19
apr
Seneste opdatering: 19/4-15 kl. 2317
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nedbrænding af kirker i Europa er nu så almindeligt forekommende, at nogen burde interessere sig for dem. Præster,for eksempel, når nu politikere ikke gør. Det er ikke ganske som svenske skoler, men det snerper derhen ad. Det kan næppe være for meget forlangt, at ville vide hvem pyromanerne er.

photo4_41 (1)

“We don’t understand, in a village like this”… Shock and sadness were reflected on the faces of passers-by and in the remarks heard yesterday morning in the town square. They had before their eyes a scene of desolation, punctuated only by the spinning lights, the movements of the firemen, the fire hoses coiling on the street and a barrier that held them at a distance. The roof of the church had been consumed and pieces of half-charred wood were falling with a crash in the nave. [..]

Besides this fire, the gendarmes reported four trash cans set ablaze in the center of the town. But that was not all. This nocturnal rampage targeted twenty-five cars, puncturing the tires. And finally, stripes, traced with a pointed object, were engraved on the door of the City Hall. The gendarmes are investigating the fires and questioning the neighbors. Arsonists destroy historic church. Video: Indre-et-Loire : une usine incendiée, un village dévasté, [VIDEO] Vandalisme à Saint-Martin-le-Beau : l’église incendiée


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Otto Sneider

Posted: 19 april 2015 - 22:35 - Svar

Den islamska revolutionen börjar som en sommarvind och kommer att sluta som en höststorm.

Lenn

Posted: 21 april 2015 - 00:17 - Svar

Send de hjernedøde og altødelæggende muhammedanere, som har gjort dette, i arbejdslejr i enten Finland eller på Grønland! I 15 år, så gør de nemlig aldrig sådan noget igen. Muslimer skal simpelthen UD af vores stakkels Europa, for vi kan ikke tillade os at genindføre barbarismen og afgudsdyrkelsen, og det er det, vi gør nu, med indførslen af islam!

GustaWasa

Posted: 21 april 2015 - 00:30 - Svar

Problemet är att det kan lika gärna vara ateister. Man har länge hört hur ateister öppet gläds när kristna och kyrkor dör i lågornas rov. Ja, då har jag inte ens nämnt Mellanöstern. Det spelar dem ingen roll att mer än tusen år av Europeisk och Nordisk historia angripas av islam. Det är ett självskade beteende som har sin enkla förklaring med att de ser endast sin egen tid och hur de själva har levt detta liv som god och vacker, i välstånd och fred!. Men att de inte förstår att detta självskade beteende inbegriper att de blir själva hycklare som sedan sitter på nätet och försöker att påtala för andra att “vi måste rädda Sverige”. Jag skulle kunna påvisa ett samband med indianernas namn för “sammarbete med ockupanterna” och namnet på en av dessa är “Kråkindianerna”. Så nog finns dessa lite överallt. Inte ens Sverige eller Danmark är undantagna dessa “Kråkindianer”.

Leave a Comment