15
feb
Seneste opdatering: 18/2-15 kl. 1605
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En 55-årig mand mand er skudt i hovedet ved Synagogen i Krystalgade. Han er død ifølge svensk radio. To betjente er såret.  Ved 5-tiden er der blevet skudt ved Nørrebro Station, der ligger nogle kilometer fra de andre steder.

Jeg sidder i orkanens øje og hører helikoptrene ganske rolig. Det er jo bare, som Malmø har været i tyve år. Ro på. Intet nyt eller uventet, ingen ville høre, og nu er det ligegyldigt. Nu er Thorning og Løkke og Østergaard på dupperne, men det hidser ikke mig op. Det spiller ingen rolle, hvad de siger eller gør, de har har gjort, hvad de skulle. Det er rigeligt, nu høster vi hvad de har sået. Endnu en gang får vi ret, det er derfor vi er “ekstremister”. Dette er ikke “anstændige menneskers” ansvar. Det er “fobers og isters.” Sådan lever anstændigheden med sig selv, når det koster to døde og fem sårede.

“Noget er ved at finde sin bane”, som Samuel Beckett siger. Det er vist i Slutspil, selvom vi kun er ved ouverturen. Danske politikeres omhyggeligt planlagte bane. Kaos er vores oprindelige tilstand, vi er vendt hjem til Mellemøsten, menneskehedens vugge. Måske mærker jeg en vis lettelse over at være kommet hjem langt om længe. Uvisheden er det værste.

Jeg lægger en kabale, tror jeg, og sender en tanke til politikernes ofre. Det har været “A long day in Copenhagen”, som Mark Steyn skriver. Kampen er kun lige begyndt i det “Danmark Helle Thorning ikke vi leve i.” Det er bevægende sagt, der er lidt teleprompter over det, men jeg vil nu ikke savne hende, når hun skrider til grønnere enge. Tag hele partiet med!

Studio Ett sände extra om attentatet i Köpenhamn – del 1

Med bla. Janne Josefsson og Mikael Jalving. Man hører SR kæmpe ret hårdt for deres virkelighedsbeskrivelse, at det trods alt var “politisk yderliggående”, der blev ramt. Bortset fra den tilfældigt forbipasserende, der viste sig at være en almindelig, demokratisk deltagende borger, formoder jeg.

Ved skyderiet er er en person ramt af skud i hovedet, og to politifolk er ramt af skud i henholdsvis arm og ben.Det er endnu for tidligt at sige, om skyderiet kan relateres til gårdagens skyderi ved Krudttønden. Vi kan endnu ikke sige noget om de tilskadekomnes tilstand. Gerningsmanden er flygtet til fods fra stedet.

Vi har følgende signalement på gerningsmanden, der beskrives som: Mand, iført sort bukser og sorte sko. Han var desuden iført en lysegrå jakke med fler-farvede lyse felter. KBH Politi, Militærkøretøjer observeret i København, DR Liveblog.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Breidablikk

Posted: 15 februar 2015 - 05:13 - Svar

Korrekt. Politikernes fordømmelser er skam og hån. De skulle stått på kne foran nasjonen og bekjent sitt ansvar og sine synder! Men man kan jo være pessimistisk: i Frankrike tjener Charlie Hebdo-affæren kun til å styrke sosialistene og det nåværende innvandringsregime – som endog får tydeligere autoritære trekk: jeg har iallfall lest at nå skal muslimene ut på landsbygden hvor mange franskmenn til nå har funnet tilflukt, fra de islamodominerte forstedene utenfor storbyene. Problemet skal løses ved å spre ulykken jevnt utover det ganske land!

Måtte den kommende katastrofe heller ramme oss tidlig, enn sent, slik at folket kan sette en stopper for denne umulige samfunnsutviklingen, jo før jo heller.

  Griffin11

  Posted: 15 februar 2015 - 11:21 - Svar

  Den dagen då “dom” visar sina fula trynen ute i den Skånska myllan, på landsbygden, eller i Smålands skogar, kommer dom att få se ett annat folk. Inga dumma, naiva stadsbor där. Vi på landet ska varmt ta emot dom. Bara kom…

   Armadillo

   Posted: 15 februar 2015 - 12:53 - Svar

   Mange Muslimer er voldsomt urbaniserede, bygger borg-lignende huse uden vinduer mod omgivelserne.
   Desuden vil fraværet af udbrændte huse og biler, sikkert skabe utryghed da det jo ikke ser ud som “hjemme”..

    Griffin11

    Posted: 15 februar 2015 - 15:07 -

    Det synes for mig i høj grad som ett by-problem, er det ikke det? Selv om det er ett problem for oss alle, så synes det som om det i hovedsak er i byerne dem hygger sig…

   Maja Dacke

   Posted: 15 februar 2015 - 13:13 - Svar

   Det har redan visats ‘fula trynen’ i den skånska myllan m fl lantliga ställen … och vad har hänt med dem? Ingenting. Inte ens detsamma med dem som med ‘infödingarna’.
   Och varför? Det är ju så synd om.
   Varför? De förstod ju inte bättre.
   Detta är äkta rasism eller främlingsfientlighet!

   Men, Griffin, allt detta vet vi ju redan.

    Griffin11

    Posted: 15 februar 2015 - 15:02 -

    Dom har haft tur. Jag vet platser på landet där dom hade “försvunnet” om dom på allvar hade sökt skada folk.

M Westergaard

Posted: 15 februar 2015 - 05:17 - Svar

Hej Steen,

Ja, det er på en måde godt at få klarhed og komme hjem. Men det er også vemodigt.

Farvel civilisation, tak for den korte tid vi har kendt hinanden.

Vi var ikke rede til at leve med dig. Vi glemte de kampe, som de oplyste foregangsmænd og -kvinder i generationerne før os kæmpede for at stable dig på benene, kære civilisation. Vi glemte at du i al din skønhed er som en sart orkide, at du skal vandes og næres omhyggeligt hver eneste dag. Vi kom til at tage dig som en selvfølge. Vi blev så indbildske, at vi spejlede os selv i dig, kære civilisation, og troede vi sammen udgjorde selve naturens orden. Hvilken hybris, nu kommer nemesis. Vi styrter nu tilbage i den afgrund, som vi vistnok kommer fra og formentlig hører hjemme i når det kommer til stykket.

Måske ses vi igen om et par tusinde år, når vi er blevet klogere og er kravlet op fra inferno igen. Håber at du i mellemtiden kan finde en anden planet at opholde dig på, kære civilisation, for her bliver der ikke rart at være for en størrelse som dig.

Lev vel.

chainmail

Posted: 15 februar 2015 - 05:34 - Svar

Det är bara att förbjuda islam i Skandinavien och börja deportera lagbrytare innan inbördeskriget bryter ut.

  Griffin11

  Posted: 15 februar 2015 - 12:37 - Svar

  Tyvärr kommer detta inte att ske. Hemskt som det kan låta; men krig är ju även en reningsprocess som verkar vara snarare en naturlag än ett val. Vi har levt i fred i Europa, (i princip) en väldigt lång tid. Detta är historiskt helt unikt, men folk tror att det är ett normaltillstånd, vilket inte kunde vara mer fel. Vi har alltid krigat innan, och ett krig igen är snarare att återgå till människans normala tillstånd. Detta vet alla som är lite historiskt beresta. Vi är helt enkelt inte bättre än så…

   Lawrence

   Posted: 15 februar 2015 - 13:41 - Svar

   Inte bættre? Hvad er der galt med vores natur? Intet. Hvad er der galt med løvers kamplyst overfor hyæner? Intet. Det er sundt og godt. Det usunde består i at vil har ladet os belyve om vores sunde raske natur, og at hyæner er mod løvernes vilje blevet ført ind på løvernes revir.

    Griffin11

    Posted: 15 februar 2015 - 14:51 -

    Helt riktigt, men varför reagerar inte lejonen som sig bör med att försvara sitt revir? Kanske anser dom att det finns mat till även hyenorna inom reviret, och det må vara sant nock, men när den är vid att ta slut, vad sker det då? Majoriteten av lejonen bjuder dessvärre in fler hyenor. Märkligt…

    Lawrence

    Posted: 15 februar 2015 - 16:30 -

    Ne,j Løverne har hele tiden mærket at det var galt med at få hyæner ind på løvernes revir. Men de blev kaldt løve chauvinister, og truet med social ekskludering. Og dét er værre end døden for en løve. Og hyæner angriber løver på deres revir hvis de bliver installeret dér, også selv om der er mad nok.. Jeg tror ikke der er nogen sult i Grimhøj moskeen, på helsinki færgen, i malmø osv..

    Griffin11

    Posted: 15 februar 2015 - 20:12 -

    Jag vet det godt. Det er ad helvete til…

Peter Buch

Posted: 15 februar 2015 - 06:56 - Svar

Nej, vi høster ikke hvad de har sået.
Vi høster hvad vi alle har sået.

Vi kan ikke forvente politikere fører en anden politik end den de gør.
Vi havde og har stadig mulighed for at opstille andre og vælge dem. Eller selv opstille.
Når, hvis såfemt den elektroniske vælgererklæring opstår, håber jeg, jeg eller andre der er nær mine synspunkter opstilles.

http://dksamling.dk/hvornaar/

Griffin11

Posted: 15 februar 2015 - 11:03 - Svar

“Det Danmark Helle Thorning ikke vill leve i.” Varför skapades då medvetet förutsättningarna för detta Danmark att uppstå?

  Maja Dacke

  Posted: 15 februar 2015 - 11:39 - Svar

  Men Sverige har också en huvudstad där sådana här saker bara är oacceptabla så … varför inte?! Jag håller tummarna för mina vänner där och hoppas att de inte … … …

   Griffin11

   Posted: 15 februar 2015 - 12:17 - Svar

   Jo, men man kan ju liksom inte fostra folk till att förstå sitt eget bästa. Med det sagt att folk där, liksom i övriga Norden, och för all del Väst, faktiskt måste börja ta konsekvenserna av att man inte sätter sig in i utfallet av hur man röstar. Ett par enkla frågor måste man ställa sig själv innan man går till röstbåset; hur kommer detta påverka mitt och mina barns liv och vår framtid… egentligen. Att det som skrivs/sägs i media; är det verkligen sant? Man kan inte rösta på ett håll och sedan bli förvånad när de man röstat på sedan genomför just vad dom sagt, med alla de konsekvenser det för med sig. Jag har hört, att de vise indianerna då de skulle besluta om viktiga saker alltid gjorde en konsekvensanalys av det förestående beslutet; kommer det synas negativ påverkan av vårt beslut om 7 generationer? Om så, så gör vi det inte. I perspektiv med hur våra “ledare” hanterar sådant, blir det uppenbart hur vårdslösa dom är då vi ser negativa konsekvenser inom samma generation. Fullständigt utan konsekvensanalyser, fullständigt oansvarigt…

    Maja Dacke

    Posted: 15 februar 2015 - 13:09 -

    Som jag brukar tänka: Med så många programerbara zombier i Sverige, fler än i Danmark, kan det bara gå åt ett håll … Och är detta något att bevara?

    Jag kan tänka mig att när etniska svenskar (och även samer med flera) är förslavade, om inte döda(de), är det inte heller mycket kvar av vår civilisation och natur – och inte heller mycket att försvara och bevara. Min privata fråga är därför: Kommer jag att uppleva undergången eller ..?

    Griffin11

    Posted: 15 februar 2015 - 14:46 -

    Jag har t.o.m. gått så långt i mina tankar, mest för att överleva mentalt, att om nu de flesta vill ha denna utvecklingen, så vem är jag att söka rädda dessa från deras självpåtagna undergång. Låt dom passera in i historiens dunkel som ett folk av många som försvunnit. Det enda jag har att göra är att ta hand om mig och de mina. De övriga, mina meningsmotståndare, får klara sig själva ur den situation de själva skapat. Jag är dock bekymrad för mina efterkommande. Med vilken rätt förstör vi möjligheterna för dom till ett bra liv…

    ɱØяñιηg$ʇðя

    Posted: 15 februar 2015 - 18:44 -

    Jag har också haft liknande tankar. Svenskarna verkar syfta till att vilja bli lika utdöda som dinosaurierna. Så låt dom då få som dom önskar. Det är det mest rimliga. En dag kommer förmodligen bara finnas enstaka fossiler kvar. Ingen som vet vad folket kallade sig själva, så det blir den tidens vetenskapsmän som namnger dem, Dom kommer få nöja sig med ett fiktivt och kallt kategoriserande namn som dom där “hobbitarna” i Asien. Och lika bra är kanske det. Ett mer menlöst och meningslöst folk har nog inte skådats i hela historien. Lika bra att dom försvinner för alltid. Jag kommer då inte att sakna dem.

Griffin11

Posted: 15 februar 2015 - 11:55 - Svar

“Der er nogle mennesker da vil os ont”. Ja, det kan man vel sagtens sige der er…

  brisslan

  Posted: 15 februar 2015 - 17:02 - Svar

  Du har rätt denna konnan är liadan, som en dumsvenska, lia feg och lia överslätande. Inget kurage!

  .

Ole Burde

Posted: 15 februar 2015 - 14:25 - Svar

Sådan rent sikkerheds-teknisk : Hvis man har tænkt sig at sikre en givet lokalitet mod terrorangreb , så er det altså ikke nok at lade et par betjente stå og blafre ved indgangen ….de bliver jo bare til et nemt mål for angriberen . Det som skal tilføjes , er en skarpskytte som overvåger hele området fra en ukendt position , ideelt set bakket op af en omkring-gående og godt camoufleret agent , feks ”’en ældre dame som er ude at lufte hunden ” ….SÅ godt kan man selvfølgelig ikke forsvare ret mange lokaliteter , men de to mål som blev angrebet var INDLYSENDE første-prioritetes mål , og kunne derfor godt være forsvaret efter alle kunstens regler .
Eller med andre ord : det kunne sagtens have ladet sig gøre at neutralisere angriberen efter et par sekunder

  Peter Buch

  Posted: 15 februar 2015 - 15:16 - Svar

  Givet, men det var prioiteringerne og scenariet, selv ikke ved synagogen timer efter begivenhederne ved Krudttønden, ikke sat op til.

  Peter Buch

  Posted: 15 februar 2015 - 18:30 - Svar

  Som det fremgår er der ikke afstand og check ved sluser inden porten af forbipasserende, endsige civilt optædende myndighedspersoner eller skarpskytter:
  http://ekstrabladet.dk/112/saadan-blev-dan-draebt/5443952

invernes

Posted: 15 februar 2015 - 14:31 - Svar

Islam må forbys i Europa ! denne sataniske onde perverse falske religionen hører ikke hjemme i Europa, det var en grunn til at korsfarerne kjeppjaget muslimer ut av europa en gang i tiden, nå er ondskapen tilbake, hvor er våre korsfarere ?

chainmail

Posted: 15 februar 2015 - 15:14 - Svar

Danska politiker och dansk media är tydligen lika mycket apologeter som svenska dito… Obehaglig framtid vi går till mötes. Alltid samma sak: vi måste stå enade, stackars muslimer osv.

Aldrig någonsin att islam och muslimer har skuld till islamistisk terror… Jäkligt märkligt.

invandrare1957

Posted: 15 februar 2015 - 16:15 - Svar

Sörjer med er danskar som har fått vänner landsmän mördade. Men när ska människan lära sig.

Peter Buch

Posted: 15 februar 2015 - 17:14 - Svar

@@@

Posted: 15 februar 2015 - 17:19 - Svar

Hva er terroristens identitet?

  invernes

  Posted: 15 februar 2015 - 17:29 - Svar

  Kommer sikkert senere grunnet etterforskning.

   @@@

   Posted: 15 februar 2015 - 17:30 - Svar

   Jo, men det pleier å lekke i div forum før det blir offentliggjort.

    invernes

    Posted: 15 februar 2015 - 17:32 -

    Kommer sikkert først i Avpixlat eller Fria Tider tenker jeg.

    @@@

    Posted: 15 februar 2015 - 17:34 -

    Tipper det er Mohammed

    Ole Hansen

    Posted: 15 februar 2015 - 18:42 -

    I Frankrike lakk både brottsregister og ID på twitter i løpet av kort tid, men skandinavien er jo noe for seg selv. Selv etter å ha skutt 4-5 politimenn er de “lojale”.

  Marit

  Posted: 15 februar 2015 - 18:41 - Svar

  Sikkert en danske. I likhet med at alle som tilslutter seg IS fra Norge, er nordmenn. I følge PK-mediene. Det vil si samtlige medier.

@@@

Posted: 15 februar 2015 - 19:22 - Svar

  invernes

  Posted: 15 februar 2015 - 20:04 - Svar

  For ett motbydelig navn æsj 😮

Skåning

Posted: 15 februar 2015 - 21:09 - Svar

Skäms lite för att jag inte reagerade över Helles första citat. Jag reagerade främst över journalistens hutlösa fråga och tyckte att hon svarade ganska hyfsat. Missade därmed hennes weasel words som “vi” osv. Usch. Håller jag på att bli en del av den svenska hjärntvätten?

Skåning

Posted: 15 februar 2015 - 21:28 - Svar

Förresten. En fråga jag ställer mig är följande, och jag menar inte att klandra den danska polisen, men är det inte lite av en miss (eller exempel på ideologisk blindhet) att inte stationera ut vakter vid synagogan? Det följer ju liksom samma mönster.

  Peter Buch

  Posted: 15 februar 2015 - 21:54 - Svar

  Mosaisk trossamfund når at henvende sig till politiet om der ikke kommer politi, før politiet kommer…
  Min fomulering.

  Nilsv

  Posted: 16 februar 2015 - 00:43 - Svar

  Der var jo to betjente, men selvfølgelig kunne der have været flere.

Nilsv

Posted: 16 februar 2015 - 00:41 - Svar

Omar Abdel Hamid El-Hussein forekommer at være en ung mand, der har ligget nederst i fødekæden i det kriminelle netværk, han har indgået i. En skvattet fyr man kunne sende i byen for at knivstikke en eller anden i et tog for snurrende overvågningskameraer uden at han rigtig havde noget valg. Måske har han dummet sig, og det var en straffeekspedition, han var ude på, eller det var en del af en optagelsesprøve, eventuelt en slags narreærinde.

Frisk løsladt fra fængslet blev han så jihadist velforsynet med våben, men man kan undre sig lidt over, om han virkelig er typen, der følger med i, hvad der afholdes af møder i København, herunder hvad der sker i synagogen, eller om han ikke snarere er sendt i byen på endnu en selvmordsaktion af nogle andre, der sikkert er mere kriminelle end de er muslimske, og som har skullet demonstrere deres magt over ham, og som måske samtidig har haft en interesse i at han blev slået ihjel.

Han virker som et svagt kort, ærlig talt også på grund af et noget bøvet udseende, og jeg tror han var under kommando. Den virkelige prøve for det danske terrorberedskab bliver at afsløre hans bagmænd.

Peter Buch

Posted: 16 februar 2015 - 13:20 - Svar

I dag var porten til Livgardens kaserne lukket. Det er første gang jeg har set det i dagtimene. To vagtposter som nu åbenbart er den nye norm.

Leave a Comment