24
feb
Seneste opdatering: 24/2-15 kl. 1652
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interview med Frederik Ekelund: Alla skulle tjäna på en ökad tydelighet om judehatet (s.64)

371 attacks on French soldiers guarding jewish institutions

Muslimers krig mod Europa’s jøder er alt andet end diskret:

Since January 15 the French army’s “Opération Sentinelle” has protected 722 Jewish schools and synagogues, some 24/7 even when the establishments were empty. The operation came to be regarded as too dangerous for the soldiers who were regularly targets of attacks. Over time the men were worn out.

The army has reported 371 incidents perpetrated against the soldiers standing guard in front of the protected sites. The Defense Ministry has announced that the men will become more mobile, rendering them less vulnerable.

The army noted that “reconnoitering, the taking of snapshots and films” by jihadists preparing future attacks had been going on. “Fourteen serious attacks, with a knife, laser, even blows with heavy sticks,” were reported. One jihadist tried to grab the rifle of a soldier on patrol at Trocadéro (Paris) before being caught (and probably released).

In Étampes, a Muslim was spotted several times by the soldiers: when he was identified, the police services realized he was a member of a band of three individuals back from Yemen and free to do as they pleased….. 371 attacks on French soldiers via Dreuz.

“All violent acts today are committed by young Muslims”

In an interview with French radio station Europe 1 earlier on Monday, Cukierman said: “All violence, and we must say this, all violent acts today are committed by young Muslims. Of course, that’s a small minority of the Muslim community and the Muslims are the first victims,” he added.

To further anger Muslim leaders he supported the use of the term “Islamo-fascism”, which was first uttered by Prime Minister Manuel Valls earlier this month.

Cukierman also said that Marine Le Pen was “blameless” when it came to stoking anti-Semitism although he added that the National Front party “should be avoided”. The party’s founder Jean-Marie Le Pen once described the Holocaust as a “detail” in history. The Local, Fr


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Armadillo

Posted: 24 februar 2015 - 15:12 - Svar

Jeg der er født bare fire år efter WII og vokset op i en familie med et klassisk demokratisk livssyn, ser med afsky på hvordan vores folkevalgte, vore ledere, leger med demokratiet.
Det er let at pege fingre mod de der så flagrant, sætter landets bedste bagved egennytte, dog bør man fundere over hvem der egentlig har ansvaret for dagens misær; vælgerne i mine øjne de der som Pavlovske hunde, reagerer som indlært.
Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at vi i Vesteuropa i dag nærmest befinder os i nogen slags ‘pre-balkanisering’, hvor forskellige indvandrede mennesker skaber massiv utryghed og det der er værre.

Jeg har ingen løsning på dette, det kan desværre allerede være for sent, men nok vil jeg indskærpe vigtigheden i at tænke sig godt om inden man sætter noget kryds i næste valg.
PFEP

  snaphanen

  Posted: 24 februar 2015 - 15:26 - Svar

  Europa befinder sig i et “window of opportunity” på et par årtier, vil jeg tro. Følger vi EU og FNs anbefalinger, går vi imod selvdestruktion. Følger vi befolkningernes vågnende protester, kan vi redde kontinentet for vores efterkommere. Den kloge Monica Papazu skriver

  http://www.trykkefrihed.dk/en-profetisk-bog-alle-skal-lase.htm

  De to bøger er en rystende appel til Europas selvbesindelse.

  Både Raspails og Tjudinovas romaner er båret af kærlighed til det kristne Europa. De to kæmper med ordets magt for, at dette Europa fortsat skal eksistere. Vi befinder os mellem Konstantinopels fald (og Kosovos fald) og den fremtidsvision med dybe rødder i vores nutid, som de to bøger fremmaner.

  Og i dette korte øjeblik mellem fortid og fremtid ligger vores ansvar.

  Så har jeg kun ét at sige: God læsning og Bon courage! Tab ikke modet!

   Armadillo

   Posted: 24 februar 2015 - 15:36 - Svar

   Tak for opmuntringen, jeg skal bestille bogen på biblioteket snarest.
   Vist kan man tabe humøret og blive lidt ked af det en gang i mellem, der er desværre langt mellem de gode budskab efterhånden.
   Jeg er nået dertil at jag ikke mere siger til nogen hvad jeg anser de burde gøre, men bare spørger dem hvad de vil.
   Jeg er en af de der læser ‘1984’ cirka hver femte år, det siden første gang i 1964 og som modvægt plejer jeg vælge lidt H.C Andersen fra børneafdelingen.

    snaphanen

    Posted: 24 februar 2015 - 16:05 -

    Armadillo

    Posted: 24 februar 2015 - 17:14 -

    Det var sandelig rene ord for pengene, jeg ser gennem linsen en gammel mand der med det meste af livet bag om sig, på en meget vel formuleret måde klargør for den virkelighed han da så i 1973 og vi i dag er midt i.
    Det er ikke uden at jeg føler der findes en vis resignation i Jean Raspails talende under interviewet.
    Snart tid for Orwells ‘1984’ igen.

Leave a Comment