2
feb
Seneste opdatering: 3/2-15 kl. 1554
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 02-02-2015 081652

Det er virkelig fornemt, at det er lykkedes DR at få interviews med Charie Hebdos redkatør Gerard Biard, den forhenværende chefredaktør Phillipe Vals og den overlevende tegner Laurent Sourisseau, der slap med at blive såret i højre arm,  fordi han spillede død på gulvet. Hør de tre interviews, det er fremragende. Jeg må ikke rose Krasnik for min ven turistføreren, men jeg er jo et fordomsfrit menneske, jeg tager Deadline som det kommer.

Teaterdirektøren Jon Stephensens indsats i debatten med Birgithe Kosovic, er på en gang naiv, fej og uvidende, men hans defaitisme er helt betegnende for danske intellektuelle, der enten ikke vil eller kan tænke principielt. Han vælger at pisse i bukserne af angst samtidigt med at han anbefaler at vi underlægger os islams blasfemiforbud. Han kan godt lide konsensus og dialog, han mistænker “at nogen nu vil benytte lejligheden til at nedbringe indvandringen af muslimer” (underforstået: Nu vi ser, de er en sikkerhedsrisiko, dog næppe for Stephensen. Endnu er det kun jøder, Westergaard og Hedegaard, der er i sigtekornet.) Koranen har som bekendt dødsstraf for at “håne profeter”, det var den der blev eksekveret i Paris. Hvilken ‘dialog’ vil Stephensen før med den del af  koranen?

En ægte dansk Adam Homo, ham er der såmænd ingen der vil skyde i hovedet. De franske intellektuelle fra Charlie Hebdo, som er i virkelig fare, viser forskellen i formatet med al tydelighed. Se og hør også, da Gerard Biard var i København: Danmark takker Charlie Hebdo, oktober 2014.

Den svenske Lügenpresse i aktion

Midt på dagens udbasunerede de alle: Otte svenskere voldtager kvinde på Finlandsfærge. Hen under aften røg “svenskere” ud af rubrikkerne. Finske medier havde længe omtalt personerne som “bosatte i Sverige”, hvilket let kunne læses som “personer med svensk pas.” De anholdte i Stockholm er da også Bjar Mhamad Shakir, 27, Barre Abdullah Barre och Abdi Mohamed Ahmed, 24. Fra retten i Åbo/Turko her.

Samtidigt kunne der stykkes et billede sammen fra forskellige øjenvidner på Twitter og Facebook. Den svenske feministpresse havde endnu engang taget stilling imod voldtagne svenske kvinder, dog en lille smule mere tøvende en for ti år siden, da den løj med højere cigarføring om fire somalieres gruppevoldtægt på Linda og Jenny i Gøteborg.

En af disse somaliere voldtog iøvrigt en 84 årig svensk kvinde i Dalarna, da han var sluppet ud efter to års feministisk “ungdomsvård.” Som et kuriosum kan det nævnes, at Stockholms Feministiske Län har fire gange så mange anmeldte voldtægter (1496) som hele Danmark (366). Det er klart, at danske aviser må hylde Drude Dahlerup på 70 års dagen i dag for svensk feminismes overvældende sejr.

I virkeligheden har pressen taget stilling for sig selv, da den består af tjenere og mundskænke for magten. Motivet ligger i egeninteressen mere end i ideologien. De kalder det ‘presseetik’ og stoler på publikums uvidenhed: Svenske mænd begår helt enkelt ikke gruppevoldtægter. Finlandsbådene ser ivørigt ud til at være det rene mareridt: Var femte anmäld våldtäkt i Stockholm sker på en finlandsfärja.

 GM:en till gruppvåldtäkten på Färjan var INTE etniskt svenska män, utan hade “somalisk bakgrund!  Talade hyfsad svenska.Vi såg dem gripas. Twitter

Indspilning i fuld skærm 02-02-2015 082222

Kvinnor från Södertälje vittne till färjevåldtäkt

De fem kvinnorna från Södertälje befann sig ombord på färjan och hade uppmärksammat killgänget under kvällen.Vi satt i vår hytt när de försökte ta sig in. De frågade oss om vi ville ha sällskap och en av dem ska ha sagt att det fanns mycket ”pussy” där inne. Deras kvinnosyn var vidrig och vi fick ut dem genom att trycka igen dörren, säger den 29-åriga kvinnan till LT.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KSD

Posted: 2 februar 2015 - 09:51 - Svar

OT:
Samuelsen lyver på direkte tv

Fra artiklen:

“Personligt har jeg dog svært ved at forstå, hvorfor LA vil skære i hjælpen til de ældre og i bevillingerne til skoler og børnehaver, når der findes meget nemmere metoder til at finansiere de ønskede skattelettelser. To eksempler:
Indfør et totalt stop for asylansøgere og genindfør starthjælpen.”

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/01/samuelsen-lyver-pa-direkte-tv/

Peter Andersen

Posted: 2 februar 2015 - 14:01 - Svar

Det er simpelthen skønt at høre en tøsedreng som Jon Stephensen. Hans segment har lukket muslimerne ind, troet på alt det bedste og nu står han og aner ikke hvad der er op eller ned.
Nu må vi hellere passe på vi ikke får polarisering i vores lille samfund..?
Surprise Hr. Stephensen – den må du sgu ta’ på din egen kappe.

Nu er vi jo nogle stykker, som har prøvet at sige det her længe. Men os skulle man naturligvis ikke lytte til, for vi var jo grunden til polariseringen..? Nu viser det sig så, at dine elskede muslimer måske slet ikke er så fredelige endda, og så må vi jo alle sammen lære at holde vores kæft..?! Det er så fladpandet og patetisk – og du er opdaget..!

Kan du snart selv finde ud af det..?

Jon Stephensen – sådan ser en tøsedreng ud..!

  Peter Andersen

  Posted: 2 februar 2015 - 14:16 - Svar

  Og så bare lige for at runde den af kære lille Jon – Det kommer ikke til at blive bedre i fremtiden.

  Du og jeg og alle andre danskere kunne sikkert sagtens aftale at vi, fra nu af, aldrig mere vil polariserer noget som helst. Men lur mig om ikke der skulle være en vis befolkningsgruppe, vi nok ikke kan få taget med i ed – om vi så appeaser her fra og til 2037. Men hold du bare kæft alligevel, så sker der sikkert ikke dig noget… Tro på det…

  Tænk lige lidt over den…

Ramona Fransson

Posted: 2 februar 2015 - 14:22 - Svar

Det märkliga är att svensk media aldrig vill lära sig skillnad på kultur och kultur. Man kan inte och skulle aldrig komma på idén att blanda griskött med oxfilé och servera det till en troende muslim, men till en etnisk svensk, etnisk tysk, osv … alltså människor som vuxit upp med föräldrar som bär med sig en västerländsk kultur, skulle äta det gladeligen, om man inte är vegan vill säga.

Men den kvinnosyn som de flesta män har som kommer från MENA -länderna är att kvinnor ska skyla sina kroppar från huvud till fot och gör de inte det är de horor och ett byte. Att tro att dessa män med denna kvinnosyn enbart behöver korsa gränsen från sina dysfunktionella länder till ett demokratiskt land med helt andra kvinnovärderingar är befängt, naivt och egentligen borde man åtala de svenska riksdagspolitikerna för att ha offrat alla dessa kvinnors liv på sitt eget godhetsaltare.

Länken som är i artikeln om Linda och Jenny i Göteborg är ett suveränt exempel på hur svensk media mer eller mindre hotar offren bara för att “INTE” piska upp hat mot de stackars förövarna. Och är det något som svensk media gör varje dag, så är det att misslyckas. Fler och fler läser Snaphanen, Avpixlat, Flashback med flera med flera med flera … och därmed är också snart miljoner svenskar medvetna om vad som händer och som INTE går att läsa eller höra i svensk media.

Så om tio år finns ingen svensk media kvar, i sin nuvarande form. De har helt enkelt med sitt eget bedrövliga beteende raderat ut sig själva.

steen

Posted: 2 februar 2015 - 14:24 - Svar

Seneste svenske gruppevoldtægt skulle være foregået i 1985 her http://sv.wikipedia.org/wiki/Vallberget,_Tavelsj%C3%B6

nogen der kender en nyere?

Det kaster et interessant lys over gerningsmændene til disse, en hemmelighed som moder feministstat bevogter:

Gruppvåldtäkter är mycket ovanliga. Men exakt hur siffrorna ser ut vet vi inte, varken när det gäller dagens situation eller de senaste årens. År 2008 publicerade Brottsförebyggande rådet (Brå) rapporten Våldtäkt mot personer 15 år och äldre, som avsåg 1995–2006. Enligt den har anmälningarna av ”våldtäkter med fler gärningspersoner” ökat kraftigt sedan 1990-talet. År 1995 skattade Brå att det hade anmälts 116 fall. År 2006 anmäldes 553 fall – en fyrfaldig ökning på drygt tio år.

http://fof.se/artikel/dramatisk-okning-av-antalet-anmalda-gruppvaldtak ter

  Peter Andersen

  Posted: 2 februar 2015 - 14:48 - Svar

  Steen

  Skal vi ikke bare være enige om, at vi ikke taler om det..?

  Du véd… Det er jo lidt ømtåleligt det her…

   steen

   Posted: 2 februar 2015 - 14:56 - Svar

   det kan vi godt. Det nytter alligevel ikke en skid. MEN: Hemmeligheden om voldtægterne kommer ud en dag, alt andet er utænkeligt.

    Santor

    Posted: 3 februar 2015 - 09:04 -

    Yup, Nøjagtig på samme måde som Child grooming sagerne i Rotherham, England. De kan kun lægge låg på i en tid, derefter sprænger ballonen.

    De officielle myndigheder og politi vidste alt om det, men undlod at forfølge sagerne af frygt for “at starte III Verdenskrig”.

    Peter Andersen

    Posted: 3 februar 2015 - 14:23 -

    Ja, men om så hele verden gik under, ville det bare bekræfte at vi havde ret. Det ville ikke få idioterne til at skifte standpunkt…

  Ramona Fransson

  Posted: 2 februar 2015 - 14:54 - Svar

  Här är länken från Pat Condells video Goodbye Sweden och den kan ses om och om igen.

traveler

Posted: 2 februar 2015 - 17:12 - Svar

Da nyheden on gruppevoldtægten kom ud, vidste enhver, at Lügenpresse var på spil. Og det var bare et spørgsmål om tid, før sandheden slap ud via andre kanaler. De mistænkte har begge navn efter deres profet, hvad skal man dog sige.

Etniske svenske mænd begår næsten aldrig gruppevoldtægter. Men for at forstå medierne sære indre logik i deres nyheder og forskere i deres forskning, så kan de kun placere ansvaret hos de svenske mænd for ikke at blive udråbt som racister. Det er dem forbudt at skildre sandheden: De kan miste job, anseelse, sikkerhed.

Men skulle det alligevel ske i 1 ud af 100.000 tilfælde, at etniske svenske mænd er indblandet, vil presse, forskere, kunstnere og andre venstredrejede medietosser kunne leve højt på paralleliseringen og relativeringen i årevis. Håbet om en ny Breivik er uudslukkeligt.

Begejsteringen for at parallelisere eneren og galningen Breivik til bander af voldelige troende muslimer, var i sin tid så voldsom, at die Lügenpresse som alleførste reaktion udnævnte han til kristen fundamentalist, selvom han var eksplicit erklæret ateist. Sådan blev løgnen indført fra dag 1, og i forbindelse med terroren mod Hebdo fik man syn for sagn, at store dele af venstrefløjen abonnerer flittigt på denne løgnehistorie.

Ja, hvad ellers – store dele af pressen og venstrefløjen har lukket sig inde en fælles symbiotisk verden bygget på fordomme, løgne og bedrag. Pressens behandling af Pegida kombineret med overvillige forskere og venstrefløjens agent provocateur-forsøg er nærmest et skoleeksempel på deres sære, indelukkede symbiotiske verden.

Det er et alvorligt problem for den demokratiske samtale, hvis store dele af den offentlige mening er blevet grebet af galskab. Hvis man troede på Allan, ville man da tro, at det var ham, der havde indblæst denne galskab i deres hoveder.

Victor

Posted: 2 februar 2015 - 20:05 - Svar

Brækkende nyhed. TjetjenerenIsa Munajev er faldet i kamp for Ukraine og mod de russiske separatister.

Jeg har aldrig forstået, hvorfor dette fænomen, at Ukraine har allieret sig med de tjetjenske islamister, ikke bliver nævnt mere.

Til de borgerlige af jer: Spørg jeres politikere, hvordan de kan støtte en regering, der giver de banditter frit løb.

  Peter Andersen

  Posted: 2 februar 2015 - 21:42 - Svar

  Victor – det er ganske simpelt.

  Putin er nationalist. Han er ikke hverken idealist eller reformator, men blot et simpelt øjebliksbillede af Rusland.
  Hvad den nation har stået igennem med er ikke småting. Når muren endelig falder, rejser den russiske nationalisme sig. Ni ud af ti russere stemmer på Putin, fordi han trykker på de nationale værdier.
  Men hov..!
  Overfor dette står EU. Vi er jo lige blevet enige om, at nationalisme er noget værre noget. Ergo: Putin er farlig..! Kan vi ikke lige minde Polen og Baltikum om hvor farlig den russiske nationalisme egentlig er? Jo, det kan vi sagtens, fordi de ser noget helt andet end vi gør. De ser et Rusland som atter vil gøre krav på territorier, hvor russere er i flertal.
  Godt. Så kan de bruges til at tegne billedet af, hvor forfærdelig nationalisme er. Nu kommer russerne rendende, med mindre EU og NATO står vagt.
  Med andre ord; Polen og Baltikum spiller deres rolle.
  Nu kommer så det rigtig sjove.
  USA har, med murens fald, fået hele Østeuropa foræret. Europa er atter Europa og er dermed, som den naturligste ting, blevet en del af den vestligste verdens sfære. Detaljerne har EU sørget for.
  Vi har så bare glemt at tage russerne med i ed. Hvem fanden siger de ser sådan på det som vi gør.? Måske synes de at f.eks. Ukraine, Hviderusland, Georgien og andre, er mere hjemme hos dem. Men skide nu være med det, for vi har ret..!
  Så sætter de Georgien på plads, selvom de har fået en præsident som siger sig være vestlig orienteret. Skandale..!
  Så vinder Janukovij valget, selvom den vestlige støtte til alle andre er massiv. Skandale..!
  Oven i det er Serbien blevet sønderbombet i krigen mod Bosnien og har desuden mistet Kosovo til Albanien.
  Hvordan ser det her ud fra russisk side..?
  Så løsriver Krim sig – og straks efter indfører vi massive sanktioner. For man kan jo ikke vælge Rusland frem for os..?
  Dernæst undrer vi os over hvorfor russiske oprører vælter ind i det russisk dominerede østlige Ukraine. Dooh – sådan noget kunne vi da aldrig finde på..?
  Alt det her udgør Ruslands samlede billede af os. For fanden hvor gør vi det dog godt..! Det er sgu godt vi har valgt sådan nogen teenage-politikere til, at varetage vores interesser. specielt også i forhold til islam. Én ting er de da, i det mindste, gode til – historieløse som de er… De kan fandme grave grøfter..!

  Der forestår et kæmpe oprydningsarbejde…

   Peter Andersen

   Posted: 2 februar 2015 - 22:09 - Svar

   Og så bliver jeg sgu lige nød til at tilføje, at Rusland altid har haft en alliance med Iran og Syrien. Shiamuslimer er nemlig ikke lige så forskruede som sunnier. Sådan noget véd Rusland alt om, qua deres egen baghave.

   Assad i Syrien beskyttede rent faktisk de religiøse mindretal – her under et stort antal kristne og drusere – og hans far advarede faktisk Frankrig om, at jøder og andre kunne komme i problemer, hvis de forlod området.

   Men vi kører bare der ud af med saudier, kuwaitere, arabiske emirater, egyptere, tunesiere, parkistanere og alt muligt andet lort og tror vi ved bedre.

   Vi aner intet. Vi har skyllet historie og militærstrategisk tankegang ud med handel og ussel mammon. Det kommer til at ramme os lige i nakken..!

Bjovulf

Posted: 3 februar 2015 - 00:21 - Svar

Her er det korrekte link til DR2 Deadline-debatten med Jon Stephensen i går, Steen –
dit henviser nu til dagens DR2-Deadline ( 2 / 2 / 2015 ) 😉

http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-879#!/25:06

takker! *S

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Posted: 3 februar 2015 - 12:23 - Svar

Svensk Lügenpresse:

“I virkeligheden har pressen taget stilling for sig selv, da den består af tjenere og mundskænke for magten. Motivet ligger i egeninteressen mere end i ideologien. De kalder det ‘presseetik’ og stoler på publikums uvidenhed”

Nej, det är en ren maktdemonstration. De hånar oss, och de vet (tror?) att vi inte kan göra något åt det.

Lene

Posted: 3 februar 2015 - 13:38 - Svar

Ifølge nyhederne d.d. fordømmer Dansk Folkepartis Søren Espersen kritik af Islam på face book. Ak ja, vi er aldeles prisgivet. Intet politisk parti vil beskytte danskerne mod de indtrængende barbarer. Jeg vil påstå, at der ER tale om en politisk sammensværgelse. Hvordan kan den gradvise politiske falden til patten ellers forklares? Husker I bogen “Ingen tør kalde det sammensværgelse” af Gary Allan? Jeg tør.

  Peter Buch

  Posted: 5 februar 2015 - 07:52 - Svar

  Det kunne muligvis forklares ved at politiske partier på grund af deres stuktur, som en følge af deres organistionskarakteristika fører, generelt partidiciplin og der blandt andet kan konstateres udbredt ansvarsforflygtigelse. Det vil sige, tilstanden er potentiel foventelig, uden man behøver nævne sammensværgelse.

Leave a Comment