28
jan
Seneste opdatering: 28/1-15 kl. 1905
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

By Fjordman

I have just seen the film American Sniper, directed by Clint Eastwood, about Chris Kyle and his experiences as a very efficient sniper in Iraq. I was not initially planning to see it, but then I heard that it had been denounced by left-wing filmmaker Michael Moore. That is a recommendation in my book.

Chris Kyle had flaws just like the rest of us. He was not a saint. However, I do not doubt that he considered himself a true patriot. What my strongest impression was after seeing this film is how much the genuine patriotism of Western citizens is abused by the rotten Western ruling elites.

In one scene in the film, the character of Kyle, played by Bradley Cooper, explains why he is in Iraq. He wants to fight them (militant Muslims) in the Middle East, so that he will not have to fight them in New York or San Diego. That is an admirable sentiment. I understand his will to fight enemies who had attacked his country.

What Chris Kyle did not understand is that the natural patriotism of many Americans after the Jihadist attacks of September 11, 2001 was quickly hijacked. A decade and a half later, the number of radical Muslims in New York, Los Angeles, Toronto, London, Sydney, Paris, Berlin or Rome is higher than ever. That is because Muslim immigration continues unabated. After the deadly attacks in New York, Madrid, London and Paris, Western leaders publicly declared that Islam is a religion of peace. Muslim immigration continued as before.

What did the USA and the rest of the Western world really achieve in Iraq and Afghanistan from 2001 to 2015? I have seen claims that the USA alone has spent more than 1,000 billion dollars since September 2001 on fighting “terror.” Others suggest even higher figures. What was the result of spending all that money? Sponsoring the ethnic cleansing of Christians and other non-Muslims in Iraq? Making Afghanistan safe for opium production?

I have enjoyed a lifelong interest in astronomy and space exploration. I cannot help but wonder what we could have achieved if that money had been spent on something else. Let us say we spent a quarter of this sum on space exploration. For that money, we could now have had orbiters around all of the major planets in our Solar System, including Uranus and Neptune. We could have funded a new generation of robotic probes investigating some of the most interesting moons in our Solar System, such as Europa, Ganymede, Callisto, Enceladus and Titan. We could have had many large new ground-based observatories, combined with a brand new fleet of space observatories in all electromagnetic wavelengths. We might even have had some money left over for a manned mission to Mars. Not just a one-way trip, but perhaps a return trip.

These opportunities have been wasted because Western political elites decided that they wanted to spend our money on trying to make Muslims less Islamic, while importing large numbers of them to the West.

Move forward nearly fourteen years, this time to France. On January 10-11 2015, millions of people across France marched to honor the victims of the Charlie Hebdo massacre in Paris. The problem was that the real outrage of many normal citizens was once more quickly hijacked by the political elites and the mass media. As Robert Spencer aptly remarked: “Millions in Paris rally against nothing in particular.”

All the European leaders present, including French President François Hollande, assured us that Islam is a religion of peace which had nothing to do with the Jihadist terror attack. “The attacks in Paris are an insult to Islam,” stressed President Hollande, reiterating that “Muslims are the main victims of terrorism.” This closely echoes the words of U.S. President George W. Bush in September 2001 that “Islam is peace” and that “These acts of violence against innocents violate the fundamental tenets of the Islamic faith.”

This was nonsense then, and it is nonsense now. It neatly sums up why the Western world has been losing every day since then.

As one observer in France remarked:

“Current social plan: we are one. No, really. Really we are. We are all nice and good when we are together. Islam is just another religion, and can be accommodated, integrated, in spite of centuries of evidence to the contrary. Negotiate with your executioner. We just have to keep calm and carry on believing the loony narrative that we can live together with a value system that seeks our destruction.”

I become more and more hardened in my long-standing conviction that Problem Number 1 is the lying, cheating Globalist Western ruling elites and their open borders ideology. Problem Number 2 is Muslim Jihadists and other hostile aliens. I remain convinced that the West has the intellectual, economic and military capability to deal with the Islamic threat, if we do so in a sensible manner. We are currently prevented from doing so due to our ruling elites.

We cannot deal properly with the Islamic threat until the useless elites and their damaging Multicultural, Globalist ideology have been removed from power throughout the Western world.

co-published with Gates of Vienna and Right Side News


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 28 januar 2015 - 16:14 - Svar

Den sidder lige i plet Fjordman!

Man kan som bekendt ikke komme en nælde til livs uden at gribe om dens rod.

Og Vesten kan ikke håbe på andet end at synke stadig dybere ned i moradset under de store etablerede globaliserings-partiers regimente.

Storkapitalens griskhed og den hovedløse/utopiske humanitære idealisme indstøbt i menneskerettighederne hænger og skyder os samtidigt.

Peter Andersen

Posted: 28 januar 2015 - 16:42 - Svar

Du har så forbandet ret Fjordman. Og jeg tror ikke det gør noget vi begynder, at skrue en anelse op for retorikken.

Som jeg selv har filosoferet lidt over, så kan ingen jo afholde os fra, at blive klogere. Og det kommer til at ske for os alle sammen. Hvilken taktik har idioterne – som jeg altså kalder dem – valgt at lægge for dagen dér..?

De er i gang med et regulært dødsfødt projekt, som kun vil fører til endnu flere konflikter og ballade. Med mindre altså, at de vil have vi skal underkaste os – det kan jo også godt være…

Ole Burde

Posted: 28 januar 2015 - 18:31 - Svar

Fjordman har på mange måder ret i sin analyse . Patriotismen har fået bind for øjnene og er blevet kørt ind i en blindgyde ….ganske rigtigt , men Patriotismen er ALLIGEVEL , selv forblindet og med hænderne bundet bag ryggen , en alt-overvældende naturkraft som er vores eneste håb for at sprænge lænkerne . Det som er vigtigt at huske om patriotisme , er at den er noget som langt de fleste muslimer er fuldstændig uvidende om . Den er et trumfkort som vi gemmer til slutspillet .

barfbag

Posted: 28 januar 2015 - 19:40 - Svar

ISLAM ER IKKE EN FREDENS RELIGION. DEN ER EN POLITISK TEORI OM EROBRING SOM SØGER AT DOMINERE PÅ ENHVER MÅDE SOM ER MULIG. – Citat: Ayaan Hirsi Ali. http://enzaferreri.blogspot.dk : Sygdommen, den vestlige verden er ramt af er kultur-marxisme (og kultur-radikalisme, undertegnedes anmærkning) og symptomet herpå er islamiseringen af vesten. http://gatesofvienna.net/authors/takuan-seiyo/ ; http://gatesofvienna.net/2015/01/oppression-instead-of-admission-part- ii/ : Vi er alle ny-marxistiske liberale nu (“punkt 8”). Kort og godt: Vi må have fjernet alle de nuværende globaliserings-begejstrede multi-kulti-politikere og erstatte dem med nogle, der tager national-staten alvorligt. Dvs:UD AF EU; UD AF MENNESKERETTIGHEDS-KONVENTIONERNE; DE VOLDS-SOCIOPATISKE MUSLIMER UD AF VESTEN; NATIONAL GRÆNSE-KONTROL GENINDFØRES.

  Angela

  Posted: 28 januar 2015 - 22:19 - Svar

  JA! Jag sa det “jaet” lika kraftigt som du!:) Och grekerna har fattat vad man skall göra. När det inte fanns något annat att rösta på så samlade de 13 partier, kommunister i alla färger, men skit samma, det fyllde sitt syfte att slänga ut gangstrarna och vid regeringsbildningen ett högerextremt nationalistiskt parti. HEJA grekerna! Släng ut EU! Lämna EMU och återgå till drachman.

  Håll tummarna för att spanjorerna gör detsamma. Svenskarna är på väg. Snart ramlar polletten ner hos resterande svenskar. Och då ryker gangstrarna. FP-ledaren Björklund var skakad i kväll. Det är inte lätt att ha att göra med bortskämda puckon. Även om de är partikamrater. (Aktuellt). Nu kommer skattehöjningarna. För kassan är tom. Svenskarna kommer att få extraskatter både inom sjukvård och tandvård. Det är redan på gång och kallas alla möjliga konstiga saker för att dölja att det är extraskatter för svenskarna för pengarna har gått till invadörerna. Och svenskarna får betala ännu en gång för sjukvård, tandvård och livets nödvändigheter, fastän de betalat skatt och socialförsäkringar hela sitt liv. Pensionen kommer att minska. Och “snorungarna” som skall sköta landet förstår inte att det inte finns pengar utan de tror att de kan fortsätta kasta pengarna på alla som tar sig hit. De lever fortfarande så gott, de som kan stå i SVT och låta munvädret gå utan att själva behöva försaka något. Det har de aldrig behövt göra under sina liv. De har flutit fram på sina förfäders slit på en snitslad bana utan att tänka på att någon annan bekostat deras liv. Deras skola, hälsa, bostäder, kommunikationer och livets nödtorft. Först och främst är det de äldre som får betala. Och de som redan ligger. Men det dröjer inte länge innan medelklassen är bruten. Och då kommer chocken! Det blir ett värre trauma än snorungen i Aktuellt kan tänka sig och då talar jag inte om alla invadörer som hon snorade om utan hennes “trauma”. För den lär komma när hon inser vidden av sin idioti!

   PFEP

   Posted: 28 januar 2015 - 23:04 - Svar

   I al enkelhet och som jag alltid har sagt; Islam är en ideologi, förklädd till religion!
   Att vi har politiker, kulturpersonen och Gud vet allt där vurmar för denna “ism”, må anses som inget mindre än ett mentalt haveri.
   Vad göra?, Tja man kan ibland fundera när kommentatorer skriver hårda och kontanta svar på svåra frågor och oavsett dessa kanske kan verka lite extrema, se det finns en logik i argumenten.
   För egen del är jag nog medveten om vad som komma skal och är beredd att stå upp för båda åsiktsfrihet, demokrati och yttrandefrihet, kosta vad det vill.

   Jag har nått dit var jag har slutit att ställa politiker till svars, politiker är i mina ögon enbart summan personifierad av befolkningens samlade idioti och röster majoriteten av väljarna val efter val för dagens modell, då får man helt enkelt acceptera eländet och börja se om sitt eget hus, så att säga.

  barfbag

  Posted: 29 januar 2015 - 06:21 - Svar

  ::Brooklyn, New York, U.S.A.:Imam ved navn: Tareq Yousef Al-Masri:”We must admit we are time bombs with deep-rooted hatred of Christians. It originates in the Islamic ideology.” Videoen på MEMRI TV nævnt i : https://themuslimissue.wordpress.com/2015/01/28/video-brooklyn-imam-we -muslims-must-admit-we-are-time-bombs-with-deep-rooted-hatred-of-chris tians-it-originates-in-the-islamic-ideology/ Her nævnes til sidst:”TIME TO DEPORT THEM ALL. YOU CAN’T TAKE SAVAGERY OUT OF THE SAVAGE. IT’S A COMPLETE WASTE OF TIME, MANPOWER, AND FUNDING TO TRY [TO] ASSIMILATE SAVAGES.” I læser-kommentaren nævnes bl.a.:”Islam is a man-created ideology made solely to expand Islam, at the expense of all non-Muslims, by any means whatsoever.”
  Læs også den fremragende Rebecca Bynum på http://www.newenglishreview.org/Rebecca_Bynum/Religion,_Militarism_and _Industry/ (September 2014) Forfatter til bogen: Allah is Dead. Why Islam is Not a Religion. (2011). og bogen: The Real Nature of Religion. (2014). Kan købes her: http://www.amazon.co.uk/Allah-Dead-Why-Islam-Religion/dp/0578073900/re f=la_B005EOOTK4_1_1_bnp_1_per?s=books&ie=UTF8&qid=1422506709&sr=1-1

   Løsriv Jylland!

   Posted: 29 januar 2015 - 21:18 - Svar

   Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på denne fra Memri.

   Paphjerner som Lars Løkke og resten af EU-hylekoret, som undskyldte islam med røverhistorier om en “fredelig religion”, og “det er kun nogle få, der har voldtaget islam” (føj i øvrigt, for en ækel konnotation, Løkke) og anden blaah-blaah: Se her er lidt info om de estimerede tal på muslimske terrorister, så glem alt om ‘nogle få..’.

   https://sites.google.com/site/islamicthreatsimplified/home/how-many-mu slims-are-there-how-many-are-jihadis – “KUN” ca. 75 MIO. menes at være mere eller mindre direkte involveret i jihad. – THAT is soo reassuring! Så er der jo ingen ko på isen, vel??

   Daniel Pipes mente, tilbage i 2006, at der er godt 135 MIO. muslimske terrorister. Det tal, om det er rigtigt, må være vokset betydeligt de seneste år, men det skyldes naturligvis også, at Europa i høj grad bidrager med tusindvis af muhammedanske mordere (ISIL) til Syrien og Irak, som de har ladet vokse op i gode, trygge kår!

torstein

Posted: 29 januar 2015 - 15:03 - Svar

Sett fra norsk side, og især fra pensjonistenes rekker, (der jeg ft befinner meg), har vi en ny quisling-bevegelse under oppbygging i Norge: Politiske partier og venstreorientert media som hegner om muslimsk innvandring under dekke av liberalisme, humanisme, toleranse og menneskerettigheter – i strid med den vanlige befolknings oppfatning og ønsker, men som føler seg presset og stigmatisert mot å tørre kunne ytre seg mot disse kreftene.

Alle innsigelser avfeies som hatpropaganda mot den nye felleseuropeiske multikulturelle visjon: En visjon som bæres høyt som fane for fremtidens europeiske stormakt EU, i konkurranse med USA og China. Problemet ser nærsynt nok til å være europeiske kvinner som ikke ønsker å føde barn før de er ferdigutdannet og i god stilling, og i alle fall ikke før de har en dertil godt utdannet ektemann i sikte – innen de når klimakteriet.

Dessuten har sosialdemokratiets arbeiderklasse steget såpass i gradene via utdanning og godt betalte stillinger at de ikke lenger mener seg å tilhøre foreldrenes arbeiderklasse – og heller ikke ønsker å stemme på foreldrenes fordums arbeiderparti.

Det tidligere sosialdemokratiske stemmekveget blir nå erstattet og hentet fra MENA-landene; og med imamenes forsikringer i de hundre moskeer landet rundt øker nå “Det Norske Arbeiderpartis” oppslutning markant. Var det noen som sa “Quisling”?

Skåning

Posted: 29 januar 2015 - 22:18 - Svar

I must say this is a very insightful text. Funny that you share my fascination about space exploration and think about in the same terms. Not only would the money spent on space exploration instead of a heavy government bureaucracy and mass immigration, create ripple effects positive for the entire economy. It would also create a sort of positivism about the future that is disappearing completely from the western mindset, and for good reason.

This is just an example, but read this article. This inventive british engineer has worked for decades on a solution that seems viable. You know, just like western engineers used to be. And for a sum less than one day of non-western immigration, he could make it real and commercial. A space shuttle that can take off from a regular runway, deliver a payload to the international space station and return to earth and land on a regular runway, and repeat the process at least 120 times without disposable parts.

http://www.bbc.com/news/science-environment-27591432

Writing in english just because your text was in english. Who knows if there are non scandinavian readers. 🙂

Leave a Comment