9
feb
Seneste opdatering: 12/2-15 kl. 2318
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Huge crowd of Muslim protesters picket Downing Street to protest at Charlie Hebdo cartoons, British Muslims swarm to central London to protest against Charlie Hebdo publishing the Prophet Mohammad cartoons.)
.

David Wood: Is Burning Captives unislamic?

Der er adskillige, som har udtalt sig om dette, men ingen der ved noget eller ikke lyver. David Wood udtaler sig om ting, han har forstand på. Det er en god kvalitet, hvis man endelig skal mene noget.

Paul Weston: “We are going to stop Islam from taking over this country”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KSD

Posted: 9 februar 2015 - 10:21 - Svar

OT:
Vinterferie i Prag: Chauffør truet af “danske” elever fra indvandrertungt gymnasium

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/09/vinterferie-i-prag-chauffor-tru et-af-danske-elever-fra-indvandrertungt-gymnasium/

  Armadillo

  Posted: 9 februar 2015 - 22:09 - Svar

  Jeg har læst om dette i medie og visse burde skamme sig rigtigt meget.
  Hvad har der blevet af den danske høflighed og respekt for andres ejendom?

Armadillo

Posted: 9 februar 2015 - 19:54 - Svar

Tja, for at sige det på en gammel måde: Det meste disse hedninge laver går jo imod al sund fornuft og menneskelighed.
For Islam kan jeg gennem mit synske øje bare sige dette; der er bare en vej frem og det er tilbage…
Hellere Gud, Konge og Fædreland, end Allah hu Akbar, Mecka og Medina.

  Intetnavntak

  Posted: 10 februar 2015 - 02:22 - Svar

  Jeg er hedning, Armadillo.
  Jeg tror ikke på nogen religion, dette kaldes sund fornuft. Religion blev skabt for at lyve for åbent øje.

  Tro det eller ej, gud, konge og fædreland er også mange tusinder år gammelt.

  Hvorfor fortæller du ikke til Jesper lige ud, han flygter fra multikulturen. Ikke kun islam. I hans flugt bliver han selv multikulturalist, en del af problemet et andet sted i verden. Men sandelig også en svækkelse for Danmark.

   Armadillo

   Posted: 10 februar 2015 - 08:20 - Svar

   Enhver er salig i sin tro, for min del anser jeg kristendommen være et lempeligt sted at opbevare det irrationelle i livet i.
   Desuden har for mange gennem tiderne “Gud Konge og Fædreland” været det kit der har opretholdt samfundets sammenhængskraft.
   Jeg tror knapt at en flok fritænkende ateister der peger i alle retninger, har samme mulighed for at stræbe mod et fælles mål.

   Olav 3

   Posted: 10 februar 2015 - 14:10 - Svar

   Blander du ikke sammen to ord, med svært ulik betydning her?
   Man blir da ikke “multikulturalist” fordi man bor i et land med nylig påtvungen multikultur?

   Skandinaviske land er åpenbart dominert av “multikulturalister”, og befolkningen utsettes for deres “multikulturalisme”, der man forsøker å regulere språkbruk og mellommenneskelig adferd, likt det vi så i kommunismen.

   I mange andre europeiske land slipper folk dette!
   I Ungarn taler statsministeren mot multikultur, og sier at de skal ikke ungarere ha.
   Problemet med nordlige Europa, er at man helt mangler de som skulle ta vare på den opprinnelige kulturen. De konservative finnes knapt mer..

Jesper

Posted: 9 februar 2015 - 20:02 - Svar

Ja, er der nogen der overvejer st forlade Danmark i lyset af situationen? Det står lysende klart for mig hvor vi ender om 20-30 år. Og det er ikke et sted jeg har lyst til at opholde mig.

  Armadillo

  Posted: 9 februar 2015 - 21:54 - Svar

  Nord om polarcirkelen er det ganske muslimfrit, ty om Ramadan falder om sommerem,blir det et problem med fasten…

   ɱØяñιηg$ʇðя

   Posted: 10 februar 2015 - 04:16 - Svar

   Då utlyser bara nån imam en ny fatwa som gör det tillåtet att ändra på reglerna. Tror redan att det har hänt någonstans.

  Anne Marie Buch

  Posted: 10 februar 2015 - 06:09 - Svar

  Ja, jeg har forladt Danmark, og regner ikke med at komme tilbage. Jeg er i gang med at afvikle alt i Danmark, og satser paa at slaa mig ned i Fx Chile.
  Hvis andre har samme tanker, saa syntes jeg da at vi skal slaa os sammen.

  Et andet alternativ er simpelthen at koebe sig til territorie i Danmark. Efterhaanden som “udkants Danmark” affolkes, saa kunne man jo opkoebe et samlet omraade. Naar foerst alting begynder at gaa i oploesning, saa kan man passende loesrive sig fra den synkende skude. Og begynde at tage imod flygtninge fra det multikulturelle fallitbo. De der har stemt imod udviklingen, naturligvis.

  Men Chile er nok den nemme loesning, hvis nogen vil med.

   Jesper

   Posted: 10 februar 2015 - 08:29 - Svar

   Ja Sydamerika er en af de eneste muligheder, hvor man stadig tillader indvandring fra Europa. Dette vil formentlig stoppe i takt med at problemerne eskalerer. Dermed kan man risikere at blive fanget i Europa med eneste mulighed selv at søge asyl et andet sted – hvilken ironi i øvrigt. Østeuropa er også en mulighed, men her tror jeg at man vil blive omfattet af fremtidige konflikter på kontinentet.

    Anne Marie Buch

    Posted: 10 februar 2015 - 10:11 -

    Netop – jeg har overvejet de baltiske lande, eller Finland. Men klemt inde mellem et Sverige i frit fald, og et uforudsigeligt Rusland….det er lidt farligt.
    Chile og Argentina har udviklet sig rigtig meget over de sidste 20 aar, til det bedre. Der er masser af plads. Man kunne skabe sig et godt liv der, og samtidig sikre sine boern og boerneboern, saa godt som muligt i hvert fald.

    Den krig og ufred der kommer til at skylle ind over Europa inden for kort tid, den er 100% selvforskyldt. Samtlige europaeiske befolkninger har i aartier stemt paa politikere der har skabt situationen.
    Jeg orker ikke mere at have ondt af dem.

    Lawrence

    Posted: 10 februar 2015 - 14:39 -

    “Ja, jeg har forladt Danmark, og regner ikke med at komme tilbage. Jeg er
    i gang med at afvikle alt i Danmark, og satser paa at slaa mig ned i Fx
    Chile.
    Hvis andre har samme tanker, saa syntes jeg da at vi skal slaa os sammen.”

    Det var dog en forfærdelig indstilling! Hvis vores forfædre havde haft dén havde der ganske enkelt ikke været et Danmark. Vores forfædre stak ikke af, de byggede Dannevirke og blev og kæmpede! De kæmpede og døde på det for deres børn.

    “Man kunne skabe sig et godt liv der, og samtidig sikre sine boern og boerneboern, saa godt som muligt i hvert fald.”

    Nej det kan du godt nok ikke! Tværtimod. Lige nu er vi i Europa de primære mål for destruktionenen og udskiftningen af de europæiske folkeslag, men hvis vi falder, så kommer turen bare til de mindre og nemme mål: enklaverne af de europæere der stak af. Forventer du Chilenerne skal stille deres sønner til rådighed for at bevare dine børnebørns ret til at bevare sin kultur? Hvorfor skulle de, når du nu ikke engang ville stille dig selv imellem dine børnebørn og deres fjender? Tro ikke du gør noget for dine børnebørn ved at berøve dem deres fædreland og udvidede etniske familie. Det du her berøver dem, har det taget deres forfædre tusinder af år at bygge. Og jeg kender interessant nok en familie fra Chile som er flyttet til Danmark fordi Chile ikke er et sted der er værd at opfostre børn i. Men hvad ved de forældre om det, de er jo bare opvokset i Chile. Jeg er sikker på at du kan foretage et bedre skøn når det kommer til deres hjemland og kultur.

    “Jeg orker ikke mere at have ondt af dem.”

    Men deres børnebørn kunne du godt have haft ondt af. De har ikke ønsket sig at blive en forhadt minoritet i deres eget hjemland. Deres hjem og arv har deres forældre formøblet, som en alkoholisk ludoman formøbler sine børns opsparing på ridebanen. Det har aldrig været europæernes ret at forære de europæiske hjemlande bort til lavestbydende. Det var al den tid deres forbandede pligt at varetage, og at forbedre på arven, som deres børnebørn på forhånd er blevet overgivet af vore forfædre. De var blot kustoder. Som vi er det. Det du berøver dine børnebørn er langt mere værd end hvad du nogensinde kunne give dem af goder. Deres folk er deres udvidede familie. Faktisk er det sådan at en bedsteforælders genetiske afstand til sit barnebarn er den samme genetiske afstand som der er imellem to tilfældige etniske danskere på gaden. Derfor er det rent genetisk deres familie, ikke bare kulturelt og sprogligt. Derfor føler bortadopterede koreanere sig hjemme første gang de er i korea, selvom de er kulturelt fremmedgjorte. Og den smerte de oplever ved ikke rigtig at tilhøre deres nye udvidede/genetiske familie, og samtidig at have mistet deres oprindelige udvidede familie, er noget jeg ikke ønsker nogen fra min udvidede familie.

    Men rejs hvis du ikke har kimen til at kæmpe. Tilsyneladende er en større udvælgelsesprocess under opsejling i Aftenlandende. Kun kampvillige europæere med kærlighed til deres civilisation og udvidede familie vil være tilbage om hundrede år. Måske Gaias modtræk til opfindelsen af den dysgenetiske velfærdsstat? Måske bare naturens konstante pres på arterne. Nyt er det i hvert fald ikke:

    “…the rulers of the state… feel towards their subjects as one might towards sheep, and think about nothing day and night but how they can make a profit out of them.” ~ Plato

    Anne Marie Buch

    Posted: 10 februar 2015 - 15:03 -

    LawrenceÆ

    “Vores forfædre stak ikke af, de byggede Dannevirke og blev og kæmpede! De kæmpede og døde på det for deres børn.”

    Ja! Et flertal af befolkningen var dengang enige om at Danmark var værd at bevare. Man kæmpede sammen, mod en ydre fjende.
    Sådan er det imidlertid ikke idag. Idag har mere end 80% af den danske befolkning stemt på politikere der har tilladt denne udvikling. I mere end 20 år. Der er kun 3 muligheder:
    1) De – flertallet altså – er enige i den førte politik
    2) De er ligeglade, de finder det ikke vigtigt nok til at sætte deres kryds derefter
    3) De er for dumme til at forstå sammenhængen mellem der hvor de sætter deres kryds, og den lovgivende forsamling der udspringer deraf

    I alle 3 tilfælde vil din holdning betyde at jeg skal bekæmpe mit eget folk.
    Det vil jeg ikke. De har aktivt stemt FOR denne tingenes tilstand. Det er deres demokratiske ret. Den hverken kan eller vil jeg bekæmpe.

    “Forventer du Chilenerne skal stille deres sønner til rådighed for at bevare dine børnebørns ret til at bevare sin kultur? ”

    Jeg forventer at jeg, mine børn og børnebørn kømper sammen med vore medchilenere. Når jeg har slået mig ned der er det mit land. Vi kæmper sammen.

    “Hvorfor skulle de, når du nu ikke engang ville stille dig selv imellem dine børnebørn og deres fjender?”

    Jeg har ofret meget i denne kamp. Det er en urigtig, og nedrig påstand at jeg ikke vil stile mig imellem mine børn, og dem der truer os.

    “Tro ikke du gør noget for dine børnebørn ved at berøve dem deres fædreland og udvidede etniske familie. Det du her berøver dem, har det taget deres forfædre tusinder af år at bygge. ”

    Jeg frateger dem ikke noget. 80% af mine meddanskere gør.
    Ja. Du har ret. Det er en gammel, gammel kultur, og et gammelt folk, som et stort flertal af danskerne har valgt at kaste vrag på.
    Det er sørgeligt.

    “Men hvad ved de forældre om det, de er jo bare opvokset i Chile”

    Nu er Chile et stort land. Som har undergået en rapid udvikling. Jeg føler mig ganske overbevist om at der er en ganske god udvikling i gang der.

    Lawrence

    Posted: 10 februar 2015 - 16:07 -

    “Nu er Chile et stort land. Som har undergået en rapid udvikling. Jeg
    føler mig ganske overbevist om at der er en ganske god udvikling i gang
    der.”

    Og det var den Chilenske familie overbevist om at der er her.

    Følg dit hjerte. Hvis det er i Chile, er det et godt valg at flytte.

    Anne Marie Buch

    Posted: 10 februar 2015 - 15:12 -

    “Deres hjem og arv har deres forældre formøblet, som en alkoholisk ludoman formøbler sine børns opsparing på ridebanen. ”

    Du har så evigt ret. Desværre er jeg ikke guds lillesøster. jeg er ikke almægtig. Jeg er nødt til at fokusere på at frelse mig og mine.
    Jeg deler din sorg over at en enkelt generation af vælgere har bortødet alt hvad der var mig kært: Et fædreland, et folk, en stamme.
    Men det er det de har gjort. Med vidtåbne øjne, har det AKTIVT valgt dette.

    “Men rejs hvis du ikke har kimen til at kæmpe. Tilsyneladende er en større udvælgelsesprocess under opsejling i Aftenlandende.”

    Jeg har om nogen kimen til at kæmpe. men som nævnt: Jeg vil ikke bekæmpe mit eget folk. Du har i din kommentar glimrende beskrevet hvorfor: De er mit folk. min stamme, min udvidede familie.
    Men de har VALGT at omstyrte vores enestående dejlige land, de har VALGT at lægge kimen til borgerkrig, lidelse og undertrykkelse.
    Jeg har ingen ret til at imødegå dette valg med andet end demokratiske metoder. Det har jeg gjort. Det har vist sig ikke at være nok.

    Mener du virkelig at det er bedre for mig og mine, at gå ned med den synkende skude?

    Jeg mener jeg har en forpligtelse il at redde hvad reddes kan.

    Lawrence

    Posted: 10 februar 2015 - 16:02 -

    “Mener du virkelig at det er bedre for mig og mine, at gå ned med den synkende skude?”
    Nej. For allegorien er forfejlet. Vi er ikke i en eller anden tilfældig “skude”. Vi er i vores land. Ingen kommer til at give os et nyt. Heller ikke Chilenerne. Dine børnebørn må så forsøge at blive chilenere; noget de ikke er, og som forsynet ikke har destineret dem til at blive. Fremmede, bortadopterede.. af deres eget ophav. Og nej, europæerne er aldrig blevet spurgt om de ville udskiftes. Om de ville have 30 sølvpenge for at sælge deres efterkommere. De er blevet snydt, skammet, ført bag lyset af forrædere der kun meler deres egen politiske kage og sociale status. Men dette sker fordi vores kultur er kommet til sin logiske banes afslutning. Renæssancens grundteser om alle menneskers ligeværd var forfejlet. Den politiske implementerede ændring af et folk fra en familie/nation til politisk konstruktion, baseret på oplysning ideologi, i sin logiske konklusion, er det vi ser udspille sig.

    Af Roms fald rejste sig en ny europæisk civilisation efter århundreders barbari. Dette er den Spengleriske cyklus civilisationer gennemgår, og vi står i fasen lige før barbariet. Pga. vores teknologi foregår faldet over generationer i stedet for århundreder. Men ligeledes er det mest barbariets fase. Det vil heller ikke vare århundreder.

    Hop over bord hvis du vil, og tag børnene med. Men der er hajer i vandet. Nissen flytter med. Jeg vil blive og reparere hullet, smide dem der lavede hullet overbord, og vende skuden. Eller dø i forsøget. Hvis europæiske børn ikke har en fremtid i Europa, har de det helt sikkert heller ikke andre steder. Her er vi mange. Her er vi stærke. Her er vi knyttet til noget vi der er værd at dø for. Det er vi ikke andre steder, og vil kun være endnu lettere at mobbe og skubbe rundt.

    Kæmp for alt hvad du har kært, dø om så det gælder.

    Jeg vil opdrage mine børn til at kæmpe for deres ret. Ikke til at stikke af. Gør du hvad du finder rigtigt. Så gør vi begge det samme, på en måde der ræsonnerer med vores dybere sandheder hver især. Det er sikkert bedste for Europa.

    Jesper

    Posted: 10 februar 2015 - 21:08 -

    Jeg må erklære mig enig med Anne Marie her. Det bør efterhånden stå klart for alle hvilken vej udviklingen går, og i og med at 80 pct. af vælgerne støtter den nuværende diskurs på udlændingeområdet (uvist af hvilken årsag), føler jeg ærlig talt ingen forpligtelse til at blive og kæmpe. Skibet må gå ned – men jeg skal gøre hvad jeg kan, for at det bliver uden mine børn. De multikulturelle må blive at kæmpe, hvis de ellers kommer i opposition til deres egen politik på dette tidspunkt. Jeg føler med dem som må blive tilbage, men de er ikke mit ansvar (men det er tilgengæld min egen familie).

    Lawrence

    Posted: 11 februar 2015 - 09:19 -

    Et flertal af europæerne har været imod indvandring hele tiden. Deres vilje er ikke blevet blevet implementeret. Demokrati kan være direkte som det oprindeligt var, eller det kan være repræsentativt som det er nu, og det vi i europa reelt har haft siden ww2 er magt afgivelse til en selv-tjenene elite, som rituelt bliver bekræftet hvert fjerde år ved stemme “afgivelse”. Så meget for folkets vilje. Det der sker er IKKE de europæiske folks vilje, og det eneste de undervejs har kunnet gøre var at rejse sig voldeligt mod staten. Men da processen er foretaget gradvist har der ikke været det nødvendige chok til at udløse revolution. Og folkets vilje er blevet holdt nede med systematisk socialt og økonomisk pres, som Steens blog jo dokumenterer dagligt. Men jo flere klarsynede mennesker der forlader kamppladsen, jo dårligere vil deres landsmænd stå sig i de kommende kampe.

    Anne Marie Buch

    Posted: 10 februar 2015 - 15:15 -

    Og lige til sidst:

    “Kun kampvillige europæere med kærlighed til deres civilisation og udvidede familie vil være tilbage om hundrede år. ”

    Hvad får dig til at tro at et eneste eksemplar af sådanne vil være i live i Europa om 100 år???
    Om 100 år er Europa som Yemen, Saudi eller Egypten.

    Lawrence

    Posted: 10 februar 2015 - 16:20 -

    Ja, muslimerne er skræmmende. Men det er europæerne også. Det er kun 70 år siden vi sidst fik bevist dét…

   Olav 3

   Posted: 10 februar 2015 - 13:39 - Svar

   Hvorfor ikke se nærmere på den iberiske halvø?
   Portugal ligger der så å si upåvirket av masseinnvandring, med en pengeøkonomi som går heller dårlig, og samtidig med bytteøkonomi som fungerer stabiliserende.
   Hverken Spania eller Portugal driver med “multikulturalisme”, de holder ikke tilbake den egne kulturen, for å gjøre rom for andre.
   De har meget oppgående ordensmakt, i motsetning til lenger nord.
   Når jeg sammenlikner Spania og Chile, er største forskjellen den rike spanske kulturen, som overleveres generasjonene. Særlig tydelig blir det helt syd, der klima er like godt som i Santiago-regionen i Chile.

    Anne Marie Buch

    Posted: 10 februar 2015 - 15:12 -

    Jeg er bange for at hele Europa er tabt….

    Jesper

    Posted: 10 februar 2015 - 21:25 -

    Enig og forudsat at der forsat ikke sker islamisering af Sydamerika vil det amerikanske kontinent tage ved lære af Europas katastrofe – og dermed undgå en gentagelse. Sydamerika vil til en vis grad være beskyttet militært som en del af den amerikanske hemisfære.

snøfte

Posted: 9 februar 2015 - 21:22 - Svar

Man bryr seg ikke lengre, i forhold til hva politikere har stelt til her i Scandinavia med sin multikulturelle oppfinnelse, man tenker etter hvert kun på hvordan planlegge sin egen retrett, selge sin eiendom, flytte sin kapital og bosette seg i et annet land for å overleve med forstanden i behold.

Peter Zichau

Posted: 9 februar 2015 - 23:36 - Svar

Hele atmosfæren omkring den muslimske indvandring bliver mere og mere patetisk. Ovenpå Charlie Hebdo-sagen og de daglige beretninger om ISIS fortrædeligheder, kommer alle de daglige “småsager” væltende i en lind strøm.
Hvordan kan nogen stadig forestille sig, at det her ender godt? Ser de nogen lyspunkter nogen steder?

invernes

Posted: 10 februar 2015 - 00:24 - Svar

invernes

Posted: 10 februar 2015 - 00:29 - Svar

Hundrevis av kirker ødelagt i Nigeria. Forfølgelsen av kristne i oktober

In just two months, from August to October, nearly 200
Christian churches were destroyed in Nigeria by the Islamic organization
Boko Haram and its Muslim allies

https://www.document.no/2015/02/hundrevis-av-kirker-odelagt-i-nigeria- forfolgelsen-av-kristne-i-oktober/

  Armadillo

  Posted: 10 februar 2015 - 17:11 - Svar

  Lidt sent svar, men jeg anser det er skamfuldt at ingen af de nordiske kirker udtrykker harme over denne forfølgelse af kristne.
  Jeg har ikke ord for min indignation over dette og derfor er jeg ikke med i noget kirkesamfund, min tro tillader ikke støtte til disse farisæer, der for ussel mammon går på akkord med de værdier der ligger i grunden for vores samfund.

   laksefakse

   Posted: 10 februar 2015 - 17:35 - Svar

   Våre prester og biskoper drikker te med djevelen.

    Armadillo

    Posted: 10 februar 2015 - 20:52 -

    Det kan du ha ret i Laksefakse, jeg kender en provst der egenlig er kristen, men anvender sin position for at fremme Islam.
    Prosten er ganske belæst, men har faldet i det politisk korrekte mudder og er i mine øjne ikke en sand kristen.

   Peter Buch

   Posted: 10 februar 2015 - 18:56 - Svar

   Der er indsamlinger til forfulgte kristne.
   Forslaget om en større
   lovgivning faldt, som jeg forstår det blandt andet da det kunne have
   medført at folkekirken som sådan kunne udtykke harme, det er vi nogle
   der ikke ønsker.
   Vi foretækker tusinde menigheder trods den mindre styrke i stemmen, fremfor pave eller bisper.

machiavelli

Posted: 10 februar 2015 - 02:56 - Svar

En prøve.

machiavelli

Posted: 10 februar 2015 - 13:26 - Svar

Jeg bor i Thailand og vender kun hjem i en kiste. Det er frygteligt at være vidne til Europas selvmord. Politiske slyngler og en stor uvidende befolkning. Oplysningstiden er forbi.

  Armadillo

  Posted: 10 februar 2015 - 17:19 - Svar

  Herregud machiavelli, Thailand er vel om noget befolket af uvidende, hvad tror du der kommer at ske når den gamle konge dør?
  Demokrati værd navnet, eller nogen Junta i uniformer der for enhver pris vil bevare status Que?
  Forøvrigt er Thailand for varmt for mig, jeg foretrækker lidt nattefrost, hvidt på marken og selvfølgelig de fire årstider 🙂

   machiavelli

   Posted: 11 februar 2015 - 02:03 - Svar

   Ja der er en del sandhed i det du siger, og kongesønnen er meget upopulær men jeg er faldet til, selv om demokrati er en vittighed,korruptionen galoperende. Og så er Thailand i øvrigt en politistat.

Olav 3

Posted: 10 februar 2015 - 13:29 - Svar

Jeg reagerer på at man hører at mange ikke lytter når Weston taler..
Låter som berm i mine ører.

Leave a Comment