16
jan
Seneste opdatering: 17/1-15 kl. 1653
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jihadists killed in Belgium swoop were inspired by the murder of Lee Rigby says investigator as first photograph emerges from blood-spattered home where they were killed

Sverige: Fra “humanitĂŠr supermagt” til fejlslagen stat

Decemberaftalen kan med rette beskrives som et blÞdt statskup, der har banet vejen for Sveriges undergang. Seks af Riksdagens partier har simpelthen besluttet at udelukke det eneste parti, der modsÊtter sig masseindvandringen og forsvarer svensk kultur, fra den parlamentariske proces. Det nye system kan ogsÄ beskrives som et konsensusdiktatur.

Prisen er muligvis 110 milliarder svenske kroner pr. Ă„r. Det er mange penge i et land med 10 millioner indbyggere. Imidlertid bliver politikerne ved med at insistere pĂ„, at indvandringen fra tredjeverdenslande er en Ăžkonomisk velsignelse. Emnet bliver ikke diskuteret i medierne. Enhver, der vover at antyde, at der mĂ„ske er et problem, bliver kaldt “racist”, “fascist” eller “fremmedhader”.

Man kan roligt gÄ ud fra at det er slut med Sverige lÊnge fÞr Decemberaftalen lÞber ud i 2022. Landets dage som en fri og demokratisk velfÊrdsstat er talte. En befolkning pÄ mÄske otte millioner svenskere kan ikke rumme eller betale for mÄske fire millioner immigranter om otte Är. Det ville svare til at USA tog imod 150 millioner. Ingrid Carlqvist og Lars Hedegaard

Artiklen findes ogsÄ pÄ svensk og engelsk.

PEGIDA muligt terrormÄl

Foreign intelligence warnings of militant attacks on Berlin, Dresden train stations. German authorities say they have received warnings of possible attacks on Berlin and Dresden train stations, and the weekly anti-Islamization PEGIDA rally. The information came from foreign intelligence agencies. Pegida möjligt terrormÄl, Foreign intelligence warnings of militant attacks on Berlin, Dresden train stations

Kasper StĂžvring: Fjenden

I forgÄrs satte Frankrig sit militÊr ind for at yde borgerne beskyttelse efter terrorangrebet. Dette drastiske tiltag vidner om omfanget af den krise, som ikke blot Frankrig, men hele Vesten befinder sig i. I Vesten ser vi nu, at et lands egen hÊr mobiliseres pÄ landets eget territorium for at beskytte landets egne borgere, der er truet af en fjende, der befinder sig midt i landet. IsÊr jÞder, hÞjreflÞjspolitikere, tegnere og journalister fÄr beskyttelse.

NĂ„r man anvender militĂŠret, tilkendegiver man, at man er i krig, og anvender man militĂŠret pĂ„ eget territorium, kalder man det gerne borgerkrig. Der er naturligvis ikke borgerkrig i Frankrig, selv om det er de ildevarslende associationer, man fĂ„r. Der hersker en sĂŠrdeles spĂŠndt stemning, understreget af gĂ„rsdagens anti-terroraktion i Belgien, og PET’s vurdering af risikoen for terror i Danmark er stadig hĂžj. Har man behov for at blive kureret for sin optimisme, kan man i Politiken lĂŠse vurderingen fra lederen af Europol:

”Antallet af personer, efterretningstjenesterne bĂžr holde Ăžje med, er sĂ„ hĂžjt, at det ifĂžlge Europollederen er »ekstremt vanskeligt« for sikkerhedstjenesterne at fĂžlge dem alle. »Det er den smertefulde sandhed, angrebene i Paris har illustreret«, advarer han. […] MI5-chefen frygter, at terroristerne er ved at vinde over efterretningstjenesterne, der pĂ„ grund af den teknologiske udvikling og stramme regler har svĂŠrt ved at fĂžlge med i deres kommunikation og terrorforberedelser.”……. Berlingske Kulturkamp

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightmann
Lightmann
9 years ago

Naturligvis var min kommentar ironisk. ironien er jo snart det eneste der er tilbage, altsÄ udover den konstante kvalme over vores lede ledere, der pÄ trods af at alle kan se hvilken vej vinden blÊser med hensyn til musserne, sÄ forsÊtter de med at lukke dem ind. Hvorfor? Men sÄ igen, hvorfor vedbliver folk med at stemme pÄ dem? Vi har de politikerne vi fortjener, men at se en fremtidig statsminister stÄ og sige at islam er voldtaget? Tal lige om at have drukket af natpotten, hvorfor er de alle sÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ bange for at fornÊrme Islam?

Lene
Lene
9 years ago

La génération identitaire er en organisation, som vil forsvare Frankrig som franskmÊndenes land. Tag ikke fejl.

Lene
Lene
9 years ago

Ja, ja, den er sÄ fed, at det forhÄbentligt er ironi. SÄ den springer vi lige over.

Lightmann
Lightmann
9 years ago

I forbindelse med alle de terroraktioner og forsĂžg pĂ„ samme vi har set i de foregĂ„ende uger, sĂ„ synes jeg det er vigtigt at pĂ„pege, at de intet har med Islam at gĂžre. Islam er blevet voldtaget, der findes ingen andre forklaringer, det har den nĂŠste danske statsminister nemlig sagt, og jeg ser ingen grund til at modsige ham. Han ved hvad der er bedst for os alle. Hvem er vi til at ytre andre meninger? Det er ikke alene forkert af os, det er ogsĂ„ racistisk og kan skade integrationen af nydanskerne, der kun vil os det godt, som… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Lightmann

Jo det kan vi godt. Men hvad sker, nÄr man lukker en flok ulve ind i et hÞnsehus?

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Lightmann

Nu synes jeg vi alle sammen skal synge “We Shall Overcome”…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Hver dag sin “kulturberigelse” – vi lever sandelig i interessante tider. TerrormistĂŠnkt teenagepige anholdt i travl London-lufthavn Britisk politi har anholdt en pige [!] i Stansted-lufthavnen. Hun mistĂŠnkes for at forberede et terrorangreb. http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/01/16/215041.htm Opdateret 16. Jan. 2015 kl. 22:17 Af Nicolas Stig Nielsen En britisk antiterror-enhed fra Scotland Yard har fredag eftermiddag anholdt en blot 18 Ă„r gammel pige i lufthavnen Stansted nordĂžst for London. Hun er mistĂŠnkt for at have deltaget i planlĂŠgningen af en terroroperation. Det skriver engelsk politi pĂ„ Twitter. Derudover mistĂŠnkter politiet hende for at vĂŠre medlem af en organisation, der er forbudt i England,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Bombefrygt: HotelgĂŠster evakueret i KĂžbenhavn http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/01/17/0117062100.htm kl. 06:21 En del af Kalvebod Brygge er afspĂŠrret pĂ„ grund af et mistĂŠnkeligt kĂžretĂžj. Bomberyddere er pĂ„ stedet og en mand er pĂ„grebet. En del hotelgĂŠster pĂ„ Hotel Marriott i KĂžbenhavn fik afbrudt nattesĂžvnen, da de tidligt lĂžrdag morgen blev vĂŠkket af politimĂŠnds banken pĂ„ deres dĂžr. PĂ„ grund af et mistĂŠnkeligt kĂžretĂžj uden for hotellets foyer er gĂŠsterne blevet evakueret, oplyser KĂžbenhavns Politi. – Hotellet kontakter os, fordi en person har vĂŠret inde pĂ„ hotellet og opfĂžrt sig mistĂŠnkeligt. Han har efterladt nogle effekter derinde og kĂžretĂžjet foran foyeren. Det virker mistĂŠnkeligt… Read more »

Ördög
Ördög
9 years ago

Ber om unskyld ifall denna artikel redan fĂ„tt uppmĂ€rksamhet. ‘Religion of peace’ is not a harmless platitude http://www.spectator.co.uk/features/9416542/religion-of-peace-is-not-a-harmless-platitude/ PĂ„ SvD BrĂ€nnpunkt kan vi lĂ€sa om vilka bedĂ„rande sagor det “muslimska civilsamhĂ€llets” galjonsfigurer berĂ€ttar pĂ„ internationella forum. Bland annat att det förbereds ett “folkmord pĂ„ muslimer” i Sverige. Fel att bidra till mer polarisering http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/muslimska-ledare-bidrar-till-polarisering_4257835.svd ” … Hassan Moussa, generalsekreterare för Svenska Islamiska Stiftelsen, ordförande i det svenska imam-rĂ„det och verksam vid SödermoskĂ©n i Stockholm (sĂ€ger) att det som hĂ€nt inte Ă€r nĂ„gonting annat Ă€n inledningen och början pĂ„ ett folkmord pĂ„ muslimer i Sverige. Hassan Moussa anvĂ€nder uttrycket ‘islamocaust’, alltsĂ„… Read more »

nobody
nobody
9 years ago

Lite lÀttsamhet krÀvs mellan allvaret hÀr i Dar al-Harb.

NĂ€r man snackar vĂ€nster sĂ„ Ă€r man ibland alltför snabb att döma dem, för Allan Edwall och liknande mĂ€nniskor har jag kvar all respekt: Allan Edwall – Du och jag: http://www.youtube.com/watch?v=cIwy4Qjdouc

P.S. snacka om att Allan hadde koll pÄ verkligheten i Sverige!

LarsS
LarsS
9 years ago

Verden er af lave! Se disse tal fra PEW!

340.000 muslimer har valgt Sverige som deres nye bopĂŠl.

Hvorfor, mÄ man spÞrge sig, vÊlger de at bo i det kolde nord, sÄ langt fra Mekka man nÊsten kan komme?

http://www.pewforum.org/interactives/religious-migration/#/Destination/Sweden/Muslim

nobody
nobody
9 years ago

Helt apropĂ„. Olja upp giljotinerna! En ny generation fransmĂ€n Ă€r hĂ€r –

P.S: Bör dagens politiker tÀnka sig för eller köra pÄ i sin galenskap?

norje
norje
9 years ago

I godt selskap med andre humanitĂŠre stormakter
https://twitter.com/ianbremmer/status/556122702399148033

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x