17
dec
Seneste opdatering: 17/12-14 kl. 0734
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I går offentliggjorde Die Zeit en meningsmåling, hvor hver anden tysker [faktisk 76 procent når man tæller “delvis” svarene med] viser sympati for PEGIDA. Af de 1.107 adspurgte, svarede kun 13% svarede “nej, slet ikke”. Dette viser, hvor meget folkets opfattelse afviger fra den der udtrykkes i medierne. Politikernes faktum-fri og krænkende udtalelser om PEGIDA viser, hvor meget bekymrede borgeres mandagsdemonstrationer  har rodet op i en hvepserede. Nu svirrer journalister og politikere omkring som ophidsede hvepse fuldstændig hjælpeløse over for den mere end legitime protest. (Af Michael Stürzenberger)

På spørgsmålet om de er bekymrede, hvis radikal islam eventuelt vinder indflydelse i Tyskland, svarede 73% af borgerne svarede “ja”. Die Zeit rapporter:

Frygten for radikale islamister præger ifølge undersøgelsen et stort antal mennesker i Tyskland. 73 procent af tyskerne sagde, at de bekymrer sig for, at radikal islam vokser i indflydelse. Særlig udbredt (78 procent) er denne holdning hos personer over 55 år. Men selv blandt 18- til 24-årige, svarede 66 procent “Ja, jeg er bekymret.”

Langt over halvdelen af respondenterne fra december 12-15 spørgeundersøgelsen mener også at Tyskland modtager for mange flygtninge.

Mens borgerne har erkendt faren for islamisering og truslen om en ukontrolleret strøm af asylansøgere, har medierne sender helt forbigået den virkelighed. ZDF Heute Journal rapporterede i går aftes på den sædvanlige negative måde om PEGIDA ( fra 17:50). Islamiseringen af Tyskland blev totalt benægtet.

Jeder Zweite sympathisiert mit Pegida og ZEIT-Umfrage: Hälfte der Deutschen für PEGIDA. (Snaphanens oversættelse)

Thilo Sarazzin: Politicians Must Take These Fears Seriously

BILD: Die Politik muss die Ängste ernst nehmen

I believe judgment of the phenomenon PEGIDA must be on three levels: Intention, Procedure and Followers. It is legitimate to be concerned

Many critics consider the desire to limit Muslim influences in Germany to be morally illegitimate or objectively ridiculous. But for the thoughtful citizen, the dangers of Islamism and the parallel society cannot be waved away.

Nonetheless, most politicians and media avoid any basic discussion and instead hide behind magical slogans such as “open-mindedness” and “welcoming culture.”

To critique questions of immigration, you must know every trick in the book and be acquainted with every imaginable trap in communicating. If not, you will be forced into a corner with the philistines, stupid idiots, xenophobes, fear-mongers, right populists, right radicals, racists and fascists. I know whereof I speak.

I do not know the background or composition of the 10,000 participants. Which is, mind you, close to as many members as the CDU has in Saxony. Certainly there will also be some dimwits and even radical rightists among the demonstrators.

Se det hele: Politicians Must Take These Fears Seriously


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Øyvind

Posted: 17 december 2014 - 05:45 - Svar

Aftenlandet er i ferd med å våkne. Det vil ikke gå upåaktet hen i resten av Europa.

    steen

    Posted: 17 december 2014 - 05:47 - Svar

    det tror jeg heller ikke. Og i EU. Jeg har i årevis ment, at Tyskland er helt centralt for, at det vender i Europa.

Britta Due Andersen

Posted: 17 december 2014 - 10:27 - Svar

Problemet i Tyskland er, at befolkningen grundet fortiden nok alligevel ikke i hobetal vil stemme på Alternative F D, selv om det er SÅ moderart. De vil alligel stemme på Merkel – uanset hvad.

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 17 december 2014 - 14:03 - Svar

Att både Löfvén-regimen och Merkel-regimen med sina fascist-anklagelser mot all opposition, låter som ekon från Kreml stämmer till eftertanke.

Som Sarrazin påpekar finns det säkert en del tveksamma individer som lockas till PEGIDAs demonstrationer, och det är väl inte otroligt att de också kommer att utsättas för provokationer från tjekistiska aktivister på samma sätt som EDL och NDL. I Sverige har det varit märkligt tyst om det s.k. Svenskarnas Parti efter valet. Ingen tycks veta vilka de är, och ingen verkar heller vara intresserad av att ta reda på det, men de kommer garanterat att dyka upp igen som ett kringresande teatersällskap när vi närmar oss nyvalet, något som lika klocksäkert kommer att resultera i fackeltåg och klockringning i landets kyrkor.

Under tiden blir de ryska försöken att stoppa den pågående kapitalflykten allt desperatare, och frågan är nu om vi går mot en regimförändring i Ryssland och om det är USAs mål. Om oljepriset nu fortsätter ner mot 40 dollar och lägre, så är det nog så utvecklingen måste tolkas (keep on pumpin’, boys!), och troligen räcker det inte den här gången med att byta ledarfiguren, utan det kommer nog att krävas en verklig förändring av hela det ryska samhället för att omvärlden ska våga börja lita på Ryssland en gång till. Frågan är bara hur någon ska våga och vilja göra det med tanke på den snart 100-åriga regimens fallenhet för psy-ops. Vad ska krävas för att övertyga oss om att kommunismen aldrig kan komma tillbaka en gång till? Det är ingen liten uppgift att försäkra sig om det.

Samtidigt i en annan del av världen:
Muslimska Brödraskapet är föremål för en parlamentarisk utredning i Storbritannien, och enligt många forskare och andra seriösa bedömare är organisationen moderorganisation till de flesta av dagens grövsta terrororganisationer, som Hamas, Al Qaida, och tecknen blir nu också allt fler på att organisationen har ett omfattande och nära samarbete med den grova organiserade vänstern i Västvärlden.

Här är ett sådant tecken. Jämför rörelsens hälsningstecken – inte en knuten näve eller en rakt snett uppåt utsträckt arm med rak hand i samma riktning, utan en uppsträckt hand med fyra spretande fingrar – lite som en gaffel, som på bilden i artikeln nedan

http://www.rferl.org/content/egypt-four-finger-salute/25085068.html

Jämför det med uppgifterna i nedanstående artikel

http://en.wikipedia.org/wiki/Flint_War_Council

Kan det vara en slump att hälsningsgesterna från Students for a Democratic Society’s krigsråd i Flint 1969 överensstämmer så exakt med MBs hälsning 2013?

Vad var SDS’ krigsråd i Flint? Jo, det var ämnat att utgöra starten på en väpnad revolution i USA genom ett avantgarde som tog sig namnet Weather Underground. Det uttalade syftet var “to Bring the War Home”, d.v.s. att USA som av radikalerna sades bedriva ett ensidigt utrotningskrig i Vietnam skulle få smaka sin egen medicin. På mötet i Flint hyllades därför Charles Manson och hans lilla klan som hjältemodiga revolutionärer för massmorden på Sharon Tate och hennes vänner i Los Angeles. Så här lät det, enligt artikeln ovan:

‘ “Dig it; first they killed those pigs, then they ate dinner in the room with them, then they even shoved a fork into pig Tate’s stomach. Wild!” Holding up four fingers (symbolizing the fork) became the WUO’s salute during the War Council.’

De intentionerna går inte att ta miste på, och det förefaller ganska logiskt att det är liknande intentioner som ligger bakom många av de beslut som har resulterat i mycket av utvecklingen i Västvärlden fram till idag.

Students for a Democratic Society var ingen obetydlig organisation. Det var den mest inflytelserika studentorganisationen på vänsterkanten i 60-talets USA och även om medlemstalet inte var så högt, så var den desto mer aktivistisk och låg bakom många av de allra största antikrigs-demonstrationerna i slutet av 60-talet, liksom agitation i svarta områden och ett nära samarbete med Black Panthers. Organisationen ska också ha haft kopplingar till Kuba. Mer om Students for a Democratic Society här:
http://en.wikipedia.org/wiki/Students_for_a_Democratic_Society

Är IS/AQ/MB och en “generös flyktingpolitik” ett nytt och effektivare sätt “to bring the war home”?

Bitten

Posted: 17 december 2014 - 14:44 - Svar

Jeg har nu også en forhåbning til tyskerne. Østtyskerne har i hvert fald ikke været forvente med kærlighed fra staten, og mon ikke de er ved at være godt lede ved kommandocentralens jernnæve i Bruxelles og al dens uvæsen?

sindsro

Posted: 17 december 2014 - 23:27 - Svar

Det er muligt, at de sympatisere med islamkritikere.
Da de siger: Der skal være plads til alle.

Som det ses ude i den vide verden kan man se, at hvor der er Islam er der balade, der er endda balade inden for islam’s og Muslimerne’s egne rækker.
Derfor er der ikke plads til Islam og muslimer i Europa, hvis der skalæ være fred og fordragelighed.

Der skal strammes meget mere under disse demoer. 🙂

Leave a Comment