5
feb
Seneste opdatering: 6/2-15 kl. 0223
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kenji Goto was a Japanese video journalist who converted to Christianity in 1997. The media widely reported his death at the hands of Islamic State jihadists. But the story of why he traveled to Syria is a much deeper story of love and loyalty. Kenji laid down his life in an attempt to rescue his troubled friend, Haruna Yukawa. Here’s Jay Smith discussing Kenji’s sacrifice: David Wood

“Vi skal ikke have nogen multikultur”

Den ungarnske ministerpræsident Viktor Orbán i „Wir wollen keine multikulturelle Gesellschaft“ i Frankfurter Allgemeine i dag. (Snaphanens oversættelse)

Hvorfor afviser De indvandring af folk fra andre kulturer?

Vi skelner mellem politiske flygtninge og dem, der emigrerer af økonomiske grunde. Det europæiske system er urimeligt og fører til overtrædelser. De, der forlader hjemlandet for at bo bedre et andet sted bedre udnytter disse muligheder. Jeg bebrejder ikke fattigdomsflygtningene, men os selv, at vi lader det ske.

Et andet spørgsmål er, at kultur. Det er en enorm opgave, og en risikabel ting, når man fører kulturer sammen, især når det er islam og kristendom. Vi deler ikke synspunkter med Europas yderste højrefløj. De er imod islam, det er vi ikke. Vi er imod indvandring i det hele taget. Der er lande, der har været villige til at løbe denne risiko. Vi har ikke overvejet det og ønsker det ikke i fremtiden heller. Vi respekterer, at Frankrig og Tyskland er gået en en anden vej, men vi har ret til at forvente at vores standpunkt bliver respekteret. Vi ønsker ikke et multikulturelt samfund.

Så rejser spørgsmålet sig om, hvordan vi vil undgå invasionen af fattigdomsflygtninge. Man kan jo ikke lade dem drukne i Middelhavet.

Ja, det er moralsk vanskeligt. En moralsk politik skal bidrage til at gøre levevilkårene hvor flygtningene kommer acceptable. Og flygtningene har brug for at vide, at vi ikke lader dem drukne i havet. Men så sender vi dem tilbage hvor de kommer fra,  med mindre de er politisk forfulgte. Dette må være i fast procedure.

Vi plejede at gøre dette ved at flygtningene blev indsamlet på bestemte steder [og sendt hjem] Men det har EU har forbudt os: De der erklærer sig som politiske flygtninge, skal betragtes som sådan, de kan ikke betragtes som ulovlige grænseovertrædere. De er fri til at bevæge sig, og det gør de. Jeg tror at østrigere og tyskere får nok før eller senere.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


nobody

Posted: 5 februar 2015 - 22:24 - Svar

Apropå att danskarna verkar falla efter den plötsliga snabba utvecklingen i Sverige till det bättre (fast först måste det tydligen bli sämre).

Den enda kritiken jag med gott samvete kan framföra mot U.S.A. och andra västerländska nationer är följande:

Vi alla har arbetat så hårt och fördelat vårt arbete så väl att vi alldelse glömt att demokrati kräver vårt kontinuerliga fokus! Vår heliga arbetsfördelning har lett oss i blindo, vilket borde föranleda oss att stanna upp och tänka igenom det hela…

Lyssna lite på Johnny Cash – San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

“Multiculti, you’ve been livin’ hell to me
You’ve prisoned me since nineteen seventy five
I’ve seen ’em come and go and I’ve seen them take
And not long ago I started askin’ why

Multiculti, I hate every inch of you.
You’ve cut me and have scarred me thru an’ thru.
And I’ll walk a wiser weaker man;
Mister sosse Congressman why can’t you understand.

Multiculti, what good do you think you do?
Do you think I’ll be different when you’re through?
You bent my heart and mind and you whart my soul,
And your stone walls turn my blood a little cold.

Multiculti, may you rot and burn in hell.
May your walls fall and may I live to tell.
May all the world forget you ever stood.
And may all the world regret you did no good.
Multiculti, I’ll hate every inch of you.”

nobody

Posted: 5 februar 2015 - 22:44 - Svar

Och till jihadisterna i våra nordiskaländer – “don’t worry be happy”

“Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down”: https://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc

KSD

Posted: 6 februar 2015 - 09:58 - Svar

Humoral

Posted: 6 februar 2015 - 11:02 - Svar

Jag har svårt att se något allmängiltigt i historien om Kenji Goto, hans gärning antyder inte ett starkt uttryck för kristen hängivelse. Möjligtvis blev han inspirerad av kompisen Haruna Yukawa, som efter att blivit drabbad av fruns bortgång och att hans verksamhet och ekonomi gick omstyr, hamnade i ett destruktivt beteende med dödslängtan. Japan har ju en traditionskod om lojalitet och ära in i döden.

  Lenn

  Posted: 6 februar 2015 - 22:33 - Svar

  Jeg synes, det er fantastisk, hvad han har gjort, og jo, det var en meget uselvisk gerning. Jeg har ikke hørt om andre, der decideret er gået ind i håb om at få en kammerat ud af ISIS’ onde hænder. Men det er med fuldt overlæg, at medierne ikke nævner, at de fleste ofre for ISIS rent faktisk er kristne, for de venstreorienterede hader nemlig kristne! De hader dem lige så meget, som de hader jøder og Israel. Hvorfor nævner de fx i DK heller ikke, at de mange børn, der bliver korsfæstet i Syrien, er kristne? Det er helt bevidst.

Skåning

Posted: 6 februar 2015 - 12:39 - Svar

Jag har lite svårt att se att det skulle vara en så ofantligt kristen gärning Kenji Goto gav sig ut på, men det är intressant att hans religionstillhörighet inte nämns.

För övrigt, Disqus? Vadan detta? Då väntar vi bara på att Expressen ska publicera citat från Snaphanen också. 😉

  snaphanen

  Posted: 6 februar 2015 - 13:54 - Svar

  Disquss: Det er en del af bloggens facelift og overførsel til Document.no s server. Der kommer mere

   Armadillo

   Posted: 6 februar 2015 - 17:29 - Svar

   Disqus är utmärkt, tack för det Steen och lycka till med faceliftet.
   PFEP

  ɱØяñιηg$ʇðя

  Posted: 6 februar 2015 - 16:03 - Svar

  Det går i alla fall att rätta stavfel igen.

Ole Burde

Posted: 7 februar 2015 - 10:23 - Svar

Ungarns Orban er en af de få europæiske ledere som lever i virkelighden . Han ved lige nøjagtig hvad han gør og hvorfor . Mod alle odds styrer han sit land med sikker hånd udenom den multikulturelle edderkobbe-fælde .
Derfor er det svært for mig at forstå hvor lidt positiv omtale han egentlig får , altså hos OS på den nationalsindede højrefløj ….er det fordi venstrefløjen kalder ham for facist ? Hvorfor bliver vi ved med at acceptere mediernes rolle som smagsdommer ? er det fordi han har været nødt til et begrænset samarbejde med lettere suspekte elementer på højrefløjen ? Man kan ikke lave omelet uden at slå æg i stykker …måske er tiden inde til at fornægte mediernes ret til hjernevaske os ? ….en af mine sønner lavede en festlig lejlighed ud at at brænde sit TV af , ved hjælp af lidt benzin .
Og forøvrigt er mit efternavn af ungarsk oprindelse !

Leave a Comment