18
mar
Seneste opdatering: 18/3-15 kl. 1905
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det Vilde Vesten i hjertet af Paris forstæder. Lørdag omkring kl. 22 overfaldt 30 unge et tog ved Grigny Station i Essonne. “Det ligner et moderne dilligence angreb. Men et angreb af ​​denne størrelse er ikke normalt, siger en politibetjent.

Efter at have trukket i nødbremsen gik de unge ungdom, hvis ansigt var skjult, gik fra vogn til vogn og angreb så mange som muligt, ifølge et vidne. De tvang passagererne til give deres bærbare computere og penge fra sig, forklarede betjenten.

I alt blev ti personer overfaldet og røvet. “Jeg fik et slag og tåregas i øjnene. De tog ​​min kærestes håndtaske og mine penge. Det var hurtigt, voldeligt og meget organiseret, siger han videre. Le RER D attaqué par des jeunes dans l’Essonne. (Snaphanens oversættelse), Gang Of 20 Young Muslims Swarm Onto Commuter Train, Rob Passengers

”Vanmakt och förtvivlan över utvecklingen i Malmö”

Jag har många vänner i Malmöområdet. Alla vittnar de om ungefär samma sak, dagligen. Få verkar ta dem på allvar. De som inte lyssnar på deras vanmakt och förtvivlan över utvecklingen i Malmö bor ofta långt därifrån, i fredliga, avgränsade områden med rätt stabila ekonomiska omständigheter.

”På vårt universitetssjukhus är det ikväll tumult för en skottskadad man har anlänt och får nu vård. Bråk utbröt på sjukhuset efter att mannens vänner och anhöriga dök upp och polisen bemannade upp på sjukhusområdet. – Det blev stökigt på sjukhuset, så vi spärrade av så att personalen kunde arbeta ifred, säger Hans Nilsson vakthavande befäl.. Välkommen till pangstaden, för hur många var detta droppen som fick bägaren att rinna över?”

En kommentar därtill: ”Akutmottagningar är säkrare än bankkontor idag. Skottsäkert glas och låst in till personal/sjuka.” Så gott som varje dag får jag ta del av liknande från olika människor som bor i dessa områden eller i de getton som skapats. Så här kan det inte få fortsätta. Och som sagt. Det eskalerar. Snabbt. Detta handlade om Malmö. Men det är likadant i Göteborg, Stockholm, Örebro, Borås……. Marianne Edin,se det hele.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 18 marts 2015 - 18:55 - Svar

“Muslimske pirater i Paris’ metro.”
Islam i en nøddeskal!

  Armadillo

  Posted: 18 marts 2015 - 19:53 - Svar

  Ja du, de kan plyndre toget, men ikke bygge det!

   T. Snorrason

   Posted: 18 marts 2015 - 20:39 - Svar

   Essensen var fra start, røverier under påskud af religion og med fast 20% til profetens familie.

  Lenn

  Posted: 19 marts 2015 - 13:56 - Svar

  Ja, på mOhammads tid foregik det på kameler og med sværd…. det er kun de ydre rammer, der har ændret sig.

snaphanen

Posted: 18 marts 2015 - 19:18 - Svar

Hugh Fitzgerald skriver:

“This kind of swarm-attack has happened before, will happen again, and in less dramatic fashion, has been happening all over France, more and more, over the last few decades. The French government does not publicly announce the racial or ethnic background, or even in most cases the names, of malefactors.

The word “Muslim” nowhere appears in the news account. But everyone reading this news article will know at once that the word must be supplied, and all that it tells us about the state of France, and the despair of so many, waiting for the most obvious measures to be taken for civilisational and physical security of the French, besieged by Muslims in their midst.”

Lenn

Posted: 19 marts 2015 - 13:55 - Svar

Jeg blev også overfaldet i en Pariser-metro – af en muslim – for mange år siden. Han ville gramse, og det kunne han ikke forstå, at han ikke måtte. Det er jo bare lidt multikultur, og det skal de venstreorienterede franskmænd da ikke skabe sig over… Sådan er det, når man gerne vil have lidt tunesisk og marokkansk krydderi på tilværelsen. Get used to it!
EU ønsker simpelthen, at Europa bliver et kalifat. Det viser de åbne grænser, og det viser den store EU-hjertevarme og imødekommenhed over for især muslimske indvandrere. De sande forfulgte, de kristne, dem sender DK og EU gerne tilbage til den visse død, og der er lige nu et eksempel her i Kbh. på en kristen lille familie, der skal sendes retur til Pakistan. Muslimske forbrydere og ISIS-terrorister, som vil hakke os ihjel med macheter, de får hjælp, særbehandling og måske et dejligt afstressende ophold på en sydhavsø….

Leave a Comment