23
mar
Seneste opdatering: 24/3-15 kl. 0134
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er svært at svindle den begavede Tommy Robinson, som også er en ærlig mand. Afzal Amin trådte tilbage som MP for Dudley for to timer siden “på grund af overvældende beviser imod ham.”  Hans bedsteforældre indvandrede til England fra Pakistan, alligevel er han stadig korrupt som en indfødt, pakistansk politiker. Robinson betragter sig selv som “a dead man walking”. Skulle han blive dræbt af Amin’s kriminelle venner, har han allerede skrevet sig ind i historien som en sand engelsk helt som kun 32-årig..

Konservative Afzal Amin forsøkte å få EDL til å lage en jukse-demonstrasjon mot en ny atten millioner punds mega-moské. Demonstrasjonen skulle aldri finne sted, plottet var at Amin skulle «stanse» den og dermed få æren for å ha avverget situasjonen.

Afzal Amin ville kapre stemmer ved å piske opp stemningen rundt moské-planene. Men han ble umiddelbart suspendert av partiet da planen ble avslørt.Ville skape rasehat for å vinne stemmer

“Nu ramler det snart. Duk hovederne!”

Det er på socialdemokraten Westerholms blog, man måler temperaturen blandt velinformerede , ofte veluddannede svenskere. Danske og norske politiker burde på dette sene tidspunkt have en plan klar, for at spærre grænserne til Sverige, også fordi en kollaps kan udløses af tilfældige, uforudsete begivenheder og dominobrikkerne kan vælte på kort tid. Det har de ikke, for de er ‘clueless’ som i så meget andet.

Den svenske nomenklatura er på vej ind i slutspillet. Jeg har skrevet om det i tolv år, og jeg har forsonet mig med tanken. Det er, som at se en gammel ven drikke sig ihjel, jeg har prøvet det. Min idé var, at advare Norge og Danmark, men det har været en begrænset succes, og jeg havde ikke fantasi dengang til at forestille mig politikere og vælgeres næsten ufattelige, åndelige træghed. (Se Ferdinand Celine). Det skal ende galt med jævne mellemrum. Hvor mange problemer skaber disse mennesker for hvert problem de løser?

Sverige er som et hus, der er gået termitter i. Det ligner et hus til det sekund, det braser sammen.

“Kollapsen är här nu. 2015 kommer vara det år vi ser hur asyl- och migrationspolitiken kollapsar under trycket. Det enda jag egentligen undrar över är vad som händer först – ett större epidemiskt sjukdomsutbrott eller att någon faller offer för våld. /…/ Vi kommer inte kunna skaka fram 15 000 sängar med dräglig standard under tak inom den tid vi har på oss, inte heller hinner vi dimensionera vare sig arbetsmarknad, skol- och utbildningsplatser, vård eller polisväsende för det som kommer. Vi har inte tiden längre. Den har vi förbrukat. Vi är framme vid stationen nu. Nu kommer det. Ducka.” Vi är framme nu.

læs de 55 kommentarer

Andreas Ahlqvist

Kollapsen är redan här. Den fulla effekten kommer dock inte att synas än på ett tag.Jag undrar vilka ursäkter ansvariga politiker kommer att komma med när denna blir synlig nån gång under första halvan av 2016.Den sista regeringen som kan sägas ha ansvarsfrihet i detta fiasko är regeringen Carlsson 1989.Då hade man en syn på detta där man satte Sveriges väl först! Precis som man bör göra som folkvald politiker i Sverige! Hur har det kunnat gå så långt, hur skall det gå i framtiden.

Folke Lidén ·Stockholms universitet

Vad vi med fasa åser är att Sverige styrs av en sektliknande elit. Massinvandringskulten känner inga spärrar och accepterar ingen kritik eller ens synpunkter på sitt handlande. All logik och all hänsyn till vad som är bra eller ej har kastats över bord. Nu sker allt av en okontrollerad kraft som man inte förmår eller kanske ens önskar stoppa.

Slutet för de flesta sekter där fanatismen tagit över brukar bli våldsamt.Jag tror faktiskt att så kommer att ske denna gång. Jag tror också att sektens ledande profeter som Reinfeldt, Löfven, Sahlin, etc kommer få förödande, och välförtjänta, negativa omdömen. Möjligen en motsvarghet till Norges Vidkun Quisling.

Mattias Nin Karlsson

För något år sedan trodde jag att kollapsen skulle ske i början av 2016 men nu ser det mer ut som att sommaren 2015 kommer vara när den totala kollapsen kommer. Det är en kommer vara en blandning av den totalt misslyckade migrationspolitiken, handlingsförlamningen kring tiggare (som kommer explodera nu i vår/sommar, mark my word) och hur regeringen hanterar utrikespolitiken. Och som jag sagt innan, 2016 kommer vi antingen få se omval eller en samlingsregering.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bonde63

Posted: 23 marts 2015 - 21:56 - Svar

Fy fa….n. Nå er Tommy Robinson så godt som ferdig.
Groomingen er bare en bitteliten del av (u)-“kulturen”

Jon Johansen

Posted: 23 marts 2015 - 23:32 - Svar

Pakistanere er noe spesielt. Vet ikke hvor mange som er i Folketinget, men i Norge har vi to på Stortinget, Hadja Tajik som ble tatt på fersken i et forsøk på å snikinnføre hijab i politiet, og Abid Raja som sannsynligvis står bak mye av den siste tidens kaos omkring asylbarn for å svekke partiet FrP. De fungerer ofte som Robinson sier som trojanske hester, noe man bør ha i bakhodet.

Et eldre intervju der Raja skryter av sitt første politiske kupp:

http://universitas.no/minstudietid/47415/gjennomforte-halal-kupp/

Niels Henriksen

Posted: 24 marts 2015 - 06:07 - Svar

“Kulturberigelse” af en svensk minister for anden dag i træk 😉

Vågner de svenske politikere monstro snart for alvor op til konsekvenserne af den skinbarlige og meget uhyggelige virkelighed, som de så metodisk har påført alle andre almindelige svenskere gennem de seneste 3 – 4 årtier? Næppe …

Sveriges justitsminister angrebet med skum fra brandslukker

https://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/03/23/0323171029.htm

Opdateret 23. Mar. 2015 kl. 17:26

En livvagt overmandede angrebsmand, som angreb minister med skum fra brandslukker
på et flygtningecenter. [!!!]

En mand sprøjtede skum fra brandslukkeren på ministeren, og politifolk fra Säpo
overmandede hurtigt personen bag skumangrebet.

– En Säpovakt overmandede hurtigt angrebsmanden, der blev kastet ned på gulvet
under ministerens besøg på et flygtningecenter, oplyser en talsmand for sikkerheds-
politiet.

  Armadillo

  Posted: 24 marts 2015 - 10:58 - Svar

  Tja Niels, det hænde i min lilla by på den store forlægning vi har her.
  Uanset hvem det står i skudlinjen for æg, lagkager eller som her brandskum, er det et demokratisk problem at folkevalgte politiker i dag næsten skal være ‘pakket ind’ i en solid overfrakke av sikkerhedsfolk, politikken skabes jo delvis i mødet mellem mennesker og reduceres dette, bliver kløften mellem vores politikere og vi vælgere bare større.
  Forøvrigt var det ikke nogen SÄPO-mand der lagde antagonisten ned, det var en lokal socialdemokratisk politiker jeg kender, han har en gedigen baggrund i Judo og han fortjener en eloge for sit rådige indgribende.

   Niels Henriksen

   Posted: 24 marts 2015 - 16:34 - Svar

   Tack så mycket 😉

   Ja, det er jo helt ufatteligt, at vi overhovedet tillader denne provokerende og ofte stærkt negative opførsel samt den udbredte krævementalitet og hang til utilfredshed og permanent krænkethed fra især visse grupper af asylsøgere / indvandrere.

   Man skulle jo egentlig tro, at en ÆGTE asylsøger ville holde lav profil, udvise respekt og være taknemmelig for lidt, men det gælder åbenbart ikke for folk fra visse dele af verden, hvor man tydeligvis mener selv at have betalt for et førsteklasses hotel og at have krav på luksusbehandling i lange baner fra værtslandets side.

   Måske skulle man snart begynde at underette vore uinviterede “gæster” om, at hvis der er noget som helst ballade, vold, provokationer, kriminalitet, vanvittige særkrav eller forfølgelse af og trusler imod andre grupper af asylsøgere, så fortaber man OMGÅENDE sit asyl og evt. opholdstilladelse etc?

   Mon så ikke piben lynhurtigt fik en helt anden lyd? 😉

    Armadillo

    Posted: 24 marts 2015 - 23:04 -

    Du skriver godt og klart Niels, selv jeg kan forstå vad du peger på.

    En ting jeg de sidste år har bemærket, er att vi i både Danmark og Sverige efterhånden har taget til os en måde at udtrykke os på som der fandtes i for eksempel på Tjekkoslovakisk i de sidste årene af det kommunistiske styre; man skrev tilsynes uskyldige tekster, med et underliggende budskab og de der kunne læse mellem linjerne, kunne forstå tekstens virkelige mening og indehold.

    Vi er der i dag; taler man i klart sprog, da risikerer man jo at få både styrets og deres ‘Sturmabteilung’ på sig og det er jo ikke så godt om man har både hjem og familie.

    Jeg og sikket du med, tilhører den tid da man kaldte en skovl for en skovl, dette findes ikke mere, da frygten for at nogen der eventuelt anvises til at anvende en skovl, kan defineres som krænkende, det fra konteksten at alle i både Danmark og Sverige har ret til alt, uden at man kan still nogen som helst modkrav.

    Alle Danskere og Svenskere burde her første maj, gå ud på gader og stræder og donere sine skovle til alle ‘underbeskæftigede’ fra den tredje verden, der findes masser af jord der behøver at vendes i dette herrens år 2015.

Niels Henriksen

Posted: 24 marts 2015 - 06:29 - Svar

Lenn

Posted: 24 marts 2015 - 12:56 - Svar

Mht. det ‘ramlende svenske korthus’, så er det ret træls, at der blev bygget en bro mellem Sverige og Danmark. Der burde snarest indføres paskontrol for alle, der ønsker at krydse broen fra Sverige til Danmark… Krav om visum skulle indføres for alle med ikke-skandinavisk oprindelse.

Leave a Comment