. Det samme er sket mange gange før. Først sover vi, så blunder vi, så mistror vi, så tror vi og til sidst så véd vi…

  Hvad der helt præcist kommer til at ske den dag alle véd hvad sagen drejer sig om, skal jeg lade være usagt. Men et simpelt gæt kunne jo være, at vi gør det samme som vi altid gjorde før. Så render vores tropper nok ikke længer rundt i div. muslimske lande mere.

  Angela

  Posted: 28 november 2014 - 10:04 - Svar

  Tänk om debatten kunde hållas på denna nivå i samhället. Ibland undrar jag om nuvarande politiker och etablissemang ens har kunskapen att göra det. Jag vill veta om det är kunskapsbrist eller något annat. Är politikerna i väst tagna som gisslan? Eller vad är det frågan om? Är hela etablissemanget det?

  I Inslaget från Vetenskapsradion Historia nämndes just det att folk inte hade hela bakgrundsbilden. Dessvärre har de inte ens det idag så många efteråt. Och det gör att de här krafterna kan fortsätta och fortsätta.

  pk

  Posted: 28 november 2014 - 10:39 - Svar

  Takker T.Snorrason for et meget interessant indlæg.
  Tak.

Bjovulf

Posted: 28 november 2014 - 03:56 - Svar

Danske muslimer fører sharia-propaganda på Facebook – surprise, surprise 😉

http://www.bt.dk/danmark/danske-muslimer-foerer-sharia-propaganda-paa- facebook-0

Torsdag den 27. november 2014, 23:04

Hashtagget #StoltOverSharia florerer på sociale medier i kølvandet på ny integrationsindsats i Københavns Kommune. Hizb ut-Tahrir står bag kampagnen, og københavnske lokalpolitikere raser.

»Jeg er stolt over sharia, fordi sharia er en del af Islam. Når jeg er pålagt at snakke pænt til mine forældre og være god mod mine naboer, så er det en del af sharia.« [ Tja, og så forresten alt det der andet barbariske og menneskefjendske pis, som du meget bekvemt lige “glemmer” at nævne i farten … ]

Sådan siger en dansk udseende mand i en video, han onsdag lagde på Facebook med hashtagget #StoltOverSharia, oplyser Radio24syv.

Og netop det hashtag florerer i disse dage i stor stil på sociale medier som reaktion på, at Københavns Kommune i sidste måned vedtog en ny integrationsindsats, blandt andet med fokus på at bekæmpe radikalisering. [ Ja, god fornøjelse – der er med statsgaranti masser af arbejde til evig tid 😉 ]

Peter Andersen

Posted: 28 november 2014 - 05:36 - Svar

»Jeg er stolt over sharia, fordi sharia er en del af Islam. Når jeg er pålagt at snakke pænt til mine forældre og være god mod mine naboer, så er det en del af sharia.«

Når jeg snakker pænt til mine forældre og er god mod mine naboer, så er det ganske normal opførsel, enhver må forventes at ville efterstræbe.

IQ’en skal dale meget i dette land, før man kan forvente vi falder for sådan en gang bræk..!

dunk

Posted: 28 november 2014 - 09:08 - Svar

Well the Swiss already have all the rights,and quite happy and respected for that,why do you with your covered faces not go back where you came from and sort out your own mess,why come and spoil the Swiss because of your own inabilities, and as you clearly point out backwardness,if you have not noticed the Swiss have been moving forward for hundreds of years,and created a good society for them.What have you to show for hundreds of years, you with the face covered? nothing.

Angela

Posted: 28 november 2014 - 10:16 - Svar

Ja Bjovulf det är ju väl att “lokalpolitikere raser”.Men de är ju själva skuld till det. Hur många av dem kräver utträde ur EU?

Ja, man kan undra Peter Andersen varför inte folk kräver utträde ur unionen. Hur folk kan bli så totalt hjärntvättade. I Sverige kan jag förstå för etablissemanget undanhåller att material som hjärnan behöver för att kunna tänka med. Svenskar i gemen har inte en susning om vad som försiggår. De är fullt upptagna med jippon, byta kakrecept på facebook, och marknadsföra sin egen yta. Tids nog får de dra en sopsäck över sig och våndas över allt de inte kan sudda på face-book. De förstår inte hur farligt face-book är och hur det kan användas. För ett tag sedan kunde vi höra hur busspassagerare sköts för att de inte kunde citera ur Koranen. De som försökte försvara dem sköts också.

Jag undrar om ens folk kan lägga ihop de två pusselbitarna och förstå konsekvenserna? I takt med hjärntvätt och desinformation skrumpnar “jaget” (det man tänker med) till ett russin.

Angela

Posted: 28 november 2014 - 10:27 - Svar

Jag såg att steen ställde frågan igår i DF är störst. (Gratulerar. Och det gör gott även för andra länder i väst.)

“Der er folk der tænker i længere perioder end fire år, og som tænker mere på Danmark end på FN og EU.”

Man kan faktiskt ana i olika inslag i SR att journalister, myndighetschefer, vetenskapsmän försiktigt antyder att massinvandringen är EU och FN proklamerat. Inte någon av dessa institutioner är några för mänskligheten bra organisationer. Folk är duperade. Det gick snabbt. “Med mördande reklam kan man sälja allt”. Kom och köp konserverad gröt och kokt tevatten till extrapris.

IQ-n idag utgörs nog mest bara snömos och gröt. Saltad med elakhet och total okänslighet för andra människor. Ett totalhavererat samhälle. Avhumaniserat, depraverat, ociviliserat överlag.

Det sovande folket skrev redan Reinfeldt om i sin omdebatterade bok. Vaknar inte folk upp snart lär det bli till en mardröm.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 28 november 2014 - 12:57 - Svar

Liksom när det gällde Usama bin Ladens berömda krigsförklaring mot västvärlden 1996, så är den egentliga avsändaren för den här filmen inte något islamistiskt centralråd, utan Baader-Meinhofligans politisk-kulturella gren.

Det är ytterst de gamla KGB-kretsarna, tjekisterna och den grova organiserade vänstern, som ligger bakom den generösa folkmordspolitik, som nu har resulterat i att en “Global Intifada” är redo att blåsas igång.

Vänsterns förhållande till religion är ett intressant och talande kapitel. De kallade kristendomen för ett “opium för folket”, antagligen för att den bidrog till att göra människor mindre mottagliga för vänsterns uppmaningar till hat och massmord (“revolution”). Men med islam är det en helt annan sak. Islam uppskattas och uppmuntras i alla lägen, och det är inte svårt att förstå varför: Rätt utnyttjad har islam en enorm potential att verka som “anabola steroider för folket”, en outsinlig källa till revolutionär glöd och offervilja. IS verkar vara slutstadiet i den utvecklingsprocess där islam de senaste decennierna har formats och “finslipats” i rent offensivt syfte av de mörkaste av världens mörka krafter.

Att vi inte kan dra alla muslimer över en kam blev särskilt tydligt så sent som igår, när Saudi-Arabiens oljeminister Ali al Naimi höll presskonferens efter avslutningen av det senaste OPEC-mötet i Wien. Hökar, som Iran och Venezuela, vilka båda “råkar” vara nära lierade med Sovjet…förlåt Ryssland, krävde nedskärningar i den samlade produktionen, främst från Saudi-Arabiens sida, för att få upp priset. Saudi-Arabien höll emot och al Naimi tillkännagav efter mötet att produktionsnivån ligger fast, vilket förmodligen kommer att innebära en ökning, eftersom priset faller och många länder i Mellanöstern då behöver pumpa mer för att få inkomster till livets nödtorft, som AK47or, Scud-missiler och annat gott. När han hade tillkännagivit detta kunde han tydligen märka besvikelse och en del förskräckta miner i den församlade journalistkåren, som ju borde vara överlycklig för detta positiva besked för världsekonomin, för han utbrast glatt: “What? Are you not happy? You should be happy! Why are you not happy? Are you traitors?” Han visste mycket väl hur rätt han hade. Jag är övertygad om att det visar vad allt detta egentligen handlar om, och hur Oljekriget, Putinismen/Ukraina, HBTQX, “Klimatfrågan”, “Den Generösa Flyktingpolitiken/Allas Lika Värde” och “Den Arabiska Våren” alltihop hänger samman.

PFEP

Posted: 28 november 2014 - 17:15 - Svar

Man vet knappast vad man skal säga eller göra efter en sådan proklamation, där fullständigt är på kollisionskurs med de demokratiska värden den Europeiska kultur idag säger sig vila på.
Om inte det tages tag i den femtekolonn-verksamhet från Islamistisk sida på allvar, är risken att Europa hamnar i någon Balkanliknande mardröm enormt stor.
Personligt går jag in för någon sort av massiv repatriering av människor där varken kan eller vill assimilera sig, en repatriering där såklart måste utföres anständigt for de människor det kan röra sig om.
Att vi sen i Europa kan minska i befolkningsstorlek, är bara något vi får acceptera, vi får rätta mun efter kappsäck så att säga, men kan säkerligen på en given nivå, bevara vår kulturella identitet.
Det finns inte i min världsbild idag så mycket annat att överväga, besluta och göra, annars är det säkerligen slut med det Europa vi känner från innan.

Angela

Posted: 28 november 2014 - 18:19 - Svar

“SVT jages ud af Malmøbydel.” Ja det är bedrövligt och handlar inte om enbart några “utanförskapsområden”. Så ser det ut i hela Sverige – vad det än gäller.

“Liksom den svenska lagboken är anpassad för ett annat Sverige, verkar journalister också tro att det fortfarande är 1950-tal och allt är frid och fröjd.”

Det är inte bara journalister som verkar tro det utan även allmänheten. Rättsamhället är helt satt ur spel.

Det enda hoppet är de människor som reagerar. Läs gärna kommentarerna. Ibland säger de mer om mentaliteten och tillståndet i samhället än inläggen. Det visar på ett samhälle som fallit i bitar. Och är så långt ifrån ett civiliserat och demokratiskt samhälle man kan komma. En del vill inte se det, förstår inte medan andra är mycket medvetna och kämpar för att göra något åt förfallet.

En omsvängning hos journalister gör sig dock märkbar under den senaste tiden. Retoriken förändras. Idag i reportaget om Cameron benämnde Sonning UKIP som enbart “missnöjesparti” och i Studio Ett fick en kritiker av den nya finländska homosexlagen komma till tals. Vänstersympatisören hävdade som vanligt “alla människors lika värde” och “lika rättigheter för alla människor” medan KD kunde säga att det bara var “politisk retorik” och inte handlade om vare sig jämlikhet eller jämställdhet Han kunde t o m säga att vi befinner oss på ett “sluttande plan” för vad som är mänskligt eller ej och att “vi går över alla gränser för vad som är naturligt”.

Tidigare i år hade vi demonstrationer i GB och Frankrike och det talades om lagar som skulle förbjuda människor att kritisera de nya sexlagarna.

I Ekot togs också upp för första gången EU:s grundlagsstiftade politik. Som ingen , inte ens Cameron, kan gå emot. EU:s grundpelare är fri rörlighet med massinvandring och ändras det faller EU:s grundpelare. Jag har aldrig hört att någon vågat i medierna, politiker eller etablissemanget över huvud taget tillstå det förut. Det har alltid hetat att EU är ett fredsprojekt. Försöker journalisterna göra fotombyte för att rädda sig kvar vid köttgrytorna när allt imploderar i ett inferno?

mb

Posted: 28 november 2014 - 19:06 - Svar

Ukontrollert innvandring av billig arbeidskraft truer med å gjøre ulikhetene så store, også i Norge, at hele vårt velferdssamfunn står på spill.

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Elin-Orjasater-Norden-bli r-som-Italia-Der-er-25-prosent-av-barnefamilene-fattige-7801483.html

“Forleden besøkte jeg et studentkollektiv på Frogner. De hadde polsk vaskehjelp, men ville bytte til filippinsk, fordi polakken ikke var nøye nok i krokene. Da jeg reagerte på at studenter hadde vaskehjelp, sa en av dem: «Selv folk på trygd har råd til vaskehjelp nå, så billig som det er.»
Nettopp. Varen arbeidskraft er blitt utrolig billig i det siste.”

“Vi må lære av svenskenes feil

Skal vi unngå dette må vi, slik jeg ser det, lære av svenskenes feil. De kombinerte liberalistisk politikk med voldsom innvandring. Det er fortsatt mulig for Norge å endre kursen. Men en slik kursendring er det ikke alle som ønsker. De som selv regner med å havne i de øverste inntektsgruppene, kan nemlig se seg tjent med økende ulikhet.”

Leave a Comment