6
feb
Seneste opdatering: 6/2-15 kl. 2004
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“It feels like the Government is leaving Rotherham to die. It feels like we’re not on their doorstep so it doesn’t matter.” She welcomed experts coming into Rotherham to help them but said the Government should have stepped in after the Jay Report, six months ago.

“There are hundreds of thousands and I think there could be up to a million victims of exploitation nationwide, including right now. Girls in the process of being groomed,” she said. Child sex abuse gangs could have assaulted ONE MILLION youngsters in the UK

Et tydeligere eksempel på overklassens krig mod underklassens svageste, ser man næppe. Dette er principielt Labour-millionæren Tony Blairs krig mod fattige og børn, manden der på 13 år hentede 4 mio. overvejende muslimer til landet. Blair burde drages personligt til ansvar og udbetale erstatning til ofrene af egen lomme. Mindst. Han er i sandhed en landsforrædder, som Paul Weston siger: Paul Weston: Why Is this not Treason?  (Andrew Neil destroys Labour Rotherham MP Sarah Champion) Underskriftindsamling: Begin prosecutions against those at Rotherham Council past and present responsible for covering up widespread child sexual abuse.

278.000 illegale trængte ind i Europa i 2014

Although some data are still missing for De­cember 2014, the number of detections of illegal border-crossing in 2014 as a whole to­talled about 278 000. This is two and a half times larger than the year before (107 000) and twice as much as in 2011 (141 000) dur­ing the initial stages of the Arab Spring. This increase is mostly connected to the increas­ing number of refugees and displaced people worldwide, related to the ongoing conflict in Syria and its spread to Iraq, which have cre­ated the worst refugee crisis since the Sec­ond World War. Frontex: LATEST TRENDS AT EXTERNAL BORDERS OF THE EU


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ɱØяñιηg$ʇðя

Posted: 6 februar 2015 - 15:59 - Svar

Weeee!!! Äntligen! 🙂

tnb

Posted: 6 februar 2015 - 17:10 - Svar

Åh disqus:)Er ikke bare underklassen som rammes av dette lenger, i en norsk by sa politiet at det var fra alle samfunnslag, internett-grooming er klasseløst. Sannsynligvis er barn av venstrevridde journalister blant de mest utsatte for muslimsk sexmisbruk dersom de blir oppdratt med samme holdninger som foreldrene sprer i avisene.

Huginn

Posted: 6 februar 2015 - 20:11 - Svar

Är alla kommentarer från 4 febr och äldre utplånade? Eller är det något tillfälligt problem?

MVH

Arvid Falk

  ɱØяñιηg$ʇðя

  Posted: 6 februar 2015 - 21:55 - Svar

  Det är väl det enda negativa med omställningen tyvärr.

  steen

  Posted: 6 februar 2015 - 23:30 - Svar

  nej, de er ved at bliver overført til det nye system. Tålamod!

  Rednas76

  Posted: 7 februar 2015 - 01:06 - Svar

  Det jobbes med saken. Det er mange kommentarer som skal importeres.

  Nilsv

  Posted: 7 februar 2015 - 09:34 - Svar

  Hvis du slår javascript fra, kan du se de gamle kommentarer.

  Det bliver jo lidt svært at få dem ind i disqus, da ingen ved, hvis de er – ud over Thomas Mattsson måske, ham kunne man jo ringe til.

chainmail

Posted: 7 februar 2015 - 04:44 - Svar

Undrar hur många svenska ungdomar som utnyttjas av sexuellt frustrerade folkslag från Afrika och Mellanöstern… Vi hör ju bara om en bråkdel av de allra värsta våldtäkterna men just detta fenomen med ‘grooming’ skulle nog aldrig komma till ytan. Undrar hur svensk media skulle hantera sådana fall. Jag kan se för mig rubrikerna i de svenskfientliga tabloiderna Aftonbladet och Expressen: “Svenska män utnyttjade barn sexuellt”, “Svensk pedofilring”, Svenska män i pedofilhärva” osv.

Angående illegal invandring till Europa: Det är skrämmande att Sverige tar emot 1/3 av alla dessa! Egentligen borde vi inte ta emot mer än ett fåtal kvotflyktingar eftersom Grekland, Kroatien, Italien, Frankrike och Spanien borde vara första asylland… Vi borde bunta ihop araberna och afrikanerna och skeppa ner dem dit efter vi börjat fakturera dessa länder – så de lär sig stänga sina gränser ordentligt!

  Peter Zichau

  Posted: 7 februar 2015 - 09:46 - Svar

  “Undrar hur många svenska ungdomar som utnyttjas av sexuellt frustrerade folkslag från Afrika och Mellanöstern…”
  Med lidt logisk tænkning må man vel antage, at den slags finder sted over alt i Europa. Måske ikke lige så systematisk som lige England, men det hænger sikkert sammen med, at deres samfund er mere klasseopdelt end de fleste andres.

   chainmail

   Posted: 7 februar 2015 - 10:31 - Svar

   Jag tror att väldigt många svenska barn far illa, särskilt de i och runt mångkulturella områden. Kan bara föreställa mig antalet bötningar och sexuella trakasserier på svenska skolor. Svenska barn är lika oskyddade eller kanske mer än engelska eftersom de är mer självständiga.

machiavelli

Posted: 7 februar 2015 - 05:26 - Svar

Mor bekymret:
“Min 8-årige søn truet med kokke-kniv i skolen” . Langt langt indlæg
i ekstrabladet og naturligvis ikke et ord om, at de kniv stikkende skolelever
og deres forældre kommer fra langbortistan. Kun udenom snak om opførsel og
forældre.

Allerede i 1. og 2. klasse begynder de at stikke med knive. Udviklingen er
naturligvis fuldkommen syg, politikerne arbejder bevidst på at ødelægge landet
og starter fra bunden. Derfor er der naturlige årsager til at lærerne flygter
fra Folkeskolen. Årsag: indvandrere og muslimer. Jeg har undervist i 8 år i
Folkeskolen og har aldrig set en kniv i skolen. Danske børn tager ikke kniv med
i skolen.

Men da moderen ikke ligesom Støjborg vil kaldes racist og fremmedhader er
moderen forstående. “børnene er ikke onde” “De har i stedet
problemer og reagerer derfor voldsomt” Men det er selvfølgelig rigtigt. Tæv
hjemme i stedet for kærlighed gør, at børn hævner sig på deres omgivelser.
Ligesom IS patienterne gør i Syrien. Man brænder ikke folk levende, hvis ikke
had og hævnen hele tiden ligger og knurrer i følelseslivet. Faktisk er
det forældrene man slår ihjel. Derfor går der en lige linje fra opdragelsen til
vold, terror og drab.

Som en amerikansk filosof engang sagde for mange år side i forbindelse med Ku
Klux Klan: “Intet lykkeligt menneske hænger en neger.” Ja og sådan er
det bare. Opdragelse til had mod omverden, som i dette tilfælde er danskerne
starter i vuggen. Islam skal ud af Danmark.

.

Otto Sneider

Posted: 7 februar 2015 - 10:21 - Svar

Här är en blogg som jag kan rekommendera. http://bloggardag.blogspot.se/2015/02/konsten-att-ta-avstand-till.html Läs dagen och gårdagens text samt kommentarerna

Leave a Comment