29
jan
Seneste opdatering: 29/1-15 kl. 1704
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Three weeks after the Paris attacks that left 17 dead, the French government has unveiled a web-based counter-terror initiative aimed at combatting online recruitment tactics employed by the Islamic State and other extremist networks.

The government website features a video debunking the myths peddled by militant recruiters and offers advice and a “toolkit” for families and acquaintances of individuals susceptible to “violent radicalization.“Official French Video Warns Would-be Jihadists: ‘You Will Die Alone, Far From Home’

Der er nok de politikere, der stille ønsker de ville dø alene langt hjemmefra. Nu venter vi imidlertid på bomberne og drabene her, som politikerne systematisk har lagt til rette for.

Limited free speech isn’t free speech

Mark Steyn om en overaktiv stat

På værsthus med Brian Lilley


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JB

Posted: 29 januar 2015 - 09:58 - Svar

Ponera då att det i en framtida samhällssituation absolut ingen någonsin någonstans över huvud taget bryr sig det allra minsta om vad någon över huvud taget säger om någonting, någonstans….. Alla är – likgiltiga – ….?

Det skulle då kanske verkligen kunna beskrivas vara en situation av – total frihet – från – reaktioner – , eller alla – svar – , eller alla – reaktioner – ? Eller försök till oppositioner eller begränsningar, motsättningar, av några slag, på vad som över huvud taget just någon försöker säga, eller vill säga, någonstans?.. Eller antas säga, eller menas säga, någonstans…

Allting som alla försöker säger blir då i en framtid endast och enbart som s.k. slag i tomma luften, därför att alla människor har då lärt sig att – slå sina dövöron till – ?…..

Att alltså ingen enda människa någonstans över huvud taget längre bry sig om vad någon över huvud taget säger någonstans och ingen bryr sig längre om några – ord – , eller några meningar, några målningar, några teckningar, som någon försöker förmedla, över huvud taget…

Ett – ordlöst – samhälle…?

Ett – tyst – samhälle…?

Ett – totallikgiltigt – samhälle – …..?

Ett samhälle där alla människor kan prata på om precis vad som helst, när som helst och hur som helst ….och absolut ingen bryr sig om att någonstans eller på något som helst sätt ens försöka lyssna. Att inga människor längre någonstans över huvud taget ens reagerar på någonting därför att de alla helt enkelt då har slutat att över huvud taget lyssna till vad någon försöker säga. Att alla människor då istället helt enkelt har lärt sig att likgiltigt, slött och nonchalant låta alla bara babbla på om vad helst de vill, hur de vill och bäst de vill, och att absolut ingen längre bryr sig det allra minsta om varken det ena eller det andra ordet, meningen, bokstaven, teckningen eller målningen….

Ja, kanske är det det ideala samhällsklimatet….?

I en framtid kan då alla människor i princip sluta att försöka att tala eller samtala med varandra. Alla kan sluta försöka säga någonting, varken i ord, bilder, tidningar, tv, filmer eller målningar, därför att alla har då lärt sig att absolut inte alls ens reagera på några kommunikationsförsök över huvud taget, utan har då istället effektivt och grundligt lärt sig att vända sig bort, att slå dövörat till och att nollställa sig själva, samt att göra sig likgiltiga och blasé inför allt som försöker sägas om än det ena än det andra…

Detta då därför att de då vill slippa låta sig påverkas av allt smädande, allt hat, all hatuppvigling, alla beskyllningar till höger och vänster, alla stämplingar, all propaganda om än det ena än det andra korrekta, samt allt intetsägande och allt föraktfullt anklagande och allt hatuppviglande nonsens och blaha, blaha som då förtvivlat vill försöka förmedlas dagligdags och överallt i alla kommunikationskanaler och publika publikationer …..

Jo, jo…..

Kanske är många samhällen snart redan där, utan att de själva ens anar det..…

Risker kan finnas….

Det heter visst: – Vägen till ett helvete är ofta fylld med goda föresatser….

KSD

Posted: 29 januar 2015 - 10:11 - Svar

OT:
Regeringen bevogter nu S-togs-sporene, mens grænserne stadig er ubevogtede

https://ksdha.wordpress.com/2015/01/29/regeringen-bevogter-nu-s-togs-s porene-mens-graenserne-stadig-er-ubevogtede/

Moran ya Simba

Posted: 29 januar 2015 - 14:01 - Svar

Jeg kan virkeligt godt lide SUN folkene. Og nu vi er ved det, Canada er da egenligt blevet for sej. Deres PM, som naturligvis har alle de sikre konservative ‘badges of honor’ som at blive kaldt fascist af venstresnoede, er vel den mindst sindsyge vestlige leder pt. Mens USA’s regering er blevet en neurotisk sutteklud under suttekluden-in-chief, er “Nordamerika’s Kæmpe-Sverige” blevet en rigtig cowboy nation. The world upside down…

  Skåning

  Posted: 29 januar 2015 - 23:45 - Svar

  Håller med angående Harper, men har faktiskt lite hopp angående Tony Abbott i Australien också.

Løsriv Jylland!

Posted: 29 januar 2015 - 16:16 - Svar

Meget, meget god artikel af Lars Hedegaard! Vi har uduelige kvinder til at styre et land, og de magter det ikke! Vi kan ikke komme hurtigt nok af med den regering, for de kører vores land, ja VORES (vi danskeres!) LAND ud over kanten, og skaderne er allerede nu nærmest uoprettelige Hvordan kommer vi af med de sidst ankomne 12.000 muslimske asylansøgere fra Syrien (og Tyrkiet og Tyskland, eller hvor de nu har opholdt sig i flere år førhen, som det har vist sig)? Skal vi på et tidspunkt til at deportere dem, eller skal vi – som Thorning og resten af strikkeklubben inde på Borgen – nu også importere de mange ‘flygtninges’ storfamilier? Det kan hurtigt betyde en ti-dobling af de 12.000.

Løkke er desværre heller ikke en ønskværdig statsminister, for han har ikke begreb om, hvad islam er for en størrelse. Når man – som han – mener, at ‘nogen få har voldtaget islam’, som han sagde i forb. med Hebdo, så fatter man ikke meget. Islam har ingen gang på jord, og den burde forbydes og udryddes! Faktum er, at islams ‘krigere’ har det som stort set eneste mål at komme i Paradis og pule jomfruer. Disse jomfruer har den spøjse egenskab, at de – efter hver eneste ‘put’ – bliver vupti jomfruer igen!! Det er jo rent fantastisk! Ingen taler om, hvad de kvindelige terrorister får..

Disse syge, perverterede voldsindivider lukker Europa ind i titusindvis, og man vil endda beholde ISIS-mordere inden for landenes grænser, nemlig ved at fratage dem passet. Det svarer til at lukke sig selv inde i et bur med en ond gorilla på stoffer! Den ene af morderne i Paris havde fået frataget passet, og det har nærmest ikke været nævnt i danske medier.

  Machiavelli

  Posted: 29 januar 2015 - 17:50 - Svar

  Hvor står denne artikel – indslag – af Lars Hedegaard ?

  Neuhammer

  Posted: 29 januar 2015 - 20:46 - Svar

  “Ingen taler om, hvad de kvindelige terrorister får..”

  Måske de kvindelige jihadister er lebber?

   Peter Andersen

   Posted: 30 januar 2015 - 05:02 - Svar

   “Some gender neutral verses do exist but they talk about general rewards only (such as “companionship” etc). Also, according to Shaykh ‘Abd-Allaah ibn Jibreen, who was a leading cleric and a member of the Senior Clerics Association, “This number is only for men. A woman will have only one husband in Paradise, and she will be satisfied with him and will not need any more than that.”[4] “

Menig 442

Posted: 29 januar 2015 - 16:40 - Svar

Det er sørgeligt, at folk der opsætter en sådan film, bruger hvad der i deres egen kultur virker afskrækkende og tror, at det samme gælder for muslimer. Det er her kæden hopper af for de kære politikere, når de tror, de kan manipulere muslimer. Hvilket mentale styreprogram driver en muslim? Det er basalt anderledes end vort vestlige.
Min viden siger mig, at de er bedøvende ligeglade med det jordiske liv, hvis alternativet er at dø i kamp for Allah, for belønningen i himlen er stor.
Det eneste skud som Vesten har i bøssen til løsning af dette problem, er, konsekvent at landsforvise dem, der kommer retur.

Peter Andersen

Posted: 29 januar 2015 - 17:15 - Svar

Det tragiske er at vi står midt i noget som kunne være undgået, hvis man havde gidet lytte til dem der vidste hvad de talte om. Men man gider jo stadig ikke. Nu kan man så lige svinge sig op til, at foreslå visse tiltag overfor visse individer, som for øvrigt ikke vil have nogen som helst effekt. Og sådan kan møllen køre videre, indtil vi for alvor står i lort til halsen. Men hva’ så? De må da snart kunne se at det skruen uden ende.

Der er vel en grund til, at de islamiske lande ser ud som de gør? Kan de virkelig bilde sig selv ind at det bare skyldes en lille minoritet, som sidder på det hele? Enhedslisten fordømmer rask væk et diktatorisk kongedømme i Saudiarabien, men er åbenbart ikke klar over at en lige så sindssyg klan ville tage over, hvis de fik chancen. Og sådan fungerer det over alt i den muslimske verden.

Ikke om jeg fatter hvor de får øje på alle de moderate muslimer henne. Hvis de virkelig fandtes, ville de jo ikke tilbede en krigerideologi, med mindre de ikke turde andet. Og så skulle man jo sætte alt ind på at få dem ud fra det mareridt, i stedet for at forsøge at hvidvaske lortet. Men det er jo kun racister der kan foreslå sådan noget..?!

Skåning

Posted: 29 januar 2015 - 23:38 - Svar

Märkligt att den första Mark Steyn-videon slutar så tvärt. Jag var verkligen nyfiken på hur USA reagerade på “The Interview”-affären, särskilt från hans perspektiv. Sun News Network är en liten ljusglimt i ett mediemörker, men deras publicerade videoklipp är en röra utan like.

Bjovulf

Posted: 30 januar 2015 - 00:09 - Svar

“værsthus”? – det lyder sandelig som et spændende sted 😀

Leave a Comment