30
jan
Seneste opdatering: 31/1-15 kl. 1529
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 30-01-2015 211424

“Centerpartiets Annie Lööf kræver nu at vore nordiske naboer skal tage imod flere flygtninge. “De må tage et meget større ansvar” “Danmark, Norge og Finland må tage sig sammen og tage imod mange flere flygtninge” SVR Rapport min 14:40.

Det er valgår i Danmark, og den nye regering der med sikkerhed kommer, vil næppe byde danskerne 20.000 såkaldte flygtninge ét år til, ligesom S og R gjorde. Befolkningen vil ikke finde sig i det.  Glem det, Lööf. Tag dit eget ansvar. Du siger jo selv i dag: “Vi centerpartister er praktisk anlagte, et problem er jo bare et problem indtil det er løst.” 95.000 asylsøgere i år klarer “nybyggerlandet” sagtens uden at blande os ind i det, og endelig er jeg ikke sikker på der er andre end mig i Danmark, der ved hvem Annie Lööf er. Merit Wager skriver:

Dessutom tar sig ett pyttelitet parti i Sverige ton och tycker att det kan kräva att andra länder ska följa Sveriges exempel på asylområdet!

Men hade andra länder velat bli lika kaosartat som Sverige, hade de velat ha minst 186 utanförskapsområden och 55 ”no go”-zoner och ett havererat asylsystem, så hade de väl också tagit in enorma mängder av människor som de inte vet vilka de är och som de inte klarar att integrera! Men nu vill de inte det.

Det är onekligen rätt magstarkt av ett av de minsta partierna i ett land som Sverige, som själv misslyckats totalt vad gäller asyl- och flyktinginvandringen, att ens uttala sig om vad andra länder ska och inte ska göra på det här området!

400.000 asylsökande de nästa fem år

Læg mærke til, at Annie Lööf ovenfor svarer lidt tøvende på sprgsmålet om, hvorvidt Sverige har en øvre grænse for modtagning. Det normale svar på det er “nej”, og den siddende regering er tilsyneladende også helt indstillet på at lade Sverige opsluge af den 3 verden. Det er grotesk, men ikke i en svensk politikers hoved:

Också regeringen har en arbetsgrupp under namnet Mottagande och etablering för att rusta Sverige för att ta emot 400.000 asylsökande, varav 130.000 barn, de närmaste fem åren.

Di kan nu avslöja vilka som ingår i gruppen. Spindeln i nätet är arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons högra hand, statssekreterare Erik Nilsson. I gruppen sitter flera politiska tjänstemän i skiktet närmast ministrarna. Här är regeringens hemliga asylgrupp (Se også: SKLs 35-punktsplan är att staten ger kommuner mer pengar. Kostnaderna flyttas runt bokföringsmässigt, problem solved.

 

ISIS: This Is How We Send Jihadis To Europe

An ISIS operative traveled across the Syrian border late last year, settled in a Turkish port city, and began work on a mission to sneak jihadis into Europe. It has been successful, he said, in an interview near the Turkey-Syria border: “Just wait.”

 

The operative, a Syrian in his thirties with a close-cropped black beard, said ISIS is sending covert fighters to Europe — as did two smugglers who said they have helped. He smuggles them from Turkey in small groups, he said, hidden in cargo ships filled with hundreds of refugees. He said the fighters intend to fulfill ISIS’s threat to stage attacks in the West. He views this as retaliation for U.S.-led airstrikes against the group that began in Iraq last summer and Syria last fall. “If someone attacks me,” he said, speaking with BuzzFeed News on condition of anonymity, “then for sure I will attack them back.”

From Turkish port cities like Izmir and Mersin, many thousands of these refugees have ventured across the sea, aiming mainly for Italy. Then they often make for more welcoming countries like Sweden and Germany, turning themselves over to authorities and appealing for asylum. The operative said he worked with smugglers to slip fighters into this chaotic human tide. “They are going like refugees,” he said. ISIS Operative: This Is How We Send Jihadis To Europe (IS smugglar terrorister till Sverige, IS gjemmer seg blant asylsøkere til Europa )


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Geir

Posted: 30 januar 2015 - 20:33 - Svar

Der er sgu ved at være et publikum til Legida nu, synes jeg. Også med noget lyd på. Dejligt at se.
Der var ellers ikke et øje tørt forleden, da the “anti-haters” afholdte den helt store hold-i-hånd-koncert til lyden af multikulturelle kunstere og med byens vartegn klædt eksotisk farvet, inkluderende projektørlys. Altsammen lystigt besunget af tysk stats-tv, som dedikerede det meste af morgentv-seancen til denne, ahem, spontane folkefest “mod had”, hvor man trods al den tolerante glæde, ikke kunne lade være med at tænke på, hvem der mon havde betalt gildet..

Peter Buch

Posted: 30 januar 2015 - 20:45 - Svar

  Machiavelli

  Posted: 31 januar 2015 - 05:30 - Svar

  Er du ansat som kontrollør?

   Peter Buch

   Posted: 31 januar 2015 - 11:01 - Svar

   Ja. I kirketjenerjobbet er der også en del kontrolfunktioner.
   Og nej.
   Når jeg ved klik på link ser et stilbillede og hører en hyletone, forsøgte jeg, for at andre kunne undgå det samme at henvise til et andet link, et der viste, hvad det først nævnte link oprindelig havde vist i den direkte transmission.
   Jeg beklager hvis nogle fik skader af dette.

Peter Buch

Posted: 30 januar 2015 - 20:47 - Svar

Steen

Check venligst og skift videolink

Peter Buch

Posted: 30 januar 2015 - 20:56 - Svar

Hvad for et flag er det i flere eksemplarer?
http://de.wikipedia.org/wiki/Schwarz-Rot-Gold lidt nede?

  intetnavntak

  Posted: 31 januar 2015 - 09:44 - Svar

  Det ved jeg ikke, men der er en million forskellige tyske flag. Det irriterer mig af helvede til, det viser hvor meget indvandringen skader, Machiavelli snakker om kvinder, jeg snakker om Machiavelli. Og alle de problemer han forårsager.

Peter Buch

Posted: 30 januar 2015 - 21:10 - Svar

Jeg formoder både redaktionen og den lærde læser holder vinterferie eller weekend…

nobody

Posted: 30 januar 2015 - 22:09 - Svar

Apropå “The operative, a Syrian in his thirties with a close-cropped black beard, said ISIS is sending covert fighters to Europe”

“Tänk på döden” står det på porten till en kyrkogård nära mig.

Nej säger jag! Tänk istället på de som gjorde något åt saken t.ex. “Flammen & Citronen”: https://www.youtube.com/watch?v=hfaY03KGyrU

Eller varför inte på de “Lukkede øjnene ved fars henrettelse…”: https://www.youtube.com/watch?v=ut-iX4UPLoQ

Eller varför inte tänka på “Hvem var stikkerne?

Der foreligger ingen egentlige undersøgelser af, hvem stikkerne var, og hvilke motiver de havde…

1. En stor gruppe af stikkerne var nazister eller nazisympatisører…

2. Nogle blev stikkere for spændingens skyld…

3. Nogle blev stikkere for pengenes skyld…”: https://da.wikipedia.org/wiki/Stikker

nobody

Posted: 30 januar 2015 - 22:36 - Svar

En gång drack jag en pepsikola i danmark och läste följande på undersidan av kapsylen – “Håll Danmark rent, följ en svensk till färjan”

När jag läste det så skrattade jag så jag grät…

Låtom oss nu införa denna text på undersidan – “Håll Danmark rent, följ en jihadist till flyget…”

Apropå att “Alla vill till himlen men bara jihadister vill dö”: https://www.youtube.com/watch?v=15I60mKNEpk&x-yt-ts

  Robin Shadowes

  Posted: 30 januar 2015 - 23:34 - Svar

  Hjärtligt tack för dom raderna. Det hade jag faktiskt helt glömt bort. 🙂

Robert R

Posted: 30 januar 2015 - 22:38 - Svar

Bare fordi svenskerne ønsker at begå nationalt selvmord, behøver vi ikke følge trop.
De tider hvor Sverige er nordens selvudråbte ledere er forbi, svenskerne skal ikke blande sig i vores udlændingepolitik.
Min største bekymring er at København, Danmarks hovedstad, ligger alt for tæt på Sverige, og at danske politikere stadig har et lillebror komplex overfor hvad svenskerne siger vi skal.

  nobody

  Posted: 31 januar 2015 - 00:02 - Svar

  Nu tycker jag allt du är lite negativ!

  Det är bättre om du tänker till om hur du vill ha det i Danmark istället.

  För vi svenskar kommer ge våra politiker precis samma svar som “Vinnie Jones”: https://www.youtube.com/watch?v=1K77ehXQqLg

  P.S. Hur kommer du att svara dina danska politiker?

  nobody

  Posted: 31 januar 2015 - 00:43 - Svar

  Glöm nu för all del inte att vi svenskar, inte bara är världsbäst när det gäller vår undergång.

  Vi är också världsbäst på att lära oss från t.ex. jihadisterna, det vi sedan länge glömt.

  “The Carolean’s prayer”: https://www.youtube.com/watch?v=JzL4h1qveLU

  Gissar på att jihadisterna får det svettigt i framtiden, var de än befinner sig.

  Ty – “Give me snuff, whiskey and Swedes, and I will build a railroad to hell.”: https://en.wikipedia.org/wiki/James_J._Hill

Angela

Posted: 30 januar 2015 - 23:08 - Svar

Annie Lööw är en papegoja utan egen kunskap. En följare. Som inget eget har att komma med. Hon gör som de andra säger åt henne. Hennes debut som partiledare var katastrofal i Lördagsintervjun där hon inte kunde skilja på en diktatur eller demokrati. Om det nu var Saudiarabien eller Kina hon benämnde demokrati har jag glömt bort. I denna första intervju som partiledare så fastslog hon att Sverige skulle ta emot 40 miljoner invandrare. Eller nybyggare ett ord som hon fått av Maud Olofsson, som hon efterträdde. Olofsson talade om Sverige som Nybyggarland. Så det är agendan. En gigantisk folkförflyttning. Ordet invandring eller migration nämndes inte. Så ni får vara glada att hon inte nämnde antalet. 🙂 Hon kanske trodde att Reinfeldt och co hade för avsikt att tömma Afrika och Mellersta Östern. Eller kanske hört eftersom hon nämnde den summan. Vem vet vilken agenda eller manus de har totat ihop i Bryssel eller på alla G-möten? Bak lykta dörrar. I år förläggs G-7 mötet och Bilderbergmötet efter varandra med bara 40 min bilväg. Inget händer av en slump.

Eftersom Reinfeldt, Borg, Bildt och de andra stuckit har de ingen manusförfattare eller regissör just nu så de vet inte hur de skall ta sig ur eländet och hamna på samma nivå som övriga länder. Löfven är knappast någon manusförfattare. Hahaha… Han är en marionett han med. Som sprattlar. Och till råga på eländet snodde folket makten i valet och det var inte inskrivet i manuset att de skulle göra det. Så det är klart de är förvirrade. Hon måste ju komma med något för att kunna klamra sig fast vid köttgrytan. Superlön vid unga år och inte särskilt duktig. Det gäller att klamra sig fast och göra som de “stora pojkarna” Hägglund och Björklund som börjat vandringen ut ur katastrofen med olika utspel. “Vänta på mig…spring inte ifrån mig”….hahaha…

Kunde inte se inslaget ovan för det var för dåligt. Men hörde henne i SR. Fru Lööf i stor dramatisk stil som vanligt så man har svårt att hålla sig för skratt. Hur kan någon ta henne på allvar? Jo, Anders Lindberg, vid Aftonbladet var imponerad. Men det behövs väl inte mycket för att imponera på den pojken. Han kanske lider av Lööf-“effekt” som det påstods att kvinnorna gjorde när FP:s Bengt Westerberg trädde in på scenen för några decennier sedan. Kvinnorna tyckte han var så snygg så därför röstade de på honom, påstods det. Det var Westerberg-effekten.

” …slumpvis lycka som föddes i Sverige och inte är som dom som måste fly över ett stormande hav” deklamerade hon med dramatisk röst. “Slumpvis lycka”? Inte alla hennes förfäder har behövt kämpa för landet Sveriges välstånd, dess territorium eller uppbyggnad men hennes far är väl svensk så hans förfäder har väl fått göra det. Det är ingen slump att vi fötts i ett visst land. Länder, nationer kommer inte till av en slump. Inte heller hur långt landet kommit i sin utveckling. Det är nog mera kunskapen, som hamnat slumpvis, lite hipp som happ, hos fru Lööf.

Det är inte bara Lööf som försöker skyffla över katastrofen som de varit delaktiga i att skapa utan även Löfven. Morgan Johansson har redan varit i Bryssel för att sondera terrängen för att bli av med lite “nybyggare”. Eller “gold-diggers” som USA annonserade efter till sin uppbyggnad som nybyggarland.

  Robin Shadowes

  Posted: 30 januar 2015 - 23:51 - Svar

  Såg på Infowars att årets möte är förlagt till dom österrikiska alperna. En lite lustig kommentar fick av bilden vibbar till Overlook Hotel och önskade att alla deltagarna skulle gå vilse i labyrinten utanför, likt filmens Jack Torrence. Säkerligen ingen som skulle sakna dem om det nu skedde. Om det nu finns en labyrint där.

   PFEP

   Posted: 31 januar 2015 - 02:58 - Svar

   Robin Shadowes, Labyrinten har de med sig hjemmefra og de kommer med al sikkerhed at irre rundt i sine egne vrangforestillinger hvor de ser en Sverigedemokrat bagom ethvert hjørne, bag enhver sten eller busk.
   Panikken bliver massiv og Center-pinuppen Annie Lööf KAN risikere at hun i desperation kommer til at trykke sine øjne helt ud af hovedet, bare for at markere at hun ser hvor stort Sverige er og hvor mange Araber Sverige kan indeholde.
   For Sveriges politikere indenfor Decemberopgørelsen, gælder det til enhver tid at bevare magtindehavet, koste hvad det vil og næppe nogen ved sine sunde safter i landet, begriber hvad disse broilers egentlig har gang i.
   Kommer tid, kommer råd, var det engang en klog mand/kvinde der sagde, men helt ærligt tror jeg att Sverige har passeret det man i litteraturen kalder “The point of no return”.
   Hvad konsekvenserne bliver, vover jeg ikke spå om, men jeg har en fornemmelse om at dette land har en stor fremtid bagom sig.

  PisseNisse

  Posted: 31 januar 2015 - 09:29 - Svar

  Annie Lööf..”Elfred E. Neuman”..retar upp mig bara jag ser henne.

  Tänk att denna naiva, söndercurlade småstadsflicka just nu formar svenskarnas öde.

  Jag skulle vilja droppa henne i en kåkstad i Sydafrika och se hur hon “löser det praktiskt”.

Machiavelli

Posted: 31 januar 2015 - 05:08 - Svar

Annie! du er sindssyg eller tæt på. Desværre viser flere og flere kvindelige politikere, at de totalt har mistet jordforbindelsen. Både i Sverige og i Danmark.

  Kim Rasmussen

  Posted: 31 januar 2015 - 12:24 - Svar

  Sindssyg eller ej…..damen foejer sig i hvert fald perfekt ind i den perleraekke af dumme kaellinger,der intet bedre har at lave end at faa de skandinaviske lande til at
  gaa planken ud.

KSD

Posted: 31 januar 2015 - 09:13 - Svar

OT:
Anders Samuelsen kritiserer dyrt håndværkerfradrag – Hans eget forslag er meget dyrere

https://ksdha.wordpress.com/2015/01/31/anders-samuelsen-kritiserer-dyr t-handvaerkerfradrag-hans-eget-forslag-er-meget-dyrere/

  Kim Rasmussen

  Posted: 31 januar 2015 - 12:27 - Svar

  Interessant link,og ganske tankevaekkende.Tak 🙂

  Angela

  Posted: 31 januar 2015 - 20:29 - Svar

  Jag nämnde för ett tag sedan Bombe Iraque (har skrivit mycket om detta) men den är omöjlig att finna på SR. Namnet på dokumentären är kanske missvisande men det är en lustig historia, kanske de norrmän som skriver här kommer ihåg, om en svensk som på facebook tror jag sjöng en sång som han kallade “Bombe Iraque”. Utan hans vetskap hade den blivit omåttligt populär hos de amerikanska soldaterna i Irak och han kontaktades av norsk media. 🙂 Han gjorde en dokumentär om detta som i botten handlade om din länk på parnassen. Mannen intervjuade bl a en hög dignitär, från Pentagon. Som berättade en del och han undersökte vidare och hamnade i slutänden hos den amerikanska neoliberalen Karl Rove. Han mejlade Rove och han fick för sig att det var en kvinna 🙂 och det utnyttjade svensken och fick veta väldigt mycket om just de “gamla familjerna” i Europa och syftet som alltid varit detsamma. Makt och pengar. Och har man haft det i några 100 år blir man ofantligt rik. Man kan googla på Karl Rove.

   Angela

   Posted: 31 januar 2015 - 20:38 - Svar

   Och så kan man googla vidare på Karl Rove och Karl Rove Carl Bildt Osv. 🙂

   http://www.svt.se/bildt–excellensen/carl-bildts-relation-till-usa-har- ar-dokumenten

    Angela

    Posted: 31 januar 2015 - 20:50 -

    När Carl Bildt var utrikesminister tog jag som vana att varje gång det var Riksdagsdebatt om Utrikespolitiken som leddes som sig bör av Carl Bildt att i olika bloggar fråga vem Bild var utrikesminister för? Hoppades att någon skulle nappa av alla journalister men dödstystnad rådde. Nåja, naturligtvis visste jag att jag inte skulle få något svar vilket andra inte heller fått.

    Jag brukade fråga om Bildt var utrikesminister för Sverige, EU eller RAND? EU har ju Ashton brukade jag påpeka. Bildt svarade faktiskt en gång i SVT och sa att det inte fanns någon “utrikespolitik” i något EU-land för det var “inrikespolitik”. Gränserna har ju tagits bort. Och SR gjorde en undersökning, frågade Bildt om han fortfarande var medlem i RAND och han sa nej men när de kollade med ordföranden i RAND fanns Bildt fortfarande med.

    https://peterharold.wordpress.com/

  Nielsen

  Posted: 2 februar 2015 - 01:47 - Svar

  Klap hesten Falsterbo. Helena Palena har travlt med at påpege, at P G Gyllenhammar er jøde. Hvorfor det?

Folke Liden

Posted: 31 januar 2015 - 09:54 - Svar

Jag skäms över att en ledande svensk politiker, Annie Lööf, patroniserar våra grannländer. Vi i det urspårade landet Sverige borde hålla oss för goda att ge dylika råd. Jag förväntar mig inte att våra grannländer ska “lyda” en obetydlig politiker som leder ett massinvandringsparti.
Snarare tror jag att både Danmark och Norge snart kommer att inför passkontroll för Svenskar. Ett klokt beslut för dessa båda länder som nu ser sig som grannar till ett land från mellanöstern.
Bäva månde våra svenska ungdomar. Det går inte längre att rätta till det förräderi som Reinfeldt och nu Löfven utsatt, och utsätter, oss för.
En tröst för våra grannar är väl att de i sinom tid kommer att besegra oss lätt i hockey.

torstein

Posted: 31 januar 2015 - 10:47 - Svar

Hvornår ble svenske politikere utstyrt med frekkhetens nådegave?
På hvilket grunnlag kan de kreve at deres nordiske naboland skal
agere som avlastningsinstitusjon for en vettløs masseinnvandring?
Svenske politikere har egenrådig tatt seg den rett å belaste egne
innbyggere med ukitisk innvandring, og når denne når et kritisk punkt,
forventes det at nabolandene skal ofre seg og avhjelpe misæren?
Gamle moder Svea ligger nå på dødsleiet og overlever neppe.

  Peter Buch

  Posted: 31 januar 2015 - 12:38 - Svar

  Jeg opfordrer gerne Sverige til øjblikkelig betingelsesløs overgivelse.
  Finland, Noge og Danmark koordinerer angrebet der som mål har at tænge sveerne tilbage til området ret nær Stockholm.
  http://www.denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Norge_og_Sverige/Sve rige_f%C3%B8r_1397/sveer
  denstoredanske.dk/Danmarkshistorien/Da_Danmark_blev_Danmark/Det_genska bte_rige/Danernes_naboer/Sveer_og_g%C3%B6ter dette link dog pt. ude af funktion
  Skåne, Halland og Blekinge overdrages straks til Danmark, Bohuslen, Jemtland og Hejedalen til Norge, sammen med de dele af Nordland finnene ikke ovetager.
  At forvente aktuel handlen fra politikene der er realistiske folk, dette i modsætning til mine fantasier, er nok for naivt.

Britta Due Andersen

Posted: 31 januar 2015 - 14:33 - Svar

Jeg synes, I svenskere skal fortælle hende, hvor der er masser af plads og penge til syriske og andre muslimske flygtninge: I alle de rige Golfstater!!!!!
Gør det med læserbreve og ved demonstrationer.

Falsterbo

Posted: 31 januar 2015 - 15:54 - Svar
Leave a Comment