2
mar
Seneste opdatering: 3/3-15 kl. 1604
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Paul Weston at Newcastle Pegida rally, 28 February 2015

Lars Vilks Should Not Have to Fight Alone

Douglas Murray i Wall Street Journal

His life may be protected, but his career is effectively over. Once you become this notorious, it is very difficult, if not impossible, to get published. Galleries that might have hosted exhibitions of your work start to cite security concerns. Gradually the formal and informal professional networks drift away. This was why the Lars Vilks Committee was formed. As one of the organizers, Danish writer Helle Brix, said to me after the Copenhagen attack, “We agreed that Mr. Vilks should not be alone in the world.” Previous events have included discussions on political art, women, freedom and pornography.

The Lars Vilks Committee intends to fight on. But a question lingers. As these atrocities happen will more people join their fight, or fewer? Will Mr. Vilks be more alone or less alone after one of his audience members has been shot dead? Most of us know the answer, though we are loath to admit it. And that is why a tiny number of Danes and other Europeans are holding the line for all our freedoms. And why, for now at least, the terrorists are succeeding.

Megalomani på Migrationsverket

Det kan man roligt sige, at Sverige er, selv i et Europa med så mange ekstreme lande med ekstreme tilstande: Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Norge og Danmark. Dog slår ingen Sverige, i forhold til hvem ingen er over og ingen ved siden af. Hør selv, hvad generaldirektøren i Migrationsverket (svarer nogenlunde til den danske udlændingestyrelse) Anders Danielsson udtalte for nylig:

”Når jeg møder udenlandske kolleger, siger de, at Sverige er det afvigende land i asylspørgsmål. Nej, svarer jeg så, det er jer, som er afvigende, jer alle sammen.” Uhrskov

Generaldirektøren har ellers ikke meget at lokke os ‘afvigende’ med, når vi nu skal være som Sverige. Der sidder 80.000 i asylsystemet. 60 000 som har fået PUT er der ikke boliger til. Sidste år søgte 134.479 asyl, de fik ikke alle ophold, men for hver der gør, kommer der 2.1 familiesamenførte oveni. Det går selvfølgelig ikke ret længe endnu, det braser sammen af sig selv.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 3 marts 2015 - 08:49 - Svar

Der er en lille fejl i dit link til Morten Uhrskovs side, Steen 😉

http://mortenuhrskov.dk/sverige-en-afviger/

Britta Due Andersen

Posted: 3 marts 2015 - 10:51 - Svar

”Når jeg møder udenlandske kolleger, siger de, at Sverige er det afvigende land i asylspørgsmål. Nej, svarer jeg så, det er jer, som er afvigende, jer alle sammen.”
Jeg tror, at manden nok på mange områder har ret, for så ude af trit med virkeligheden er de internationale regler. De er lavet af mennesker i elfenbenstårne.

ɱØяñιηg$ʇðя

Posted: 3 marts 2015 - 12:24 - Svar

Svensk bloggare mördad under resa till Israel, enligt bloggen själva. Inga andra omständigheter verkar vara kända.

http://jihadimalmo.blogspot.com.tr/2015/03/in-memoriam.html

  Nilsv

  Posted: 3 marts 2015 - 20:25 - Svar

  Var falsk alarm. Han hævder, har fortsat er i live.

   snaphanen

   Posted: 3 marts 2015 - 21:59 - Svar

   Jeg fik mail fra ham i dag. Han skrev, han var i live hvilket undrede mig lidt da jeg ikke vidste, han havde været død 🙂

Niels Henriksen

Posted: 3 marts 2015 - 12:58 - Svar

Holocaust-irettesættelse af elev blev dyr for lærer
http://www.bt.dk/danmark/holocaust-irettesaettelse-af-elev-blev-dyr-fo r-laerer

Af: Mikkel Andersson
3. mar. 2015 – kl. 10:56

Lærervikar fik en reprimande efter at have »stillet fakta mod fakta« over for en elev,
som angiveligt benægtede Holocaust.

I sprogskolen Komvux Kärnan i Helsingborg, hvor voksne indvandrere og
flygtninge kan lære svensk [!!!], ville en vikar 9. februar bruge 70-året for
befrielsen af den nazistiske udryddelseslejr Auschwitz til at tale om
folkedrabet på seks millioner europæiske jøder.

Så langt er der enighed. Men derefter bliver sagen noget mere mudret.
Ifølge lærer­vikaren begyndte en elev i klassen højlydt og vedholdende
at anfægte, hvorvidt Holocaust i det hele taget havde fundet sted.

Balder

Posted: 3 marts 2015 - 19:56 - Svar

@ Niels Henriksen: “De deler jo tydeligvis overhovedet ikke europæiske værdier, normer og kultur og er ikke indstillet på at tilpasse sig på noget felt.”

Hvis jeg læser dig rigtigt, da det ikke er helt klart hvad der er for din regning og hvad professor Van Helsing har sagt, så tror jeg ikke vi er særlig enig om hvad europæiske værdier handler om.

Ifølge din udlægning handler det åbenbart om at man (blandt andet) skal sluge den mest populære / herskende historiefortælling råt, for at kunne være en del af “fællesskabet”.

Ifølge mig handler europæiske værdier om at kunne sætte alting til diskussion, også “holocaust” og andet fra Anden Verdenskrig.

Det er sjovt nok at nogle her åbent udstiller deres dobbeltmoral med på den ene side at dyrke Lars Vilks og Charlie Hebdo, men på den anden side er vild forarget når der endelig er nogen som tør stille nogle konkrete spørgsmål, eller som anfægter eksisterende dogmer og politisk korrekt enighed.

I al vores forargelse over den muslimske verdens ufriheder og barbarisk forfølgelse af enhver som modsætter sig deres profet og hans håndbog i ekstremisme, mens mange af disse forargede bevidst vender det blinde øje til, at vi i flere europæiske lande har en form for påtvunget statsautoriseret historiesyn, og at dissidenter forfølges nidkært og straffes med langvarige fængselsstraffe. Foruden dem som bevidst vender blikket den anden vej, er der endda dem som kaster yderligere ved på den moderne inkvisitions bål og standretter.

Ps. Man skal helst ikke forveksle europæiske værdier med det nye multikultifænomen “judeo-kristne” værdier som er en forbrydelse mod selve værdibegrebet. Lige som “islamo-kristne” værdier ville være det.

@Snaphanen – Synes det er noget skidt at man nu er tvunget til at melde sig ind i disqus (via de andre tjenester) for at kommentere, har dårlige erfaringer med den da den gerne vil eje dig eller din emailadresse. Har haft noget kørede med dem i årevis uden at der kom en løsning. Var det ikke godt nok med almindelig login uden alle disse tredjeparts udenomskontrollanter? Så mange spammere har du da ikke? (Hvis man ikke regner mig med altså -:)

  Peter Zichau

  Posted: 4 marts 2015 - 21:49 - Svar

  Ok Balder
  Ku’ du så ikke lige fortælle os den rigtige historie om holocaust?

   Balder

   Posted: 5 marts 2015 - 11:29 - Svar

   Hvem skal bestemme hvad der er den “rigtige” historie?. Jeg vil blot sikre at det er tilladt at divergere fra vedtagne meninger og synspunkter, hvis der er nogen som har lyst til at give et bud. Jeg har heller ikke lyst til at tegne Muhammed, men jeg er glad for at der er andre der gør det, og at man må gøre det.

Leave a Comment