13
feb
Seneste opdatering: 13/2-15 kl. 1530
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Geert Wilders in Parliamentary Debate with Dutch Prime Minister: “We See a Cowardly Cuddling of Islam”

Jalving: Mette Bock koster LA tre-fire mandater

Et tågehorn kan opveje ti menneskers ihærdige arbejde. Måske kan Mette Bock dog opveje 50. Hvor dumme hendes udtalelser om terror er, ser man øjeblikkeligt på Europols terrorstatistik.

»Udtrykker man ikke bekymring for islam, får man mærkatet “naivist” klistret i panden. Jeg vover det alligevel: Jeg er ikke bekymret for islam«, skrev hun frejdigt, før hun advarede mod en »hastigt voksende nationalkonservatisme og unuanceret islamfordømmelse« i Europa. Dét lokkede mig i lukt i fælden, og på Facebook kom jeg til at notere, at jeg godt nok ville være bekymret, hvis jeg var hendes bror.

Mette Bock er Anders Samuelsens storesøster, og som alle kan regne ud, ødelægger Mette Bock Liberal Alliances chance for at vokse nævneværdigt i disse år, hvor momentum ellers er der for et parti, der er økonomisk liberalt og politisk konservativt. Hvor mange mandater Mette Bock koster partiet med sine jævnlige udmeldinger, der hører hjemme hos De Radikale, tør jeg ikke afgøre, men nogle af de LA-folk, jeg har talt med, tøver ikke med at vurdere det til tre-fire stykker. Det er alligevel noget for et lille parti med store ambitioner. Han skal passe på sin storesøster og Mikael Jalving: Ifølge kilder i LA koster Mette Bock partiet tre-fire mandater


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KSD

Posted: 13 februar 2015 - 12:59 - Svar

OT:
Unge “danskere” fra indvandrertunge Bispehaven raserede hotel i Prag:
https://ksdha.wordpress.com/2015/02/13/unge-danskere-fra-indvandrertun ge-bispehaven-raserede-hotel-i-prag/

Lenn

Posted: 13 februar 2015 - 14:00 - Svar

Hvor er han bare suveræn, Geert Wilders! Sådanne rigtige mænd kunne vi godt bruge no’en af inde på Hoppeborgen. Hvorfor hører vi ikke DF fyre en lignende tale af?
Menneskerettighedskonventionen har spillet fallit, og i kampen om at være mest ‘næstekærlig’ har Europas politikere sat de, som konventionen oprindeligt var udarbejdet på grundlag af, nemlig jøderne og de oprindelige befolkninger i Europa, udenfor døren! Nu oversvømmes vi pga fallerede islamiske regimer af de selvsamme, som ret beset er en del af – og årsag til – selvsamme fallerede regimer, nemlig muslimerne. Altimens tilsidesættes de oprindelige befolkninger i Europa, og menneskerettighedskonventionerne lader til kun at gælde de nye ‘besættere’. Faktisk ganske groteskt.
For eksempel skulle artikel 2 beskytte enhver persons ret til liv, og artikel 5 sikre enhver europæisk borgers ret til sikkerhed og frihed. Har vi ikke efterhånden set talrige eksempler på, at folk, der råber op om islam, bliver brutalt henrettet af muslimer, Europas nye besættere? Hvorfor vejer en europæers ret til liv ikke tungere..?
Artikel 4 siger, at ingen må holdes i slaveri eller trældom, og her kan man jo blot se på de mange tildækkede muslimske kvinder, hvoraf mange ikke har lov til at arbejde (ikke at de gider arbejde for the dhimmies..), og hvor æresdrab stadig forekommer over hele Europa. Det er ufatteligt, at den perfide voldsideologi har fået indpas i Europa, og at man ligefrem akkommoderer den i stadigt stigende grad.
Ud med krigeriske, truende og antidemokratiske muslimer!

Leave a Comment