8
jan
Seneste opdatering: 9/1-15 kl. 1124
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man behøver ikke at forstå fransk. Den nøgne fortvivlelse har bare ét sprog (Val var redaktør for Charlie Hebdo under Muhammedkrisen)

 

Hirsi Ali: How to Answer the Paris Terror Attack

If there is a lesson to be drawn from such a grisly episode, it is that what we believe about Islam truly doesn’t matter. This type of violence, jihad, is what they, the Islamists, believe. WSJ

“You will have to kill us all…eller Bo Lidegaard er en nasserøv”

i forsøget på at indføre sharias blasfemibud i Europa? Det burde være vores valgsprog, men Europa er splittet trods fakkeltogene. Mark Steyn: “Charlie Hebdo stod næsten alene. Nu er næsten alle journalister og politikere for ytringsfrihed.” Fint, men man har en underlig smag i munden fra tidligere. F.eks  over Obama i FN for to år siden: “The future must not belong to those who slander the prophet of Islam.”

Eller Bo Lidegaard i Politiken: Et attentat på os alle. Gu’ er det da ej. Dette er ikke et angreb “på os alle”. Det var et specifikt angreb på folk der ikke underkaster sig islams tabuer og shariaens blasfemikrav.. At Lidegaard tisser i bukserne, er en ligegyldig sidegevinst. Dhimmier som Politiken er så velbeholdne, som dhimmier nu kan være, og af resten af os vil Politiken egentlig helst konvertere til islam, så der ikke skal overgå os noget ondt.

Med den manøvre beregner Politiken sig en-offer-status, den mindre end nogen er berettiget til. Bo Lidegaard snylter på dem, der virkelig har betalt en pris for at tale islam imod. Hvis ikke Politiken boede i hus med Jyllands Posten, ville den være sikrere end en moské. (Douglas Murray: Charlie Hebdo sto alene. Hva sier det om vår “frie presse”?)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 8 januar 2015 - 02:45 - Svar

18-årig terrormistænkt har overgivet sig selv

http://ekstrabladet.dk/112/18-aarig-terrormistaenkt-har-overgivet-sig- selv/5388066

8. jan. 2015 – kl. 02:33

Kl. 02.30: To netop anholdt – en af terroristerne har overgivet sig selv

  Bjovulf

  Posted: 8 januar 2015 - 02:56 - Svar

  Medier: Terrormistænkt har overgivet sig

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7342610/Medier-Terro rmist%C3%A6nkt-har-overgivet-sig/

  AF JOHANNES KAAS FALLESEN, Jyllands-Postens korrespondent

  Den ene af tre terrormistænkte har overgivet sig til fransk politi.

  Los Angeles

  Natten til torsdag har elitestyrker fra fransk politi været i gang med en anti-terroraktion i den franske by Reims. Midt på natten skriver nyhedsbureauet AFP og den franske avis Le Monde, at en af i alt tre mænd, der mistænkt for at stå bag onsdagens terrorangreb på det franske satiremagasin Charlie Hebdo, er blevet anholdt.

  Han skulle ifølge medierne selv have overgivet sig til fransk politi.

  Tidligere onsdag har politiet, ifølge det lokale medie L’Union, været til stede i byen, hvor tre mistænkte for det blodige terrorangreb mod satiremagasinet Charlie Hebdo tidligere onsdag skulle befinde sig. Byen ligger omkring 140 kilometer nordøst for Paris.

  Onsdag aften blev det bekræftet, at tre mænd blev eftersøgt af politiet. Det drejede sig om tre mænd på henholdsvis 18, 32 og 34 år.

Bjovulf

Posted: 8 januar 2015 - 03:52 - Svar

Morten Uhrskov Jensen: Hvad vi kan vente os fremover

http://jyllands-posten.dk/blogs/mortenjensen/ECE7342513/Hvad-vi-kan-ve nte-os-fremover/

07. januar. 2015

Vore politikere har intet forstået af dagens forfærdelige begivenhed i Paris.

Det isnede, da jeg fik beskeden om et angreb i Paris. Charlie Hebdo, tænkte jeg med det samme. Det var næsten for oplagt. At angrebet skete med militærisk præcision, forøger kun uhyggen. En ubegribelig tragedie for de dræbte og for deres familier. Al vor medfølelse må gå til dem i disse timer og dage.

Spørgsmålet er, hvad vi kan lære af det skete. Vore politikere vil formentlig lære absolut ingen ting. Virkelig absolut ingen ting. Statsminister Helle Thorning-Schmidt vil ”overveje alting. Vi skal se de nærmere omstændigheder, når vi får større klarhed over, hvad der konkret er sket…Når vi har større overblik over situationen, skal vi vurdere, om der er behov for yderligere tiltag.”

Udenrigsminister Martin Lidegaard ”er forfærdet over det angreb, der har fundet sted, og jeg tager på det allerkraftigste afstand. Det er et angreb, der rammer ofrene og familierne og i sidste ende Frankrig, Europa og resten af verden i kampen for ytringsfrihed, der ikke bliver mindre vigtig efter det her.”

Det klinger hult hos begge, som det klinger hult hos alle de toppolitikere, der har udtalt sig om massakren i Paris. Jo vist er de oprørte, men der er samtidig villet blinde og kan ikke se, at et tungt moralsk ansvar hviler på deres skuldre.

En logisk konsekvens af masseindvandringen

Mette

Posted: 8 januar 2015 - 06:35 - Svar

Nu er alle for ytringsfrihed i fine taler, men det bliver ytringsfrihed på papiret – og for de få modige, er jeg bange for. Hvem tør – . Det er allerede blevet sådan, at vi har ytringsfrihed, MEN… det er en falliterklæring offentligt at indrømme, at vi har mistet vores ytringsfrihed, så de siger det modsatte. Jeg er bange for at det er en kæmpestor løgn.

  intetnavntak

  Posted: 8 januar 2015 - 14:56 - Svar

  Ja, ret ofte har jeg følelsen af, ordet “ytringsfrihed” bliver brugt i global sammenhæng. Fakta er at vi over landegrænser med resten af vesten, ikke har ret meget til fælles. Og slet ikke med resten af verden.

  Vi står nok så alene.

  @Machiavelli
  Mig? men du kan stadig nå at fortryde.

Santor

Posted: 8 januar 2015 - 08:18 - Svar

Mark Styn er som altid, lige på og hård, og han har ret hele vejen igennem. Alle de andre er feje og tænker kun på at dække sig selv.

Det mest mærkelige er at der kommer “stærke” reaktioner nu. islam slår flere ihjel på daglig basis men det foregår selvfølgelig i islamiske lande og er ikke en trussel mod dem selv så det er vel ikke så farligt!

KSD

Posted: 8 januar 2015 - 08:44 - Svar

LA’s Mette Bock: Rigtig mange muslimer er helt fredelige mennesker

http://ksdha.wordpress.com/2015/01/08/las-mette-bock-rigtig-mange-musl imer-er-helt-fredelige-mennesker/

  Nils

  Posted: 8 januar 2015 - 11:32 - Svar

  Sådan er det jo. En ud af tre er bare chauffør.

Jernhesten

Posted: 8 januar 2015 - 10:58 - Svar

Så kom den endelig:

German Interior Minister: Charlie Hebdo murders have nothing to do with Islam:

http://www.jihadwatch.org/2015/01/german-interior-minister-charlie-heb do-murders-have-nothing-to-do-with-islam

  Jonny

  Posted: 8 januar 2015 - 14:10 - Svar

  Thomas die Misere vet att den verkliga fara för “Europa” ligger i högerpopulism, främlingsfientlighet och intolerans.

  Unter dem Eindruck des Attentats von Paris hat Bundesinnenminister Thomas de Maizière vor populistischen Brandstiftern in Deutschland gewarnt. Der CDU-Politiker sagte der SZ: “Terroristische Anschläge haben nichts mit dem Islam zu tun.” Anschläge wie der von Paris richteten sich gegen die gesamte Gesellschaft und ihre Werteordnung. Gerade die Menschen, die aus den Bürgerkriegsregionen Syriens und des Iraks nach Deutschland kämen, seien dem Terror entflohen und dürften nun nicht ihrerseits in Verdacht geraten, nur weil sie Muslime seien.

  Mit Blick auf die antiislamischen Pegida-Demonstrationen sagte er: “Wir lassen uns nicht von Pegida unsere politische Agenda aufzwingen.” Pegida sei nicht der Nabel der Welt, er könne nur davor warnen, “wie das Kaninchen auf die Schlange zu starren, ob die Zahlen der Demonstranten ein bisschen steigen oder fallen”.

  h t t p://www.sueddeutsche.de/politik/innenminister-de-maizire-zum-angriff-a uf-charlie-hebdo-terroristische-anschlaege-haben-nichts-mit-dem-islam- zu-tun-1.2294940

Machiavelli

Posted: 8 januar 2015 - 11:40 - Svar

Svensk journalist kælling sagde i radioen, at Charlie Hebdo-ofrene ikke er uskyldige.

Jeg er imod vold, men er der ikke en, der kan smække den smatso et par flade fra mig.

PBrad

Posted: 8 januar 2015 - 12:29 - Svar

Nogle danske reaktioner på Hebdo massakren:

http://monokultur.dk/?p=13895

Leave a Comment