6
dec
Seneste opdatering: 6/12-14 kl. 0749
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 06-12-2014 040138

Yusuf al-Qaradawi, lederen af det muslimske broderskab, alle terroristers moderorganistion, har indrejseforbud i Frankrig, England og USA, men han må naturlivis godt komme til Sverige hvor det totalitære venstre og radikal islam fletter fingre. Hvad skullle han dog indrejse for, når han er overhoved for flere tusinde moskeer i Europa, der kun findes her fordi vestlige politikere ikke har begreb, om hvad de foretager sig når det kommer til islam. Den radikale trussel fra alle disse moskeer vil plage vore efterkommere i mange generationer. Han er også jødehaderen par excellence, hvilket europæiske jøder skal forsøge, om de kan overleve. Interpol: ALQARADAWI, YOUSF, The Muslim Brotherhood’s Conquest of Europe.

Tyskland lukker første IS-moské

Det kan man kalde en rigtig halal-aktion, vore fjender har det som blommen i et æg. Fik de nu krisehjælp?

Bremen er gået i offensiven i kampen mod “islamisk stat”: Med en stor politistyrke blev en moské og 16 private husholdninger ransaget. For første gang i Tyskland en tilhængerforening af ISIS militsen forbudt.

Politiet kom efter fredagsbønnen, de tilpassede sig praksis på stedet. Da mere end hundrede indsatsstyrker i Bremen foretog en storrazzia i der Moschee des Kultur- und Familienvereins Masjidu-l-Furqan i kvarteret Gröpelingen, var der en klar rollefordeling: kvindelige politifolk for kvinder,mandlige til resten. Indsatsen måtte ikke krænke nogens religiøse følelser: Der blev givet afkald på brug af hunde og politiet havde overtræk på deres sko.

Under observation siden 2007

Forsigtigheden havde sin grund: Det er første gang i Tyskland at myndighederne forbyder en moske og en forening på en fredag, fordi den propaganderer for en terrorimilits. Myndighederne ville undgå, at deres indsats skulle virke at være fjendtlig over for islam. Bremens senator Ulrich Maurer beordrede et forbud mod foreningen, fordi dens prædikener igen og igen har forherliget jihad og jihadister. Desuden fordi moskeen foreningen spiller en vigtig rolle i hvervning af krigere fra Tyskland, der melder sig til organisationer som IS eller Nusra Fronten.Razzia in Bremen: Polizei schließt erstmals IS-Moschee in Deutschland, Verbot wegen Unterstützung der Terrormiliz IS (Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


machiavelli

Posted: 6 december 2014 - 06:47 - Svar

I Tyskland lukker de moskeer i Danmark bygger de nye. Gad vide hvad der foregår i hjernen hos de ansvarlige politikere og deres samarbejdspartnere de intellektuelle tosser og Folkekirkens biskopper. Der foregår selvfølgelig noget, men hvad der foregår, er selvfølgelig det interessante.

Af en eller anden årsag så trænger verdens erfaringer om Islam og religionens ihærdige forsøg på overalt at gøre oprør mod de siddende regeringer ikke ind i de gode og tolerante hjerner. Det skal nok ordne sig med tiden, verden lider og det kan vi ikke se på, da gode mennesker har et moralsk ansvar.

Hvis man nu rolig og stille sætter ned i en stol med en god kop kaffe og tænker over situationen og derefter stiller sig selv spørgsmålet. Er det sandsynligt, i takt med at flere og flere muslimer indvandrer til Danmark, at muslimerne til sidst vil blive integreret i Danmark, acceptere det sekularisere demokrati og forkaste Islam som ikke kan lide det sekulære demokrati.

En vaks folkeskoleelv i tiende klasse vil svare, det er der ikke en skygge af chance for. Det svare spørgsmål er derfor. Hvorfor kan de ansvarlige politikere og deres samarbejdspartnere de intellektuelle analytikere og Folkekirkens biskopper ikke komme frem til samme resultat som vor skoleelev. Et spørgsmål til læseren.

Voldposten

Posted: 6 december 2014 - 09:44 - Svar

Hr. Yusuf al-Qaradawi er nu slet ikke så tosset endda. Lytter man til hvad han siger om araberne, ville Zenia pudse Gestampo på ham – og Sverige ville formene ham adgang med henvisning til hans medlemsskab af Sverigedemokraterna…

    PFEP

    Posted: 6 december 2014 - 12:20 - Svar

    Du sagde det Voldposten, de muslimske lande er groft dysfunktionelle og som jeg inden har peget på; de kan ikke engang fremstille et tændrør til nogen af de importerede biler der med et monteret maskinkanon på ladet, fører hellig krig fra!
    For at sige det rent ud, så har de muslimske lande ikke udviklets overhovedet siden industrialiseringens barndom her i vesten og bortset fra risikoen for at de kan stille til en masse barbari i deres kamp for UMMA, behøver vi egentlig ikke frygte noget fra dem, det er bare at stoppe eksporten af teknologi, våben og fødevarer til disse lande, da faller korthusene som i et dominospil og det kommer til at gå hurtigt.

Leave a Comment