12
jan
Seneste opdatering: 12/1-15 kl. 1721
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

‘We Need to Kill Them’: Judge Jeanine Says It’s Time to Stop Islamic Terror

To be or not to be
Der begynder at blive hård konkurrence i Charlie-branchen. Eller måske det er Keyser Söze? Charlie Hebdo tegning

Indspilning i fuld skærm 11-01-2015 204611

Fejrede Paris-terror: Muslimer i Gøteborg delte kager og slik ud

Mona Walter skriver på sin Facebook følgende:

Hej min vänner.

Nu har jag fått spännande information. Min källor är definitivt 100% säkra. Jag har som jag tidigare nämt muslimsk bakgrund och den kommer till nytta nu. Igår lördag har det på Nordstan i Göteborg, delats ut tårta och godis av de Islamska missionärerna. På stora skyltar bredvid stod det Gud är kärlek. Dessa Islamska förespråkare har varit glada och firat riktigt friskt.

Vad kan då vara anledningen till denna glädjeyra?

De svenskar och ovetande människor som gladeligen tagit emot dessa godsaker har i sin naivitet ingen aning om anledningen. Den riktiga anledningen till detta firandet är ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i Paris. Passerande muslimer har av samma Islamska missionärer under fredagen och lördagen blivit inbjudna till moskéerna i Bellevue och Hammarkullen i Göteborg för att tillsammans fortsätta fira detta.

Jag har själv som muslim varit med på ett liknande firande i Bellevue moskén, då gällde det den lyckade attacken mot World trade center 9/11.
Dels firar man ett lyckat attentat mot Islams fiender och dels är det ett slags bröllopsfirande för de dödade attentatsmännen som nu är martyrer. Dessa martyrer hamnar nu i paradiset med sina 72 ljungfruar, därav bröllopsfirandet.

Alla svenskar och ovetandes människor har alltså i helgen varit med och firat ett lyckat attentat, ett firande som pågått mitt i Göteborg. Av denna anledning och min egen erfarenhet har jag mycket svårt att lita på Islams förespråkare.

De kan utåt med stora leenden framhålla att demokrati, yttrandefrihet och religionsfrihet är något Islam vill samexistera med för att i nästa stund fira ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i en närbelägen moské och Islamsk förening.

I varje troende muslim finns en mycket stor portion Muhammed. En vilja att följa i hans fotspår och imitera hans handlingar. Jag kan som avslutning berätta att en av dessa Islamska missionärer på nordstan sa rätt upp i mitt ansikte att hade vi träffats i Syrien hade han personligen skurit av mitt huvud med glädje.

Read more: http://www.exponerat.net/mona-walter-avslojar-muslimer-i-goteborg-fira de-terrorattacken-med-att-dela-ut-tarta-och-godis-till-allmanheten/#ix zz3OY7dolWz


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lene

Posted: 12 januar 2015 - 15:42 - Svar

Jamen tillykke politikere. Det gik jo, som i ønskede. Mon islams børn også gider betale jeres ublu lønninger og lade jer suge over 1 mio årligt ud af EU-kassen. Er det mere, hun får – hende dernede, Vestager tror jeg er navnet. Og hvordan er det nu? Får disse personers børn ikke også 10.000 om måneden? Skam i livet skal man ikke lede efter i de kredse.

  Prudentius

  Posted: 12 januar 2015 - 16:41 - Svar

  “Det gik jo, som i ønskede.”

  Mjaah, det kan man vist ikke sige. 🙂

  Islam ligner mere og mere den grøft hvor den siddende vestlige elite glider og fortaber det hele. Fra deres politiske førlighed til deres idealers glans. De har allerede brækket begge ben, nu mangler vi bare ryggen.

  Meningen var jo hen mod afslutningen af den kolde krig, lidt populært sagt, at realisere Lennons “Imagine” i Vestens billede og score kassen samtidig. Der skulle festes igennem og den tredje verden var inviteret.

  Men ak-ak-ak de stakkels globalister kan slet-slet ikke styre globaliseringen. Den er alt for voldsom til deres småborgerlige forestillinger og forventninger. Og de er nu fanget i en konflikt de ikke forstår og ikke vil forstå.

  Eliter har det med at klaske sammen og blive afløst. Især når de taber krige eller der opstår hungersnød. Det “gamle regime” (Ancien regime) i Frankrig er klasseeksemplet. Zar-Ruland og Weimar-Tyskland to tragiske andre.

  Og eurokraterne tigger om afløsning! Dag ud og dag ind.

   Peter Andersen

   Posted: 12 januar 2015 - 17:57 - Svar

   Ja, Romerriget står for fald. Men det er vist første gang i historien, man selv inviterede fjenden ind, på trods af gentagne advarsler.

   Hele koret af bedrevidende har stået og sunget Imagine, mens deres marxistiske afkom slog løs på pøblen.

   Selvfølgelig måtte det ende galt. Og de véd det godt – de siger det bare ikke…

    Prudentius

    Posted: 12 januar 2015 - 18:14 -

    Nja, det er nu en før afprøvet model. Rom tjener iøvrigt som et rigtigt godt eksempel!

    I Vesten var det germanerne der agerede fremmedarbejdere og flygtninge. I Østen araberne.

    Dog ser jeg ikke islam erobre Vesten, kun havarere vores afskyelige globalist-elite.

    Islam selv er en gammel støvet tiger. Dens revival giver den ild i halen og krudt i røven, men den kan ikke meget andet end at selvdestruere i sidste ende. Selvmordsbomberen er vitterlig dens udtrykte billede som civilisation.

    Men ok, “we are in for a fight” alligevel.

    Peter Andersen

    Posted: 13 januar 2015 - 11:05 -

    Lidt daglig dystopi…

    De behøver heller ikke erobre os for at ødelægge det hele. Se alle de sørgende, grædende, overraskede og, ja vantro mennesker, hver gang der har været et terrorangreb. Vi er slet ikke gearet til de forhold vi nu skal leve under og vi får nogle gigantiske interne kampe, før vi lægger Ipaden på hylden og finder fælles fodslag.

    Men til den tid ser det sgu ikke godt ud…

    Prudentius

    Posted: 13 januar 2015 - 12:29 -

    Helt enig!

    Og vi må tilmed konstatere, at meget få bliver meget klogere af de her tilbagevendende jihad-angreb.

    Og der er mere kaos på vej, ude som hjemme, og den vestlige måde at gribe tingene an på er bare helt forkert.

Ole Madsen

Posted: 12 januar 2015 - 17:05 - Svar

Kære Lene. Det er fuldstændig berettiget at ønske politikerne tillykke med de sidste dages hændelser. Men du må også lykønske alle de vælgere, som stemte på disse politikere. Mvh Ole.

  Prudentius

  Posted: 12 januar 2015 - 17:13 - Svar

  Ja, god pointe. Der er tale om et helt vestligt kulturelt paradigme, som nu møder virkelighedens rundsav.

  Meget få så den islamiske revival komme, og mange fornægter den stadig, langt-langt udover korpset af politikere.

Peter Andersen

Posted: 12 januar 2015 - 17:36 - Svar

Frankrig har nu rundet de 8 til 10 procent muslimer, som gør landet farligt – og andre europæiske lande følger lige i hælene. Det hele er lige efter drejebogen. Nu er de nok til, at føre sig aggressivt frem ved flere lejligheder og gøre helt almindelige områder usikre – og det har de naturligvis tænkt sig at prøve.

Det er simpelthen skræmmende, at så oplyste befolkninger som de europæiske, har ladet det komme så vidt. Vi kommer nu til at stå over for helt uoverstigelige problemer flere steder i Europa – og stadig fatter det store flertal ikke et klap..?

Sæt jer nu snart ind i hvad islam egentligt er for en størrelse.

Vi snakker og snakker og det hele er et skridt frem og to tilbage. Kunstnere, venstre-intellektuelle, politikere og journalister agiterer for det multikulturelle samfund men, der bliver ikke noget multikulturelt, når islam er inkluderet! Det véd man i Indien, Nigeria, Etiopien, Rusland og andre steder, hvor antallet muslimer er endnu større. Her finder daglige konflikter og segregering sted – i massiv skala.

Når muslimerne er helt nede i 1 til 2 procent, ser man ikke meget til islam. Hvordan kan det nu være? Fordi de ikke skilter med det når de er så få. Med så lavt et antal, kan det simpelthen ikke bruges til noget. For islam er ikke bare en religion. Det er en levemåde i alt hvad man tænker og gør – og er i hele sin grundform i opposition til alt andet. Den er sat i verden for at kæmpe og dominerer. Ikke for at ligge på knæ fem gange dagligt og ta’ et smut forbi Mekka. Derfor slår muslimer også hinanden ihjel, når de endeligt er i flertal. Hvad skulle de ellers tage sig til?

Islam har aldrig vundet nogens hjerter. Der er muligvis troende, der evner at pille halvfems procent af dets hellige skrifter ud, og nøjes med den smule som er lånt fra andre religioner, men ellers er omvendelsen sket via “sværdet”. Således er det lykkedes islam at kapret hele Mellemøsten, Nordafrika og store dele af Asien – hvilket gør disse til de mest usikre steder i hele verden.

Det er det vanvid vi nu har med at gøre her – og vi aner det stadig ikke..?

  Kim Larsen

  Posted: 14 januar 2015 - 00:46 - Svar

  Du har jo ret, Peter. Problemet er islam i sig selv. Tankevækkende at stort set alle voldelige konflikter i verden i dag på den ene eller begge sider involverer islam og dermed selvfølgelig muslimer.
  Men man kan sige at enhver religion og ideologi (måske ikke buddhisme) har et fundamentalistisk gen. Ellers ville den ikke overleve. Islams fundamentalistiske gen er bare meget mere dominerende end så mange andre tilsvarende – og vækstmediet er ideelt, fattigdom og analfabetisme.
  At sige at det svinske overfald i Paris (jeg vil aldrig bruge ordene angreb og krigere om den slags9, Taleban, Boko Haram, Al-queda (kan ikke angang stave til det), Al-shabab, etc etc ikke har noget med islam at gøre er for mig det samme som at sige at Waffen SS, koncentrationslejrene ikke har noget med nazismen at gøre og at gulag, KGB, Stalins udryddelser etc ikke har noget med kommunismen at gøre. For ikke at sige at inkvisitionen ikke havde noget med kristendommen at gøre.
  Jeg har ikke noget imod muslimer, kommunister, nazister, fascister mm, mange er blevet det af tilfældige grunde, angst, frygt, konformisme. Bare de ikke udøver nogen form for vold. Det er det eneste springende punkt for mig.
  En anden tankevækkende ting som jeg er faldet over. Karen Blixen nærede i 30´erne stor beundring for både Hitler, nazismen og islam. Hun så flere positive og sammenlignelige forhold i de to ideologier (beskrevet af Christian Braad-Thomsen, Hitler kaldte hun et geni ud i forståelsen af folkesjælen. Det var jo nok ikke helt forkert men selvfølgelig kom hun på andre tanker senere. Det snakker vi dog i den politiske korrektheds navn ikke mere om. Ligesom at næsten hele SA´s ledelse i 30´erne var bøsser (hvilket de ikke overlevede jo).
  Den samme tankegang forbyder os at tale om hvad islam i virkeligheden er. Se bare den unge mand der netop er blevet idømt 1000 stokkeslag (offentligt tildelt selvfølgelig), 10 års fængsel og 10 års efterfølgende udelukkelse fra samfundet i Saudi Arabien. Han ville bar forslå at man dannede en gruppe, der skulle arbejde for en modernisering af islam.
  Havde den straf heller ikke noget med islam at gøre?

Lene

Posted: 13 januar 2015 - 23:39 - Svar

Nej, men nu vil jeg så trøste mig selv med tanken om, at Vesten har våben til at kunne give denne satansyngel sådan en på torsken, at de næppe rejser sig mere i dette århundrede. Det gælder både dem, som stuver sig sammen her, og de lande, de kommer fra. Men det forudsætter naturligvis, at de gamle politikere bliver vippet og mere klartseende personer overtager roret og tager sig sammen til at gøre det.

Leave a Comment