10
jan
Seneste opdatering: 15/2-15 kl. 0109
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Utrættelige Ezra Levant. Skarpt, langt, godt.

Every single French Jew I know has left Paris’

A survey last year from the European Jewish Congress and Tel Aviv University found that France had more violent anti-semitic incidents in 2013 than any other country in the world. Jews were the target of 40 per cent of all racist crimes in France in 2013 – even though they comprise less than 1 per cent of the population. Attacks on Jews have risen sevenfold since the 1990s. No wonder Jewish emigration from France is accelerating. From being the largest Jewish community in the EU at the start of this decade, with a population of around 500,000, it is expected by Jewish community leaders to have fallen to 400,000 within a few years. That figure is thought by some to be too optimistic. Anecdotally, every French Jew I know has either already left or is working out how to leave. Editor of Britain’s Jewish Chronicle claims people are fleeing terror-hit French capital , Antisemitism in France: the exodus has begun

Imamen i Halmstad: “Attacken i Paris är en stor lögn”

Om islam og psykopati

Fornægtelse i alle skalaens grader præger muslimer over terroren i Paris. De veluddannede, som man kunne se i Deadline i går, og de almindeligt middelmådigt begavede som imamen i Halmstad. Enhver der har rejst i Mellemøsten, har bemærket det: Det er svært at få en muslim til at føle sig skyldig. Man ser det samme i danske domstole: Fornægtelse af de mest oplagte forbrydelser over hele linjen, aldrig en tilståelsessag.

Det er på dette punkt, at islam har et naboskab til psykopati. Det er det eneste begreb vi har, at forstå en del muslimsk adfærd på. En psykopat er aldrig skyldig i noget, når han er det. Psykopater efterlader stribevis af kvæstede mennesker i deres kølvand., og det er hvad islam gør også ved muslimer som ikke-muslimer. Enkeltmuslimer kan have en højt udviklet samvittighed, det er blot ikke summen af massen.

ET andet karakteristikum, er den flæbende selvynk vi ser i netop disse dage, hvor de der lever i rædsel er franske jøder. For islam, en tro der vil indse, at nogle individer pådrager dem en skyld som gruppe, og at det er helt naturligt, selvom de fleste ikke har nogen individuel skyld. Det er ikke den rette tid at flæbe på.

Jeg kan ikke finde anden forklaring på det, end at biblens skyld- og syndsbegreb er helt fraværende i koranen. Det er også en af grundene til, jeg mener en reformation af islam er en ørkespejling. Introspektiv islam, som general Abdel Fattah el-Sisi efterlyste for nylig, også. Det vil ikke ske, det er koranes kerne, der er patologisk.

Jeg siger ikke, muslimer er karakterafvigere, jeg siger de er ofre for en syg kultur, som et flertal ikke kan gøre sig fri af, skønt der findes fremragende eksempler på det modsatte: Kareem Amer, Hamed Abdel Samad,Necla Kelec, Hirsi Ali os.v

En normal kristen psykologi vil tabe til islam. Det ses  ikke tydeligtere end i Sverige, hvor en ekstrem skyld- og tillidskultur møder en ekstrem uskylds- og mistillidskultur. Det er ren nedslagtning og det gør ondt at se. Det var det vi så endnu engang i Paris. Mange kommer til at dø inden vi måske lærer det.

Imamen i Halmstad er et særligt ondartet eksemplar, skulle man tro, men reaktionen er ganske almindelig på nettet. Jeg mener, han bør straffes hvis man mener noget, med at forsøge at forhindre de næste muslimske massemord:

Det börjar dyka upp mer och mer BEVIS för att den så kallade “terror attacken” i Paris är en enda stor lögn! Exempelvis så påstår man nu att en av “terroristerna” hade glömt sitt ID-kort i den bil man körde. En “terrorist” som tar med sig och även glömer sitt ID-kort är nog inte så smart att kunna utföra en så professionell terror attack. För att göra det hela lite mer spännande så lyckas de tre fly centrala Paris på några minuter, vilket varje normal storstads människa vet är omöjligt när man bor i en miljon stad. Det brukar ta timmar!

Analyserar man vidare de ocensurerade video som finns tillgängliga på YouTube (se: http://youtu.be/6zdXj4FiZg0 ) där den skadade polisen som ligger på marken avrättas med skott i huvudet inser man snabbt att det inte finns en droppe blod. Ligger man skottskadad på gatan bör man blöda kraftigt, gör man inte det så borde något komma ut efter skott i huvudet på nära håll. Skjutvaptnet är även riktad åt fel håll…

Titta vidare på detta klipp där en mängd bevis tas upp från en inspelning från taket där “terror handlingen” ägde rum. http://youtu.be/QUuYSft1fOw

Det luktar en ny inkvisition.
Omedelbart efter fejk attacken ökade attackerna och vandaliseringen mot muslimer och moskéer runt om i Europa. Vem ligger bakom detta och varför? Det återstår några år eller decenier innan vi får veta sanningen. Det enda vi med säkerhet kan säga är att livet för muslimer i Europa kommer att bli tuffare då dessa påhittde terror attacker alltid har lett till att islamofobin och muslimhatet ökat. Samt att diverse stormakter låtit dessa “terror attacker” rättfärdiga deras invasion och plundring av muslimiska länder med hundra tusentals muslimer mördade, våldtagna och torterade som resultat. Förutom spill av muslimers blod brukar detta alltid, utan undantag, leda till att många konverterar till Islam. Välkomna!!! Det finns plats i Paradiset för alla, Allahs barmhärtighet är obegränsad!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KSD

Posted: 10 januar 2015 - 09:47 - Svar

Mette Bock: Inger Støjberg bør ikke kritisere Jyllands-Postens selvcensur

https://ksdha.wordpress.com/2015/01/10/mette-bock-inger-stojberg-bor-i kke-kritisere-jyllands-postens-selvcensur/

  steen

  Posted: 10 januar 2015 - 16:17 - Svar

  Nej, ingen kan sige, JP ikke har trukket sit læs. Jeg bebrejder dem ikke under ret tydelige trusler om, det bliver dem næste gang

  Peter Andersen

  Posted: 10 januar 2015 - 17:22 - Svar

  Mette Bock:

  ” I stedet for at diskutere sharia og kvindeundertrykkelse kom vi til at diskutere tegninger og et islamisk billedforbud”

  Det står da gimpen fuldstændig frit for, at kritiserer islam for alle mulig andre fortrædeligheder, hvis det er det hun ønsker. Men det er det ikke. For hver gang nogen kritiserer dette misfoster, farer hun i blækhuset og relativiserer, det bedste hun har lært.

  Hvorfor føler hun hun behøver det..? Islamofobi..?

Skåning

Posted: 10 januar 2015 - 10:11 - Svar

Videon från SUN News funkar inte för mig i alla fall. Har du samma problem så testa denna länken.

http://www.sunnewsnetwork.ca/video/featured/prime-time/867432237001/fr ance-is-at-war/3981045873001

  Angela

  Posted: 10 januar 2015 - 10:28 - Svar

  Nej den fungerar inte. “Är inte tillgänglig”.

  steen

  Posted: 10 januar 2015 - 11:54 - Svar

  tak, de må ha trukket den, jeg kigger efter den senere

   intetnavntak

   Posted: 10 januar 2015 - 14:21 - Svar

   Video’en afspiller for mig lige nu, har ikke set den færdig men gætter den virker.
   Jeg har selv set SUN video’er som ikke afspiller, før i tiden.

ny kommentator

Posted: 10 januar 2015 - 11:36 - Svar

Så spiller violinerne mens Titanic synker…. Deadline igår var mikrofonholder for 2 muslimer, en kvinde og en Iman. Hændelserne i Frankrig var et angreb på ISLAM… og ikke et ord om ytringsfriheden… Efterhånden kan det da kun være “journalister”.. Der tror på sådan en gang pladder .??

Ole Burde

Posted: 10 januar 2015 - 12:07 - Svar

Martin Krasnik var betydeligt bedre da han afmonterede politikkens Lidegård for åben skærm .To forskellige identiteter kæmper mod hinanden inde i Krasniks sind . På den ene side er der den veltilpassede danske consensus -humanist ( med alle de ”rigtige´´ meninger ) , og på den anden side er der den jødisk-Israelske identitet (med alle de ´´forkerte” meniger) , som indtil,nu har været blandet samen i en veldesignet politisk korrekt pærevælling……det som sker nu , er at konfrontationen med den voksende antisemistiske voldsaktivitet fra det muslimske mindretal virker som en KATALISATOR , der får de to identiteter til at skilles ad inde i hans sind … i episoden ovenfor var det jøden Krasnik , som har tilbragt en periode af sit liv i Israel , som var den dominerende halvdel , hvorimod det var consensus-Krasnik som var aktiv i episoden med Lars Hedegård ….Voila !
Efter mit kompas fik Politiken skudt et hul i både salgstal og annonceindkomster .

  steen

  Posted: 10 januar 2015 - 12:38 - Svar

  det har du dæleme ret i

  Skåning

  Posted: 10 januar 2015 - 15:03 - Svar

  Jag får väl spela “antisemit” här igen och fråga mig om det inte är precis tvärtom. Dels har du den kaxige danske Krasnik, som ibland gör riktigt bra ifrån sig. Dels har du Krasnik som bejakar sin judiska identitet, och med den en offermentalitet och naziparanoia som inte går av för hackor. Han fläkte ju t ex ur sig helt ogrundade anklagelser om antisemitism mot Snaphanen m fl härförleden.

   Peter Andersen

   Posted: 10 januar 2015 - 18:18 - Svar

   Martin Krasnik er meget speciel. Men et eller andet sted tror jeg man må leve med hans lidt skizofrene journalistiske metoder. Hvis han nu var fullblown højre-agitator – altså kun stillede kloge og relevante spørgsmål – ville han jo ikke holde længe indenfor etaten…

    Michael Jensen

    Posted: 10 januar 2015 - 21:29 -

    Bare lige et par citater fra Martin Krasnik i bogen “Krasnik & Pundik og resten af verden”(2012):

    *”Mange i Europa har et indtryk af, at Det Muslimske Broderskab er en slags tyske kristendemokrater. Men det tror jeg ikke et sekund på. Det er noget fundementalt andet vi her taler om. De er islamister. Deres dna er totalitært”

    *”Jeg ville ønske det var mig selv der havde fundet på det!” [om Muhammedtegningerne i JP]

    *”Under Muhammedkrisen fik jeg hele tiden at vide: Åh, Martin, du ser også islamister alle vegne. Men der ER jo islamister alle vegne!”

    *”Den muslimske minoritet der er rejst til Europa, er i forhold til alle andre minoriteter kloden over gennem historien blevet nurset i hoved og røv”

Jernhesten

Posted: 10 januar 2015 - 12:52 - Svar

I øvrigt hylder HamaSS attentatmændene, som helte af den franske invasion:

http://www.breaking911.com/hamas-publishes-image-of-paris-terrorists-w ith-aggravating-message/

Jakob

Posted: 10 januar 2015 - 13:07 - Svar

Krasnik var absolut god og skarp. Dog savnede jeg spørgsmålet om valget mellem at dø stå stående eller leve knælende, som den ene af de nu døde C.H. -helte formulerede det. Selv ville jeg også have været ond nok til at spørge ind til Tøgers bodsgang til Muhammeds efterfølgere, og garanti mod yderligere fornærmelser. Politiken som selv dyrker provokationen og ofte i anstrengende form, eksempelvis Wulf og Morgenthaler.

B.L.

Posted: 10 januar 2015 - 15:47 - Svar

El Sisi har en bedeplet i panden, tag ikke fejl af det. Han snakker, men det er ikke en sekulær mand der har taget magten i Ægypten.

Islam er i mine øjne en religion, som er tilskåret til mænds psykologi. Men ikke til det gode. Bonmotet om at tale til kongen i steden for stodderen vendt på hovedet. 4 kvinder pr. ægtemand gør at der kan bruges mange ellers overflødige mænd til jihad.

Det samme gør, at ægteskab kan indgås før kvindens pubertet og at kvinderne gerne må være kristen eller jøde, blot børnene opdrages muslimsk. Pligten til samleje i ægteskab gør at der kan fødes mange børn.

Omskæringen af drengebørn gjorde som forskning har vist, at der overføres færre kønssygdomme, pligten til at studse kønsbehåring til ikke være længere end et bygkorn også. Kopskatten på dhimmierne tilskyndede til konvertering.

Pligten til Hijra, at forlade krigens hus gjorde at man ikke blev under fremmedes dominans. En hel række forhold, som tilsammen maksimerer eller maksimerede befolkningstilvækst i et førmoderne samfund. At Europa i 800- og i 1600-tallet overlevede angrebet var et under.

Peter Andersen

Posted: 10 januar 2015 - 17:42 - Svar

“At Europa i 800- og i 1600-tallet overlevede angrebet var et under.”

Det var fordi Europa vågnede op. Det samme kommer til at ske igen.

I det hele taget er det et gigantisk eksperiment, som udfolder sig lige for øjnene af os. Pga. internettet, fjernsynet og den globale massekommunikation, ser vi nu, live og i fuld skala, hvordan tidligere generationer også må ha’ opført sig. Der har været blinde og døve, der har været deciderede ignoranter og så har der været handlingens mænd. Ganske som nu.

Spanierne udholdt lortet i 800 år, før en egentlig modstand blev samlet. Så lang tid tager det nok ikke denne gang. Men vi skal så først overkomme den kæmpe barriere der hedder internt fnidder, før vi overhovedet kan begynde at gør noget ved det egentlige problem. Det kommer også til at ske. Nok går de ignorante planken ud, men som flerårig tilskuer til hele denne absurde islam-tragedie, har jeg trods alt set en hel del flytte sig – på relativt kort tid.

Torben Caroc

Posted: 10 januar 2015 - 19:29 - Svar

Argument: Imamen i Halmstad påstår at det hele er bluff, fordi ingen bil kan komme ud fra Paris centrum på nogle minutter. Sådan som politiet sagde.

Modargument: Charlie Hebdo lå IKKE i centrum. De var flyttet til udkanten af Paris for nogle år siden. Dette p.g.a. pengemangel.

Men hvis man ikke lige er kommet til at læse det om addresse i byens udkant, så vinder løgnen et point. Og muslimer bliver overbeviste om egen uskyld og modpartens djævelskab.

JB

Posted: 10 januar 2015 - 19:47 - Svar

Politiska dramatiska händelser, såsom presidentmord, lönnmord eller öppna mord, s.k. terroristangrepp, har alla ju oftast alla drag av just politiska önskemål bakom sig. Alltså att det finns viljor som önskar få politiska förändringar till stånd genom att begår dramatiska, uppseendeväckande, med maximal massmedial fokus, och som därför kräver så spektakulära attacker som möjligt, sanna eller förfalskningar, alltså medieshower som fungerar som politiska avstamp för just önskade politiska förändringar.

Steen sa i en tidigare kommentar att han tyckte att det var märkligt att så pass stor fokus riktade sig till muslimer i en nyhetssändning kring händelsen i Paris.
Man kan då fråga sig varför så pass många imamer och muslimer fick uttala sig och ta tydliga avstånd från attacken mot tidningen….

Dessutom demonstrerade också Frankrike en enorm polisstyrka, med mängder och åter mängder av poliser på gatorna och även detta kan fundera över, vilket politiskt budskap detta vill sända, och till vilka…..
Det kan alltså finnas politiska viljor som vill sända budskap till muslimer och islam, och sätta press på dem att ställa sig bakom försvaret av den s.k. – yttrandefriheten – , samt också att demonstrativt vilja visa dem vad som händer och sker om några skulle få för sig att vilja utföra några attacker mot franska institutioner eller det franska samhället, och genom denna politiska dramatiska demonstration av politisk och polisiär styrka försöka avskräcka eller sätta press på alla muslimer i Frankrike att avstå att framöver ens tänka några sådana tankar….

Vem vet, men hela händelsen verkar vara lite av en iscensatt show, en Liveshow, med dödlig utgång… bondeoffer – , för att kanske försöka vinna hela – spelet…? Som då skulle vara att verkligen motarbeta islam i Europa…..

Det sägs ju att all krigföring sker genom – lur och bedrägeri – ?….

Tydligen finns det, eller fanns det, det vissa Al Quaida-aktörer som i alla fall tidigare var kontrakterade av USA från lång tid tillbaka, i Afghanistan, som där erhållit både utbildningar, vapen och ersättningar för att där bekämpa Sovjetiska trupper, i Afghanistan….

Vad är det som säger att det inte fortfarande finns sådana – aktörer – , av USA utbildade, armerade, tränade och avlönade – terrorister – , som anser sig för att vara – muslimer – men som i själva verket agerar på – uppdrag – , (kanske utan att de ens själv vet om det?) för att just kunna åstadkomma politiska, eller masspolitiska, opinionseffekter i en helt annan politisk riktning?….

Kanske är en del av dessa även itutade att de faktiskt kämpar för …..global jihad ….., eller för ….en islamisk stat ….och utbredning av islam, och att de själva är övertygade om att de faktiskt både bidrar till kalifatet, samt hjälper både Allah och islam genom sina gärningar fastän de i själva verket hjälper några andra (USA, Europa?), till deras politiska önskningar och viljor att kunna skapa ….hysteriska massopinioner för just motstånd mot islam.…..? Samt för att då kunna sätta politisk opinion och press på muslimer att själva ta – avstånd – från terrordåd….?

Vem vet…

(Det verkar ju ändå trots allt vara just en sådan politisk opinionsvinst som verkar ha vunnits för dem som önskar – mota islam i grind – , i alla fall om man får tro massmediers fokus. Genom detta demonstrativa, massmedialt showartade, chockartade, mördande, skrämmande, upprörande och avskyvärda attackdåd som gör mängder av människor både rädda och arga, och alltså sätter politisk press på islam och muslimer att ta avstånd från sådant, samtidigt som det kanske också lyckas skrämma upp västerlänningar ännu mer för – islam – och sluta att fokusera på absolut alla andra farliga politiska skeenden som sker runt omkring dem, och alla oss, i Europa, som muslimer eller islam inte egentligen alls har någonting som helst med att göra eller kan påverka i någon som helst utsträckning, mer än som – statister – , eller – verktyg – , (för projektet nedmontering av de europeiska nationalstaterna)? Vem vet..…..)

  B.L.

  Posted: 10 januar 2015 - 21:07 - Svar

  JB kan hænde du ikke mener det sådan, jeg har ikke læst dine tidligere kommentarer her, da jeg i flere år ikke har følt behov for at læse blogs.

  Men: selvom også paranoïde kan have fjender, så lyder det ret konspirationsagtigt det du skriver. Du mener vel enten CIA eller Mossad? Da du er svensk, er det velsagtens Mossad du mener. Jeg har en fordom om, at svenskere flest enten er rabiate venstreorienterede, jødehadende galninge eller blot siger Jaha til alle frågor. Nå nu fik jeg selv lidt fråde i mundvigen, jeg undskylder.

  Muslimer har gjort disse ugerninger, de har undgældet med livet og er i egne øjne blevet shahid. Helt ærligt, konspirationsteorier ender altid med jødekortet trækkes, det er trættende. Muhammedanerne hader dem der ligner de mest, jøderne, dernæst os, de kristne. Jeg solidariserer mig mest med dem der bliver forfulgt, bare fordi de lever:
  #jesuisjuif

   JB

   Posted: 10 januar 2015 - 21:43 - Svar

   B.L. drar nog iväg lite i sina fantasifulla antaganden…..

   Själv funderar jag inte i sådana långsökta banor kring varken judar eller judendom.

   Nej, jag funderar endast kring det jag ser ske och undrar vad det kan bero på att franska massmedier och fransk polis, samt alla övriga massmedier, reagerar och agerar som de gör….

   De associationer jag gör till USA, handlar endast om en historisk verklighet, (inte något påhittat), där USA då tränade Afghanistans al-quaida terrorister som skulle göra motstånd till det dåtida Sovjetunionen som fanns inom Afghanistans gränser….

   Funderade vidare på om denna – träning – utbildning, beväpning och avlöning av dessa – krigare – kan tänkas ha fortsatt i någon mån på något vis. Där då kanske muslimer som anser sig själva vara hängivna islam och islams kalifat kanske kan – övertalas – eller lockas till att fortsätta att – kämpa – , (som de själva förmodligen ser det), mot allt som verkar vara just hatiskt, fientligt, demonstrativt uttalat hånfullt, häcklande och förlöjligande av just det som för dem själva då förmodligen upplevs vara någonting mycket värdefullt och någonting som de själva känner på kärlek och aktning inför….

   Om detta i någons ögon ser ut att vara funderingar som kan tolkas som konspirationsteorier, så får nog den personen själv fundera på hur det kan komma sig att vederbörande själv tänker i sådana långsökta banor och också blandar in både judar, Mossad, Israel m.m., som jag själv då spontant tycker verkar vara lite långsökt och fantasibetonat…

   Det verkar som att B.L. vill försöka – läsa in – någonting, eller inbilla sig läsa någonting i min kommentar, som inte har formulerats, och som ej heller har tänkts, så B.L. gör nog själv lite för vilda – associationer – till min kommentar, som kanske beror på B.L´s egen fantasi, mer än min faktiska text…..

Leave a Comment