13
apr
Seneste opdatering: 14/4-15 kl. 1621
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

LIVETICKER +++ GEGENDEMO BLOCKIERT AN YENIDZE.  Ifølge Stern var der 30.000 tilhørere, men antallet skal erfaringsmæssigt tages med forbehold for underdrivelser. Samtlige tysk- og engelsksprogede medier, jeg har set, hagler ham ikke overraskende ned.  Talen er på tysk, utekstet og Wilders taler fra minut 7:55 i video 1. Den kan læses på engelsk her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


John Hansen

Posted: 13 april 2015 - 22:43 - Svar

– De som har møtt fram her er heltar. De er dei einaste som har forstått kva fare Tyskland og Europa er i. Om du elskar Tyskland, så slår du alarm. Elskar du kona di og borna dine, så slår du alarm, sa Geert Wilders i talen sin. Pegida-demonstrantane svarte med vill jubel.

Geert Wilders ropte ut til demonstrantane at han ville ta med seg Angela Merkel heime til Nederland. Då jubla tilhøyrarane hemningslaust, men så sa Wilders at han ikkje ville ha henne med likevel. Det kalla fram latteren hos demonstrantane.

Geert Wilders sa også at han ikkje hata muslimar, men det totalitære islam. Samstundes oppmoda han muslimar om å reise frå Europa.

http://www.nrk.no/verden/geert-wilders-teken-mot-som-ein-helt-i-dresde n-1.12308122

Leave a Comment