2
jan
Seneste opdatering: 3/1-15 kl. 1847
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk, der kommer nok en undertekstet version.Was Pegida mit 1989 verbindet. Dass die Wurzeln der Bürgerbewegung in Mitteldeutschland liegen, hat seine guten Gründe

Egyptens præsident: Islamisk tænkning frastøder hele verden

Nytårstalen til Ministry of Awqaf og Al-Azhar University er her på video, men uden undertekster

I am referring here to the religious clerics. We have to think hard about what we are facing—and I have, in fact, addressed this topic a couple of times before. It’s inconceivable that the thinking that we hold most sacred should cause the entire umma [Islamic world] to be a source of anxiety, danger, killing and destruction for the rest of the world. Impossible!

That thinking—I am not saying “religion” but “thinking”—that corpus of texts and ideas that we have sacralized over the years, to the point that departing from them has become almost impossible, is antagonizing the entire world. It’s antagonizing the entire world! Is it possible that 1.6 billion people [Muslims] should want to kill the rest of the world’s inhabitants—that is 7 billion—so that they themselves may live? Impossible!

I am saying these words here at Al Azhar, before this assembly of scholars and ulema—Allah Almighty be witness to your truth on Judgment Day concerning that which I’m talking about now. All this that I am telling you, you cannot feel it if you remain trapped within this mindset. You need to step outside of yourselves to be able to observe it and reflect on it it from a more enlightened perspective.

I say and repeat again that we are in need of a religious revolution. You, imams, are responsible before Allah. The entire world, I say it again, the entire world is waiting for your next move… because this umma is being torn, it is being destroyed, it is being lost—and it is being lost by our own hands. Egypt’s Sisi: Islamic “Thinking” Is “Antagonizing the Entire World”

Al-Sisi Could Seize This Chance To Send His Military Into Libya. At Least 20 Egyptian Christians Kidnapped in Libya

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Lightmann

  Heidi ender jo med at blive Tysklands svar på Frankrigs Marie le Pen. Og set i kølvandet på Merkels udtalelser om folk der går til PEGIDA mandagsmøder, så er der brug for hende.

  • jeg havde tænk mig at fri til hende, hvis jeg møder hende på min kommende tysklandstur 🙂 Hun bor godt nok i Frankfurt, hvor jeg ikke skal hen

   • Svend Andersen

    Du har vist en svaghed for kristelige kvinder, kære Steen. 😀 Godt valg, held og lykke.

    • det har du ret i, og du kender ikke engang min 100 % ugudelige baggrund…..Jeg har dog dated en præst udover alle de andre præster, jeg har været så heldig at møde.

     “Jeg vil føde hendes børn” sagde en af mine mandlige venner. Den tygger jeg stadig på 🙂

  • Svend Andersen

   En sammenligning med Jeanne d’Arc ville nok være mere passende. 😉

 • Hendes tilgang er helt rigtig. Man må henvende sig til alle ikke-muslimer og bede dem åbne deres øjne. Skidt for sig og snot for sig. Ingen vinder ved mere islamisering. Selv muslimerne må vide hvilken dødskult de er født ind i. Uanset hvem der bliver de første ofre, ender vi alle som ofre for det skidt.

  Når først de mandlige dødskult-tilhængere har erhvervet sig deres fire koner og et ukendte antal slaver, begynder de også at slå hinanden ihjel. Sådan er lortet bygget op. Kan man ikke se det allerede nu, må man alvorligt talt se at blive lidt opdateret.

  Venstrefløjen og lalle-liberale kan pt. sikkert finde det interessant, at have erhvervet sig et nyt fjendebillede, i form af en eller anden udefinérbar højrefløj. Men deres tid skal nok også komme. På et tidspunkt vil de nemlig skulle være i opposition til alt andet end lige det, der vil gøre dem allermest skade. Islam..!

  Så er det sagt..!

 • Lightmann

  Katedralen i Berlin slukker sine lys i protest imod de onde racister. https://uk.news.yahoo.com/cologne-cathedral-turn-lights-protest-anti-m uslim-march-114110947.html#y8RSXqg

 • Lene

  “jeg vil føde hendes børn” sagde en af mine mandlige venner”. Det lyder interessant.

  • Sune

   He, he… Det ville jo ‘afføde’ en vis biologisk sensation, skulle man(d) mene..!