20
mar
Seneste opdatering: 20/3-15 kl. 2003
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dan Park’s kommentar til den somaliske gruppevoldtægt på Ålandsfærgen og ikke mindst de svenske journalistløgne. Nu er han slem og smagløs igen. Er han i Danmark eller Sverige, det kan få juridisk, ahømm fængselsmæssig betydning. Se også Söndagskrönika: När journalister våldtar, der også er udkommet i engelsk oversættelse. Også i dag poster Uwe maleriet Dan Park og Lars Vilks i Congo.

Boligselskab advarer: Mange som Omar derude

ER vi fucked eller er vi fucked ikke? Hvem skal dø næste gang? Et nyt terrorangreb lige inden valget, burde vel være enhver multikuturel politikers mareridt. Rønn-Hornbech-Kristian Jensen segmentet i Venstre mener ikke vi taler pænt nok. Hvordan tror de mon, vi vil tale efter de næste terrormord og de næste igen? Og hvornår vil nogle ankomme til den konklusion, at det i virkeligheden er politikerne, der fører krig mod os, – ikke islam – og er det noget at stræbe efter, sådan som politikerne tilsyneladende fortsætter med at gøre?

Boligselskabet Lejerbo, der blandt andet driver Mjølnerparken på Nørrebro i København, råber nu vagt i gevær og advarer om en ny udvikling, der i sidste ende kan føre til mere terror. – Vi har altid haft problemer med bandekriminalitet, men her indenfor det seneste år har vi kunnet se, at det i stigende grad blandes sammen med radikaliserede holdninger.

Bandemiljøet er stort i Danmark. Der kan sagtens være 100, der er parat til at gøre det samme som Omar El-Hussein. Og 1.000, der er parat til at støtte det, siger han. – Vi prøver i virkeligheden at råbe Danmark op, siger Steffen Boel Jørgensen. Advarslen bakkes op af tal fra både PET og Københavns Kommune, der også advarer mod en stigende radikalisering. Boligselskab advarer: Mange som Omar derude. Kommentar: Omar er ikke den sidste terrorist, 25-årige Mohamed S., anholdt torsdag

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • T. Snorrason

  “Der kan sagtens være 100, der er parat til at gøre det samme som Omar
  El-Hussein. Og 1.000, der er parat til at støtte det, siger han.”

  Hvis den pågældende ved det lokalt, så få dog de forskellige registrerede med “tilhængere”, så politiet ikke næste gang skal spilde tiden og man lettere og hurtigere kan deportere/udsmide diverse hjælpere og familie efter at have likvideret/henrettet amokløberne.
  Sjovt nok, er ordet amok opstået i forbindelse medislamisk terror/jihad.

 • Britta Due Andersen

  Og sådan som strømmen til Danmark fortsætter, vil der komme flere.
  .

  • Olav 3

   Innvandring genererer mer innvandring, heter det.

 • Peter Zichau

  Det er tankevækkende, at med alt den overvågning og lovgivning vi nu styrer imod, ender vi til sidst der henne hvor befolkningsflertallet hele tiden har befundet sig. Vi skulle ikke have lukket dem ind – og nu må vi smide dem ud. Undervejs, frem til den simple konklusion, er det så lykkedes os at smadret det frie samfund vi kendte..?!

  • snøfte

   Hva om det blir “gjestene” som kaster verten på dør til slutt? Avslår vertens oppdekning av mat og drikke og hans vennlige gjestfrihet? Fordi han er en vantro? Vesten nærer en slange ved sitt bryst!

 • Anders Oxvig

  Vi drukner i lovgivning og overvågning, mens politikerne afvæbner hjemmeværnet, fordi en forvirret indvandrer ikke kan styre sig.
  Tag også hellere hjemmeværnsfolkenes drikkedunke, nu vi er igang. Tænk hvis en indvandrer drak så meget vand på en gang og fik ondt i maven. Det ville vi sandelig ikke kunne være bekendt.