6
jan
Seneste opdatering: 6/1-15 kl. 2212
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Gallerist Henrik Rönnquist: PEGIDA i Sverige

Det er al ære værd af Rönnquist, men at sige i Sverige idag – med over 600.000 muslimer – at man ikke vil islamiseres, er unægtelig et par postgange for sent.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Boethius Victor

Posted: 6 januar 2015 - 20:49 - Svar

Det handler altsammen om identitet. PEGIDA er en protest mod det identitetstyveri, som vestlige politikere udøver mod deres vælgere. Politikerne er tricktyve, som prøver at bedrage og stjæle fra deres deres vælgere. Dette gælder også i Danmark. 

Socialdemokraternes seneste kampagne, “Det Danmark, du kender”, er det seneste eksempel på et identitets-trick-tyveri, begået ved højlys dag. Socialdemokraterne vil forsøge at blænde vælgerne med en nationalt forankret semiotik og symbolik og i forvirringen fortsætte deres transnationale revolution. De forsøger at stjæle danskernes identitet med velkendte og elskede kategorier, men deres snak dækker bare over at fortsætte kampen mod Danmark og danskerne. Vi ser vel også snart de Radikale slå nationale toner an?

Men nu går den ikke længere. For første gang længe vokser troen i mig på, at det virkelig ikke er forbi med Danmark og Europa. De næste årtier bliver ikke kønne, men jeg begynder så småt at tro, at de europæiske folk vil rejse sig til værn for deres identiteter. Med et vågent tysk folk og et engelsk folk og et dansk, norsk, svensk, finsk, hollandsk og alle de andre europæiske folk i stærk forening kan vi så let som ingenting vinde kampen. Europa er et uhyre stærkt centrum for kultur og kamp, imod hvilket svage og splittede islamiske stater og bevægelser ikke har en chance, fordi islam er så svagt i sig selv. 

Kategorien “nationalkonservativ” er allerede veletableret som politisk position. Dette er en bedrift, som i Danmark kredsen om Nomos var blandt de første til at igangsætte. Nu lever kategorien og er ikke til at komme udenom. Selv tågehornet og vindbøjtelen Hans Hauge har indset det. 

Næste vigtige kategori er “identitet”. Den kamp føres allerede nu i Frankrig af Generation Identitaire. Kampen for identitet vil brede sig til hele Europa. Dernæst vil følge kampen om kategorien “folk”. Endnu står den kategori ikke tydeligt frem, men om fem år er det min overbevisning, at ‘folket’ vil have momentum. De nationale kategorier som “fædreland” og “modersmål” vil følge med i strømmen heraf. I årtier er disse blevet italesat i rammen af de fremmedes “hjemlande” og “modersmål”. Nu kæmpes der for at vinde disse kategorier tilbage på folkelig grund. 

Danmark vil blive stærkere af denne kamp. Europa vil blive stærkere af denne kamp. Måske er det ikke utænkeligt, at Den Europæiske Union langsomt og virkelig forvandles til en union af europæiske nationer og således kommer til at stå i centrum af de kommende årtiers kamp.

intetnavntak

Posted: 6 januar 2015 - 22:45 - Svar

“dansk, norsk, svensk, finsk, hollandsk og alle de andre europæiske folk i stærk forening”

Selv om de første nationer er gode, lyder “alle de andre” tilføjelsen som eussr.

Det er ikke første gang, de vestlige europæiske lande har samarbejdet. Vi ved dog befolkning er lig med identitet, at vi aldrig har haft så stor mængde indvandring. Dette er et nationalt problem. Kig ikke ud ad mod eussr.

“Danmark vil blive stærkere af denne kamp.”

Det er en ny form for trussel, så det må vi håbe. Der skal dog ikke kun læres i det som er åben lyst, men også hvad en nation er. Det er et fællesskab som skal vejes højest.

“Måske er det ikke utænkeligt, at Den Europæiske Union langsomt og virkelig forvandles til en union af europæiske nationer og således kommer til at stå i centrum af de kommende årtiers kamp.”

Det skal nedlægges komplet nu, vi har set ALT ALT for meget. De fleste nationalister er blevet vækket fra vores søvn af det her møg.

Og ja…
Idéen om et forenet nordisk/vestligt europa, bort set fra det er for sent, for nu. Er ikke dum i sig selv. Den eneste måde det dog kunne have sket, ville have været via en 150 år overgangs periode. Hvor intet af det som nu er virkelighed ville have sket.

Skåning

Posted: 7 januar 2015 - 00:19 - Svar

Att det skulle vara för sent när vi har 600 000 muslimer i landet, tror jag förvisso inte på. Jag tror egentligen inte heller på siffran 600 000, utan snarare en dryg miljon. Kalla det magkänsla, men vad jag ser omkring mig och en extrapolering av invandringens siffror säger mig att jag inte har fel.

Hursomhelst. Israel har 20% araber varav de flesta är muslimer. De hanterar det. Ett land med överlevnadsinstinkt och som är är ärlig vad de står för, kan hantera uppåt 20% muslimer. En vek nation, som inte vet vad den är, kan inte göra det.

Ramona Fransson

Posted: 7 januar 2015 - 15:24 - Svar

Hej Skåning!

Först vill jag säga: Jag älskar Pat Condell! Nu till Israels 20% araber. Jag vet inte om alla 20% är israeliska medborgare, men en sak som Knesset just nu diskuterar är de arab-israeliska medborgarna och då särskilt dem som inte vill göra militärtjänst Den är nämligen obligatorisk för kvinnor, två år, och män tre år, om de är friska så klart. En hel del av muslimerna vill inte göra den och nu är detta uppe till diskussion. Hur det slutar vet jag inte än. Men röster har höjts att om de inte vill göra den, kommer deras medborgarskap att dras in och de får leva utan alla förmåner och betala vad det kostar när de behöver välfärden. Så vi får väl se …

Leave a Comment