11
dec
Seneste opdatering: 11/12-14 kl. 1651
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

LAS = Lagen om anställningsskydd. Man har kun det sølle sjov, onde mennesker har. Giv dem elektrochock, det virker pronto. Eller lattergas, som The Mail anbefalede forleden. Jeg kan godt beherske min depression efter denne artikel:

I morgon presenterar Aftonbladet sin nya organisation. Samtidigt erbjuds medarbetarna läkarhjälp för depression och ångest.Förberedelserna inför den stora omorganisationen på Aftonbladet har pågått under hösten och i morgon ska alltså ledningen presentera sitt förslag på hur tidningen ska organiseras. I den nya organisationen skrotas bland annat feature-redaktionen. För de anställda på Aftonbladet har situationen varit tung.Nu erbjuder ledningen krishjälp till de som behöver det.

“Om du med anledning av omorganisationen drabbas av fysisk eller psykisk ohälsa i någon form, exempelvis sömnrubbningar, ångest, depression, krisreaktion eller andra symptom som är relaterade till dessa omständigheter och behöver professionellt stöd eller läkarhjälp så erbjuder företaget detta.Tveka inte att be om hjälp!”, skriver huvudskyddsombudet i ett mejl till de anställda. Aftonbladet erbjuder medarbetarna krishjälp

Først asyl og pas, så hjem og slås

Først får de asyl, ophold og pas i Danmark – så rejser flygtninge fra Syrien tilbage for at kæmpe, afslører dokument fra Justitsministeriet. Danske myndigheder vil nu slå hårdt ned på »et stigende« antal yngre mandlige flygtninge fra Syrien, der – efter at de er flygtet til Danmark, har fået asyl, opholdstilladelse og dansk udlændingepas – tager tilbage til Syrien for at deltage i den væbnede konflikt. Det viser et dokument fra Justitsministeriet, som Radio24syv har fået aktindsigt i.

»Det er klart, at hvis der er tale om, at man har fået asyl og så alligevel vender tilbage til borgerkrigen, så hører alting op. Dermed mener jeg, at man må fratage det asyl, der er tildelt, hvis man tager tilbage til den krig, man flygtede fra. Enten er man forfulgt, eller også er man ikke – og der kan man ikke spille på to heste,« siger Peter Skaarup til Radio24syv.

Af dokumentet fra september 2014 fremgår det, at Rigspolitiet og Udlændingestyrelsen – der behandler asylsager i Danmark – har oplevet en »stigning« i antallet af flygtninge, der efter at have fået asyl i Danmark ønsker at få udleveret deres oprindelige syriske pas. Formålet er, mener myndighederne, at tage tilbage til Syrien og deltage i den syriske borgerkrig.Syriske flygtninge i Danmark vil tilbage til blodig borgerkrig

Justitsministeriet og Udlændingestyrelsen ønsker ikke at kommentere sagen. »Vi har ikke tal, da anmodningerne ikke registreres.« Man må håbe, de får mere lyst til at ytre sig  i TV-Avisen kl 21 i aften. Også den ansvarlige minister, der kaster vores land i grams på verdensmarkedet. Og husk, at når det om ti år er slut i Syrien og Irak, er det begyndt et andet sted i Mellemøsten. Sådan er at at have politikere, der er mere loyale over for konventioner end deres eget folk, man må formode for egen karrierevindings  og internationale anseelses skyld.

Der er ingen anden plausibel forklaring på deres adfærd her 13 år efter 2001-valget. Betænk Margrete Vestagers økonomiske fremtid: € 20.666 pr måned (156.800 DKK) i grundløn. En gylden aftrædelse på €1.937 million (14 mio 500 DKK) og en rundhåndet, lavtbeskattet pension, der kan udbetales fra det fyldte 60′ år. Den varierer lidt, men Margot Wallström kom op på i alt 1.9 milliarder alt i beregnet på sine fem år, men lige nu er hun jo udenrigsminister og får måske lidt mindre. Hvem ville ødelægge sit forhold til EU og FN?

Det er bestikkelseslønninger, der ikke adskiller dem fra den svenske værnemager Bert Karlsson, der omsætter 88 mio på sine asylforlægninger i år. Alt har en pris, også et gammelt land, og forræddere og moneymakers er evige arketyper i historien.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ny kommentator

Posted: 11 december 2014 - 13:36 - Svar

Det er den største velkendte “hemmelighed” i Vesten… Somalier, Eritreanere, Menap’er mm…. De færdes frit og frejdigt i de lande de flygter fra.. Når de vel og mærket, har fået asyl… MEN vi kan ikke bevise at de gør det.. Siger den plaprende klasse… Og bliver ved med at være gode for almindelige menneskers penge…. Når så der bliver terrorangreb og etniske europæer dør i hobetal… TJA så er det DF, SD, FP, PVV’s ect ect og tonens skyld.. VI HAR VÆRET FOR DÅRLIGE TIL AT INTEGRERER DEM…
Jeg gør mig ingen forhåbninger om at den såkaldte “elite” nogensiden bliver klogere…

ikke engang når Norge lukkes ned pga terror trussel, bliver de klogere…
ikke engang når ovenstående dokumenteres, bliver de klogere….
ikke engang når Politiet dokumentere at de fleste “Syrere” har opholdt sig i fx marocco i 3-5 år, bliver de klogere…
ikke engang når de henter 5000 “danskere” (på dansk understøttelse) hjem fra Libanon, bliver de klogere….

Politikere, journalister, gutmenschen mm, benægter ganske simpelt at 2+2 giver 4….. Men så sænker vi bare kravene til gymnasiet.. Så kan vi fortælle hvor godt det går med integrationen.. JEG GIVER OP..

Prudentius

Posted: 11 december 2014 - 13:40 - Svar

At Vesten vil af med Assad-regimet har velsagtens også noget at skulle have sagt i denne sammenhæng.

Man ønsker derfor næppe at gøre det alt for besværligt for dem der gør det beskidte arbejde.

Vestlige politikere bliver dog ved med at “glemme”, at de islamiske hære de støtter har globale ambitioner. Og derfor ikke har og aldrig får nok i Syrien, Irak, Libyen osv. osv.

Allah er og forbliver nu engang den første, største og grummeste globalist.

  machiavelli

  Posted: 12 december 2014 - 04:22 - Svar

  IS patienterne har myrdet 5000 på et md. Jeg er nu komet til den opfattelse, at denne syge forbryderbande skal fjernes fra jordens overflade. Og alle lande skal hjælpe til. Den nuværende situation svarer til, at man har lukker 1000 af de værste rovdyr fra junglen ind i en storby og ikke gør noget. Kravlet må fjernes fra jordens overflade. Og enhver asyl idiot der rejser ned for at hjælpe skal omgående have frataget pas og statsborgerskab. Jeg er tilhænger af næstekærligheden, det er derfor tosserne skal hjælpes på den rette vej.

   Prudentius

   Posted: 12 december 2014 - 12:53 - Svar

   “Og alle lande skal hjælpe til.”

   Jeg er faktisk uenig. Vi har haft rigeligt med nyttesløse eventyr i Mellemøsten.

   På tide muslimerne selv klarer deres problemer. Og Irak og Syrien er under alle omstændigheder ikke holdbare stater. De måtte gå i blodig opløsning før eller senere. Som de fleste multikulturelle-multietniske samfund.

   Det er rigtig synd for yazidier, kristne og andre minoriteter. De er solgt til afskyelig stanglakrids i den nuværende tumult og kan næppe gøre så meget andet end at flygte.

   Hvad kommer efter IS hvis de fjernes?? Hvad sker der hvis bare Baghdadi dør?? Hvad er egentlig Vestens strategi i Mellemøsten??

   IS er jo kun et symptom på den islamiske revival og kun en del af den globale jihad, en demografisk-politisk-religiøs-militant flodbølge, der på den ene eller anden måde skal toppe-kulminere.

   Jeg mener vi skal spare på krudtet og se tiden an. De to sidste “anti-terror”-felttog på de kanter, har nemlig været kostelige og alvorlige nederlag. Hvis eneste rigtige gevinst har været at udstille vores politikeres uduelighed og kronisk manglende forståelse af islam-problematikken.

   Og jeg mener dertil også IS-frygten er et redskab i hænderne på vores magteliter, som via den kan fjerne fokus fra deres egen hjemlige menneskerettigheds-drevne katastrofekurs.

Erling

Posted: 11 december 2014 - 14:48 - Svar

Den varierer lidt, men Margot Wallström kom op på i alt 1.9 milliarder alt i beregnet

Arh…

Hvad angaar det med jihadierne, saa er reglerne saadan at man for at faa asyl, faar en rejsebegraensning i sit pas, saa man ikke kan tage tilbage til det land, man er flygtet fra. Det er helt rutine, at asylanter, som det allerfoerste efter at vaere blevet bevilliget asyl, ansoeger om at faa rejsebegraesningen ophaevet, men det er sjaeldent det bliver bevilliget.

Eller saadan var det i hver fald, dengang jeg sad i Udlaendingeservice og udstedte pas paa samlebaand. Jeg kan til almindelig moro berette om en fyr, der skulle have aendret sit pas, fordi han havde taget navneforandring fra Muhammed Wossisface til Islam Jihad.

Victor

Posted: 11 december 2014 - 15:11 - Svar

“Der er formentlig tale om kurdere, der vil kæmpe mod Islamisk Stat og forsvare det kurdiske område”.

Jeg har ikke nogen fasttømret mening om emnet; men hvis unge kurdere rejser tilbage for kæmpe mod islamisterne….så er det ok med mig. Faktisk burde vi give dem militær hjælp.

PFEP

Posted: 11 december 2014 - 15:43 - Svar

Kanske Aftonbladet och andre tidningar där i dag kämper för livet, borde leta upp någon terapeut typ Doktor Keworkian det kanske hade hjälpt övergången från drömvärlden till färden över floden Styx!
Varför gråter jag inte?

Bjovulf

Posted: 11 december 2014 - 16:17 - Svar

Jan Helin reagerar på bemanningsupproret 😀

Jan Helin er chefredaktør på Aftonbladet ( så længe det varer … 😉 )
SMAB = Schibsted Media AB ( Aftonbladets ejere )
LAS = Lagen om Anställnings-Skydd ( Tryghed i Ansættelsen )

https://www.youtube.com/watch?v=tRATZSeYxEs

  steen

  Posted: 11 december 2014 - 16:45 - Svar

  jeg er jo nødt til at hyre dig. Er du dyr ? 🙂

   Bjovulf

   Posted: 11 december 2014 - 22:08 - Svar

   Tak – ja, men ikke i den rigtige sags tjeneste 😉

Bjovulf

Posted: 11 december 2014 - 16:44 - Svar

Læsertallet rasler ned hos Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og andre

http://denkorteavis.dk/2014/laesertallet-rasler-ned-hos-jyllands-poste n-berlingske-ekstra-bladet-og-andre/

Det går katastrofalt dårligt for trykte aviser som Jyllands-Posten, Berlingske og Ekstra Bladet. Færre og færre gider læse dem.

Det fremgår af nye læsertal for 2. og 3. kvartal 2014 fra Danske Medier.

Man skal ikke hænge sig så meget i de præcise tal. For printavisers læsertal kan ikke registreres med samme nøjagtighed, som når det gælder netaviserne, hvor hvert klik bliver registreret.

Men tendensen er ikke til at tage fejl af: Det er længe gået hastigt ned ad bakke, og det fortsætter det med.

Jyllands-Posten

Hos Jyllands-Posten kan udviklingen beskrives ganske enkelt: Det går bare værre og værre.

Fra 2. og 3. kvartal 2013 til 4. kvartal 2013 og 1. kvartal 2014 tabte man 9.000 læsere. Fra 4. kvartal 2013 og 1. kvartal 2014 til 2. og 3. kvartal 2014 tabte man yderligere 12.000 læsere.

På bare 1 år har avisen altså mistet 21.000 læsere. Det sker, efter at læserne i forvejen er fosset ud i de seneste år. Nu er man nede på 259.000 læsere.

Man har forsøgt at lægge avisens profil om. Den er i højere grad kommet til at ligne Politiken, hvilket er baggrunden for vittigheden om, at den skal omdøbes til Politiken Vest, mens Politiken skal hedde Politiken Øst.

Engang var avisen et borgerligt fyrtårn. Det er den bestemt ikke mere. Nu er borgerlige tilgange overvejende begrænset til ledende artikler, enkelte kommentarer og debatindlæg.

Berlingske

Berlingske har tabt 19.000 læsere på et år. Når man ser på udviklingen fra 4. kvartal 2013 og 1. kvartal 2014 til 2. og 3. kvartal 2014 har avisen holdt stand (med en lillebitte fremgang på 1.000).

En del af forklaringen er nok, at Berlingske ligesom Jyllands-Posten er kommet til at ligne Politiken mere og mere (bortset fra ”Groft Sagt”, ledere, visse kommentarer og debatindlæg). Og så vil mange hellere have den rene vare.

Berlingske lider under det samme problem som Jyllands-Posten: De fleste af læserne er borgerlige, mens journalisterne trækker avisen mod venstre.

  steen

  Posted: 11 december 2014 - 16:59 - Svar

  Trods alt hvad man kan indvende, ærgrer det mig alligevel. Jeg synes, avisen er det bedste af alle medier og jeg er vokset op med avisern, der kunne være en centimeter tykke

   Bjovulf

   Posted: 12 december 2014 - 03:25 - Svar

   Ja, det er på sin vis sørgeligt, men de ligger, som de har redt,
   og det bliver sandsynligvis meget værre – bunden er langt fra
   nået endnu.

  Anonym

  Posted: 12 december 2014 - 04:25 - Svar

  Det er stor set umuligt at få en fremmedfjendtlig kronik i de nævnte blade.

nobody

Posted: 11 december 2014 - 22:43 - Svar

Till alla Aftonbladet journalister som nu blir arbetslösa!

Börja skriva för de nya medierna som vill bevara Sverige svenskt; Kom över till oss! För vi kan ala förlora huvudet om vi fortsätter som vi gör – “Vart jag mig i världen vänder – Den Svenska Björnstammen”: https://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

nobody

Posted: 11 december 2014 - 23:13 - Svar

“Detta land har varit vårt uti många herrans år.

Detta land har varit vårt och det har nog satt sina spår.

Detta land har hängt i och det har stått i vått och torrt, men nu är det slut på det för nu skall hela landet bort…” – Trettifyran: https://www.youtube.com/watch?v=NL1S3UzXld8

Marit

Posted: 11 december 2014 - 23:49 - Svar

“De reiser for å “kjempe” og for å “slåss” ?
Vennligst, slutt med slike forskjønnende og heroiske OMSKRIVNINGER !
De reiser for å DREPE, for f… !

Dag Selander

Posted: 12 december 2014 - 00:47 - Svar

Hur pass krisvärre när (om) Löfven avgår för att komma ifrån extravalet? Kanske AB:s ledning på högsta nivå också skulle avgå…

machiavelli

Posted: 12 december 2014 - 04:26 - Svar

Undskyld

Bitten

Posted: 12 december 2014 - 13:33 - Svar

Har I lagt mærke til, at det hedder at “finde pengene”, når det handler om almindelige samfundsforhold (sundhedsvæsen, børn, ældre osv.), men når det handler om flygtninge udgifter, som er den helt store post på budgettet, ja så hedder det igen ting. Her sidder pengene åbenbart på træerne, og politikerne plukker dem bare ned.

Bjovulf

Posted: 12 december 2014 - 13:39 - Svar

Hmm, det her minder mig da vist om et eller andet … noget de radigale kunne have sagt 😀

“We have a lovely Nazi family on our block … ”
http://tinyurl.com/pok4yry

Leave a Comment