12
dec
Seneste opdatering: 12/12-14 kl. 1754
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Russell Brand and Nigel Farage prompt audience clashes in heated Question Time debate with furious members of the public screaming at the comic, the UKIP leader… and each other. Russel Brand er komiker, mangemillionær og ræverød. Han mener “Farage er vor tids Enoch Powell.”  Nogle kalder Brand “vor tids Che Guevara” og hvad gør de rigtig rige? Brand ‘took personal chest hair groomer to Question Time’(GP=general practinioner=læge)

Candide i Sverige

Idéen er oplagt. At lave en moderne version af Voltaires klassiker om den evigt optimistiske og blindt naive ungersvend Candide, der siges at leve i den bedste af alle verdener. Bortset fra at romanen er tyk satire og kras samfundskritik. Der er absolut intet opbyggeligt i Candides verden, som præges af løgn, hykleri og selvbedrag.

Det samme er tilfældet i ”Candida Olsson”, der nu foreligger på svensk, udgivet af Trykkefrihedsselskabets Bibliotek ved forlægger og redaktør Lars Hedegaard. Romanen beskriver et Sverige præget af multikulturelle floskler og en grænseløs godhed, der udnyttes systematisk af nysvenskere med rødder i en fjern verden, hvor retsstat og fairplay ikke ligefrem er den kulturelle norm. Og hvor ingen synes at have forstået situationens alvor. [..]

Candida Olsson har en hel del sex i romanen, ikke mindst analsex. Hvorfor tror du, at det er så vigtigt i dette fiktive fremtidssverige?

»Ingen anelse, men jeg fornemmer, at forfatteren vil antyde, at sex er en væsentlig årsag til, at svenske kvinder er så begejstrede for indvandringen af mænd fra eksotiske miljøer. Efter med held at have afrettet svenske mænd til at blive bløde vil de have noget hårdt. Det er en teori.,,,,« Mikael Jalving

Karen Jespersen: Et oprør mod eliten ulmer i Sverige

Sverige oplever i disse år en masseindvandring, som er ved at nedbryde det svenske velfærdssamfund. Hidtil har eliten været i stand til at holde befolkningen i et jerngreb af politisk korrekthed. Men nu er der ved at ske noget efter udskrivelse af valg efter kun to måneder med en rød regering.[..]

I modsætning til Danmark er kritikerne af den store indvandring i Sverige blevet mødt af en veritabel hetz. Selv forsigtige påpegninger af de problemer, som den ikke-vestlige indvandring skaber, er blevet stemplet som fremmedfjendskhed og racisme. Når det gælder Sverigedemokraterne, har hetzen været ekstremt voldsom, og den har i en række tilfælde været forbundet med direkte forfølgelse af mennesker med tilknytning til dette parti.[..]

I de næste tre måneder vil store dele af den svenske elite endnu en gang fortælle svenskerne, at det er fremmedfjendsk at holde af sit land, sin kultur og sine værdier. De vil tale for en fortsat masseindvandring. Men meget tyder på, at proppen er gået af flasken. Flere og flere synes at få modet til at sige fra. Berlingske


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 12 december 2014 - 14:17 - Svar

Danmarkskort: Her bor indvandrerne
[ Rul ned for at se kortet for ikke-vestlige indvandrere og efterkommere ]

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7275771/Danmarkskort-Her-bor-indv andrerne/

Indland 11.12.2014 kl. 11:49
AF ANNI KRISTENSEN, faktaredaktør

Se her, hvor mange indvandrere og efterkommere der bor i din kommune.

De 626.000 indvandrere og efterkommere, som bor i Danmark, er ikke ligeligt spredt over hele landet. På kortet herover kan du se, at et flertal bor i eller tæt på de større byer.

Flest i Region Hovedstaden, hvor 17 procent af indbyggerne er indvandrere eller børn af indvandrere. Og allerstørst er andelen i Ishøj, hvor 35,6 procent [!!!] er indvandrere eller efterkommere.

Klik på din kommune for at se andelen af indvandrere/efterkommere og placeringen blandt de 98 kommuner. [ Bemæk, hvordan visse kommuner bla. nord for København stort set ikke har modtaget
nogen ikke-vestlig-“kulturberigelse” overhovedet 😉 – og hvis de har, så formentlig ofte af en helt anden type end. fx. København, Århus (vest), Odense & Ishøj … ]

Bjovulf

Posted: 12 december 2014 - 14:36 - Svar

Her er julegave-ideen til alle politisk korrekte: den multikulturelle sweater! 😀

https://denkorteavis.dk/2014/124968/

Det måtte jo komme.

De politisk korrekte kræfter arbejder ihærdigt på at omforme Danmark og andre europæiske lande til et multikulturelt samfund. Det vil sige et samfund, som ikke længere hviler på en bestemt kultur og historie – i stedet skal alle kulturer sidestilles.

Nogle af de politisk korrekte vil også gøre julen multikulturel. Den skal ikke have noget specielt med kristendom og dansk tradition at gøre. I stedet skal den være en fælles fest for kristendom, islam, hinduisme og andet.

Nu har et britisk firma draget den fulde konsekvens af denne tankegang: Man har produceret en julegave, som folk fra alle kulturer og religioner kan identificere sig med og vise sig frem i.

Den multikulturelle sweater!

machiavelli

Posted: 12 december 2014 - 17:13 - Svar

Hvordan kan det værre, at når det drejer sig om Islam, kan man se ind i fremtiden.

nobody

Posted: 12 december 2014 - 23:03 - Svar

Varför är alla kommunister rika?

Är det så att när man inte vill ha några pengar så kommer de flygande?

P.S: Let’s dance the “Safety Dance – Men Without Hats”: https://www.youtube.com/watch?v=AjPau5QYtYs

Leave a Comment