22
dec
Seneste opdatering: 22/12-14 kl. 1814
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I løbet af få dage vil det blive afgjort, om Sverige forbliver et demokrati eller om de store partiet sætter alt til side for at knuse Sverigedemokraternes voksende vælgerskare.[..]

En udvej for det gamle svenske syvkløver kunne være at forbyde SD med henvisning til, at det et ”fascistisk” parti, som Stefan Löfven allerede har beskyldt det for at være. Det ville være ensbetydende med at fratage SD’s over en million vælgere deres demokratiske rettigheder og slå ind på en så rabiat kurs, at man næppe har set magen i noget land, der kalder sig demokratisk.

På den anden side har syvkløveret allerede bevist, at de lider under et stort demokratisk underskud, når de end ikke vil tale med Sveriges tredjestørste parti, så man skal næppe forsværge noget. Lars Hedegaard Sveriges politiske system på vippen

Johan Westerholm (S) kommenterer forhandlingerne om at ændre stemmereglerne for at holde SD ude: Ni förtjänar endast mitt förakt. Inget mer. Man kan skændes om, hvem der er skyld i denne situation. Jeg mener Reinfeldts manglende virkelighedsforankring og højst besynderlige dispositioner bærer hovedskylden: Samlag i TV-soffan Havde han disponeret anderledes, havde han været ved magten endnu og svensk demokrati ville ikke ligne et luftfoto af slaget ved Verdun. Er de lidt underbegavede eller bare mentalt isoleret fra omverdenen? Löfven burde vide, det nyvalg ville ramme ham i nakken. Og disse mennesker får halve og hele millioner for at have forstand på deres arbejde.

Kastholm om Sverige og Tyskland

som jeg også har sammenlignet flere gange. For mange år siden skrev jeg, at Sverige ville ende med en maksimal fremmedbefolkning og en maksimal uvilje imod den. Vold med andre ord. At fremmedpolitik i Sverige er et rent moralsk spørgsmål, vil yderligere få nogen til at agere i affekt og med vold.  Når man sammenligner Sverige og Tyskland skal man endvidere huske på, at Sverige har langt flere indvandrere pr. capita. Tyskland har i modsætning til Sverige krigsbevidsthed til overmål, og vil nok blive rationelle ganske hurtigt. Deres politikere og journalister ligner svenske lige nu, men vent og se.

Man kan sige meget om de danske politiske partier, men én ting er de gode til: at fange folkestemningen og kaste snøren i folkehavet. Dette er årsagen til, at vi har haft en friere diskussion om indvandringen her i landet end i landene omkring os, og det kommer os til gode i dag. I Tyskland og Sverige, hvor befolkningerne er blevet tyranniseret af et totalt tabu omkring udlændingepolitikken og dens problemer, trækker det nu op til mægtige konflikter, hvis konsekvenser ikke er til at se en ende på, mens vi i Danmark blot kan sidde og se på de to regeringspartiers hanekamp med et stille smil.

Helt anderledes ser det desværre ud i vore nabolande Sverige og Tyskland, der begge af historiske grunde har hæget om det tabu, der forhindrer en realistisk debat om indvandringen. I Tyskland på grund af det tunge åg, Hitler har lagt på tyskernes skuldre. I Sverige til en vis grad af samme grund. Antisemitismen og sympatien for nazismen stortrivedes i Sverige. En voldsom konfrontation mellem den politiske og opinionsdannende elite på den ene side og folkelige, til dels ekstremistiske kræfter på den anden side er ved at bygge sig op som tektoniske plader, der spænder mod hinanden. Samtidig vil voldelige sammenstød mellem ekstremistiske indvandrere og ekstremistiske svenskere blive hyppigere og hyppigere.

Der kommer aldrig noget godt ud af at undertrykke folkets bekymringer. Reaktionen er først lige begyndt.»I udlændingepolitikken kommer de Radikale til at stå på sidelinien, hvor de kan pudse glorien.«

‘Kontroversielle’ Eric Zemmour fyret

Zemmour har netop udgivet bogen Det Franske Selvmord

As everyone has heard including, I’m sure, the international press, Eric Zemmour has been sacked from his television program on i-Télé, a private news channel where he appeared regularly in debate with the indescribably trite Nicolas Domenach. Zemmour’s discourse, head and shoulders above that of Domenach, carried the show and stimulated viewers to think out of the box labeled “political correctness.” The sacking of Zemmour, should have the effect of catapulting into the full light of reality any viewers still in doubt as to his principles and his view of France today.

There are many articles on this story. Here is the link to François Desouche for those of you who read French, where almost 1400 readers’ comments will keep you busy. Eric Zemmour fired from i-Télé, Eviction d’Eric Zemmour : Christian Jacob critique la décision d’iTELE… sur iTELE !


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Voldposten

Posted: 22 december 2014 - 10:32 - Svar

Den gode Kastholm tager fejl. De Radigale kommer ikke til at stå på sidelinien, men i frontlinien. Og når den pan-europæiske borgerkrig – som Mohammedanmark ikke kan stå udenfor – er overstået, vil de af dem, der stadig står op, komme til at stå til ansvar på anklagebænken.

Multikulti ist tot

Posted: 22 december 2014 - 11:26 - Svar

PBrad

Posted: 22 december 2014 - 11:59 - Svar

For de der undrer sig over hvad der sker på 180 grader: http://ksdha.wordpress.com/

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 22 december 2014 - 12:48 - Svar

” En voldsom konfrontation mellem den politiske og opinionsdannende elite på den ene side og folkelige, til dels ekstremistiske kræfter på den anden side er ved at bygge sig op som tektoniske plader, der spænder mod hinanden.”

Helt fel. Det är den politiska och opinionsskapande eliten som är extremistisk, och den agerar mycket, mycket målmedvetet. I många länder i den muslimska världen pågår just nu ett krig mot polis- och militärväsendet där enskilda poliser och soldater spåras upp och dödas. I Benghazi har det varit 10-tals, kanske något hundratal mord sammanlagt på enskilda poliser. Också i väst finns det starka tendenser till att polis och militär väljs ut som prioriterade mål, inte bara menige Rigby i London förra året. Tendenserna att ge sig på rättsväsendet finns också i Sverige, inte minst var det tydligt vid de så kallade Husby-kravallerna förra året, och det förekommer säkert också i Danmark. Mildare former av attacker men även våldsamma protester får i många fall också sympati från den politiska och opinionsbildande eliten, vilket skapar en allt bredare klyfta mellan den vanlige polisen “på gatan” och den politiska och opinionsbildande eliten, liksom mot polisledningen, som ofta inte stödjer sin egen organisation.

Det kan mycket väl vara ett medvetet sätt att skada och försvaga den “egna” polisen och försvarsmakten, för de delar av den politiska och opinionsbildande eliten som har som strategi att utmåla all opposition som “fascistisk”. Om man kan visa allmänheten att inte ens polisen klarar att freda sig eller räkna med skydd från politikerna, så kan man nog räkna med att kväsa all opposition i sin linda. Här är ett färskt exempel från USA:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/11306638/Ne w-York-police-tell-their-mayor-You-have-blood-on-your-hands.html

Det bli intressant att se fortsättningen på den historien.

nobody

Posted: 23 december 2014 - 01:09 - Svar

Det här skall du läsa Steen! För detta är något som vi alla undrar över – “Vad händer när svenskar som ”gillar olika” och ”är 87 procent”, samtidigt som de betalar mångmiljonbelopp för att leva i vita reservat, inte längre kan fly från mångkulturen?”: http://www.marikaformgren.se/#post66

Leave a Comment