5
mar
Seneste opdatering: 5/3-15 kl. 2002
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Bryssel 2012, 4 426

Av HANS RUSTAD

Lars Hedegaard som ble viden kjent etter at et forkledt postbud forsøkte å drepe ham, er blitt opplyst av Københavns politi om at han blir stilt for retten. For hva? For å ha oppgitt den formodede drapsmannens navn i nettavisen Dispatch International, som han er redaktør for.

Attentatmannen, som politiet er sikre på de har identifisert, går altså fri. Han er hos IS i Syria etter at Tyrkia utvekslet ham. Men offeret, Hedegaard, skal stilles for retten for å ha offentliggjort hans navn!

Dette er ikke absurd teater. Det er tilstanden for ytringsfrihetens vilkår i Danmark, drøye to uker etter at Lars Vilks ble forsøkt drept. Det er nesten ikke til å tro. Lars Hedegaard skrev på Facebook:

Nu skal jeg straffes. Her til morgen blev jeg ringet op af drabssektionen i Københavns Politi. Der er indledt straffesag mod mig, sagde de. Jeg spekulerede et øjeblik på, hvem jeg havde slået ihjel, men kunne ikke komme på nogen.

Men det var ikke mord, dette drejede sig om, sagde den venlige dame i røret. Derimod står jeg anklaget for at have overtrådt navneforbuddet mod den mand, som 5. februar 2013 prøvede st skyde hovedet af mig. Det har jeg nemlig gjort i to artikler i Dispatch International.

Hedegaard var klar over navneforbudet, men Dispatch er registert i Sverige og der gjelder ikke dansk lov. Dessuten har tyrkiske aviser omtalt B.H. ved navns nevnelse.

Men det hjælper ikke, sagde damen fra Københavns Politi, der i øvrigt meddelte, at det er politiet, der efter egen tilskyndelse har rejst sagen mod mig.

Nå må Hedegaard for retten, og svare for at han har nevnt sin formodede attentatmanns navn offentlig, mens morderen in-spe er hos IS.

Dansker har humor:

Jeg forstår udmærket, at Københavns Politi har brug for en succes. BH er over alle bjerge. Det er jeg ikke, så jeg er nem at komme efter. Jeg ser frem til retssagen, hvor jeg formentlig får lov til at sige et par ord – med mindre det i mellemtiden er blevet forbudt.

Lars Hedegaard tilføjer på Facebook:

Jeg forventer en anklage for vold. Jeg har åbent indrømmet, at jeg gik til angreb på en mand, der prøvede at skyde mig. Men da han ikke er dømt, må han være uskyldig. Altså har jeg slået en sagesløs. Københavns Politi ringer nok til mig i morgen. Så hvis I ikke hører fra mig i nogen tid, er det fordi jeg sidder indespærret.

Se også Hedegaards attentatmann fortsetter kampen via sin advokat og Innførte navneforbud i hemmelig rettsmøte.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 5 marts 2015 - 14:29 - Svar

Glimrende..!
Dansk politi og danske myndigheder har fundet sig en ny tabersag..! Det er underholdning på højt plan, og vil slå endnu et søm i godhedsindustriens ligkiste.
Vi siger tusind tak herfra..!

  Armadillo

  Posted: 5 marts 2015 - 14:43 - Svar

  Tror det bliver mere end svært at få Lars Hedegaard dømt i en sådan sag, bare det at navnet er vide kendt og offentligt, taler for Hedegaard.
  Dog anser jeg at bare det faktum at sagen rejses, tyder på politisk korrekt uorden indenfor ordensmagten, plus at det 100% sikkert kommer til at fremstille politiet som idioter.

   snaphanen

   Posted: 5 marts 2015 - 14:58 - Svar

   Det blir årets retssag, bedre end at gå i Cirkusrevyen. Katrine W H og Uwe Max er også stævnet, jeg slipper fordi jeg fik en mail fra sagfører Høyer, at jeg skulle slette det. Og det var Mig der fandt det i Tyrkiet. Jeg går glip af alt det sjove i øjeblikket, men jeg skal da ind på tilørerpladserne

   Kunstnere og blogs gør tykt grin med politiets navneforbud i Hedegaard-sagen

   Basil El-Cheikh Hassan. Såden lyder det fulde navn på Hedegaards attentatmand. Det kunne Snaphanen som det første medie afsløre – imod politiets ordrer. Københavns Politi har fået nedlagt navneforbud i sagen vedrørende den formodede gerningsmand til attentatet på Trykkefrihedsselskabets mangeårige formand Lars Hedegaard i februar 2013.

   http://www.trykkefrihed.dk/kunstnere-og-blogs-gor-tykt-grin-med-politi ets-navneforbud-i-hedegaard-sagen.htm

    Armadillo

    Posted: 5 marts 2015 - 15:01 -

    Wow, venter med spænding på et fyldigt referat fra seancen 🙂

machiavelli

Posted: 5 marts 2015 - 14:34 - Svar

Fuldstændigt sindssygt. Hvis naboen forsøger at slå mig ihjel, må jeg så ikke opgive hans navn? Der kan ikke være nogen juridisk begrundelse, der kan holde.Dette latterlige politi der forår tilbage var meget populær hos befolkningen har udviklet sig til det rene ros. Samfundet bliver værre og værre, og det er hos politiledelsen problemet ligger.

  Intetnavntak

  Posted: 6 marts 2015 - 11:25 - Svar

  Problemet er indvandrere som dig, i smadrer nationen indefra. Alt forværres når der er mindre på hele linjen.

  Ja politiet forværres og der er moralsk forfald, det er præcis det du sandsynligvis er flygtet fra. Jeg tager stand imod dette NU, ikke 2000 år ude i fremtiden i en verden der muligvis regeres af muslimer.

   machiavelli

   Posted: 6 marts 2015 - 16:30 - Svar

   Er det mig, der er idiot??

   machiavelli

   Posted: 7 marts 2015 - 09:40 - Svar

   Er du idiot??

samuelafugglas

Posted: 5 marts 2015 - 15:23 - Svar

Det må vaere en socialist på faerde indenfor politiet? Må vi gerne be om et billled?

  mikgen

  Posted: 5 marts 2015 - 15:24 - Svar

  Är det tillåtet?

Niels Henriksen

Posted: 5 marts 2015 - 16:00 - Svar

Toyotakrigene kommer til Europa

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7516723/Toyotak rigene-kommer-til-Europa/

Mikael Jalving
05. marts. 20153

Mitsubishi, Nissan, KIA, det er alt sammen godt nok, men det er Tèt Bèf, der knuser problemerne.

Hvis det er rigtigt, sådan som demografer spår, at de kommende generationer af afrikanere og arabere vil til Europa, så bliver Europa snart som Afrika og Mellemøsten. Solen må vi nok kigge i iPad’en efter,
men til gengæld får vi klyngevis af klaner, bander og separatister i hver en by, mens våbenmonopolet langsomt, men sikkert vil glide de vesteuropæiske velfærdsstater af hænde. Til sidst vil politiet kun
skride ind mod etniske svenskere, briter, tyskere og danskere, der bevæbner sig, og muligheden for borgerkrig vil således være moden uansetvenstrefløjens morgenrøde hymner og multikulti’ernes regnbuefarvede hensigter.

Ikke i morgen, ikke om fem eller ti år, men en skønne dag, hvis udviklingen fortsætter. Sidste år blev flygtningestrømmen mod EU-landene næsten tredoblet i forhold til året før. Fra 100.000 til lige knap
300.000. Alene fra Libyen, oberst Gaddafis gamle mønsterstat, er 170.000 mennesker flygtet til EU.

Du kan evt. selv prøve at lave en fremskrivning til år 2030. Lidt morbidt udtrykt vil døden sandsynligvis ikke komme rullende på larvefødder, sådan som vi læste hos Sven Hazel, men snarere fra ladet af
en Toyata Hilux i pendulfart mellem Vollsmose og Mjølnerparken, der, hvis alt slår fejl, til den tid vil være ”tabte territorier”.

  snaphanen

  Posted: 5 marts 2015 - 16:11 - Svar

  ja, hvornår begynder krigen? Det bliver svært, at definere grænsen. F.eks. umiddelbart efter Charlie Hebdo attentatet lidt upåagtet:

  France: 26 Mosques Attacked With Grenades, Firebombs…
  Twenty-six mosques around France have been subject to attack by firebombs, gunfire, pig heads, and grenades…

  https://shariaunveiled.wordpress.com/2015/01/17/france-26-mosques-atta cked-with-grenades-firebombs-gunfire-and-pig-heads-since-the-muslim-ma ssacre-in-paris/

   Ola Nilsen

   Posted: 5 marts 2015 - 16:28 - Svar

   Ifølge den preussiske general og militær strateg Carl von Clausewitz (1780 – 1831), så er et land ikke automatisk i krig bare fordi det bliver angrebet af en fremmed magt. Det er kun, når den angrebne person reagerer mod aggressoren som krigen begynder.

    GustaWasa

    Posted: 5 marts 2015 - 16:56 -

    Undfallenhet eller motkraft. Som så det alltid har varit.

    Att vara eller icke vara, det är frågan det.
    -William Shakespeare

    Peter Zichau

    Posted: 6 marts 2015 - 10:46 -

    Urostifterne har det faktisk bedst, når vi begynder at gøre modstand. De er jo opdraget til krig og vold – og vil ha’ det som fisk i vandet.

Niels Henriksen

Posted: 5 marts 2015 - 16:45 - Svar

De udsigtsløse

http://www.information.dk/526093

Efter fem ugers praktik på en folkeskole i et såkaldt ghettoområde er jeg fortvivlet og forbløffet. Over forældre, der opdrager med vold; børn, der overfalder hinanden og filmer imens; undervisning, der kun kan
gennemføres med straf og belønning. Men jeg er også overbevist om, at børnene er værd at kæmpe for

Debat

Samuel Dalsgaard Hughes

3. marts 2015

KRONIK – Efter den første uge af min praktik som folkeskolelærer blev jeg spurgt, hvad jeg syntes om at være på skolen. Der havde åbenbart været en del praktikanter på skolen, der havde opfattet arbejdet med
børnene i området som udsigtsløst, forstod jeg.

Fortvivlet og forbløffet

Og jo, det hele kan virke udsigtsløst. I mine fem uger på skolen har jeg været fortvivlet, fortabt og forbløffet.

Fortvivlet over det faglige niveau: I den 5. klasse, jeg var tilknyttet, var kun fem ud af 20 elever fagligt alderssvarende, fire elever var kommet til Danmark inden for det seneste par år.

Fortabt over for de kræfter, man som lærer og pædagog skulle kæmpe med. Kræfter, der kan virke uoverkommelige. F.eks. problemer med en opdragelsesform, der kan virke fremmed og forkert. Udansk, vil mange sikkert mene. [!!!] Børnene får i høj grad lov til at passe sig selv, der bliver krævet mere af pigerne end af drengene, og der stilles krav, som man ikke er vant til at møde i almindelige danske hjem. F.eks. skal
børnene passe mindre søskende, når mor og far er på natarbejde. Fysisk afstraffelse er et opdragelsesredskab for nogle af familierne. Det tages især i brug efter en opringning fra skolen, hvilket sætter læreren i noget af et moralsk dilemma. I mange hjem er respekt og gengældelse kodeord.

Endelig blev jeg forbløffet over, at alle mine fordomme blev bekræftet på skolen. Hvor ’dansker’ er et skældsord. Hvor en 5.-klassesdreng nægter at gå ind i et klasselokale med piger. Hvor kun seks af 20 forældre kommer til forældresamtale, og hvor fire af de seks samtaler skal foregå med tolk. Hvor det er mest effektivt at undervise ved hjælp af straf og belønning, for det er det, børnene kender og kan forholde sig til.

Og hvad gør man så som samfund, som politiker og som borger? Sætter børnene i bås og sømmer lågen til med syvtommersøm? Gemmer dem væk et sted, hvor de kan passe sig selv, hvor vi ikke behøver at se på dem, men kan sende en patruljevogn, når de er vokset op, og det hele er ved at springe i luften?

Men hvem skal rykke først? Undskyldninger for ikke at gøre noget er der nok af. »Samfundet gør ikke nok for os, danskerne vil jo ikke have os boende,« lyder det fra den ene side. »De har intet arbejde og kan
ikke sproget, de tager intet ansvar og vil ikke være en del af det danske samfund,« lyder det fra den anden. Det kommer vi ingen vegne med.

Hvordan gør vi så det?

For mig handler det om at tro på, at integrationsudfordringen kan lykkes. Ikke kun på denne skole, men i hele Danmark. Vi må række ud til familierne, forstå og anerkende deres situation for derefter sammen at
arbejde med udfordringerne. Det er ikke gjort på et år eller 10, det er et konstant og evigt foranderligt arbejde, for om man vil det eller ej, vil der altid være udsatte familier af den ene eller den anden slags.

….

Det her er en af vort samfunds allerstørste og vigtigste udfordringer. For de børn, det handler om, bliver boende i Danmark, de skal arbejde i Danmark og stifte familie i Danmark. Og hvis vi bliver ved med at undskylde og opdele, bliver de et udsigtsløst projekt, og det må de aldrig blive.

Samuel Dalsgaard Hughes er lærerstuderende

GustaWasa

Posted: 5 marts 2015 - 16:47 - Svar

Lägg deras namn på minne tills när uppgörelsens tid är inne. Då är dessa personer som politikern som ställt sig likt en quisling och kovertit på motståndarens sida. Ja, då har han gett sig in i leken och får därmed leken tåla. Hedergaard är likt en “vårdkase” som varnar för fiendens ankomst. Politiker försöker nu med alla medel att släcka denna “frihetens eld”. Men det kommer de aldrig att lyckas med! Om man betänker hur många som på denna vår kontinent som känner exakt samma som oss när de ser denna frihetens eld. Och förkastar allt vad gammal marxistisk nostalgi påtalar om “alla människors lika (värde) värdighet”. De tror visst att de kan återskapa det gamla Jugoslavien med en Bryssel härskare som likt Tito skall samla människorna under kommunisens fana. Till att börja med så skrattar islam åt deras dårskap. Och det skall vi också göra till slut. Varför det är som det är i Danmark och i Sverige och andra nationer, det är att vi respekterar demokratin och har försökt med alla medlen nu att få tillstånd en dialog. Men den dialogen är “död” och därmed så har demokratin fått stryka på foten för en ideologisk kommunistisk idé. Det är inte längre så att “de” inger förtroende och tillit när människornas oro är så befogad i dessa tider. Det är inte dessa politiker som kommer att vara våra ledare i framtiden. De kommer inte att tillhöra kontinentens familj. Deras framtid är inte här utan den är i muslimska områden bortom Turkiet och Medelhavet.

Nilsv

Posted: 5 marts 2015 - 21:12 - Svar

Hvis Lars Hedegaard findes skyldig, så må det jo også udløse en erstatning til den uheldige attentatmand. Da denne er religiøst udfordret er det desuden en habfåbybese, og dermed en højere tarif.

Når politiet har fratvunget Lars Hedegaard pengene, kan de rejse ned til Bombfuckistan og overrække dem til skadelidte sammen med en beklagelse.

Niels Henriksen

Posted: 5 marts 2015 - 22:22 - Svar

Dagens gode grin – hun kunne sagtens blive ansat på DR 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=bJf5wDGEiug
https://www.youtube.com/watch?v=NvpbW7JRu0Q

Skåning

Posted: 5 marts 2015 - 22:34 - Svar

Är detta på allvar? Plev polisen purken i ögat? Har det på något sätt påverkat utredningen eller möjligheten att få kräket utvisat till Danmark.

S Pdlr

Posted: 5 marts 2015 - 23:14 - Svar

Jag hoppas att Lars Hedegaards advokat kallar denne “kraenkte” Bilal Hassan till rättegången, som vittne. Om denne anser sig oskyldig, så vore det inget problem att infinna sig. Danska UD, och politiet (?) borde välkomna detta bidrag till “rättvisan”.

Jørn Boye

Posted: 6 marts 2015 - 07:56 - Svar

Alle i som vil være tilhørere ved retssagen bliver nok skuffede, den gennemføres vel for lukkede døre, for at beskytte attentatsmanden. (jeg græmmes)

Niels Henriksen

Posted: 6 marts 2015 - 10:39 - Svar

David Trads får sig en overdosis “dansk” virkelighed anno 2015 🙂

Det er faktisk urkomisk midt i al sin gribende uvidenhed og ubehjælpsomhed – men på en meget tragisk baggrund. Gad vide, hvor mange ultranaive DT typer, der stadig findes ude blandt vore politikere …

Hvis han virkelig mener de ting, han giver udtryk for her, hvorfor f….. i h… h… h…… er han og alle hans selvgode PK-venner så normalt så tankeløst lallebegejstrede for at importere folk med så fjendske og antidanske / antivestlige holdninger og forsøge at indbilde os – stik imod alle de meget bitre erfaringer! – , at de er åh-så-kulturberigende og fantastiske – at alting nok skal gå godt, hvis bare lige alle vi “racistiske”, “svagt begavede”, “tilbagestående” og “provinsielle” danskere dog ville lære at være langt mere tolerante, globale, åbne og imødekommende over for vore mange eksotiske gæster / nye landsmænd og alle deres “spændende” impulser – ?

Eksponér had-prædikanter og deres dødskult

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/davidtrads/ECE7516001/Ekspon%C3% A9r-had-pr%C3%A6dikanter-og-deres-d%C3%B8dskult/

05. marts. 201523

Det er ikke til at holde ud, at de had-prædikanter, som ønsker kalifat, islamisk stat og terror i Danmark,
frit kan radikalisere unge.

Af David Trads

Jeg foragter de had-prædikanter, som formår at bilde nogle unge danske muslimer ind, at de er Allahs helte, hvis de hylder Islamisk Stat, henretter Muhammed-tegnere, slår jøder ihjel i selvmordsaktioner eller kæmper for at indføre et formørket kalifat.

Denne lille, men desværre indflydelsesrige, gruppe af mørkemænd er medansvarlige for blandt andet den terror, som Omar el-Hussein begik i København mod ytringsfriheden og jøder; for de mange danske
Syriens-krigere, heraf nogle døde, som ulykkeligvis og landsforræderisk kæmper på Islamisk Stats side; og for den uhyggelige radikalisering af unge mænd under løfte om et martyrium i paradis.

Den galde, som spyes ud fra talerstole i Hizb-ut-Tahrir, i Grimhøj og Al-Faruq-moskeerne i Gellerup-planen i Aarhus og på Ydre Nørrebro i København, og, ved vi nu, rundt om bordene i visse danske fængsler, er
målrettet efter præcist den gruppe af unge muslimer, som balancerer på kanten af samfundet. Deres dødskult er syg – og det er uudholdeligt, at typer som Ousamma el-Saadi, Abu Bilal Ismail, Said Mansour, Hajj Saeed, Fadi Abdullaftif, Tamullah Abu Laban, Mohammad Albaraz, Abu Ahmed og Abu Hamza frit kan udøve så ekstrem negativ indflydelse.

Mens jeg ventede på, at mødet gik i gang, talte jeg med fire unge drenge på 15 og 16 år. Jeg spurgte dem, hvorfor de var kommet – og de svarede, at ’de har brug for at høre argumenter, som de kunne bruge i
diskussioner i skolen.’ Da jeg rejste mig for at tage billeder af de kvindelige deltagere, som var adskilt fysisk fra mændene, rejste en ubehøvlet type sig op [!!!] og belærte mig om, at jeg ikke måtte, ’fordi der
er regler, som skal følges.’ Jeg blev vred og forlod omgående mødet. Hvorfor? Ja, fordi jeg ikke kan holde ud, at disse veltalende, men hadefulde, typer udnytter drenges usikkerhed til at forsøge at lokke dem
over på den mørke side. [ Det var ellers meget tæt på der, at du var røget en tur på skadestuen, DT –
i bedste fald … 😉 ]

Hvad skal vi gøre ved det?

Ja, det bedste, som jeg ved, er at stå op imod dem. Eksponere dem ved navn og lægge maksimal afstand til dem. Den kamp vil jeg gerne være med til at kæmpe – side om side, selvsagt, med alle de muslimske forældre, der frygter, at netop deres dreng bliver fanget af had-prædikanternes vanvids-populisme og syge dødskult.

[ Ja, det er meget fint, DT – det har vi andre så sagt og forsøgt at gøre i over 20 år, men da måtte man bare ikke sige det eller overhovedet tænke den slags kætterske tanker, for så var man jo straks racist, xenofob, islamofob eller en tilbagestående lavtuddannet landsbytosse – altså iflg. de gode med alle de “rigtige” meninger, som sad på alle medierne – så hjerteligt velkommen i klubben, DT 😉

Hvorfor skal man i det hele taget kunne blive lukket ind i DK med den slags ekstreme og rablende vanvittige holdninger og en så fjendsk, provokerende og respektløs mentalitet? Hvorfor er det ikke lig med omgående (!) fortabelse af asyl, opholdstilladelse eller åbenlyst fejlagtigt tildelte statborgerskaber, hvis man dyrker den slags bevægelser, der prædiker had og har som hovedformål at omstyrte det danske demokrati? Hvad med langt om længe at opstille nogle meget hårde, men rimelige krav til vore “gæster” – fx. via en bindende kontrakt – og opsætte en række meget skarpe grænser for vores tolerance over for folk, der udelukkende ankommer for at udtrykke deres foragt over for vore danske / vestlige værdier, normer, omgangsformer, sædvaner, kultur, love og demokrati og deres glødende had mod den “urene vantro” værtsbefolkning – samt for at medbringe deres barbariske klannormer, kvindeundertrykkelse og deres hjemlige konflikter og krige og så helt uhæmmet fortsætte dem i vore gader? ]

Niels Henriksen

Posted: 6 marts 2015 - 11:05 - Svar

Tja, måske burde vore naive, uvidende og groft uansvarlige politikere selv prøve at bo i et “kulturberiget” område i en måned? 😉 Disse ting har faktisk stået på i årevis andre steder … uden at det nogensinde har haft deres opmærksomhed for alvor.

Beboere i Islandshøjparken skilter med Dannebrog

http://www.b.dk/nationalt/beboere-i-islandshoejparken-skilter-med-dann ebrog

Af Nanna Jakobsgaard

5. marts 2015, 18:41

En ny formand med tilknytning til Hizb ut-Tahrir har fået enkelte beboere i Islandshøjparken i Nivå til at sætte danske papirflag i vinduerne. Andre er blevet styrket i overvejelserne om at flytte fra boligområdet.

»Dannebrogsflagene kom pludselig op,”« lyder det fra en ældre kvindelig beboer, som Berlingske møder i Islandshøjparken.

Hun er overbevist om, at flagene er en demonstration mod, at Boligforeningen Islandshøjparken har fået ny formand i begyndelsen af februar. Han hedder Omar Saad og har ifølge Frederiksborg Amts Avis klar
tilknytning til den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir, der har et kalifat som erklæret mål.

»De få, der sætter sådan et flag i vinduet, gør det for at demonstrere imod skiftet herude,« siger hun.

Kvinden har boet i sin lejlighed i tre år, og hun har oplevelse af, at der sker der noget “underligt lyssky noget”, når det bliver mørkt i Islandshøjparken.

Derfor har hun nu besluttet at flytte til en anden afdeling lidt væk fra området med en anden beboerforening. Flytningen kan først ske om et år, men det gør alligevel, at hun ikke er lige så bange for tale om, hvad hun tror, der kommer til at ske med Islandshøjparken på grund af den nye beboerformand og resten af bestyrelsen.

»Altså, jeg stemmer på Enhedslisten [ ! 😉 ], og jeg er ikke imod dem. Men de overtager det hele, og det vil kun være de stærke, der overlever. Når jeg siger det, så er det, fordi jeg virkelig gerne ville, at vi skulle
kunne være her alle sammen. Men det bliver ikke vores område mere,« siger hun.

Gå ikke ud efter klokken 19

En anden kvinde har boet i Islandshøjparken i seks år med sin familie. Og de første tre år var det et rart sted at bo. Men nu hersker der efter hendes opfattelse “slet ingen respekt for andre mennesker”. Hendes 15-årige datter må ikke være ude om aftenen efter klokken 19 på grund af tilråb, og skal datteren se
sine venner, må hun fragtes i bil.

Anderledes er holdningen hos den ældre kvindelige beboer. Hun taler meget med de mange børn i området, som fortæller hende, hvad der bliver snakket om i deres arabiske hjem.[!!!]

»Når Danmark bliver deres, siger de, så skal vi bare se. Så får vi aldrig flag på flagstangen. Det siger børnene. De taler frit fra leveren,« lyder det fra kvinden.

Louis B Knockel

Posted: 6 marts 2015 - 14:54 - Svar

Politiet og systemet er på fjendens side. 1940-43 gentager sig. Aktiv modstand må ligesom dengang sættes i værk, og den foregår ikke via fakkeltog og fællessang.

Leave a Comment