21
jan
Seneste opdatering: 22/1-15 kl. 1915
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Trods Lutz Bachmans midt sagt malplacerede Hitler-spøg, mødte over 20.000 op i Leipzig. En sådan spøg kan man tillade sig i England eller Danmark, men under ingen omstændigheder i Tyskland.

Modemonstrationen var større. Journalister og fotografer blev angrebet, politiet blev angrebet med flasker og kanonslag af Legida modstandere, der var brandattentater på banelinjen mellem Dresden og Leipzig.

Hvem har motiver til at forhindre Dresdenere i at komme til Leipzig udover AFA? Hvor meget af Politiken og DR’s dækning der er løgn, kan man se på de tyske links, jeg har indlagt her. Man kan også sammenligne med en deltagerberetning.

Der er i hundredevis af videoes af denne rekorddemonstration. Legida demonstranterne der interviewes ligner den samme arbejdende middelklasse af mænd og kvinder, jeg så på gaden i Dresden, selvom jeg hører, der skal have været nogle militante højreekstremister til stede. De optræder ikke på TV-klip.

Tyske samfundsforskere ser Pegida som et tegn på splittelse i det tyske folk, og vil have nedsat en national kommission for “mangfoldighed.” Andre ser jihadismen som vor tids stalinisme. Ingen kommission kan forene de to synspunkter. Flere tyske storbyer har en muslimsk befolkning på over 30 procent. Jeg spår, at Pegida kun lige er begyndt, det burde selv en doktor i kvantekemi kunne sige sig selv. Den virkelige gyser er, hvor længe modstanden imod afgivelse af land til en aggressiv kultur forbliver demokratisk.

Pegida er kun et af de mange små, uundgåelige trin imod borgerkrigen. Det som udløser den, vil højst sandsynligt være muslimers gentsagne og tiltagende blodige angreb på indfødte europæere og især jøder. Det kan blive i morgen, det kan blive om femten år eller femogtyve. Islam har startet krigen for nogle årtier siden, uanset kun nogle få er aktive som soldater på dette tidlige stadium.

At ville advare europæiske politikere er agtværdigt, men har vist sig fuldstændigt nyttesløst. Derfor har jeg som også også skrottet enhver kontakt med det politiske system. Jeg ser dem ikke, jeg hører dem ikke, jeg stemmer ikke på dem og når valget kommer, vil jeg opfordre enhver til at boykotte det. Det kan ikke væfre sandt, at danske politikere skal bruge mere end 30 år på at tage nødvendige beslutninger, der findes et overvældende grundlag for. De er ved at køre demokratiet i grøften.

Se også Mere Pegida-hetz: Om Bachmanns Hitler-parodi, iscenesat provokation, kun få højreradikale til demo.

Svenske statsfinanser – kassen er tom

Av HANS RUSTAD

Sverige sliter økonomisk, og finansministeren innrømmer det. Likevel fortsetter importen av 100.000 asylsøkere, som med familiegjenforening regnes å komme opp i 140.000. Sverige har ikke økonomi til å bære slike kostnader.

Men den konklusjonen trekker foreløpig ikke finansminister Madeleine Andersson.

Vekstanslagene er senket med 0,6-0,7 prosent for i år og neste år, ledigheten kommer ikke under 7 prosent før i 2017 og budsjettunderskuddene er langt verre enn ventet.

BNP pr. innbygger er fortsatt lavere enn i 2007, og vil trolig forbli lavere også etter 2015 og 2016.

..

Svensk finanspolitikk har vært drevet med budsjettunderskudd siden 2009. De nye prognosene viser underskudd til og med 2018, altså i ti år på rad.

Hovedgrunnen til svakere vekst og større budsjettunderskudd er svakere makroutvikling, understreker Andersson, som også kritiserer den forrige regjeringens finanspolitikk og skattelettelser.

Totalt gjennomførte den forrige regjeringen ikke-finansierte reformer og tiltak tilsvarende 4,5 prosent, skriver Finansavisen.

Dette har bidratt til budsjettunderskuddet, som trolig nådde toppen med 2,1 prosent av BNP i fjor.

– I min tolkning er kassen tom. Og det ser ikke bedre ut nå enn i høst, snarere tvert imot. Det er tomt for penger, sa Andersson, ifølge DI.se.

Ti år med underskudd for Söta Bror: – Det er tomt for penger


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 21 januar 2015 - 21:48 - Svar

Men til gengæld er Sverige en humanistisk stormagt.

  Santor

  Posted: 22 januar 2015 - 00:06 - Svar

  Ikke hvis man spørger de stakkels flygtninge. Der er for koldt og de bliver indkvarteret langt væk fra civilisationen og maden er vist heller ikke for god!

Peter Andersen

Posted: 21 januar 2015 - 22:50 - Svar

“Hovedgrunnen til svakere vekst og større budsjettunderskudd er svakere makroutvikling, understreker Andersson”

Javel ja… Så siger vi det…

Bjovulf

Posted: 21 januar 2015 - 22:53 - Svar

SVT Uppdrag Granskning:

Judehatet i Malmö

http://www.svt.se/ug/vi-fick-sms-om-att-vi-skulle-komma-och-kasta-agg

”Vi fick sms om att vi skulle komma och kasta ägg”

De absolut flesta bryr sig inte, eller tittar lite nyfiket på kippan på huvudet. Men hos andra så finns hatet där. När SVT:s reportrar gav sig ut i Malmö med kippa och davidsstjärna, så fick de utstå glåpord och äggkastning.

Uppdrag granskning tillbringar en vecka i Sveriges tredje största stad, klädda i judiska attribut. På huvudet har reporter Petter Ljunggren en kippa. Runt hans och kollegan Sanna Klinghoffers halsar hänger davidsstjärnor.

Reportrarna blir oftast vänligt bemötta, men då och då kommer en blick, en kommentar eller till och med en uppmaning om att lämna området. Värst blir det i utkanten av staden, och på några platser har reportrarna varnats från att vistas. I Lindängen centrum får de höra ”jävla judesvin” från en person. En annan man stannar upp – närmast chockad – när han ser reportrarna med kippa och davidsstjärna.

Charles Nielsen

Posted: 21 januar 2015 - 23:15 - Svar

Sverige en humanistisk stormagt. Ja. Og kan Sverige så leve af det ?
Selvfølgelig kan Sverige ikke det. Sverige kan ikke reddes og det har politikerne og deres vælgere sørget for.

Undtaget: det eneste oppositionsparti SD. Med tilhørende, over 1 million vælgere.

Moran ya Simba

Posted: 21 januar 2015 - 23:25 - Svar

Sverige er det måske mest uhyggelige eksempel på hvor farlig politisk korrekthed og dets slægtning kulturmarxisme er, fordi efterhånden som evidensen for at deres ide om ‘økonomisk boom’ og humanitær hæder fra deres vanvidspolitik, er helt gal, stiger deres indbidthed og vilje til at gå planken ud.

Bjovulf

Posted: 22 januar 2015 - 01:33 - Svar

Lang vej hjem

http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/paadenandenside/ECE735 7100/Lang-vej-hjem/

På den anden side 14.01.2015 kl. 03:00

AF PALLE WEIS

»Fordi du ikke er en af os.« Det var beskeden til den unge mand, der er pæredansk og havde forelsket sig i en kvinde, hvis forældre stammede fra Mellemøsten. Den unge kvinde var født her, havde gået i dansk skole og var i gang med en uddannelse. Faderen har en teknisk uddannelse og et godt job. De bor i parcelhus i et villakvarter som så mange andre i Danmark.

I begyndelsen havde forholdet været hemmeligt, men nu havde de besluttet at gå til hendes forældre for at bede om lov til at gifte sig. Den unge mand havde inden da konverteret til islam og henholdt sig i øvrigt til levereglerne. Og det var under mødet, at forældrenes svar faldt som det, der skulle afgøre sagen og forhindre et bryllup.

  Bjovulf

  Posted: 22 januar 2015 - 02:46 - Svar

  Måske er der håb forude trods alt? 😉

  Kontroversiel bog rives af hylderne

  http://jyllands-posten.dk/kultur/litteratur/ECE7370320/Kontroversiel-b og-rives-af-hylderne/

  AF UFFE CHRISTENSEN

  Bogen, der leger med tanken om islamisk fransk regering, er blevet en bestseller.

  Den udkom den 7. januar.

  Michel Houllebecqs “Soumission”.

  Dagen, da der der blev rettet et blodigt terrorangreb mod det franske satireblad Charlie Hebdo, der også omtalte den på bladets forside. Dette suppleret med en karikaturtegning af forfatteren.

  Inde i bladet beskæftigede bladet sig med bogen over flere sider.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 22 januar 2015 - 03:57 - Svar

Ja Bjovulf, vi er vidner til en opvågning i snegletempo.

Skulle man være grov, så gør man ikke noget for alvor før vores demokratiske samfund og hele vesten trues totalt og direkte på selve eksistensen. Så går man til gengæld også til den. Brandbombningen af Dresden og Hamburg bliver nok i småtingsafdelingen til sammenligning. Så kan vi tænke, hvor ville det have været rart med en tidligere opvågning og lidt forebyggelse.

Forhåbentlig er vi døde til den tid, for det er ikke den sjoveste, “hvad sagde jeg” situation.

Machiavelli

Posted: 22 januar 2015 - 05:38 - Svar

Og så må vi håbe, at de politiske slyngler bliver straffet derefter.

Svend Andersen

Posted: 22 januar 2015 - 10:44 - Svar

Pegida er kun et af de mange små, uundgåelige trin imod borgerkrigen. Det som udløser den, vil højst sandsynligt være muslimers gentsagne og tiltagende blodige angreb på indfødte europæere og især jøder. Det kan blive i morgen, det kan blive om femten år eller femogtyve.

Med den hastighed, som situationen har udviklet sig de sidste par måneder, er selv fem til ti år en meget lang tidshorisont. Om fem år vil vi have oplevet endnu mindst to folketingsvalg og ét valg til EU-parlamentet, men det er ikke disse, som vil blive afgørende. Af den simple grund, at der bag politikerne sidder en hær af bureaukrater og mediefolk, som desperat vil kæmpe for at beholde status quo, d.v.s. deres privilegier og fede lønninger.

Den udløsende faktor vil sandsynligvis være en financiel krise, værre end den i 2008, med en efterfølgende økonomisk krise og sammenbrud af de europæiske velfærdssystemer. Der er mange tegn i sol og måne på, at denne vil komme indenfor de allernærmeste år, og muligvis allerede i år.

Mario Draghi forventes i dag at annoncere, at ECB vil starte et program for udstedelse af EU-obligationer, 50 milliarder Euro pr. måned, for at forhindre et sammenbrud i Euro-zonen. Dette er ECB’s absolut sidste værktøj i værktøjskassen, og de vil forslå som en skrædder i helvede. Selv udstedelse af EU-obligationer for mere end én billiard Euro vil ifølge mange økonomer kun have samme effekt som at tisse i bukserne for at holde varmen, og kun købe de ansvarlige politikere m.m. lidt ekstra tid inden sammenbruddet kommer.

Den første strømpil vil vi få i løbet af den kommende uge, i kølvandet på parlamentsvalget i Grækenland om tre dage. Hvis meningsmålingerne holder stik og Syriza vinder, kan vi se frem til et turbulent forår i Europa.

  steen

  Posted: 22 januar 2015 - 11:32 - Svar

  ”’du har ret, økonomien kan blive udslagsgivende. Dette gælder fremfor alt i Sverige.

  Og hastigheden: Jeg vil helst være konservativ i bedømmelsen. Jeg må sige, jeg har ikke set sortere på det end siden Paris OG poltikernes reaktioner på angrebet.

  Da alt det6, jeg frygtede og har adfvaret imod de sidste ti-tolv år, er sket hurtigere end jeg ventede det, har du sandsynligvis ret.

  Det er åbenbart, at antallet Syriens jihadister i Europa ikke kan overvåges effektivt, når franske bare i år har myrdet flere end 20 – halvdelen jøder. Hvis en overbågning – ligesom i Frankrig – kræver 15 mand, skal man ikke bilde mig ind, at PET overkommer det. I Frankrig kan de overvåge 200 effektivt.

  Jeg venter mange Paris angreb i Europa, også i Danmark, med den politik vi har overfor Syrien jihadisterne. Politikernes handingslammelse er dybt deprimerende

  Jeg har aldrig været sikerere på endnu, at politikerne driver os i krig fordi det skræmmer dem for meget, at gøre det der er nødvendigt for at undgå den.

  Hvordan? Der er en nøje sammenhæng mellem krigsfaren og antallet muslimer. Jeg ser ingen vilje til at stoppe tilførslen eller udvise de muslimer, der vil starte en krig. Min desillusion over politikerne er total.

  Hans Und

  Posted: 22 januar 2015 - 12:05 - Svar

  Lee Kuan Yew beretter om Marcos fald umiddelbart før det skete:

  “As soon as all our aides left, I went straight to the point, that no bank was going to lend him any money. They wanted to know who was going to succeed him if anything were to happen to him; all the bankers could see that he no longer looked healthy. Singapore banks had lent US$8 billion of the US$25 billion owing. The hard fact was they were not likely to get repayment for some 20 years. He countered that it would be only eight years. I said the bankers wanted to see a strong leader in the Philippines who could restore stability, and the Americans hoped the election in May would throw up someone who could be such a leader. I asked whom he would nominate for the election. He said Prime Minister Cesar Virata. I was blunt. Virata was a nonstarter, a first-class administrator but no political leader; further, his most politically astute colleague, defense minister Juan Ponce Enrile, was out of favour. Marcos was silent, then he admitted that succession was the nub of the problem. If he could find a successor, there would be a solution. As I left, he said, “You are a true friend.” I did not understand him. It was a strange meeting.”

  taget her: http://globalbalita.com/2011/01/10/lee-kuan-yew-on-filipinos-and-the-p hilippines/

   steen

   Posted: 22 januar 2015 - 12:23 - Svar

   tak, jeg har et særligt forhold til Lee Kuan Yew etableret for mange, mange år siden, da jeg var hans undersåt i et år. Da jeg ankom, tog de mit pas og sagde, jeg kunne få det tilbage, når jeg var blevet klippet 🙂

    Hans Und

    Posted: 22 januar 2015 - 14:04 -

    En fornuftig disposition af sir Lee. Næste sted kunne man jo have troet, at graden af soignering var et udtryk hvordan S´por var. Hvad det så vidst også var…

    Citeret fra hukommelsen:

    Om fysisk straf: Det kurerede min kommen for sent.

    Integration: Alle kan integreres, undtagen..

JB

Posted: 22 januar 2015 - 13:03 - Svar

Men, samtidigt å andra sidan….

Den hastighet och det omfång som invandring sker till europeiska nationer, och därav många muslimer, så kan man ändå fråga sig om det ändå faktiskt inte är så att muslimer, och även då s.k. tänkbara islamister, faktiskt ändå gör – precis det som förväntas av dem – ? Nämligen – söndra – de europeiska nationlstaterna?….Det är det främsta och egentliga – funktion – ?…

Och begår de inte tillräckligt många – attentat – i islams namn, så kanske de behöver – hjälpas lite på traven – ?…
Vem vet…

Att en mycket stor invandring absolut INTE ALLS egentligen har kunnat kritiseras, (därför att – högerextrema grupperingar – ledda av ….?), därför att just fula attentat, samt fula, primitiva, pöbelaktiga – nazister – , har kunnat utföra – avskräckande exempel – , genom sin nazist inspirerade, (hur kommer det sig att dessa har lyckats kunna – organisera sig – , egentligen, kan man undra…), från att alla vanliga svenskar, fransmän, tyskar, norrmän, danskar, finnar osv., över huvud taget hra kunnat yttra den allra minsta kritiska synpunkt på en överdimensionerad invandring, utan att genast och omgående bli – sammankopplad med – , sådana – nazistgrupperingar -…

Märkligt, eller hur…

Så all form av kritik mot en alltför hastig, alltför omfattande och alltför stor invandring i förhållande till övriga populationen, har mycket effektivt kunnat – hållas på mattan –

Kritiska synpunkter har tillåtits komma fram endast om dessa främst och först har inriktat sina kritiska synpunkter mot islam och muslimer, som om dessa ensamma skulle vara ansvariga, skyldiga, misstänkta eller möjliga att kunna – utpeka – som möjlig fiendegruppering, (där då i ett senare – schackdrag – , och mer tillspetsat skede, då alla skall bli möjliga att kunna föra krig mot?.)..Såsom i en sammanhängande – klump – , utan nyanseringar, utan urskiljningar… Alla muslimer är – sådana – Liksom – alla judar är sådana – , osv… Kanske så att man kan utse en – syndabock -, att kunna anklaga och – kriga mot – …

Vem vet.. …

Detta är ändå faktiskt också ett mycket märkligt fenomen. Eller hur….

OM muslimer INTE skulle begå några attacker mot några tidningsredaktioner, så att – konstellationerna kan utkristallisera sig, tillspetsas, så kanske vissa viljor, som just alltså främst av allt önskar sig en nedmontering av de europeiska nationalstaterna anser att – muslimer – då behöver lite – puff -? Lite utmaning, lite kränkningar, som kan leda till lite uppmaningar till att just kunna – radikalisera sig själva – , inom de europeiska nationalstaterna….

Annars skulle dessa muslimer ju kanske inte riktigt kunna fylla – deras funktion – , som kanske från början var tänkt på den punkten, genom den – mycket stora invandringen..…..

Att alltså försöka att medvetet skapa – oro och motsättningar – inom de europeiska nationalstaterna, som då är önskade av de viljor som vill se dessa stater försvagade…

Vem vet….,

Breidablikk

Posted: 22 januar 2015 - 13:37 - Svar

Tror du har rett i dine visjoner for framtiden. Det går mot voldelig konflikt, borgerkrig. Det har man jo forøvrig i Ukraina.

Bjovulf

Posted: 22 januar 2015 - 15:08 - Svar

Bent Jensen: Europas undergang – tallenes tale

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7378962/Europas-undergang-%E 2%80%93-tallenes-tale/

AF Bent Jensen, professor, dr. phil., Frørup

Europa går under for øjnene af os, bliver Bent Jensen belært om af en kulturhistoriker i en samtale, som han gengiver i denne kronik. Konklusionen er, at det er vælgerne, der har lagt grundlaget for denne katastrofe.

»Vi lever i de sidste tider,« siger min ven kulturhistorikeren. »Jeg mener det alvorligt, Europas dage er talte. Jeg er glad for, at jeg ikke selv kommer til at opleve finalen, de sidste krampetrækninger, før det er forbi. Det bliver ikke noget rart syn. Min kone og jeg forbereder vore børn til at emigrere«.

»Er du blevet vanvittig?« svarer jeg. »Det går da fint! Europæerne har aldrig haft det så godt. Vi har en velstand og en frihed, som historisk er enestående«.

»Det er rigtigt,« medgiver kulturhistorikeren. »Vore forældre og bedsteforældre og talrige generationer før dem skabte disse enestående frie, velordnede og velstående samfund. Men din og min generation har sat alt over styr. Og skaden, vi har forvoldt, er irreversibel, som samfundsforskerne siger. Vi har passeret det punkt, hvor afviklingen af Europas nationer kunne vendes. Nu kan vi blot beskrive og forsøge at forklare, hvordan og hvorfor bare én generation af europæere bar sig ad med at formøble 1.000 års kultur.«

»Det er noget hysterisk sludder, du …

Thomas Bolding Hansen

Posted: 22 januar 2015 - 17:22 - Svar

Ikke bare borgerkrig – Islamisk Stat kontrollerer dele af Irak – vi taler om et af de stærkeste lande i mellemøsten militært – et af den stærkeste økonomisk.

Deres mål, lige som alle andre islamister, er et khalifat. Det skal de nok få på et tidspunkt.

Så vi taler ikke kun om borgerkrig, men på sigt også om om udefrakommende raids, guerilla/selvmords, og hvis de en dag bliver stærke nok – vs det faktum, at vi bliver stadig svagere – reelt konventionelle angreb.

Muhammad profeterede, at muslimerne ville erobre Rom en dag. Rom og Andalusien efter devisen “en gang muslimsk territorie, altid muslimsk territorie” vil være blandt de første mål.

Her fra en af de mest respekterede lærde inden for islam:

“About a decade ago, Qaradawi issued a fatwa on the gradual conquest of the entire continent of Europe via Islamic exhortation (dawah) and the demographic factor, leading to the fulfillment of Muhammad’s prophecy on the conquest of the cities of Constantinople (Istanbul), Jerusalem, and Romiyyah (Rome) as a condition for the emergence of the Mahdi, the Muslim messiah.”

http://biasedbbc.org/blog/2014/01/13/muslim-demonisingraphics/

Vores skæbne er tæt knyttet til dommedagsovertro. Det kan lyde nok så absurd, men de tror på det skidt.

Og de mest radikale vil ikke have tålmodighed til at vente på en “fredelig” demografisk overtagelse.

Bonze

Posted: 22 januar 2015 - 20:31 - Svar

visst fan var det pinsamt med Bachmanns facebookskämt. karln skämde ju ut flera tiotusentals pegida-anhängare. försvårade situationen för dem som på riktigt vill få sin röst hörd i larmet. nu blev det eins zwei drei rückwärts. 10-0 till motståndarna. jag tycker att det vore på sin plats med en ordentlig redaktionell kommentar till att han fes i rummet. eller menar “steen” att detta kan förbigås stille schweigend? business as usual. jama på ni bara. det kommer nog att skita sig ändå.

Leave a Comment