19
jan
Seneste opdatering: 19/1-15 kl. 0956
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kathrin Oertel er skarp og lige ud af landevejen. Hun siger ikke mere end højst nødvendigt. Se også interviews med menige Dresden-borgere cirka minut 19. Man kan faktisk have en diskussion i Tyskland i modsætning til hvad man tror, når man hører Joachim Gauck og kansler Merkel.

Hvis vi sætter år nul til Thilo Sarazzin i 2010,  – måske til år 2006, hvor jeg fotograferede tyske flag under VM – er det mit gæt at udviklingen i Tyskland vil gå betydeligt hurtigere end i det semi-totalitære Sverige. Tyske medier giver sig ikke af med lodret censur og der er ikke noget flertal for at afskaffe sig selv i Tyskland.  En sådan samtale er utænkelig i Sverige selv i dag. Alternative für Deutschland er også repræsenteret i TV programmet. (tysk, utekstet)

“Rør ikke min profet”

“Jeg er ikke Charlie”. Også skrækkeligt med alle de muslimer, der bliver skudt af jødiske, højreorienterede terrorister. Det er jødernes skyld, og så er det en næsten helkvindelig demonstration. Man tror, det er i bumfuckingstan, men det er i Paris. Nu mistede bloggeren endnu en illusion, det er en svær tid at være kvindeelsker i selvom jeg også bryster mig af at kende Danmarks klogeste kvinder.  Allahu Akhbar. Manifestation anti-islamistes à Paris interdite (MàJ : vidéo de la contre-manifestation autorisée aux cris de « Allahu Akbar »)

“Ligestillet snerydning” i Stockholm

Det er et kendetegn ved diktaturer – lad os i Sveriges tilfælde nøjes med “topstyret” – less is more – at afstanden mellem den officielle historie og den oplevede virkelighed er maksimal. Man skulle tro, at Sverige havde nok af virkelige problemer, men icke. Det er værre at skvatte i seen end at blive myrdet eller voldtaget. I Skåne alene er der 108 uopklarede mord de senere  år. Så brækkede de i det mindste ikke deres ben i sneen.

Även Stockholm inför så kallad jämställd snöröjning där man i första hand röjer snö på cykel- och gångbanor och därefter på bilvägarna. Först ut i landet med jämställd snöröjning var Karlskoga. Här såg man att snöröjningen fick olika konsekvenser för män och kvinnor.I Huddinge infördes jämställd snöröjning förra vintern, och nu är det dags för Stockholm.Jämställd snöröjning införs i Stockholm


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 19 januar 2015 - 10:36 - Svar

” Man kan faktisk have en diskussion i Tyskland…” Ja, frågan är om man kan det? Om inte tillståndet är likadant över hela västvärlden? Och det bara är en fråga om metod? Hur väl man lindar in och går tillväga. Tricksar och manipulerar. Resultatet blir ju detsamma i slutänden.

Pegidademonstrationen har stoppats medan kladdkakan Merkel marscherar mot yttrandefriheten och demokratin i Berlin ikväll.

Det skall bli intressant att se utredningen, polisutredningen med allt material filmer m m och åtalet från Parismassakern. Så vi får veta vad det handlade om. Jag skojade bara. Polischefen som skulle utreda sköts efter en dag. Så han kom inte långt.

Vi kommer aldrig att få veta det. Det går likadant med det som med allt annat vi inte skall få veta som t ex det malaysiska flygplanet som Ukrainarna sköt ner. Det blir locket på när utredningen också får det bekräftat vad folk redan gissat. Och den som funderar över konstigheter blir kallad konspirationsteoretiker. Eller något annat fånigt! Skall man skratta hahaha…eller gråta bubuhuu…eller bara resignera? Det är väl det de vill. Så kan de fortsätta göra som de vill som Juncker (EU:s president) sa.

För övrigt har nyheten som borde varit toppnyhet med MASSOR av frågor kring i medierna i hela Europa, världen och inte minst Sverige bara nämnts i början en enda gång. Sedan blev det knäpptyst när journalisterna begrep att DET kan man inte tala om för folk. För DET är ju alldeles för konstigt. Men opinionsundersökningen kom som ett brev på posten, inställda demonstratiner men bara de “olämpliga” naturligtvis och protesterna mot teckningarna fortsätter utomlands bland de franskspråkiga prenumeranterna på Charlie. Annars brukar de hävda att de är analfabeter.

Tips titta på Dokument Utifrån om Libanon. Situationen är likadan där som i Sverige . Den enda skillnaden tycks vara att libaneserna har yttrandefrihet men inte svenskarna. Hahaha…De kunde tala om precis vilka konsekvenser “flyktingströmmarna” fick och hur det var ställt i lägren. Ingen kallades nazist, islamofob, främlingsfientlig, rasist m m. Konstigt att den vanlige libanesen många utan skola (och det kanske är det som gör det…hahaha…man kanske lär sig bättre om inte skolans desinformation skymmer förnuftet)kunde räkna ut och formulera konsekvenserna. Märkligt! Upp och nedvända världen. Men lösningarna vi fick oss till livs i slutet av de religiösa ledarna var bara bullshit och gynnade bara deras egna högvälborna existenser.

Se gärna förra Dokumentären om IS. Se båda och lär.

  steen

  Posted: 19 januar 2015 - 17:28 - Svar

  de diskuterer det i tv programmet. Ingen er glsde for det, men de vil endnu nødigere stå med ofre for et masseattentat.

Angela

Posted: 19 januar 2015 - 10:48 - Svar

http://www.svt.se/dokument-utifran/libanon-pa-randen-till-katastrof Fortsätter vi som vi gör nu i Sverige dröjer det inte länge förrän vi gasar om Libanon. Det gäller inte bara Sverige utan övriga västvärlden. Är det vad vi vill ha? Ja, om det är det så fortsätter vi att agera och rösta som vi gjort. Då får vi det garanterat. De flesta som läser och skriver här vet det redan eller anar. Värre är det med dem som bara har SVT, SR och en dagstidning. De har ingen aning. Kör sedan facket, skolan och alla andra kulturinstitutioner sin propaganda kampanjer lär verkligheten bli en mycket smärtsam upplevelse och uppvaknande.

Titta gärna på Dokument Utifrån från den 11/1 “Historien om ISIS”.

Angela

Posted: 19 januar 2015 - 16:21 - Svar

I juni 1963 höll Kennedy århundradets mest berömda tal när han i Berlin försvarade demokratin och nationen Tysklands. Ich bin a Berliner!

Idag är det viktigare för Tysklands president att bedyra att hon är muslim – inte tyska i nationen Tyskland. Vilken ödets ironi.

Bjovulf

Posted: 19 januar 2015 - 16:27 - Svar

Prisen taler vi ikke om

http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE7369304/Prisen-taler-vi-ik ke-om/

AF Martin Henriksen, udlændinge- og integrationsordfører, DF

Hvis det Danmark, som vi skal give videre til vore børn og børnebørn, skal hænge sammen, så skal vi ændre udviklingen nu.

Befolkningssammensætningen i Danmark ændres markant i disse år. Det hører vi aldrig de andre politiske partier på Christiansborg forholde sig til. De forholder sig ofte til enkelte lovforslag og enkeltsager, men aldrig den overordnede udvikling og konsekvenserne af den. Det undrer mig dybt.

Tallene taler deres eget tydelige sprog. I de få år fra 2009 til 2013 er den danske befolkning vokset med 115.784 personer. Af disse er kun ca. 15.000 af dansk oprindelse, mens de resterende lidt over 100.000 er indvandrere og efterkommere, herunder 51.357 med ikkevestlig baggrund. Det er især den sidste gruppe, der udgør en stor udfordring for det danske samfund, for antallet af asylansøgere og indvandrere betyder meget for muligheden for at integrere disse mennesker i det danske samfund.

Der er ikke nogen vej uden om at konkludere, at vores land gradvis ændres, og der bliver en større og større andel af borgere i dette land, der har en ikkevestlig baggrund. Vi oplever steder i Danmark, hvor danskerne er kommet i mindretal! Er det en god eller en dårlig udvikling? Er det i det hele taget det, danskerne ønsker? Det er en helt grundlæggende diskussion! Det vil næppe komme som en overraskelse, at jeg synes, at udviklingen er dybt problematisk og sætter vores kultur og værdier såvel som vores økonomi under pres. Hvis det Danmark, som vi skal give videre til vore børn og børnebørn, skal hænge sammen, så skal vi ændre denne udvikling nu. I DF siger vi klart: Det er bydende nødvendigt, at vi i langt højere grad, end det sker i dag, målretter indvandringen. Det vil i praksis sige, at vi først og fremmest skal begrænse indvandringen fra ikkevestlige lande.

Hvis nogen er i tvivl om, at det er sådan, det hænger sammen, så lad mig fremhæve følgende: Indvandrere fra ikkevestlige lande har i langt højere grad end danskere – og indvandrere fra vestlige lande – store problemer med eksempelvis beskæftigelse og kriminalitet. Det viser statistikkerne ganske klart.

  Bjovulf

  Posted: 19 januar 2015 - 16:35 - Svar

  Tysk Pegida til “løgnepressen”: Vi kan ikke leve med at blive kaldt islamhadere

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7370828/Tysk-Pegida- til-l%C3%B8gnepressen-Vi-kan-ikke-leve-med-at-blive-kaldt-islamhadere/

  AF SARAH KOTT

  Pegida beder alle om at holde sig væk fra Dresden, men i flere andre byer går tyskerne på gaden.

  Gennem flere måneder har tilhængere af Pegida-bevægelsen afvist at tale med medierne, som under de mange demonstrationer i særligt Dresden er blevet udråbte som “løgnepresse”.

  Men mandag tog de to Pegida-grundlæggere Kathrin Oertel og Lutz Bachmann det usædvanlige skridt selv at invitere pressen til et møde.

  Dagen forinden havde politiet nedlagt forbud mod mandagens planlagte Pegida-demonstration i Dresden – og i øvrigt alle andre forsamlinger – pga. dødstrusler rettet mod Lutz Bachmann.

  Oertel sagde ved mandagens pressemøde, at der var der tale om et “skridt i retning af objektivitet”, efter hvad Pegida har oplevet som en smædekampagne.

  “Vi kan ikke leve med betegnelsen islamhadere,” lød det.

Leave a Comment