20
dec
Seneste opdatering: 20/12-14 kl. 2146
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Henryk M. Broder skriver om PEGIDA i Die Welt: Fest des Wahnsinns. (Snaphanens oversættelse og foto. Enkelte passager udeladt)

henryk broder

Med Pegida vokser det fra hinanden, som ikke hører sammen: På den ene side, politikere, på den anden det “dumme folk”

Hvor vi har pustet os op af overlegenhed når valgresultaterne i andre lande blev annonceret. Hollænderne med deres Geert Wilders. Franskmædenes Marine Le Pen! Beppe Grillo i Italien, Pia Kjærsgaard i Danmark, Nigel Farage i Storbritannien, Sverigedemokraterna i Sverige, Vlaams Belang i Belgien, Golden Dawn i Grækenland – hvor som helst i Europa nærmede “højreorienterede populister” sig magten, og vi, vi kunne ikke tro det. Vi blev chokerede, forfærdede,  vi væmmedes.

Og da schweizerne stemte for at forbyde minareter i deres land og begrænse indvandringen, råbte vi over vandfaldet ved Schaffhausen til dem: Nej, kære schweizere, I ødelægger jeres demokrati!

Vi opfører os som en nonne på Reeperbahn, som prædiker moral for ludere. Og vi fortalte alle, hvordan de skal opføre sig – nemlig ligesom vi gør! Med vores integrationskommissærer, vores tolerance, vores velkommende kultur. Og nu er låget røget af. Først AFD, så Pegida. Som om Godfred af Bouillon er genopstået og med sine tropper vil erobre Jerusalem.

“I Tyskland er der demonstrationsfrihed. Men der er ikke plads til propaganda og bagvaskelse af mennesker, der kommer fra andre lande for at hjælpe os,” sagde kansler Merkel. Alle bør “passe på ikke at blive udnyttet af initiativtagerne til disse demonstrationer.”

Lederen af SPD i Forbundsdagen, Thomas Oppermann, sagde: “De er ikke patrioter, de er nationalister og racister, der lukrerer på folks frygt og vil splitte samfundet.” NRW’s indenrigsminister Ralf Jäger, også SPD, ser “nynazister i nålestriber” i aktion.

Det, vi har været vidne til i Tyskland i nogle måneder, er en festival for vanvittige, hvis vigtigste kendetegn ikke er vanvittige småborgere, ikke nationalister og ikke racister, bestemt ikke nazister i nålestriber, men alvorlige og statsmandsagtige politikere, der ligesom feudalherrer i slutningen af det 18 århundrede ikke ønsker at dele deres magt og privilegier med nogen. Den demokratiforståelse, de lægger for dagen er ikke dynamisk, men statisk. Demokrati, ikke som “work in progress,” men som en endelig tilstand.

Så hvad gør den politiske elite så rasende, at den glemmer sin opgave at tjene folket og i stedet kræver lydighed? Det er arrogancen der vil vogte mod menigheden, den dyb foragt for de “folk derude i landet”, som altid opfordres til at involvere sig, men ak, når de virkelig gør!

De mennesker derude i landet er bestemt ikke dumme. De har måske aldrig set en film af Steven Soderbergh eller læst en bog af Richard David Precht, men de aner at noget er falsk, patetisk og løgnagtigt. De har en mistanke om, at noget er galt, når de igen og igen får at vide igen og igen, at der ikke er nogen “fattigdomsindvandring”, men de ser og hører hver dag, at kommunerne ikke kan klare det ikke-eksisterende problem. Det samme gælder for islamiseringen. [..]

Heinz Buschkowsky, borgmester i Neukölln, har i årevis talt om, hvad der er sket i hans bydel. I Neukölln bor der 320.000 mennesker – lige så mange som på Island – “heraf 140.000 fra alverdens lande”. Især i skolerne foregår der en kamp imod “fundamentalisters forsøg på gradvis erobring med det formål at skabe en anderledes social orden end den, som vi kalder vestligt demokrati”.

Og når han kigger ud af vinduet fra borgmesterkontoret”, så domineres Donau og Karl-Marx-Straße af traditionelle muslimske klæder: læs”indhyldelse i slør”. Der så “helt anderledes ud for fem år siden,” skriver Buschkowsky skriver i Hovedstadsbrevet den 17. december.

Er denne mand en “ængstelig borger,” en “nationalist” og “racist”, eller måske en “nazist i nålestriber”? Eller bare en realist, der kalder de faktiske omstændigheder ved deres navn? Om fem år, hvis det ser ud i Dresden som i Neukölln i dag, og i Neukölln som i Islamabad, vi ved mere.

“Hvad sker der egentlig med jer?”

Hele talen i tekst Gauland: Rede zu steigenden Flüchtlingszahlen,17.12.2014 Han hanvender sig til venstrefløjen i Brandenburgischen Landtag


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 20 december 2014 - 17:40 - Svar

Man mindes Saddam Hussein’s informationsminister Muhammad Saeed al-Sahhaf, også kendt som Baghdad Bob eller Comical Ali. RIP 🙂

  steen

  Posted: 20 december 2014 - 18:56 - Svar

  Det er interessant at sammenligne Sverige og Tyskland. Det sker lidt senere i Tyskland, men man genkender meget. Sverige går dog ikke i massedemonstrationer – endnu.

  Når det vender i Tyskland, er Europa færdig med at tage imod diktater fra EU og FN på dette område. Merkel må da have noget næse, eller?

  Af danske politikere forestiller jeg mig slet ikke så avanceret en fantasi

   Gunnar Biering

   Posted: 20 december 2014 - 20:09 - Svar

   Merkel har jo vist store evner for medløb, da hun i panik over, at japanerne havde placeret et atomkraftværk, så det var sårbart overfor tsunamier, beordrede, at Tyskland skal afskaffe sin kernekraft. Den har ellers fungeret stabilt og sikkert som en Mercedes i årtier.

   Når hun fornemmer, at folkestemningen er stærk nok, skal hun nok vende kåben.

    Santor

    Posted: 20 december 2014 - 21:15 -

    Det er også min største frygt. Altså “kåbe venderiet”. Så vil vi sidde med de samme mennesker i fremtidige regeringer og der er intet der borger for at de vil træffe bedre beslutninger i fremtiden.

    Victor

    Posted: 20 december 2014 - 21:50 -

    Beklager – “Den har ellers fungeret stabilt og sikkert som en Mercedes i årtier.”.

    Du burde lige læse forrige nummer af Stern – det med “Teure Verführung” på forsiden….så ville du ikke være så skråsikker på det her punkt.

    Det er et klassisk eksempel på, hvordan man privatiserer gevinster og nationaliserer tab.

    Læs den selv. God at få forstand af.

   Peter Buch

   Posted: 20 december 2014 - 23:50 - Svar

   http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Iceland

   At der er over ti gange så mange polakker, som danske på Island synes jeg er vildt.

   Peter Buch

   Posted: 21 december 2014 - 00:02 - Svar

   For 25 år siden var Merkel provisorisk systemadministratorinde.
   Hvad det så var, men det lyder da fantastisk!
   http://de.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

   Svend Andersen

   Posted: 21 december 2014 - 16:23 - Svar

   En af de mere positive aspekter ved massedemonstrationerne i Tyskland er, at Antifanter og medløbere på den voldelige venstrefløj øjensynligt har mistet magten over gaden. Politiet har åbenbart også skiftet holdning, f.eks. har man sagt helt klart at ville beskytte demoen i Bonn næste mandag, hvor Udo Ulfkotte er taler.

   I Dresden ligeledes, ifølge en postering på deres facebookside:

   Innerhalb der sächsischen Polizei rumort es gewaltig. Wie wir aus zuverlässlicher Quelle erfahren haben, gehen immer mehr Beamte selbst Montags in Dresden auf die Straße. Ein Polizist wörtlich: “Sollte es zum Ernstfall kommen, wissen meine Kollegen und ich genau auf welcher Seite wir stehen. Das Maß ist voll. Wir werden definitiv nicht auf die eigene Bevölkerung einknüppeln.” Zitat Ende.

   Svend Andersen

   Posted: 21 december 2014 - 17:20 - Svar

   Iøvrigt mener jeg, at en af de mere interessante sammenligninger er parallellerne til det mønster af begivenheder, som ledte op til de europæiske revolutioner i 1848. 🙂

    Prudentius

    Posted: 21 december 2014 - 18:56 -

    Ja, god pointe!

    Nation, folk og demokrati er uløseligt forbundet. Multikultur, imperialisme og teknokrati ligeledes.

    Multikulturen er altså af natur anti-demokratisk fordi den er anti-national, hvilket selvfølgelig også passer fint med, at den er hellig statsideologi i EU-imperiet.

    Svend Andersen

    Posted: 21 december 2014 - 21:33 -

    Hic patria, hic bene. Semper custodio.

nobody

Posted: 20 december 2014 - 21:30 - Svar

Ja, vad sker egentligen?

Kanskeär det att väljarna förstår.

“What would you do?
If your country was stolen
How far would you go?
To win your coutry back”: https://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

P.S Detta är något som både Norge, Danmark och Finland (och kanske Tyskland) funderat över men icke Sverige.

  steen

  Posted: 20 december 2014 - 22:11 - Svar

  Det er en god film, jeg så den. Jeg har også haft den ære at møde Jan Høeg.

  http://www.ole-hasselbalch.dk/Jan%20Hoeg.html

  Angela

  Posted: 20 december 2014 - 22:57 - Svar

  Har inte sett filmen men kan svara ändå. Enligt globaliseringssträvanden skall alla nationsgränser tas bort och världen bli ett enda stort globalt imperium och då finns det inget mer att försvara enligt globalisterna. Så inga länder kan bli stulna. Vi ger bort dem själva till varandra. Vi avskaffar dem . Sverige är först på plan med att avskaffa Sverige och svenskarna. Sedan kommer resten av västvärlden. Hur de tänkt sig det är problematiskt? Om nu inte alla skulle gå med på det utan sno de avskaffade länderna. “När var tar sin så tar jag min och så blir udden utan”, brukar vi sjunga i Sverige i juletid när vi dansar runt granen. Invasionen har redan påbörjats i väst och idén har redan ockuperat våra beslutsfattare i den globala makteliten. För deras ögon ser ut som Joakim von Ankas. De ser världen genom dollarsedlar. Och inbillar sig att de kan gömma sig i bunkrar.

  Det första Sveriges nye utrikesminister proklamerade var att nu gällde “feministisk utrikespolitik”. Det blir med det som med allt annat “embedded”. De flyttar bara gränserna. Smart. Krigen är borta. Hela jorden är ett rike. Vilket självbedrägeri. Dårskap. Krig kan aldrig trollas bort. Det enda som händer är att krigen blir inbördeskrig inom världsriket. Och det är som jag påpekat tidigare mycket, mycket värre. I inbördeskrig med folk hopblandade hit och dit kan ingen längre skilja “vän eller fiende”. Det blir ett skräckscenario som vi ser idag i Syrien. Ett allas krig mot alla som Hobbes kallade det. På hans tid fanns emellertid utrymme och inte ett så avancerat militärt system. Idag skall du skilja vän från fiende på en nanosekund. Och de kan sitta i ett annat land och pricka med drönare och mickapärer som vi inte kan föreställa oss idag. Vår berömde forskare i Storbritannien har redan varnat för det. Vi tappar kontrollen över robotarna och datorerna.

  Idag byter soldaterna sida allteftersom. Ena dagen stred de mot varandra nästa dag med. Hur kan någon veta vem som vän eller fiende då?

  EU:s syfte är att avskaffa nationsgränserna först i EU sedan resten av världen. Problemet är som sagt att de lär inte komma längre om ens dit. Andra har som vi sett andra ambitioner och idéer om hur världen skall erövras och se ut.

  EU har redan ockuperat stora delar av Europa. Och ingen har gjort något större motstånd fast det börjar röra på sig nu. Fler och fler börjar förstå fast makthavarna tror de kan lura folk hur länge som helst, som han sa Juncker. Så vi sitter redan där. Och det finns en utväg – ut ur EU. Ju snabbare desto bättre.

   Robin Shadowes

   Posted: 21 december 2014 - 04:37 - Svar

   Som du kanske vet har illuminaterna alltid talat om sina planer i förväg på ett eller annat sätt. Det kan vi se på Georgia Guidestones eller The Illuminati Cardgame. Ett annat sätt är genom Hollywood. På så vis visade man framtiden redan för 30 år sedan via James Cameron. Skynet var planen redan från början. Att folkutbytesplanerna var långt mer långtgående än vad vi någonsin kunde föreställa oss från början. Att byta ut oss mot dom som gör som dom blir tillsagda. Som inte behöver varken sova eller äta. Perfekt plan. Vad skulle kunna gå fel?

   https://www.youtube.com/watch?v=o-FJLMeYap4

   https://www.youtube.com/watch?v=RGZoMPXG0MI

   Den senare är utvecklad av DARPA som tillhör det amerikanska militärindustriella komplexet. Låter lugnande eller hur? Ett namn som Petman vill man nästan klappa eller? Det som inte för länge sedan sågs som science fiction är idag verklighet men hur många känner till det? Vad värre är att det finns även teknologi som kan läsa tankar och sända in röster i huvudet på folk. Den senare teknologin testades i fält för första gången i första gulfkriget för lite över 20 år sedan. Du kan säkert gissa vems röst fienden trodde sig höra.

    Robin Shadowes

    Posted: 21 december 2014 - 21:57 -

    Lite annat om vad DARPA håller på med. Project Pegasus är om möjligt ännu intressantare och skulle kunna förändra inte bara vår världsbild men även allt annat som våra levnadsvillkor på ett positivt sätt om all denna teknologi hade deklassifierats. Men istället används den för att implementera elitens NWO.

    According to Mr. Basiago, the U.S. government already had a fully operational teleportation capability in 1967-68, and by 1969-70, was actively training a cadre of gifted and talented American schoolchildren, including himself, to become America’s first generation of “chrononauts” or time-space explorers.

    This training, he said, culminated in 1981, when, as a 19-year-old, he teleported to Mars, first by himself after being prepared for the trip by CIA officer Courtney M. Hunt, and then a second time in the company of Hunt.

    Both trips, Mr. Basiago said, were made via a “jump room” located at a CIA facility in El Segundo, CA. The apparent purpose of the trips to Mars was to familiarize him with Mars because the CIA knew of his destiny pertaining to publicly establishing the fact that Mars is an inhabited planet and deemed it important that he visit Mars and experience its conditions first-hand.

    Mr. Basiago’s involvement in advanced U.S. time-space research as a child, as well as Courtney M. Hunt’s identity as a career CIA officer, have been confirmed by Dr. Jean Maria Arrigo, an ethicist who works closely with U.S. military and intelligence agencies, and by U.S. Army Captain Ernest Garcia, whose storied career in U.S. intelligence included both serving as a guard on the Dead Sea Scroll expeditions of Israeli archaeologist Yigal Yadin and as the Army security attaché to Project Pegasus.
    – See more at: http://humansarefree.com/2014/12/time-travel-mars-colonies-and-politic al.html#sthash.5KY6A5QX.dpuf

Robert R

Posted: 20 december 2014 - 22:34 - Svar

Problematikken kan koges ned til et eneste ord: Fornægtelse!
De politikere og meningsdannere som fornægter fakta og sandhed, ynder vi og navnlig dem selv at betegen som eliten!
Jeg nægter at være med til st kalde dem for en elite! De er slet og ret fornægtere.
I årevis har de skammet og angrebet folk som advarede mod importen af muslimer. Men efterhånden er beviserne mod muslimerne så massive at
at de må opfinde en helt ny virkelighed for at få tingene til at passe. Det bliver sværere og sværere at bevarer illisionen om det fredelige og kulturberigende multietniske samfund. Der er en gruppe som giver problemer i overflod: Muslimerne. !

  Santor

  Posted: 20 december 2014 - 23:32 - Svar

  Du har helt ret.

  Folk som Stampe, Johanne og resten af det feministiske slæng fra venstrefløjen er ganske enkelt uduelige. Der er ikke noget elitært over deres manglende erfaring og endnu mindre indsigt. De er sat i front af beregnende folk der tror at offerkortet er et argument og at shaming er det samme som korrekt optræden.

Svend Andersen

Posted: 20 december 2014 - 23:05 - Svar

En overraskende, og spændende, udmelding fra PEGIDA’s demo i Dresden i mandags: “PEGIDA fordert erstmals Stopp der Kriegshetze gegen Russland; Initiator Lutz Bachmann erweitert das Themenspektrum der Demonstrationen”

https://www.compact-online.de/pegida-fordert-erstmals-stopp-der-kriegs hetze-gegen-russland/

Er Pegida på vej til at udvikle sig til en egentlig politisk bevægelse?

  Voldposten

  Posted: 21 december 2014 - 00:50 - Svar

  Her?

  Voldposten

  Der er intet underligt i, at skikkelige og oplyste mennesker forlanger hetzen mod Rusland stoppet. Specielt tyskerne må væmmes over EUSSR’s utæmmelige ekspansionstørst – Drang nach osten. Og når Ukraine efter 2. Verdenskrig fik trukket nogle grænser ned over hovedet, som indlemmede et stort, russisk mindretal og som Kruschev siden gjorde endnu værre ved at lade det helt igennem russike Krim administrere af Ukraine, så minder det faktisk lidt om 1864, da den danske regering skrottede helstaten og indlemmede hele Slesvig , inklusive det store tyske mindretal i Sydslesvig. Og her er alle “de gode med de rigtige meninger” jo enige om, at Preussen var i sin gode ret til at gå i krig.

  Men når det gælder russere, er reglerne andre. Alle glemmer, at det var EUSSR som startede balladen ved at love de (hel- og halvnazistiske) ukrainere et Anschluss – ved at bestikke dem med løgne om guld og grønne skove, akkurat som os i 1972. Men det russiske mindretal husker godt, hvad et tyskdomineret “Reich” står for og ønsker ikke indlemmelse i et nyt, totalitært og udemokratisk af slagsen, som EUSSR. Så foretrækker de Putin, som dog har et svagt stænk af demokrati over sig.

  Helt absurd bliver det, når vor hjemlige ‘elite’ pludselig bliver noget så krigsliderlige og ser russiske kampfly overalt i et luftrum (hvor de har været til stede i årevis) og truer Putin med en dansk korvet (d.v.s. stort set hele flåden) ud for Skt. Petersborg. Ih, hvor vi buldrer! – Det er den samme ‘elite’ som har barberet det danske forsvar ned til et operette-ensemble, hvor Tivoligarden er den mest slagkraftige enhed.

  Og mon ikke de gode borgere i Dresden har bemærket, at Rusland ikke har til sinds at lade sig islamisere? – Og mon ikke de er lidt mere historisk kyndige end den herskende klasse af kvartstuderte jounalister, politikere og ‘kulturpersonligheder’ for hvem historien er et ikke-emne? – Kan hænde de husker, og derfor synger den gamle julesang af Kurt Tucholsky fra 1918:

  Noch leben die Kanonenbrüder.
  Ich träume meinen alten Traum:
  Schlag, Volk, die Kriegsbrandstifter nieder!
  Glaub diesen Burschen niemals wieder!
  Dann sing du frei die Weihnachtslieder:
  O Tannebaum! O Tannebaum!
  Und alle Jahre wieder.

   Santor

   Posted: 21 december 2014 - 01:05 - Svar

   Ha Ha, Jeg kikkede også lige engang 😉

   Prudentius

   Posted: 21 december 2014 - 01:46 - Svar

   Hørt! Den eurokratiske russofobi er jamrende pinlig, frygtelig latterlig og dødsens farlig!

   Hverken politisk eller økonomisk har vi nogen som helst interesse i konflikt med Rusland, tværtimod, russerne er naturlige partnere i kampen mod den islamiske revival og den globale jihad.

   Igen-igen er den vestlige elites uduelighed udstillet med endestykket ulideligt bar, så alle kan se, græmmes og fortvivle.

   Tim Pallis

   Posted: 21 december 2014 - 09:15 - Svar

   Det var vel nok en fin kommentar af Voldposten. Jeg er helt enig og behøver ikke at uddybe

   Angela

   Posted: 21 december 2014 - 15:52 - Svar

   Globalisterna blev rädda för Putin visade hur det går att göra i ett “mångkulturellt” land. Vilken stormakt som helst kan börja krig genom att påstå att man skyddar eller gör det i sitt folks intresse. :)Så alla som tagit emot araber, afrikaner kan när som helst få Quatar,Saudiarabien, Nigeria, Somalia eller vilket land som helst invaderat. Du sköna nya värld!

   Första april, maj, maj måne jag kan lura dig…kanske man kan luras vid jul med…men bilden är ju sann när den än togs. Och den visar två kompisar som lekt oranga revolutionen i flera år. Här i rosa…:) Utvidgning österut kan det ju heta om man inte vill säga krig. De rosa sparkdräkterna passade de förvuxna gossarna bra. Bara napparna som fattades.

   http://www.friatider.se/amerikansk-filantrop-f-resl-s-bli-ny-chef-f-r- centralbanken-i-ukraina

    Anonym

    Posted: 21 december 2014 - 15:56 -

    Rättelse: Så alla som tagit emot araber och afrikaner kan när som helst få sitt land invaderat av Quatar,Saudiarabien, Nigeria, Somalia . Du sköna nya värld!

Peter Buch

Posted: 20 december 2014 - 23:24 - Svar

Steen
Slut venligst oversættelsen med:
Om fem år,…,ved vi mere.

Desuden:
http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=indhylle
Indhylde må være noget andet, noget nyt du har skabt!

Santor

Posted: 21 december 2014 - 01:36 - Svar

Den får ikke for lidt på associations-skalaen i denne artikel (18/12-2014) fra Tv2 Uffe Dreesen. http://nyhederne.tv2.dk/udland/2014-12-18-tyskere-samler-sig-bag-rotte faengers-bevaegelse-mod-islamister

“Pegida”-demonstrationen som et samlingspunkt for mennesker fra det yderste højre til mennesker, der kunne have sympatiseret med det tidligere østtyske regime.”

“På et tidspunkt fik vi et par unge fyre i tale, med korthårs-frisurer, hals-tatoveringer og næsepiercinger lignede de folk fra det nynazistiske miljø.”

Intet nyt fra ”løgnepressen”!

Leave a Comment