20
jan
Seneste opdatering: 20/1-15 kl. 1904
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Pegida demonstrant: – Jeg står kun til regnskab overfor de danske domstole, ikke Redox, HuT, IS, Al Qaeda i Yemen eller nogen andreTaler frygtede vold fra militante venstreradikale – TV2.dk tørrer venstreradikal mødeterror af på Pegida


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lene

Posted: 20 januar 2015 - 19:20 - Svar

Sikke en gang uld i mund. En dårlig skvattet tale. Han var nærmest ved at undskylde sin egen deltagelse og var fuld af frygt.
Hvorfor kan det ikke lade sig gøre at melde klart ud, at Islam ikke hører til i Europa, og at man ikke bare kan komme anstigende hertil? Situationen er en helt anden, hvis det gælder enkeltpersoner, som har søgt arbejde HJEMMEFRA! eller studerende, som mod egen betaling kan studere på vore læreranstalter med ansøgning HJEMMEFRA! På den måde ville der kunne etableres et normalt forhold mellem landene.

steen

Posted: 20 januar 2015 - 19:36 - Svar

jeg synes ikke, det er dårligt. Han taler dog om muslimers landsforræderi over for Danmark.. Man kan ikke forråde, hvad man aldrig har været tro over for.

Politikerne vil jo gøre det lettere at dømme folk for landsforrædderi.

Det forstår jeg ikke helt. De virkelige forræddere sidder i Folketinget.

Michael

Posted: 20 januar 2015 - 22:43 - Svar

@Lene
Er det El-Ayouty du taler om!?

Hvad laver du så herinde? Du hører så til hos Danmarks Nationale Front og lign. Dem der kun lader som om de støtter Pegida men når der kommer til stykket ikke kan støtte deres holdninger alligevel, er lige så stor en trussel mod vores samfund som dem der går ud og kalder dem racister.

Leave a Comment