5
jan
Seneste opdatering: 6/1-15 kl. 1328
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I aften demonstreres der i Dresden, Köln, Kassel, Marburg, Rostock, Würzburg, Berlin, Hamburg, Düsseldorf, Münster og Stuttgart. I alt 30- 40.000 skrives der. Det er ikke meget i et stort land, men Tyskland befinder sig et andet sted, end resten af Europa, i den spæde begyndelse, hvilket Merkel burde vide. De demonstrerende er få, men deres genklang i befolkningen er omkring 50 procent. Udo Ulfkotte taler min 10:15.

Tre fjerde dele af tysk presses dækning, handler om moddemonstrationerne, så det er svært at finde noget så enkelt som hvor mange der deltager i de enkelte demonstrationer.. Det er en overvældende pressepartiskhed.  (Senere: Jeg fandt tallet 10.000 på NTV, Frankfurt. I Berlin skal det være “mere end 5000 moddemonstranter.” Intet andet.) DR Dealine siger kl 20, der er rekorddeltagelse. 20.0000 skal have deltaget i Dresden i Dresden, siger en lokal kontakt.

Tysk jøde: A message to the LEFT MEDIA in Germany og en muslim taler for Pegida


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 5 januar 2015 - 19:29 - Svar

Merkel belyver PEGIDA og kalder dem nazier men det er ganske almindelige mennesker der har fået nok!

Nejtak

Posted: 5 januar 2015 - 19:47 - Svar

Man får altid de søgresultater, som man vil have. Hvis man vil se, hvad medierne virkelig siger om demonstrationerne, så skla man ikke søge med “Dresden tausend”. Man skal søge med “Pegida demonstrationen” – så ser det hele nemlig meget meget anderledes ud.

https://www.google.co.uk/?gfe_rd=cr&ei=M9uqVIWLKoXDbIrrgbAE&gws_rd=ssl #q=pegida+demonstrationen

Men virkeligheden er jo noget, snaphanerne og snaphønsene fremstiller selv hver dag.

For eksempel siger i ikke med et ord, at både Köln og Berlin har slukket for lysene, på grund af pegidisterne. Det er ikke noget, I vil at andre ved, vel? Fy fanden, hvor er I ulækre.

  steen

  Posted: 5 januar 2015 - 20:04 - Svar

  sludder! Er du fuld?

  intetnavn, tak

  Posted: 5 januar 2015 - 21:03 - Svar

  Nejtak: “For eksempel siger i ikke med et ord, at både Köln og Berlin har slukket for lysene, på grund af pegidisterne. Det er ikke noget, I vil at andre ved, vel? Fy fanden, hvor er I ulækre.”

  Nok fordi det ikke passer, jeg har dog hørt om nogle muslimske anti demonstrationer.

  Nejtak: “Men virkeligheden er jo noget, snaphanerne og snaphønsene fremstiller selv hver dag.”

  Kom ikke her og leg at du repræsenterer virkeligheden, for det gør du ikke, virkeligheden er racistisk og kapitalistisk. Der er 200 nationer på denne jord til at bevise denne påstand.

  steen: “sludder! Er du fuld?”

  Må altså sige det er en meget ineffektiv kommentar for at være ærlig. Har set den meget for nyligt.

   Nejtak

   Posted: 5 januar 2015 - 23:00 - Svar

   “Nok fordi det ikke passer”

   Prøv det selv.

   “Hvis du så youtube streamingen, så ville du vide at netop en af pegida talerne, selv ….”

   Og?

   En sag til: jeg bor i Dresden. Så, ja, jeg ved, hvad jeg taler om.

  Sune

  Posted: 5 januar 2015 - 21:39 - Svar

  Hvad er det for noget vrøvl – Nejtak..? Vågn op!

  Følger man med – selv i MSM, er det da almindelig viden, den kristne kirke i Tyskland
  chikanere, de der netop protestere for at kristne værdier i samfundet ikke bliver underløbet af de vedvarende snigende særkrav fra muslimer om alt mellem himmel og jord.

  https://uk.news.yahoo.com/cologne-cathedral-turn-lights-protest-anti-m uslim-march-114110947.html#7b8LZpS

PBrad

Posted: 5 januar 2015 - 20:18 - Svar

Det skulle være inden for rækkevide , man burde snart tage derned og være med , også for at være med for den historiske del af det (Morfar/Farfar , hvad gjorde du egentlig) 🙂

Den ulækre

Posted: 5 januar 2015 - 20:19 - Svar

@Nejtak

At myndighederne slukker lys, sender det udemokratiske signal at man egentlig gerne ville forbyde mandags demonstrationerne, men ikke kan, uden at skulle bryde forfatningen.

Hvis du så youtube streamingen, så ville du vide at netop en af pegida talerne, selv har været immigrant, og talte åbent om den rassisme han oplevede da han var ansat i det tyske politi.

Syntes også at jeg kunne ane en tysker af afrikansk herkomst blandt pegida demonstranterne?. Tror simpelt hen bare at tyskerne er blevet trætte af islamismen og systemets hvide løgne. Det sidste noget ex DDR borgere er absolut allergiske overfor, islamismen nok mindre, da der ikke bor så mange muslimer i Østtyskland.

  Nejtak

  Posted: 5 januar 2015 - 23:01 - Svar

  Kan du ikke finde på noget eget, din stakkels?

   Arve Henriksen

   Posted: 6 januar 2015 - 01:07 - Svar

   Støtter du vold mot annerledestenkende, Nejtak, slik så mange av dine venstrevridde artsfrender gjør? Den nedlatende tonen din gjør at jeg mistenker deg for nettopp det. Nejtak til deg, din uartikulerte åndsamøbe.

Menig 442

Posted: 5 januar 2015 - 23:25 - Svar

Den første kopi af PEGIDA i DK kunne kl. 17 i dag samle omtrent 30 personer. Hvis ikke der var blevet affyret kanonslag, ville der nok være fulgt 10 mere med i marchen.

Prudentius

Posted: 6 januar 2015 - 00:10 - Svar

Godt at se nogle tyskere give multikulti-systemet lidt uvelkommen vind til det fromme hentehår!

I alt væsentligt er multikulturen et fallitbo og en vedvarende katastrofe. Og det skal selvfølgelig skriges fra alle tagene indtil projektet endeligt afmonteres helt, som det totalt fejlslagne og kostelige utopiske eksperiment det er.

Nejtak´s frelste tastatur-gymnastik er en pinlig omgang, især en bemærkning som “Fy fanden, hvor er I ulækre” afslører den hule, hykleriske og dybt småborgerlige pudderdåse-moralisme, som trives iblandt multikulturens støjende falanks af stolte selvmordere.

Lene

Posted: 6 januar 2015 - 00:38 - Svar

Hui hvor det går! Man kan virkelig se panikken brede sig her på bloggen, og der synes at være føget ukrudt over hegnet. Hvad er der at tovtrækkes om? Der demonstreres i en række tyske byer – med eller uden lys fra staten.
Nå, og hvad så?!

Vi kan se, at det er tale om meget store demonstrationer. Kun tiden vil vise, hvordan det udvikler sig, men man skal nok ikke regne med, at protesterne ophører.

Peter-J

Posted: 6 januar 2015 - 06:42 - Svar

Tysk morgen-tv i dag på ZDF/ARD havde et indslag om PEGIDA-demonstrationerne i går. Eller rettere sagt – om moddemonstrationerne. Indslaget handlede faktisk kun om dem. Baggrundsbilledet i studiet om indslaget var portrætter af Helmuth Schmidt og Gerhard Schröder, og så en undertitel “Mod PEGIDA-bevægelsen”. Indslaget starter med at gå direkte ind i moddemonstrationen, og så fortsætter det med interviews med moddemonstranter. Hernæst vises der bl.a. billeder af domkirken i Köln, som slukker sine lys i protest. Mod slutningen vises der på skærmen twitter-hastags, der udelukkende henviser til moddemonstrationerne.

Helt overordnet kan man ud fra det sete sige, at der ihærdigt fremføres et indtryk af, at vi har med et onde og en trussel at gøre. Der er ingen dybereliggende interesse for at forstå, hvem eller hvad demonstrationerne handler om. Snarere er det helt klart indtrykket, at der hastigt skal mobiliseres imod disse demonstrationer. Man er opmærksom og nervøs ved det her.
Tysk journalistik chokerer virkelig. Men så alligevel chokerer det mig ikke efter hvordan Ukraine-begivenhederne, og især flystyrtet, blev dækket i løbet af hele 2014. Det er nøjagtig den samme følelse af akut klaustrofobi man får her – en rystende ensidet og subjektiv dækning, som intet har med objektiv journalistik at gøre. Utroligt uhyggeligt at se, hvordan medierne i et samfund, der kalder sig åbent og demokratisk, fuldstændigt ublu mobiliseres i propaganda-øjemed.

  Visionären

  Posted: 6 januar 2015 - 11:19 - Svar

  Din beskrivning passar klockrent in på hur svenska journalister arbetar. Tyvärr är det många som inte reflekterar över journalisternas egen agenda i samhällsdebatten utan fortfarande tror att de är opartiska.

  V

  Peter Andersen

  Posted: 6 januar 2015 - 15:34 - Svar

  De kan hoppe på tungen lige så meget de vil. Deres definitionsret bliver alvorligt udfordret i disse dage. De demonstrationer vi ser nu, vil bare blive større og større og snart vil et helt anderledes medie-landskab dukke op. Folk har fundet ud af hvad islam er for noget og de finder sig ikke i det mere. Det vil så også få den virkning, at islam vil begynde at eksponerer sig selv – før tid. Men det skal stoppes nu, hvis vi overhovedet skal have ordenlige og velfungerende samfund at bo i fremover.

  Skam få den forbandede venstrefløj, som muliggjorde dette..!

   Prudentius

   Posted: 6 januar 2015 - 20:31 - Svar

   Skam få også den forbandede højrefløj, der deltog mindst lige så globalisme-liderligt og svulmende af from humanistisk selvfedme, i at muliggøre dette.

   Skammen og skylden er i forbindelse med multikulturen og masseindvandrigen en dobbeltbladet økse, der rammer begge fløje lige hårdt og skærer lige dybt, lige igennem fra issen til f.ssen..!

Lene

Posted: 6 januar 2015 - 14:46 - Svar

Men er det ikke selve det onde selv, vi her står overfor endnu en gang i Europas historie? Forstå hellere så hurtigt som muligt, at dette ikke handler om flygtninge – nå ja måske en mindre procentdel – men om en planlagt, systematisk udskiftning af den europæiske befolkning. Hvorfor vil magthaverne have udskiftet europæerne? Jo før det bliver forstået, og jo før vi kender fjenden, jo før kan modstanden for alvor sættes ind. Hvem er de såkaldte “politikere”? Har nogen gjort sig tanker om det? Hvorfor skal europæerne udskiftes???

Bjovulf

Posted: 6 januar 2015 - 16:28 - Svar

COMPACT 1/2015 – Merkel Multikulti contra PEGIDA 😀

https://www.youtube.com/watch?v=giyY8wYAtug

steen

Posted: 6 januar 2015 - 16:53 - Svar

enig, det er kun takten man kan være usikker på. Debatten er ny, egtl. begyndt af Thilo Sarrazin så sent som i 2010

PBrad

Posted: 6 januar 2015 - 16:57 - Svar

Og så starter det det sørme lige i nabolaget , vi ses 🙂

http://www.uriasposten.net/archives/62793

Angela

Posted: 6 januar 2015 - 22:48 - Svar

Makteliten är riktigt roliga i sin desperation. 🙂 Undersåtarna lyder inte längre. Folket har tagit upplysningens budskap om det myndiga folket till sig och vill själva bestämma över sina liv och framtid. Finns inget mer skrattretande än när makteliten presenterar sina “kändis-upprop” i medierna. Då vet man alltid att paniken stiger hos den infantiliserade och fördummade makteliten.

Det enda dessa “kändis-upprop” säger är att makteliten har fritt och obegränsat tillträde till de stora och “finare” arenorna än vad vanligt folk har som får hålla till på gatorna. I bästa fall kan de demonstrera utan att makteliten skjuter på dem med lösa, skott, gummikulor, vattenkanoner och tårgas eller förnedrar dem på annat sätt med olika invektiv när de senare visas upp i medier för att samfällt fördömas av psykopaterna. Vad tror de? Att om folket fick samma möjlighet till upprop i pressen inte skulle kunna prestera mer än 80 namn?

Maktelitens självbild är dråplig. De tror att de visar en gudomlig skara för det “förledda och okunniga” folket medan folket endast ser en skara korrupta byfånar som springer den globala maktelitens ärenden.

Merkels bedjande hycklande röst: “Följ inte de som kallar på er” får ett löjes skimmer över sig. Nej just det, Merkel. Du har så rätt. Det har folk gjort tillräckligt länge. Följt de narcissistiska psykopaterna. Helt okritiskt följt dem som förföriskt lockat på dem med sina “sociala konstruktioner” – maktens guldkantade sagor. Nu är det slut på det. Folket tar sig äntligen ton och slår bakut. De låter sig inte ledas någonstans längre. Folk vill själva bestämma över sina liv och framtid och inte ledas av en samling korrupta globala fåntrattar.

Vid demonstrationerna i Berlin och Köln försökte myndigheterna skrämma folk genom att släcka lyset på gatorna. Tror makteliten att folk är mörkrädda? Tror makteliten att det går att skrämma folk som små barn för mörkrets makter som tomtar, troll, häxor, gastar och spöken? Folk har fått leva tillräckligt länge i mörkret för att kunna urskilja vilka djävlarna är. Djävlarna lyser redan i all sin djävulusiska prakt på de guldkantade scenerna.

Løsriv Jylland!

Posted: 7 januar 2015 - 00:55 - Svar

Sådanne demoer vil sikkert tage til i styrke, men så vil det kulminere i vold forårsaget af venstrefløjen og muhammedanerne, eller også vil det uvægerligt føre til den borgerkrig, som alligevel må komme før eller siden! Der findes ikke nogen udvej for Europa længere, kun kaos, hvis ikke vi får et opgør og får sendt mange af disse voldsindivider, muhammedanerne, tilbage, hvor de kommer fra.

Talen fra den tyske jøde er helt formidabel! C’est formidable!

Leave a Comment