31
jan
Seneste opdatering: 31/1-15 kl. 1516
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Se også HARPER TAKES ON TERROR The Tories released new anti-terrorism legislation that gives CSIS significant new power to track and stop terrorists og den skarpe David Rexvid, der nedlagde Mona Sahlin forleden:”Regeringen gullar med återvändande jihadister”

Naiv. Det är ett annat ord för svensk

Naiv är den som tror att det inte händer här (trots att det redan hänt), att ingen av oss är drabbad och att terrorn från islamismens soldater “bara” drabbar “provokatörer” som Charlie Hebdo, Jyllands-Posten och Lars Vilks. Ja, ungefär så låter det väl. Och så suckar villaägaren, “och vad kostar det inte att beskydda dem…” och får hjälp av radiopratare som säger att “jag vill inte vara med och betala för livvakterna”.

Men nu kommer de till Sverige, organiserat! Nu får vi försöka byta namn från Naiv till Upplyst. Är det möjligt? Jag tvivlar men hoppas förstås ändå. Under fredagen kunde man läsa i de flesta nätupplagor av landets tidningar en artikel med bland annat följande innehåll: Islamisterna från fronten i Syrien, nu kommer de hit flyktingförklädda, redo för attentat


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 31 januar 2015 - 15:28 - Svar

Og det vil eurokraterne selvfølgelig skide på.

De fortsætter den hasarderede kurs og er tilsyneladende ligeglade med konsekvenserne, så længe de ikke rammer dem selv.

Pendlende jihadister kan nu engang bedst ramme almindelige mennesker udenfor Bryssels “blå zone”.

De spiller højt spil og har investeret alt-alt for meget i at få “demokratiske kræfter” (det muslimske broderskab) installeret i Mellemøsten til at give op nu.

Assad og Sisi skal væk med vold og magt. Putin helst også.

Økonomi, sikkerhed og geopolitisk stabilitet kan ofres. Hele lande kan puttes i blenderen.

Godhedens og rettighedernes imperium er i offensiven, menneskeheden kalder og forpligter.

steen

Posted: 31 januar 2015 - 15:34 - Svar

Bryssels “blå zone” ligger meget tæt på “Marokko” og “Senegal”, hvis du har været i Bryssel de sidste ti år.

Det er den store ironi, man ser. 500 meter fra Parlamentet, det det den 2. og 3 verden. Bryssel er en muslimsk majoritets by om 15 år

  Prudentius

  Posted: 31 januar 2015 - 15:42 - Svar

  Nej-jo, jeg havde et kort ophold på byens banegård for mindre end ti år siden.

  Hold da op, sølle femten år. Hybris efterfølges så sandelig af nemesis!

  Angela

  Posted: 31 januar 2015 - 21:37 - Svar

  Det är nog något man kan tro.!5 eller 20 år. Makten gör allt för pengar så länge de inte behöver ta några negativa konsekvenser själva för det. De lider av ett gigantiskt storhetsvansinne och betraktar inte oss vanliga döda som levande människor utan bara något som kan användas för att tjäna mera pengar på. Jorden har skapats för dem. Och den är deras. Något annat har aldrig slagit dem in. Jag tror inte ens de ser oss eller tänker på oss. Jag undrar om de någon gång ser oss de är ute eller förvånat utbrister vad är det som rör på sig? Eller snubblar över oss? Reinfeldt fick ju ta flyget för att upptäcka att det fanns ett land under planet. Ett land som kan användas till inplantering av vildsvin, vargar eller migranter. Skitsamma. Bara det blir lönsamt och ger pengaklirr i plånboken. De är väl bara bekanta med flygplatser, limousiner, pressrum och mötesrum.

Bente

Posted: 31 januar 2015 - 16:31 - Svar

Et par kloge ord, som det nok er værd at skrive sig bag øret i mange forbindelser:

“To determine the true rulers of any society, all you must do is ask yourself this question: WHO IS IT THAT I AM NOT PERMITTED TO CRITICISE?” -Voltaire

Falsterbo

Posted: 31 januar 2015 - 22:30 - Svar

PK-journalist i rasistisk PYGMÉSKANDAL!

http://www.vilks.net/2015/01/31/1972-svindlande-hojder/

  Angela

  Posted: 31 januar 2015 - 23:44 - Svar

  I samma ämne på Ledarsidorna.se

  “Karin Pettersson, och hela Aftonbladets ledarredaktion, uppvisar fler och fler tecken på stress för närvarande. En dag kommer det gå upp för dem – med den utveckling av modulbyggda kåkstäder och försämringar på arbetsmarknaden som kommer komma under denna mandatperiod – att de spelat på i grunden libertarianer som Anders Borgs planhanlva. Pettersson för idag de facto en opinionsbildning som syftar till att i förlängningen göra sig av med arbetarrörelsens triumfer. Det kommer inte bli nationalekonomiskt försvarbart att vidmakthålla en generös välfärd för alla om vi skall ha så pass många i utanförskap och hela tiden fylla på med nya som det tar på tok för lång tid att få in i produktionen.”

  http://ledarsidorna.se/2015/01/den-intellektuelle-pygmen/

Leave a Comment