13
jan
Seneste opdatering: 13/1-15 kl. 1746
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Filip Dewinter viser Westergaard i parlamentet

Svenske medier viser forsigtigt Charlie Hebdo, SVT dog ikke. Jeg husker dem i 2006, springet er også langt. Eliten er bagtroppen, den tog fejl, den havde uret, den svigtede grundlæggende principper, indrøm det! : Svenska vänstern är ingen Charlie Hebdo, Charlie Hebdo Puts Muhammad on Cover of Post-Attack Issue, New Charlie Hebdo Cover to Feature Mohammed, Charlie Hebdo kommer til Danmark.


Vi har skabt en femtekolonne

»Vi rækker selv terroristerne de våben, de vil slå os ihjel med«

Vi rækker selv terroristerne de våben, de vil slå os ihjel med. Det gør vi, når vi accepterer islamiske friskoler, der ikke kontrolleres nøje. Vi gør det, når vi stadig støtter en moské som den på Grimshøjvej i Aarhus, hvis formand, Oussama El-Saadi, hylder dem som helte, der melder sig til morderbanderne i Islamisk Stat. Af 27 fra Østjylland, som er rejst ned til krigen i Syrien-Irak, har de 22 haft deres gang i moskéen på Grimshøjvej. Og vi gør det i meget høj grad, når vi tillader folk, der i IS på landsforræderisk vis har kæmpet mod os eller vore allierede, at vende tilbage til Danmark igen. Mindst 50 af de mindst 100 med dansk statsborgerskab, der har meldt sig til morderbanderne, er vendt hjem igen. Hvad skal de her? Claes Kastholm»Vi rækker selv terroristerne de våben, de vil slå os ihjel med«

Henrik Jensen skriver i Post-Charlie, som jeg i al beskedenhed også har skrevet: Flygtningepresset af ikke-flygtninge på Europa vil i løbet af kort tid vokse kollosalt, og ingen politiker lader til at kalkulere med det. Hvilken verden lever de i?

Europa vånder sig i disse år under konsekvenserne af en årelang, massiv tilstrømning fra Mellemøsten og Afrika. Den globale migration er en udløber af katastrofen 1914-1945 – nærmest dens fortsættelse – og en ulykkelig situation for alle sider.

Revisionen af den globalt forvridende flygtningekonvention er nødvendig for, at vores verden ikke skal havne i en tragisk genindspilning af Folkevandringstiden med Europa i rollen som Romerriget. Det er på høje tid. »Den flygtningestrøm, vi ser nu, er kun et skvulp i forhold til de enorme bølger, der kan komme i fremtiden,« som Matthiessen opsummerede situationen.

FN’s Flygtningekonvention fra 1951 er som flere andre konventioner hjælpeløst forældet i forhold til den aktuelle og kommende udvikling, men desværre synes ingen at have modet til at kræve en genforhandling.

Derfor kan, som det skete i Sverige for nylig, et dusin personer ankomme med privatjet og søge asyl og forvente en så langvarig sagsbehandling, at det i sig selv gør det meget vanskeligt at udvise dem af landet, selv om deres anmodning måtte vise sig at være grundløs.

Med sine absurd lukrative overførselsindkomster er Danmark mere sårbar end de fleste andre lande, og det tegner skræmmende perspektiver for de kommende år.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Andersen

Posted: 13 januar 2015 - 11:51 - Svar

Eliten vader jo rundt inde i deres egen osteklokke og man skal jo altid lige have den sidste idiot med, før man kan ændre noget som helst.

De sidder sikkert lige nu overalt, i den vestlige verden, og prøver at koordinerer hvordan de skal tackle det her. Men de skal jo så både vente på Obama, Kerry, Cameron og Merkel før der sker noget. Og jeg har ikke meget tro på, at de hverken tør eller vil ændre noget, før de bliver nød til det.

norje

Posted: 13 januar 2015 - 12:17 - Svar

Noen som husker alt spetakkelet om karikaturene til Dan Park? Etter siste tids hendelser er tonen fra samme gjengen denne overfor Charlie Hebdo:

What everyone gets wrong about Charlie Hebdo and racism
http://www.vox.com/2015/1/12/7518349/charlie-hebdo-racist

unvis.it/http://www.dagbladet.no/2015/01/13/kultur/meninger/charlie_he bdo/debatt/kronikk/37154149/

Ja, tatt ut av kontekst kan særlig enkelte Charlie Hebdo-karikaturer fremstå som grovt rasistiske. Om man ikke vet at tegningen av Frankrikes tidligere justisminister Christiane Taubira (født i Fransk Guyana) er et krasst angrep på høyreekstreme Front Nationals primitive, grovt rasistiske sammenligning av Taubira og en ape, blir den jo til en rasistisk karikatur. Det samme gjelder tegningen av Boko Haram-barnebruder som skriker opp om barnebidrag. I realiteten en parodi på det samme franske ekstremhøyres fremstilling av forstadenes NAVere, tatt så langt ut i det absurde som mulig.

LarsS

Posted: 13 januar 2015 - 16:18 - Svar

Der var engang en mor og far som skulle på bilferie med deres 3 børn.

Ungerne var glade, bilen var pakket og nøglen blev stukket i tændingen og drejet mod højre, wroom sagde det med en stille lyd og koblingen blev trådt ned, så stangen kunne gå i 1. gear.

”FAR, FAR!” skreg den mindste, ”Se, der er en hveps i bilen!” Og hun gik nærmest i panik.

Og ganske rigtigt. En lille bizzende hveps havde fundet vej til kabinen. Ikke at den angreb da eller på anden måde gjorde nogen fortræd, men den skræmte! Alle var bange for at blive stukket, selv om den summede fredeligt rundt i det begrænsede luftrum!

”Alle ud!” beordrede faren. Og ud fløj børnene og konen!

Og så indledte faderen jagten på hvepsen, alle ruder blev rullet ned, en avis krøllet sammen og brugt som våben og efter få minutters hvepsejagt blev den mulige gerningshveps jaget ud af vinduet og væk var den.

Afsted alle så kørte, lettede over at truslen var væk og at de nu blot kunne nyde turen, livet, ferien og hinanden.

”Hvad med de to irriterende fluer!” spurgte konen, ”Hvorfor jagede du ikke også dem ud af vores bil?”

”Fordi, min elskede”, svarede faderen ”Jeg ønsker blot fred og ro, ingen angreb på min familie og at det bliver en god tur og oplevelse for os alle sammen”, “men lidt summen fra nogle uskyldige fluer er da OK, for jeg er hverken insektofob eller insektistisk!”

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 13 januar 2015 - 22:12 - Svar

»Vi rækker selv terroristerne de våben, de vil slå os ihjel med«

Inte “Vi”, utan “Dom”. Vi ingår inte i något “Vi” med Dom som räcker vapen till sina vapenbröder att slå oss ihjäl med.

Oavsett om andelen IS/AQ/MB-, Boko Haram-, Shabab-, Ansar al Sharia- och talibananhängare är låg eller hög, så innebär varje ny invandrad muslim rent statistiskt ett ökat hot, och om hotnivån redan idag är för hög, varför vill då “våra” politiker stegra den ännu mer?

Varför värderas vår säkerhet till liv och hälsa så lågt av “våra” egna politiker, lägre än okända utomstående, om vilkas avsikter och inställning vi inte vet någonting om, och som inte har bidragit någonting till våra samhällens utveckling? Varför? Handlar det om humanism eller om dess raka motsats?

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 13 januar 2015 - 22:24 - Svar

Irans president hotar Saudiarabien och Kuwait:

“Om Iran lider av oljeprisets djupa nedgång, så var säkra på att andra OPEC-länder som Saudiarabien och Kuwait kommer att lida mer.”

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/11343244/Oil-fa ll-continues-as-Arab-states-aim-to-crush-US-shale.html

Intressanta tider, onekligen.

Få se nu, Iran, Ryssland, Venezuela. Libyen och Syrien down. Ska det inte gå att klämma in Kina (regimen) och Nord-Korea också?

Jo, kanske:
http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11333928/Bank-of-America- warns-of-lethal-damage-to-Chinas-financial-system-as-deflation-deepens .html

Peter Krogsten

Posted: 14 januar 2015 - 16:29 - Svar

Er der nogen der kan begrunde hvorfor Charlies seneste forside skulle være profeten? Så vidt jeg kan se er det et billede af en ældre skægget herre med turban. Dem findes der millionvis af i de arabiske lande. Der fiondes i øvrigt arabiske gengivelser af profeten. Han afbildes som regel med et meget smalt feminint ansigt, og har ikke meget tilfælles med de skæggede udgaver vi ser nu.

    Peter Andersen

    Posted: 14 januar 2015 - 23:18 - Svar

    Om det ligner profeten…

    Du hænger dig i ligegyldigheder. Muslimerne siger sig være fornærmede. Hvis de siger sig være det, så skal de reagerer på en eller anden måde – og gerne voldeligt. Det foreskriver deres manual, uden hvilken deres magt og identitet ville være ikkeeksisterende.

    Det er alt vi behøver at vide…

Leave a Comment