25
feb
Seneste opdatering: 26/2-15 kl. 0935
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom det ikke bliver sagt, skal man nok ikke regne med, at tilbuddet om at rejse frivilligt, gĂŠlder i evig tid. Lader politikerne de nuvĂŠrende tendenser fortsĂŠtte, skal man kunne forrestille sig hvad som helst.  Muslim mayor of Rotterdam, ‘Accept norms or you better leave’. Han uddyber i l’Express: Ahmed Aboutaleb: “L’islam doit se remettre en question”

En journalistisk raritet

PĂ„ otte et halvt minut hĂžrer man Johan Andersson pĂ„ Granskning Sverige, et borgerinitiativ der bare bliver bedre og bedre, alt det svenske journalister har forsĂžmt i mange Ă„rtier: At stille saglige, faktuelle men ubehagelige spĂžrgsmĂ„l – og holde fast. Deres interviewpersoner, der er fuldstĂŠndigt uvante ved faconen, plejer at smide rĂžret pĂ„ efter 2-3 minutter. Den forhenvĂŠrende justistminister holder i over otte minutter,  det skulle hun ikke have gjort. En fest at hĂžre pĂ„.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Guest
Guest
9 years ago

Det er jo lige til at tude over – IS smadrer uvurderlige oldtidsfund i Mossul: http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-02-26-islamisk-stat-smadrer-oldtidsmuseum-med-hamre-og-bor Islamisk Stat smadrer oldtidsmuseum med hamre og bor Af Peter MĂžller 26. februar 2015, 15:24 Opd. 26. februar 2015, 17:14 Terrororganisationen Islamisk Stat har smadret en stor mĂŠngde uvurderlige kunstskatte pĂ„ museet i den irakiske by Mosul. Museet rummer en stor mĂŠngde kunstskatte fra oldtidsbyen Nineveh PĂ„ en ny propagandavideo fra den islamistiske terrororganisation ses jihadisterne smadre de uvurderlige kunstgenstande pĂ„ museet med en mukkert. Nogle af de genstande, som ĂždelĂŠgges pĂ„ videoen, er op til 3.000 Ă„r gamle – og terroristerne ses kravle… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 years ago

Det begynder langsomt at gĂ„ i den rigtige retning – men desvĂŠrre 30-40 Ă„r for sent ;-( Østrig vedtager omstridt islamlov http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/oestrig-vedtager-omstridt-islamlov/5458688 25. feb.. 2015 – kl. 20:39 Østrig har vedtaget en ny islamlov, der blandt andet skal mindske udenlandske imamers indflydelse Østrigs parlament ĂŠndrede onsdag landets lovgivning, sĂ„ det ikke lĂŠngere er tilladt for muslimske organisationer at vĂŠre finansieret fra udlandet. [!!!] Nu er det et krav, at imamer i Østrig taler tysk og at de nĂŠsten 450 muslimske organisationer i Østrig udviser ‘en positiv tilgang til samfundet og staten’, hvis de fortsat Ăžnsker en statslig licens. [!!!!!] Regeringen… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
9 years ago
Reply to  snaphanen

Lad os bare koge det ned.
Vi bryder os ikke om islam og derfor mÄ det laves om. SÄ skaber vi moderat islam, som mÄ formodes, kun, at indeholde det vi kan stÄ inde for.
Men hvem skal fĂžlge den udlĂŠgning? Alle dem der ikke gĂžr det nu..?

Peter Zichau
Peter Zichau
9 years ago

Det er ganske glimrende. Selv venstreflÞjen kan stÞtte op om sÄdanne idéer. Som Naser Khader siger, sÄ mÄ islam reformeres. For ikke at tale om den hÞjt besungne Tarek Ramadan, der taler om et europÊisk islam.
Det sjove bliver sÄ, nÄr alle disse klaphatte finder ud af det slet ikke kan lade sig gÞre..!
Hvad siger de sÄ..?

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

PÄ en eller anden mÄde, sÄ virker Beatrice Ask i det her interview mere Êrlig end de fleste danske politikere for tiden. Den sidste uges tid har jeg haft en krybende ubehagelig fÞlelse af, at vi herhjemme er godt pÄ vej mod svenske tilstande m.h.t. fornÊgtelse af virkeligheden.

Peter Zichau
Peter Zichau
9 years ago
Reply to  snaphanen

Og dog…
Hun siger hun ikke har tĂŠnkt over de ting og – at hun ikke kan svare pĂ„ mange af spĂžrgsmĂ„lene. DernĂŠst siger hun, at hun lige mĂ„ konfererer med hovedbestyrelsen – inden hun synes hun har svaret? nok..!
Det er sgu da sandhed i mine Ăžre..!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x