20
jan
Seneste opdatering: 20/1-15 kl. 2256
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Michael Mannheimer’s Speech in Würzburg

WÜGIDA, Würzburg: Michael Mannheimer’s Speech. Introduction and translation by Rembrandt Clancy.  En præst fra Duisburg, der talte ved en Pegida-demonstration, har fået prædikenforbud af sin biskop.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Løsriv Jylland!

Posted: 21 januar 2015 - 00:04 - Svar

Fantastisk tale af Mannheimer!! Man kommer helt op af stolen! Disse uslinge, der stod bagved og buhede og skreg, Venstrefløjen, de gør alt arbejdet for ISIS og Co., for når egen befolkning består – for en meget stor del (som i Danmark) – af medløbere, så er håbet ved at være ude.

Det er på høje tid, at der rejser sig en voldsom opstand i befolkningerne i Europa, mod islam og indvandring og mod den selvmorderiske, islamleflende venstrefløj, som vil sælge Europa for en slik! Venstrefløjen vil åbenbart af med kristendommen og have islam i stedet for, men mon de helt har overvejet, hvilken djævelsk ideologi, de inviterer til bords? De vil ikke kunne stoppe snebolden, når den først ruller.

Prudentius

Posted: 21 januar 2015 - 00:26 - Svar

Glimrende video med Lars Hedegaard!

En præcis og let forståelig gennemgang af islam, vores nuværende situation og dens klare men dystre fremtidsudsigter.

Alle regeringer siden begyndelsen af 1980erne til i dag har videreført masseindvandringen og bibeholdt den multikulturelle statsideologi. Også Foghs og Løkkes såkaldte “systemskifte”-regeringer, med DF som parlamentarisk grundlag.

Og danskerne flest har stemt på de skiftende multikulti-regeringer uden at udtrykke nogen afgørende utilfredshed med den anlagte kurs.

De skyldige i multikulti-miseren?? Et stort flertal af befolkningen! Ris til egen røv, som man siger.

Dog SKAL kursen nu lægges om. Det Hedegaard siger burde således på nuværende tidspunkt være aldeles ukontroversielt.

Multikulturalismen og menneskerettigheds-ideologien har ikke fungeret efter hensigten og må derfor forkastes til fordel for folkets fortsatte sikkerhed, velstand og almene trivsel, og dermed grundlæggende til fordel for samfundets bedste.

De individer, politiske partier eller interessegrupper, som kræver at projektet fortsættes på trods af den allerede høstede dårlige erfaring, sætter sig altså demonstrativt op imod det nationale fællesskabs mest afgørende interesser og er tydeligvis parate til at sætte ideologi eller personlig vinding over det fælles bedste!

  Peter Andersen

  Posted: 21 januar 2015 - 12:54 - Svar

  “Det Hedegaard siger burde således på nuværende tidspunkt være aldeles ukontroversielt.”

  Det han siger, må vel efterhånden accepteres som faktuelt. Men jeg skal da gerne indrømme, at første gang jeg hørte Glistrup fremføre noget tilsvarende, rystede jeg altså på hovedet. Og det er vel det, der er hele essensen her.

  Når folk får stukket noget i hovedet, de simpelthen ikke kan få til at hænge sammen, kan de jo enten ryste på hovedet, gå til modangreb eller forsøge at få påstanden verificeret. Men, i tilfældet islam, er sagen lidt anderledes. Her ønsker mange simpelthen ikke at få det verificeret, alene pga. dets skræmmende natur. For tænk nu hvis en ideologi, værre end selv nazismen, bare sådan vader rundt iblandt os. Var det så ikke nemmere, om vi bare lod som om det ikke var tilfældet?

  Det lille kneb har mange vælgere nok benyttet sig af, så længe det har været muligt. Så kunne det jo være det blev “rettet lidt af” hen ad vejen. Men nu forstår flere og flere, at den vej nok ikke er farbar. Derfor er vi nu nået til det stadie der hedder “ikke at gyde olie på vandene” eller slet og ret, at omdiffinérer hvad islam egentligt er.

  Men det vil også ende i en blindgyde. For islam er ekspansionisme og underkastelse og kan ikke bare stoppe på halvvejen. Det “store flertal” af muslimer, kan ikke bare slå sig til tåls med udlevelse af deres religion i privatsfæren og diskret tilpasning til deres omgivelser. Det ville jo ikke give nogen mening.

  De lever med en ideologi, der deler verden op i rene og urene og som de ikke kan forlade. Allerede det er jo så kugleskørt, så hvis de bare ønskede at leve i fred med deres omgivelser, ville de vel sige fra. Men dem som gør det, kommer ikke til at leve særligt fredeligt. Det véd de alt om. Tværtimod vil islam altid reagerer kraftigt på trusler. Og aldrig har det været så truet som nu, hvad jo let kan konstateres hvis man kigger sig omkring.

  Så de blåøjede vælgere vil snart være en saga blot…

   Prudentius

   Posted: 21 januar 2015 - 14:28 - Svar

   Ja, du har ret.

   At islam simpelthen er for skræmmende og konflikt-potentialet så enormt er to af hovedårsagerne til at mange stikker hovedet i jorden.

Lene

Posted: 21 januar 2015 - 16:13 - Svar

Hvad nu hvis det reelt forholder sig sådan, at politikerne intet kan gøre? Kan det tænkes?

Hvis det er tilfældet, er det naturligvis noget svineri ikke at melde ud om det.

  Prudentius

  Posted: 21 januar 2015 - 17:11 - Svar

  Politikerne kan ihvertfald ikke gøre ret meget, netop fordi de har bundet sig selv ind i konventioner og traktater, som betyder at de nu primært er administratorer på vegne af overnationale magtinstitutioner og domstole. Hvis dekreter og domme ikke kan eller skal behandles demokratisk, men blot implementeres.

  (I menneskerettigheds-domstolens tilfælde er der faktisk tale om en autoritet med universel rækkevidde, da den jo logisk nok lovgiver for hele “menneskeheden”. Det storhedsvanvittige og stærkt religiøse, næsten semi-islamiske/teokratiske, element burde være tydeligt for enhver.)

  Folkestyret er i alt væsentligt reelt afviklet. Og det burde man selvfølgelig som minimum være ærlig omkring.

   Prudentius

   Posted: 21 januar 2015 - 17:26 - Svar

   “…jo logisk nok lovgiver for hele “menneskeheden”.”

   Ja, altså ikke at det er logisk at en domstol lovgiver. Men det gør den jo reelt gennem sine “tolkninger” og domme.

   Vanviddet og ikke-demokratiet er til at få øje på!

    steen

    Posted: 21 januar 2015 - 17:40 -

    pt påfører de os store fare allesammen, først og fremmest jøder og kritikere af islam.

    Man siger, den franske sikkerhedstjeneste på 8000 mand kan overvåger 200 jihadister. Resten kan operere frit.

    Hvor man kan PET overvåger?

    Satidigt kan svenske frit krydse broen til Danmark. Læs og gys

    Kommer det som hänt i Paris att hända igen?
    – Ja.
    Kan du utveckla?
    – Den som leker med elden blir bränd.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20190140.ab

    http://ledarsidorna.se/2015/01/hart-vs-mjukt/

    Hvor er Folketinget henne? Er de i valgkamp?

    Prudentius

    Posted: 21 januar 2015 - 18:02 -

    Tja, portene til helvede åbnes op på vid gab af den sociale-juridiske universalisme menneskerettighederne konstruere, og som af vores politikere implementeres med hengiven og from samvittighedsløshed.

    Humanismens hellige sharia kan fuldt opsummeres i at ofre mennesket for menneskeheden.

    (For nu via parafrase at låne lidt fra Krarup)

Leave a Comment